Έκθεση γάτας στην Βουλγαρία

Ευχαριστουμε πολυ κοριτσια,ειλικρινα σας μιλαω, πρωτη φορα στα τοσα χρονια που πηγαινω σε εκθεσεις τυχαινω τετοισς συμπαραστασης.Ευχομαι και οι τεσσερις ελληνικες συμμετοχες να διακριθουν και οι ευχες να πραγματοποιηθουν.Ομως απο εμπειρεια και μονο σας λεω οτι θα ειναι δυσκολα και ο ανταγωνισμος μεγαλος.Οι κριτες ειναι σκληροι αλλα υπαρχουν και καλυτερες γατες .Γι`αυτο προτεινω να χαμηλωσουν οι τονοι και να ανεβουν οταν ερθουμε με τα κυπελλα που τοοοοσο πολυ θελουμε ολοι.Η σκεψη σας και η ευχη σας θα μας συνοδευει...
οι τόνοι ότι και να κάνουν... η συμπαράσταση, συμπαράσταση! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ολα καλα θα πανε..ετσι κι αλλιως τα ζωα μας έχουν πάρει τα καλυτερα βραβεία απο εμας τους ιδιοκτητες, στην καρδιά μας είναι πάντα τα πρώτα...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ολα καλα θα πανε..ετσι κι αλλιως τα ζωα μας έχουν πάρει τα καλυτερα βραβεία απο εμας τους ιδιοκτητες, στην καρδιά μας είναι πάντα τα πρώτα...:redface:
Μας τάπωσες Βασια! ΤΕΛΟΣ! :up:

ευχαριστω ευχαριστω...ε και το βραβειο βεβαια ειναι κι αυτο κατι χιχι:)

ευχαριστω ευχαριστω...ε και το βραβειο βεβαια ειναι κι αυτο κατι χιχι:)
Σώπα μωρέ... θα φτιάξω ψεύτικα δικά μου θα τα βάλω σε μια βιτρίνα και θα καμαρώνω :P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol:

πάντως όταν είπα στις Γερμανίδες ότι σκέφτομαι να πάω τον Απρίλη στη Σόφια με τη Σεμέλη δεν τις είδα να ενθουσιάζονται...
Όλο "nearly Show" μου τη λέγανε...:hmm::P:lol:

Παντως φέτος δεν θα έχει Βιρμανικές... :(την άνοιξη θα έχει :cool:

τον Απριλη τι εχουν?:hmm:

Εκθεση στη Σόφια πάλι:)
Θα έρθεις????

πάλι διεθνής?να το δουμε....;)να κλεισουμε και φθηνα εισητηρια αν ειναι..

Εκθεση στη Σόφια πάλι:)
Θα έρθεις????
Ναιιαιιιι!!! Ονειρεύομαι ναρθώ κι εγώ. Αν κ τώρα θα ήταν πιο καλά που έχουν αφιέρωμα στα περσικά... λόγω του Περσούλη μου. Αλλά δεν πειράζει...:)

Ευχαριστουμε πολυ κοριτσια,ειλικρινα σας μιλαω, πρωτη φορα στα τοσα χρονια που πηγαινω σε εκθεσεις τυχαινω τετοισς συμπαραστασης.Ευχομαι και οι τεσσερις ελληνικες συμμετοχες να διακριθουν και οι ευχες να πραγματοποιηθουν.Ομως απο εμπειρεια και μονο σας λεω οτι θα ειναι δυσκολα και ο ανταγωνισμος μεγαλος.Οι κριτες ειναι σκληροι αλλα υπαρχουν και καλυτερες γατες .Γι`αυτο προτεινω να χαμηλωσουν οι τονοι και να ανεβουν οταν ερθουμε με τα κυπελλα που τοοοοσο πολυ θελουμε ολοι.Η σκεψη σας και η ευχη σας θα μας συνοδευει...
Νεκταρία μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ να έχουν όλες οι ελληνικές συμμετοχές.
Θα σκίσετε πιστεύω με τέτοια γατιά!!!!
:up:

Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά??
Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες??
Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε?:hmm:

Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε?:hmm:
Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο?
Νικολεττα τι ωρα φτανεις?

Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο?
Νικολεττα τι ωρα φτανεις?

Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε.

Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο?:confused: Και τι είναι το grooming:blink: ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου :P:lol:
Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι....:)

Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε.

Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο?:confused: Και τι είναι το grooming:blink: ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου :P:lol:
Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι....:)
Το ξερω Νικολεττα μου οτι τα κλουβια ειναι μικρα ,οπως το οτι ανοιγουν απο πανω.Τρομερα δυσκολο να σηκωνω τοσο βαρος.Περυσι απο εκει πηρα 1 πτυσομενο κλουβι(η αννα ξερει)σαν αυτο

εχω παραγγειλει ομως ενα αλλο απο αμερικη αλλα ατυχια πεθανε η μαμα της κοπελλας και δεν θα το εχω αυτη τη φορα.Ειναι αυτο

Ρωτησα αν θα εχουν τετοια στην εκθεση και μου ειπαν ναι,οποτε πτοτιθεμαι να παρω παλι.Υπαρχει σε 3 μεγεθη..εγω πηρα το μεσαιο 50 ευρω

Συνημμένα

• travelonmedium_thumb.jpg
    travelonmedium_thumb.jpg
    2,2 KB · Εμφανίσεις: 63
  • gc122_thumb.jpg
    gc122_thumb.jpg
    2,5 KB · Εμφανίσεις: 66
νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο

νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο
Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα.

Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα.
https://www.thepetonline.com/index.php?cPath=706&osCsid=454724b7ea4b899b5103039df4986236

Να αυτο εχω

Συνημμένα

• caninecamper-110x150.jpg
    caninecamper-110x150.jpg
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 62
Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος:hmm::hmm:
Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back