Έκθεση γάτας στην Βουλγαρία

sublime

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα.
Στις 15 και 16 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Βουλγαρία (Σόφια) διεθνής έκθεση μορφολογίας γάτας. Στις 15 (Σάββατο) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Περσικές και Εξωτικές γάτες και στις 16 αφιέρωμα στις Βρετανικές. Η έκθεση διαρκεί απο τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα και τις δύο ημέρες. Η είσοδος για το κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mycat.gr/forum/showthread...E3%E1%F1%DF %E1

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αννα να βάλουμε και το site του ξενοδοχείου όπου θα γίνει η έκθεση? :)

https://www.hemushotels.com/aboutus.html

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αννα να βάλουμε και το site του ξενοδοχείου όπου θα γίνει η έκθεση? :)

https://www.hemushotels.com/aboutus.html

Η έκθεση γίνεται σε άλλο κτήριο αλλά είναι 2 λεπτά με τα πόδια απο το ξενοδοχείο. Στο Hemus Hotel μένουν οι περισσότεροι εκθέτες απο το εξωτερικό. Το κτήριο που γίνεται η έκθεση είναι αυτό:

Συνημμένα

• showbulg 082.jpg
    showbulg 082.jpg
    209,5 KB · Εμφανίσεις: 45
Η έκθεση γίνεται σε άλλο κτήριο αλλά είναι 2 λεπτά με τα πόδια απο το ξενοδοχείο. Στο Hemus Hotel μένουν οι περισσότεροι εκθέτες απο το εξωτερικό. Το κτήριο που γίνεται η έκθεση είναι αυτό:
Α....:redface:Ωραίο! :up:

Ναι είναι πολύ ωραίο κτήριο! Και σε αυτές τις φωτογραφίες είναι το Hemus, είναι το κτήριο με την διαφήμιση Martineli. :cool:

Συνημμένα

• showbulg 101.jpg
    showbulg 101.jpg
    271 KB · Εμφανίσεις: 49
  • showbulg 103.jpg
    showbulg 103.jpg
    258,2 KB · Εμφανίσεις: 38
  • showbulg 102.jpg
    showbulg 102.jpg
    247,3 KB · Εμφανίσεις: 38
Αννα μου, να ρωτήσω ακόμα κάτι....αυτός που εκθέτει μια γάτα πρέπει να είναι και τις 2 μέρες παρόν? Δλδ αν πάω εγώ με μια βρετανική θα πρέπει να είμαι εκεί 2 μέρες από 9 πρωί μέχρι 7 το βράδυ παρόν στην έκθεση ή έχεις κάποια σειρά και πας τότε?:hmm:

Αννα μου, να ρωτήσω ακόμα κάτι....αυτός που εκθέτει μια γάτα πρέπει να είναι και τις 2 μέρες παρόν? Δλδ αν πάω εγώ με μια βρετανική θα πρέπει να είμαι εκεί 2 μέρες από 9 πρωί μέχρι 7 το βράδυ παρόν στην έκθεση ή έχεις κάποια σειρά και πας τότε?:hmm:

Όταν φτάσουμε το Σάββατο το πρωί πέρνουμε το πρόγραμμα της έκθεσης και βλέπουμε με ποιά σειρά θα πάμε στους κριτές. Όταν έρθει η σειρά σου την πας στον κριτή και μετά θα σε ξαναφωνάξουν μόνο αν επιλέξουν την γάτα σου για nomination. Αν δεν σε ξαναφωνάξουν δεν χρειάζετε να κάτσεις μέχρι το τέλος. Απλά στο τέλος βραβεύουν τους καλύτερους έκθεσης κλπ, οπότε θα θέλεις να κάτσεις.:happy:

Α , τέλεια...οπότε κάνεις και καμιά βόλτα στην πόλη.............:up::up:
και κάτι άλλο....σε πόσα λέβα? αντιστοιχεί ένα ευρώ....1 προς 1 πάει?:hmm:

Α , τέλεια...οπότε κάνεις και καμιά βόλτα στην πόλη.............:up::up:
και κάτι άλλο....σε πόσα λέβα? αντιστοιχεί ένα ευρώ....1 προς 1 πάει?:hmm:

το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. ;)

το 1 λέβα είναι μισό ευρώ. ;)
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!:)

Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι???:D Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά:redface::redface::D:lol:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!:)

Υ.Γ. Πότε θα έρθεις για καφέ από το σπίτι???:D Νααα....είπα μήπως έρθεις και συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση...είναι πρώτη μου φορά και είμαι και ξανθιά:redface::redface::D:lol:

:lol: Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. ;)

:lol: Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το pedigree της γάτας σου στο εμαιλ μου και να σου στείλω την αίτηση συμπληρωμένη. Και μετά θα σου πω που πρέπει να το στείλεις. ;)
Καλά και αυτό γίνεται......αφού δεν βολεύει αλλιώς.:(
Το σκανάρω και στο στέλνω σε λίγο:D

Το έστειλαααα!!!!!:D

Ναμαι κι εγωωω:up: Παιδια σαμπως δεν τα ξερετε καλα τα πραγματα.
Κανονικα οταν συμμετεχεις αν δεν πας nomination εισαι υποχρεωμενος να μεινεις μεχρι το τελος.Δεν θα ξεχασω δεν θυμαμαι τον λογο στην Ιταλια ηθελα να φυγω 1/2 ωρα πριν τελειωσει.Κατι σεκιουτιταδες που απαγορευαν την εξοδο.
Νομιζω οτι το ενα ευρω ειναι γυρω στο 1,90 λεβα.Στο σαιτ του ξενοδοχειου το γραφει.Να το ελεξουμε.

Αληθεια σε ποιο κτιριο γινεται φετος?Τοσα χρονια που πηγαινω γινεται στο ιδιο,τωρα βρηκε ν`αλλαξει?

Καλημέρα! Χθες μου έβγαλε ένα φιρμάνι η οδοντίατρος μου αρκετά τσουχτερό... :/:
Τελικά θα προτιμήσω το υγιές αστραφτερό μου χαμόγελο.... θα περιμένω τις εντυπώσεις σας και θα σας στέλνω απ'΄την Ελλάδα τη θετική μου ενέργεια για Maine Coono Περσικο Βρεττανο βραβεύσεις!!! :up:
Σκίστε τους και φέρτε τους πρωταθλητές Ελληνάρες!!! :up::up::up:

θελω να ερθω και εγω τι θα γινει στειλτε μου και εμενα μια αιτιση

εκθεση γατας στη Βουλγαρια

Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου?

Μπες στο σαιτ του βουλγαρικου ομιλου https://www.nffe-bg.com/ θα βρεις το λινκ για την αιτηση συμμετοχης.pedigree εχεις στα γατακια σου?
Κι αυτοί πια μόνα στα Βουλγάρικα τα έχουν??:/:
Αντε να καταλάβεις τι λέει.:blink::blink::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back