ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #61 05-11-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστουμε πολυ κοριτσια,ειλικρινα σας μιλαω, πρωτη φορα στα τοσα χρονια που πηγαινω σε εκθεσεις τυχαινω τετοισς συμπαραστασης.Ευχομαι και οι τεσσερις ελληνικες συμμετοχες να διακριθουν και οι ευχες να πραγματοποιηθουν.Ομως απο εμπειρεια και μονο σας λεω οτι θα ειναι δυσκολα και ο ανταγωνισμος μεγαλος.Οι κριτες ειναι σκληροι αλλα υπαρχουν και καλυτερες γατες .Γι`αυτο προτεινω να χαμηλωσουν οι τονοι και να ανεβουν οταν ερθουμε με τα κυπελλα που τοοοοσο πολυ θελουμε ολοι.Η σκεψη σας και η ευχη σας θα μας συνοδευει... Click για ανάπτυξη... οι τόνοι ότι και να κάνουν... η συμπαράσταση, συμπαράσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Βάσια13859: #62 05-11-08 15:28 ολα καλα θα πανε..ετσι κι αλλιως τα ζωα μας έχουν πάρει τα καλυτερα βραβεία απο εμας τους ιδιοκτητες, στην καρδιά μας είναι πάντα τα πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #63 05-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ολα καλα θα πανε..ετσι κι αλλιως τα ζωα μας έχουν πάρει τα καλυτερα βραβεία απο εμας τους ιδιοκτητες, στην καρδιά μας είναι πάντα τα πρώτα... Click για ανάπτυξη... Μας τάπωσες Βασια! ΤΕΛΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Βάσια13859: #64 05-11-08 15:38 ευχαριστω ευχαριστω...ε και το βραβειο βεβαια ειναι κι αυτο κατι χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #65 05-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ευχαριστω ευχαριστω...ε και το βραβειο βεβαια ειναι κι αυτο κατι χιχι Click για ανάπτυξη... Σώπα μωρέ... θα φτιάξω ψεύτικα δικά μου θα τα βάλω σε μια βιτρίνα και θα καμαρώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #66 05-11-08 15:42 πάντως όταν είπα στις Γερμανίδες ότι σκέφτομαι να πάω τον Απρίλη στη Σόφια με τη Σεμέλη δεν τις είδα να ενθουσιάζονται... Όλο "nearly Show" μου τη λέγανε... Παντως φέτος δεν θα έχει Βιρμανικές... την άνοιξη θα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Βάσια13859: #67 05-11-08 15:47 τον Απριλη τι εχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #68 05-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τον Απριλη τι εχουν? Click για ανάπτυξη... Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Βάσια13859: #69 05-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Click για ανάπτυξη... πάλι διεθνής?να το δουμε....να κλεισουμε και φθηνα εισητηρια αν ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #70 05-11-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Click για ανάπτυξη... Ναιιαιιιι!!! Ονειρεύομαι ναρθώ κι εγώ. Αν κ τώρα θα ήταν πιο καλά που έχουν αφιέρωμα στα περσικά... λόγω του Περσούλη μου. Αλλά δεν πειράζει... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστουμε πολυ κοριτσια,ειλικρινα σας μιλαω, πρωτη φορα στα τοσα χρονια που πηγαινω σε εκθεσεις τυχαινω τετοισς συμπαραστασης.Ευχομαι και οι τεσσερις ελληνικες συμμετοχες να διακριθουν και οι ευχες να πραγματοποιηθουν.Ομως απο εμπειρεια και μονο σας λεω οτι θα ειναι δυσκολα και ο ανταγωνισμος μεγαλος.Οι κριτες ειναι σκληροι αλλα υπαρχουν και καλυτερες γατες .Γι`αυτο προτεινω να χαμηλωσουν οι τονοι και να ανεβουν οταν ερθουμε με τα κυπελλα που τοοοοσο πολυ θελουμε ολοι.Η σκεψη σας και η ευχη σας θα μας συνοδευει... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ να έχουν όλες οι ελληνικές συμμετοχές. Θα σκίσετε πιστεύω με τέτοια γατιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #71 07-11-08 19:20 Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Νεκταρια έγραψε: #72 07-11-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η Raisa έγραψε: #73 07-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Click για ανάπτυξη... Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #74 07-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Click για ανάπτυξη... Το ξερω Νικολεττα μου οτι τα κλουβια ειναι μικρα ,οπως το οτι ανοιγουν απο πανω.Τρομερα δυσκολο να σηκωνω τοσο βαρος.Περυσι απο εκει πηρα 1 πτυσομενο κλουβι(η αννα ξερει)σαν αυτο εχω παραγγειλει ομως ενα αλλο απο αμερικη αλλα ατυχια πεθανε η μαμα της κοπελλας και δεν θα το εχω αυτη τη φορα.Ειναι αυτο Ρωτησα αν θα εχουν τετοια στην εκθεση και μου ειπαν ναι,οποτε πτοτιθεμαι να παρω παλι.Υπαρχει σε 3 μεγεθη..εγω πηρα το μεσαιο 50 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα travelonmedium_thumb.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 74 gc122_thumb.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 76 yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η yasmin1gr: #75 07-11-08 22:50 νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η Νεκταρια έγραψε: #76 07-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Click για ανάπτυξη... Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Νεκταρια έγραψε: #77 07-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Click για ανάπτυξη... https://www.thepetonline.com/index.php?cPath=706&osCsid=454724b7ea4b899b5103039df4986236 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Νεκταρια έγραψε: #78 07-11-08 23:01 Να αυτο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα caninecamper-110x150.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #79 07-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να αυτο εχω Click για ανάπτυξη... Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Νεκταρια έγραψε: #80 07-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Click για ανάπτυξη... Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστουμε πολυ κοριτσια,ειλικρινα σας μιλαω, πρωτη φορα στα τοσα χρονια που πηγαινω σε εκθεσεις τυχαινω τετοισς συμπαραστασης.Ευχομαι και οι τεσσερις ελληνικες συμμετοχες να διακριθουν και οι ευχες να πραγματοποιηθουν.Ομως απο εμπειρεια και μονο σας λεω οτι θα ειναι δυσκολα και ο ανταγωνισμος μεγαλος.Οι κριτες ειναι σκληροι αλλα υπαρχουν και καλυτερες γατες .Γι`αυτο προτεινω να χαμηλωσουν οι τονοι και να ανεβουν οταν ερθουμε με τα κυπελλα που τοοοοσο πολυ θελουμε ολοι.Η σκεψη σας και η ευχη σας θα μας συνοδευει... Click για ανάπτυξη... οι τόνοι ότι και να κάνουν... η συμπαράσταση, συμπαράσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Βάσια13859: #62 05-11-08 15:28 ολα καλα θα πανε..ετσι κι αλλιως τα ζωα μας έχουν πάρει τα καλυτερα βραβεία απο εμας τους ιδιοκτητες, στην καρδιά μας είναι πάντα τα πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #63 05-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ολα καλα θα πανε..ετσι κι αλλιως τα ζωα μας έχουν πάρει τα καλυτερα βραβεία απο εμας τους ιδιοκτητες, στην καρδιά μας είναι πάντα τα πρώτα... Click για ανάπτυξη... Μας τάπωσες Βασια! ΤΕΛΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Βάσια13859: #64 05-11-08 15:38 ευχαριστω ευχαριστω...ε και το βραβειο βεβαια ειναι κι αυτο κατι χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #65 05-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ευχαριστω ευχαριστω...ε και το βραβειο βεβαια ειναι κι αυτο κατι χιχι Click για ανάπτυξη... Σώπα μωρέ... θα φτιάξω ψεύτικα δικά μου θα τα βάλω σε μια βιτρίνα και θα καμαρώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #66 05-11-08 15:42 πάντως όταν είπα στις Γερμανίδες ότι σκέφτομαι να πάω τον Απρίλη στη Σόφια με τη Σεμέλη δεν τις είδα να ενθουσιάζονται... Όλο "nearly Show" μου τη λέγανε... Παντως φέτος δεν θα έχει Βιρμανικές... την άνοιξη θα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Βάσια13859: #67 05-11-08 15:47 τον Απριλη τι εχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #68 05-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τον Απριλη τι εχουν? Click για ανάπτυξη... Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Βάσια13859: #69 05-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Click για ανάπτυξη... πάλι διεθνής?να το δουμε....να κλεισουμε και φθηνα εισητηρια αν ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #70 05-11-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Click για ανάπτυξη... Ναιιαιιιι!!! Ονειρεύομαι ναρθώ κι εγώ. Αν κ τώρα θα ήταν πιο καλά που έχουν αφιέρωμα στα περσικά... λόγω του Περσούλη μου. Αλλά δεν πειράζει... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστουμε πολυ κοριτσια,ειλικρινα σας μιλαω, πρωτη φορα στα τοσα χρονια που πηγαινω σε εκθεσεις τυχαινω τετοισς συμπαραστασης.Ευχομαι και οι τεσσερις ελληνικες συμμετοχες να διακριθουν και οι ευχες να πραγματοποιηθουν.Ομως απο εμπειρεια και μονο σας λεω οτι θα ειναι δυσκολα και ο ανταγωνισμος μεγαλος.Οι κριτες ειναι σκληροι αλλα υπαρχουν και καλυτερες γατες .Γι`αυτο προτεινω να χαμηλωσουν οι τονοι και να ανεβουν οταν ερθουμε με τα κυπελλα που τοοοοσο πολυ θελουμε ολοι.Η σκεψη σας και η ευχη σας θα μας συνοδευει... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ να έχουν όλες οι ελληνικές συμμετοχές. Θα σκίσετε πιστεύω με τέτοια γατιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #71 07-11-08 19:20 Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Νεκταρια έγραψε: #72 07-11-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η Raisa έγραψε: #73 07-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Click για ανάπτυξη... Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #74 07-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Click για ανάπτυξη... Το ξερω Νικολεττα μου οτι τα κλουβια ειναι μικρα ,οπως το οτι ανοιγουν απο πανω.Τρομερα δυσκολο να σηκωνω τοσο βαρος.Περυσι απο εκει πηρα 1 πτυσομενο κλουβι(η αννα ξερει)σαν αυτο εχω παραγγειλει ομως ενα αλλο απο αμερικη αλλα ατυχια πεθανε η μαμα της κοπελλας και δεν θα το εχω αυτη τη φορα.Ειναι αυτο Ρωτησα αν θα εχουν τετοια στην εκθεση και μου ειπαν ναι,οποτε πτοτιθεμαι να παρω παλι.Υπαρχει σε 3 μεγεθη..εγω πηρα το μεσαιο 50 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα travelonmedium_thumb.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 74 gc122_thumb.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 76 yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η yasmin1gr: #75 07-11-08 22:50 νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η Νεκταρια έγραψε: #76 07-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Click για ανάπτυξη... Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Νεκταρια έγραψε: #77 07-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Click για ανάπτυξη... https://www.thepetonline.com/index.php?cPath=706&osCsid=454724b7ea4b899b5103039df4986236 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Νεκταρια έγραψε: #78 07-11-08 23:01 Να αυτο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα caninecamper-110x150.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #79 07-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να αυτο εχω Click για ανάπτυξη... Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Νεκταρια έγραψε: #80 07-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Click για ανάπτυξη... Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ολα καλα θα πανε..ετσι κι αλλιως τα ζωα μας έχουν πάρει τα καλυτερα βραβεία απο εμας τους ιδιοκτητες, στην καρδιά μας είναι πάντα τα πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #63 05-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ολα καλα θα πανε..ετσι κι αλλιως τα ζωα μας έχουν πάρει τα καλυτερα βραβεία απο εμας τους ιδιοκτητες, στην καρδιά μας είναι πάντα τα πρώτα... Click για ανάπτυξη... Μας τάπωσες Βασια! ΤΕΛΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Βάσια13859: #64 05-11-08 15:38 ευχαριστω ευχαριστω...ε και το βραβειο βεβαια ειναι κι αυτο κατι χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #65 05-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ευχαριστω ευχαριστω...ε και το βραβειο βεβαια ειναι κι αυτο κατι χιχι Click για ανάπτυξη... Σώπα μωρέ... θα φτιάξω ψεύτικα δικά μου θα τα βάλω σε μια βιτρίνα και θα καμαρώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #66 05-11-08 15:42 πάντως όταν είπα στις Γερμανίδες ότι σκέφτομαι να πάω τον Απρίλη στη Σόφια με τη Σεμέλη δεν τις είδα να ενθουσιάζονται... Όλο "nearly Show" μου τη λέγανε... Παντως φέτος δεν θα έχει Βιρμανικές... την άνοιξη θα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Βάσια13859: #67 05-11-08 15:47 τον Απριλη τι εχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #68 05-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τον Απριλη τι εχουν? Click για ανάπτυξη... Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Βάσια13859: #69 05-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Click για ανάπτυξη... πάλι διεθνής?να το δουμε....να κλεισουμε και φθηνα εισητηρια αν ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #70 05-11-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Click για ανάπτυξη... Ναιιαιιιι!!! Ονειρεύομαι ναρθώ κι εγώ. Αν κ τώρα θα ήταν πιο καλά που έχουν αφιέρωμα στα περσικά... λόγω του Περσούλη μου. Αλλά δεν πειράζει... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστουμε πολυ κοριτσια,ειλικρινα σας μιλαω, πρωτη φορα στα τοσα χρονια που πηγαινω σε εκθεσεις τυχαινω τετοισς συμπαραστασης.Ευχομαι και οι τεσσερις ελληνικες συμμετοχες να διακριθουν και οι ευχες να πραγματοποιηθουν.Ομως απο εμπειρεια και μονο σας λεω οτι θα ειναι δυσκολα και ο ανταγωνισμος μεγαλος.Οι κριτες ειναι σκληροι αλλα υπαρχουν και καλυτερες γατες .Γι`αυτο προτεινω να χαμηλωσουν οι τονοι και να ανεβουν οταν ερθουμε με τα κυπελλα που τοοοοσο πολυ θελουμε ολοι.Η σκεψη σας και η ευχη σας θα μας συνοδευει... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ να έχουν όλες οι ελληνικές συμμετοχές. Θα σκίσετε πιστεύω με τέτοια γατιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #71 07-11-08 19:20 Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Νεκταρια έγραψε: #72 07-11-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η Raisa έγραψε: #73 07-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Click για ανάπτυξη... Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #74 07-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Click για ανάπτυξη... Το ξερω Νικολεττα μου οτι τα κλουβια ειναι μικρα ,οπως το οτι ανοιγουν απο πανω.Τρομερα δυσκολο να σηκωνω τοσο βαρος.Περυσι απο εκει πηρα 1 πτυσομενο κλουβι(η αννα ξερει)σαν αυτο εχω παραγγειλει ομως ενα αλλο απο αμερικη αλλα ατυχια πεθανε η μαμα της κοπελλας και δεν θα το εχω αυτη τη φορα.Ειναι αυτο Ρωτησα αν θα εχουν τετοια στην εκθεση και μου ειπαν ναι,οποτε πτοτιθεμαι να παρω παλι.Υπαρχει σε 3 μεγεθη..εγω πηρα το μεσαιο 50 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα travelonmedium_thumb.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 74 gc122_thumb.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 76 yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η yasmin1gr: #75 07-11-08 22:50 νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η Νεκταρια έγραψε: #76 07-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Click για ανάπτυξη... Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Νεκταρια έγραψε: #77 07-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Click για ανάπτυξη... https://www.thepetonline.com/index.php?cPath=706&osCsid=454724b7ea4b899b5103039df4986236 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Νεκταρια έγραψε: #78 07-11-08 23:01 Να αυτο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα caninecamper-110x150.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #79 07-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να αυτο εχω Click για ανάπτυξη... Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Νεκταρια έγραψε: #80 07-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Click για ανάπτυξη... Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ολα καλα θα πανε..ετσι κι αλλιως τα ζωα μας έχουν πάρει τα καλυτερα βραβεία απο εμας τους ιδιοκτητες, στην καρδιά μας είναι πάντα τα πρώτα... Click για ανάπτυξη... Μας τάπωσες Βασια! ΤΕΛΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Βάσια13859: #64 05-11-08 15:38 ευχαριστω ευχαριστω...ε και το βραβειο βεβαια ειναι κι αυτο κατι χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #65 05-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ευχαριστω ευχαριστω...ε και το βραβειο βεβαια ειναι κι αυτο κατι χιχι Click για ανάπτυξη... Σώπα μωρέ... θα φτιάξω ψεύτικα δικά μου θα τα βάλω σε μια βιτρίνα και θα καμαρώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #66 05-11-08 15:42 πάντως όταν είπα στις Γερμανίδες ότι σκέφτομαι να πάω τον Απρίλη στη Σόφια με τη Σεμέλη δεν τις είδα να ενθουσιάζονται... Όλο "nearly Show" μου τη λέγανε... Παντως φέτος δεν θα έχει Βιρμανικές... την άνοιξη θα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Βάσια13859: #67 05-11-08 15:47 τον Απριλη τι εχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #68 05-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τον Απριλη τι εχουν? Click για ανάπτυξη... Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Βάσια13859: #69 05-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Click για ανάπτυξη... πάλι διεθνής?να το δουμε....να κλεισουμε και φθηνα εισητηρια αν ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #70 05-11-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Click για ανάπτυξη... Ναιιαιιιι!!! Ονειρεύομαι ναρθώ κι εγώ. Αν κ τώρα θα ήταν πιο καλά που έχουν αφιέρωμα στα περσικά... λόγω του Περσούλη μου. Αλλά δεν πειράζει... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστουμε πολυ κοριτσια,ειλικρινα σας μιλαω, πρωτη φορα στα τοσα χρονια που πηγαινω σε εκθεσεις τυχαινω τετοισς συμπαραστασης.Ευχομαι και οι τεσσερις ελληνικες συμμετοχες να διακριθουν και οι ευχες να πραγματοποιηθουν.Ομως απο εμπειρεια και μονο σας λεω οτι θα ειναι δυσκολα και ο ανταγωνισμος μεγαλος.Οι κριτες ειναι σκληροι αλλα υπαρχουν και καλυτερες γατες .Γι`αυτο προτεινω να χαμηλωσουν οι τονοι και να ανεβουν οταν ερθουμε με τα κυπελλα που τοοοοσο πολυ θελουμε ολοι.Η σκεψη σας και η ευχη σας θα μας συνοδευει... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ να έχουν όλες οι ελληνικές συμμετοχές. Θα σκίσετε πιστεύω με τέτοια γατιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #71 07-11-08 19:20 Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Νεκταρια έγραψε: #72 07-11-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η Raisa έγραψε: #73 07-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Click για ανάπτυξη... Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #74 07-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Click για ανάπτυξη... Το ξερω Νικολεττα μου οτι τα κλουβια ειναι μικρα ,οπως το οτι ανοιγουν απο πανω.Τρομερα δυσκολο να σηκωνω τοσο βαρος.Περυσι απο εκει πηρα 1 πτυσομενο κλουβι(η αννα ξερει)σαν αυτο εχω παραγγειλει ομως ενα αλλο απο αμερικη αλλα ατυχια πεθανε η μαμα της κοπελλας και δεν θα το εχω αυτη τη φορα.Ειναι αυτο Ρωτησα αν θα εχουν τετοια στην εκθεση και μου ειπαν ναι,οποτε πτοτιθεμαι να παρω παλι.Υπαρχει σε 3 μεγεθη..εγω πηρα το μεσαιο 50 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα travelonmedium_thumb.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 74 gc122_thumb.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 76 yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η yasmin1gr: #75 07-11-08 22:50 νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η Νεκταρια έγραψε: #76 07-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Click για ανάπτυξη... Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Νεκταρια έγραψε: #77 07-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Click για ανάπτυξη... https://www.thepetonline.com/index.php?cPath=706&osCsid=454724b7ea4b899b5103039df4986236 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Νεκταρια έγραψε: #78 07-11-08 23:01 Να αυτο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα caninecamper-110x150.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #79 07-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να αυτο εχω Click για ανάπτυξη... Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Νεκταρια έγραψε: #80 07-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Click για ανάπτυξη... Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω ευχαριστω...ε και το βραβειο βεβαια ειναι κι αυτο κατι χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #65 05-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ευχαριστω ευχαριστω...ε και το βραβειο βεβαια ειναι κι αυτο κατι χιχι Click για ανάπτυξη... Σώπα μωρέ... θα φτιάξω ψεύτικα δικά μου θα τα βάλω σε μια βιτρίνα και θα καμαρώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #66 05-11-08 15:42 πάντως όταν είπα στις Γερμανίδες ότι σκέφτομαι να πάω τον Απρίλη στη Σόφια με τη Σεμέλη δεν τις είδα να ενθουσιάζονται... Όλο "nearly Show" μου τη λέγανε... Παντως φέτος δεν θα έχει Βιρμανικές... την άνοιξη θα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Βάσια13859: #67 05-11-08 15:47 τον Απριλη τι εχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #68 05-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τον Απριλη τι εχουν? Click για ανάπτυξη... Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Βάσια13859: #69 05-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Click για ανάπτυξη... πάλι διεθνής?να το δουμε....να κλεισουμε και φθηνα εισητηρια αν ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #70 05-11-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Click για ανάπτυξη... Ναιιαιιιι!!! Ονειρεύομαι ναρθώ κι εγώ. Αν κ τώρα θα ήταν πιο καλά που έχουν αφιέρωμα στα περσικά... λόγω του Περσούλη μου. Αλλά δεν πειράζει... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστουμε πολυ κοριτσια,ειλικρινα σας μιλαω, πρωτη φορα στα τοσα χρονια που πηγαινω σε εκθεσεις τυχαινω τετοισς συμπαραστασης.Ευχομαι και οι τεσσερις ελληνικες συμμετοχες να διακριθουν και οι ευχες να πραγματοποιηθουν.Ομως απο εμπειρεια και μονο σας λεω οτι θα ειναι δυσκολα και ο ανταγωνισμος μεγαλος.Οι κριτες ειναι σκληροι αλλα υπαρχουν και καλυτερες γατες .Γι`αυτο προτεινω να χαμηλωσουν οι τονοι και να ανεβουν οταν ερθουμε με τα κυπελλα που τοοοοσο πολυ θελουμε ολοι.Η σκεψη σας και η ευχη σας θα μας συνοδευει... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ να έχουν όλες οι ελληνικές συμμετοχές. Θα σκίσετε πιστεύω με τέτοια γατιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #71 07-11-08 19:20 Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Νεκταρια έγραψε: #72 07-11-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η Raisa έγραψε: #73 07-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Click για ανάπτυξη... Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #74 07-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Click για ανάπτυξη... Το ξερω Νικολεττα μου οτι τα κλουβια ειναι μικρα ,οπως το οτι ανοιγουν απο πανω.Τρομερα δυσκολο να σηκωνω τοσο βαρος.Περυσι απο εκει πηρα 1 πτυσομενο κλουβι(η αννα ξερει)σαν αυτο εχω παραγγειλει ομως ενα αλλο απο αμερικη αλλα ατυχια πεθανε η μαμα της κοπελλας και δεν θα το εχω αυτη τη φορα.Ειναι αυτο Ρωτησα αν θα εχουν τετοια στην εκθεση και μου ειπαν ναι,οποτε πτοτιθεμαι να παρω παλι.Υπαρχει σε 3 μεγεθη..εγω πηρα το μεσαιο 50 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα travelonmedium_thumb.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 74 gc122_thumb.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 76 yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η yasmin1gr: #75 07-11-08 22:50 νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η Νεκταρια έγραψε: #76 07-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Click για ανάπτυξη... Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Νεκταρια έγραψε: #77 07-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Click για ανάπτυξη... https://www.thepetonline.com/index.php?cPath=706&osCsid=454724b7ea4b899b5103039df4986236 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Νεκταρια έγραψε: #78 07-11-08 23:01 Να αυτο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα caninecamper-110x150.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #79 07-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να αυτο εχω Click για ανάπτυξη... Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Νεκταρια έγραψε: #80 07-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Click για ανάπτυξη... Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ευχαριστω ευχαριστω...ε και το βραβειο βεβαια ειναι κι αυτο κατι χιχι Click για ανάπτυξη... Σώπα μωρέ... θα φτιάξω ψεύτικα δικά μου θα τα βάλω σε μια βιτρίνα και θα καμαρώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #66 05-11-08 15:42 πάντως όταν είπα στις Γερμανίδες ότι σκέφτομαι να πάω τον Απρίλη στη Σόφια με τη Σεμέλη δεν τις είδα να ενθουσιάζονται... Όλο "nearly Show" μου τη λέγανε... Παντως φέτος δεν θα έχει Βιρμανικές... την άνοιξη θα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Βάσια13859: #67 05-11-08 15:47 τον Απριλη τι εχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #68 05-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τον Απριλη τι εχουν? Click για ανάπτυξη... Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Βάσια13859: #69 05-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Click για ανάπτυξη... πάλι διεθνής?να το δουμε....να κλεισουμε και φθηνα εισητηρια αν ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #70 05-11-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Click για ανάπτυξη... Ναιιαιιιι!!! Ονειρεύομαι ναρθώ κι εγώ. Αν κ τώρα θα ήταν πιο καλά που έχουν αφιέρωμα στα περσικά... λόγω του Περσούλη μου. Αλλά δεν πειράζει... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστουμε πολυ κοριτσια,ειλικρινα σας μιλαω, πρωτη φορα στα τοσα χρονια που πηγαινω σε εκθεσεις τυχαινω τετοισς συμπαραστασης.Ευχομαι και οι τεσσερις ελληνικες συμμετοχες να διακριθουν και οι ευχες να πραγματοποιηθουν.Ομως απο εμπειρεια και μονο σας λεω οτι θα ειναι δυσκολα και ο ανταγωνισμος μεγαλος.Οι κριτες ειναι σκληροι αλλα υπαρχουν και καλυτερες γατες .Γι`αυτο προτεινω να χαμηλωσουν οι τονοι και να ανεβουν οταν ερθουμε με τα κυπελλα που τοοοοσο πολυ θελουμε ολοι.Η σκεψη σας και η ευχη σας θα μας συνοδευει... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ να έχουν όλες οι ελληνικές συμμετοχές. Θα σκίσετε πιστεύω με τέτοια γατιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #71 07-11-08 19:20 Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Νεκταρια έγραψε: #72 07-11-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η Raisa έγραψε: #73 07-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Click για ανάπτυξη... Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #74 07-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Click για ανάπτυξη... Το ξερω Νικολεττα μου οτι τα κλουβια ειναι μικρα ,οπως το οτι ανοιγουν απο πανω.Τρομερα δυσκολο να σηκωνω τοσο βαρος.Περυσι απο εκει πηρα 1 πτυσομενο κλουβι(η αννα ξερει)σαν αυτο εχω παραγγειλει ομως ενα αλλο απο αμερικη αλλα ατυχια πεθανε η μαμα της κοπελλας και δεν θα το εχω αυτη τη φορα.Ειναι αυτο Ρωτησα αν θα εχουν τετοια στην εκθεση και μου ειπαν ναι,οποτε πτοτιθεμαι να παρω παλι.Υπαρχει σε 3 μεγεθη..εγω πηρα το μεσαιο 50 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα travelonmedium_thumb.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 74 gc122_thumb.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 76 yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η yasmin1gr: #75 07-11-08 22:50 νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η Νεκταρια έγραψε: #76 07-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Click για ανάπτυξη... Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Νεκταρια έγραψε: #77 07-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Click για ανάπτυξη... https://www.thepetonline.com/index.php?cPath=706&osCsid=454724b7ea4b899b5103039df4986236 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Νεκταρια έγραψε: #78 07-11-08 23:01 Να αυτο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα caninecamper-110x150.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #79 07-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να αυτο εχω Click για ανάπτυξη... Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Νεκταρια έγραψε: #80 07-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Click για ανάπτυξη... Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάντως όταν είπα στις Γερμανίδες ότι σκέφτομαι να πάω τον Απρίλη στη Σόφια με τη Σεμέλη δεν τις είδα να ενθουσιάζονται... Όλο "nearly Show" μου τη λέγανε... Παντως φέτος δεν θα έχει Βιρμανικές... την άνοιξη θα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Βάσια13859: #67 05-11-08 15:47 τον Απριλη τι εχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #68 05-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τον Απριλη τι εχουν? Click για ανάπτυξη... Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Βάσια13859: #69 05-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Click για ανάπτυξη... πάλι διεθνής?να το δουμε....να κλεισουμε και φθηνα εισητηρια αν ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #70 05-11-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Click για ανάπτυξη... Ναιιαιιιι!!! Ονειρεύομαι ναρθώ κι εγώ. Αν κ τώρα θα ήταν πιο καλά που έχουν αφιέρωμα στα περσικά... λόγω του Περσούλη μου. Αλλά δεν πειράζει... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστουμε πολυ κοριτσια,ειλικρινα σας μιλαω, πρωτη φορα στα τοσα χρονια που πηγαινω σε εκθεσεις τυχαινω τετοισς συμπαραστασης.Ευχομαι και οι τεσσερις ελληνικες συμμετοχες να διακριθουν και οι ευχες να πραγματοποιηθουν.Ομως απο εμπειρεια και μονο σας λεω οτι θα ειναι δυσκολα και ο ανταγωνισμος μεγαλος.Οι κριτες ειναι σκληροι αλλα υπαρχουν και καλυτερες γατες .Γι`αυτο προτεινω να χαμηλωσουν οι τονοι και να ανεβουν οταν ερθουμε με τα κυπελλα που τοοοοσο πολυ θελουμε ολοι.Η σκεψη σας και η ευχη σας θα μας συνοδευει... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ να έχουν όλες οι ελληνικές συμμετοχές. Θα σκίσετε πιστεύω με τέτοια γατιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #71 07-11-08 19:20 Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Νεκταρια έγραψε: #72 07-11-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η Raisa έγραψε: #73 07-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Click για ανάπτυξη... Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #74 07-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Click για ανάπτυξη... Το ξερω Νικολεττα μου οτι τα κλουβια ειναι μικρα ,οπως το οτι ανοιγουν απο πανω.Τρομερα δυσκολο να σηκωνω τοσο βαρος.Περυσι απο εκει πηρα 1 πτυσομενο κλουβι(η αννα ξερει)σαν αυτο εχω παραγγειλει ομως ενα αλλο απο αμερικη αλλα ατυχια πεθανε η μαμα της κοπελλας και δεν θα το εχω αυτη τη φορα.Ειναι αυτο Ρωτησα αν θα εχουν τετοια στην εκθεση και μου ειπαν ναι,οποτε πτοτιθεμαι να παρω παλι.Υπαρχει σε 3 μεγεθη..εγω πηρα το μεσαιο 50 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα travelonmedium_thumb.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 74 gc122_thumb.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 76 yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η yasmin1gr: #75 07-11-08 22:50 νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η Νεκταρια έγραψε: #76 07-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Click για ανάπτυξη... Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Νεκταρια έγραψε: #77 07-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Click για ανάπτυξη... https://www.thepetonline.com/index.php?cPath=706&osCsid=454724b7ea4b899b5103039df4986236 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Νεκταρια έγραψε: #78 07-11-08 23:01 Να αυτο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα caninecamper-110x150.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #79 07-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να αυτο εχω Click για ανάπτυξη... Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Νεκταρια έγραψε: #80 07-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Click για ανάπτυξη... Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τον Απριλη τι εχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #68 05-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τον Απριλη τι εχουν? Click για ανάπτυξη... Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Βάσια13859: #69 05-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Click για ανάπτυξη... πάλι διεθνής?να το δουμε....να κλεισουμε και φθηνα εισητηρια αν ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #70 05-11-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Click για ανάπτυξη... Ναιιαιιιι!!! Ονειρεύομαι ναρθώ κι εγώ. Αν κ τώρα θα ήταν πιο καλά που έχουν αφιέρωμα στα περσικά... λόγω του Περσούλη μου. Αλλά δεν πειράζει... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστουμε πολυ κοριτσια,ειλικρινα σας μιλαω, πρωτη φορα στα τοσα χρονια που πηγαινω σε εκθεσεις τυχαινω τετοισς συμπαραστασης.Ευχομαι και οι τεσσερις ελληνικες συμμετοχες να διακριθουν και οι ευχες να πραγματοποιηθουν.Ομως απο εμπειρεια και μονο σας λεω οτι θα ειναι δυσκολα και ο ανταγωνισμος μεγαλος.Οι κριτες ειναι σκληροι αλλα υπαρχουν και καλυτερες γατες .Γι`αυτο προτεινω να χαμηλωσουν οι τονοι και να ανεβουν οταν ερθουμε με τα κυπελλα που τοοοοσο πολυ θελουμε ολοι.Η σκεψη σας και η ευχη σας θα μας συνοδευει... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ να έχουν όλες οι ελληνικές συμμετοχές. Θα σκίσετε πιστεύω με τέτοια γατιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #71 07-11-08 19:20 Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Νεκταρια έγραψε: #72 07-11-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η Raisa έγραψε: #73 07-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Click για ανάπτυξη... Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #74 07-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Click για ανάπτυξη... Το ξερω Νικολεττα μου οτι τα κλουβια ειναι μικρα ,οπως το οτι ανοιγουν απο πανω.Τρομερα δυσκολο να σηκωνω τοσο βαρος.Περυσι απο εκει πηρα 1 πτυσομενο κλουβι(η αννα ξερει)σαν αυτο εχω παραγγειλει ομως ενα αλλο απο αμερικη αλλα ατυχια πεθανε η μαμα της κοπελλας και δεν θα το εχω αυτη τη φορα.Ειναι αυτο Ρωτησα αν θα εχουν τετοια στην εκθεση και μου ειπαν ναι,οποτε πτοτιθεμαι να παρω παλι.Υπαρχει σε 3 μεγεθη..εγω πηρα το μεσαιο 50 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα travelonmedium_thumb.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 74 gc122_thumb.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 76 yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η yasmin1gr: #75 07-11-08 22:50 νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η Νεκταρια έγραψε: #76 07-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Click για ανάπτυξη... Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Νεκταρια έγραψε: #77 07-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Click για ανάπτυξη... https://www.thepetonline.com/index.php?cPath=706&osCsid=454724b7ea4b899b5103039df4986236 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Νεκταρια έγραψε: #78 07-11-08 23:01 Να αυτο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα caninecamper-110x150.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #79 07-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να αυτο εχω Click για ανάπτυξη... Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Νεκταρια έγραψε: #80 07-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Click για ανάπτυξη... Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τον Απριλη τι εχουν? Click για ανάπτυξη... Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Βάσια13859: #69 05-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Click για ανάπτυξη... πάλι διεθνής?να το δουμε....να κλεισουμε και φθηνα εισητηρια αν ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #70 05-11-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Click για ανάπτυξη... Ναιιαιιιι!!! Ονειρεύομαι ναρθώ κι εγώ. Αν κ τώρα θα ήταν πιο καλά που έχουν αφιέρωμα στα περσικά... λόγω του Περσούλη μου. Αλλά δεν πειράζει... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστουμε πολυ κοριτσια,ειλικρινα σας μιλαω, πρωτη φορα στα τοσα χρονια που πηγαινω σε εκθεσεις τυχαινω τετοισς συμπαραστασης.Ευχομαι και οι τεσσερις ελληνικες συμμετοχες να διακριθουν και οι ευχες να πραγματοποιηθουν.Ομως απο εμπειρεια και μονο σας λεω οτι θα ειναι δυσκολα και ο ανταγωνισμος μεγαλος.Οι κριτες ειναι σκληροι αλλα υπαρχουν και καλυτερες γατες .Γι`αυτο προτεινω να χαμηλωσουν οι τονοι και να ανεβουν οταν ερθουμε με τα κυπελλα που τοοοοσο πολυ θελουμε ολοι.Η σκεψη σας και η ευχη σας θα μας συνοδευει... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ να έχουν όλες οι ελληνικές συμμετοχές. Θα σκίσετε πιστεύω με τέτοια γατιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #71 07-11-08 19:20 Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Νεκταρια έγραψε: #72 07-11-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η Raisa έγραψε: #73 07-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Click για ανάπτυξη... Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #74 07-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Click για ανάπτυξη... Το ξερω Νικολεττα μου οτι τα κλουβια ειναι μικρα ,οπως το οτι ανοιγουν απο πανω.Τρομερα δυσκολο να σηκωνω τοσο βαρος.Περυσι απο εκει πηρα 1 πτυσομενο κλουβι(η αννα ξερει)σαν αυτο εχω παραγγειλει ομως ενα αλλο απο αμερικη αλλα ατυχια πεθανε η μαμα της κοπελλας και δεν θα το εχω αυτη τη φορα.Ειναι αυτο Ρωτησα αν θα εχουν τετοια στην εκθεση και μου ειπαν ναι,οποτε πτοτιθεμαι να παρω παλι.Υπαρχει σε 3 μεγεθη..εγω πηρα το μεσαιο 50 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα travelonmedium_thumb.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 74 gc122_thumb.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 76 yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η yasmin1gr: #75 07-11-08 22:50 νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η Νεκταρια έγραψε: #76 07-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Click για ανάπτυξη... Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Νεκταρια έγραψε: #77 07-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Click για ανάπτυξη... https://www.thepetonline.com/index.php?cPath=706&osCsid=454724b7ea4b899b5103039df4986236 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Νεκταρια έγραψε: #78 07-11-08 23:01 Να αυτο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα caninecamper-110x150.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #79 07-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να αυτο εχω Click για ανάπτυξη... Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Νεκταρια έγραψε: #80 07-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Click για ανάπτυξη... Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Click για ανάπτυξη... πάλι διεθνής?να το δουμε....να κλεισουμε και φθηνα εισητηρια αν ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #70 05-11-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Click για ανάπτυξη... Ναιιαιιιι!!! Ονειρεύομαι ναρθώ κι εγώ. Αν κ τώρα θα ήταν πιο καλά που έχουν αφιέρωμα στα περσικά... λόγω του Περσούλη μου. Αλλά δεν πειράζει... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστουμε πολυ κοριτσια,ειλικρινα σας μιλαω, πρωτη φορα στα τοσα χρονια που πηγαινω σε εκθεσεις τυχαινω τετοισς συμπαραστασης.Ευχομαι και οι τεσσερις ελληνικες συμμετοχες να διακριθουν και οι ευχες να πραγματοποιηθουν.Ομως απο εμπειρεια και μονο σας λεω οτι θα ειναι δυσκολα και ο ανταγωνισμος μεγαλος.Οι κριτες ειναι σκληροι αλλα υπαρχουν και καλυτερες γατες .Γι`αυτο προτεινω να χαμηλωσουν οι τονοι και να ανεβουν οταν ερθουμε με τα κυπελλα που τοοοοσο πολυ θελουμε ολοι.Η σκεψη σας και η ευχη σας θα μας συνοδευει... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ να έχουν όλες οι ελληνικές συμμετοχές. Θα σκίσετε πιστεύω με τέτοια γατιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #71 07-11-08 19:20 Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Νεκταρια έγραψε: #72 07-11-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η Raisa έγραψε: #73 07-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Click για ανάπτυξη... Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #74 07-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Click για ανάπτυξη... Το ξερω Νικολεττα μου οτι τα κλουβια ειναι μικρα ,οπως το οτι ανοιγουν απο πανω.Τρομερα δυσκολο να σηκωνω τοσο βαρος.Περυσι απο εκει πηρα 1 πτυσομενο κλουβι(η αννα ξερει)σαν αυτο εχω παραγγειλει ομως ενα αλλο απο αμερικη αλλα ατυχια πεθανε η μαμα της κοπελλας και δεν θα το εχω αυτη τη φορα.Ειναι αυτο Ρωτησα αν θα εχουν τετοια στην εκθεση και μου ειπαν ναι,οποτε πτοτιθεμαι να παρω παλι.Υπαρχει σε 3 μεγεθη..εγω πηρα το μεσαιο 50 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα travelonmedium_thumb.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 74 gc122_thumb.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 76 yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η yasmin1gr: #75 07-11-08 22:50 νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η Νεκταρια έγραψε: #76 07-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Click για ανάπτυξη... Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Νεκταρια έγραψε: #77 07-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Click για ανάπτυξη... https://www.thepetonline.com/index.php?cPath=706&osCsid=454724b7ea4b899b5103039df4986236 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Νεκταρια έγραψε: #78 07-11-08 23:01 Να αυτο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα caninecamper-110x150.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #79 07-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να αυτο εχω Click για ανάπτυξη... Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Νεκταρια έγραψε: #80 07-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Click για ανάπτυξη... Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εκθεση στη Σόφια πάλι Θα έρθεις???? Click για ανάπτυξη... Ναιιαιιιι!!! Ονειρεύομαι ναρθώ κι εγώ. Αν κ τώρα θα ήταν πιο καλά που έχουν αφιέρωμα στα περσικά... λόγω του Περσούλη μου. Αλλά δεν πειράζει... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστουμε πολυ κοριτσια,ειλικρινα σας μιλαω, πρωτη φορα στα τοσα χρονια που πηγαινω σε εκθεσεις τυχαινω τετοισς συμπαραστασης.Ευχομαι και οι τεσσερις ελληνικες συμμετοχες να διακριθουν και οι ευχες να πραγματοποιηθουν.Ομως απο εμπειρεια και μονο σας λεω οτι θα ειναι δυσκολα και ο ανταγωνισμος μεγαλος.Οι κριτες ειναι σκληροι αλλα υπαρχουν και καλυτερες γατες .Γι`αυτο προτεινω να χαμηλωσουν οι τονοι και να ανεβουν οταν ερθουμε με τα κυπελλα που τοοοοσο πολυ θελουμε ολοι.Η σκεψη σας και η ευχη σας θα μας συνοδευει... Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ να έχουν όλες οι ελληνικές συμμετοχές. Θα σκίσετε πιστεύω με τέτοια γατιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #71 07-11-08 19:20 Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Νεκταρια έγραψε: #72 07-11-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η Raisa έγραψε: #73 07-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Click για ανάπτυξη... Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #74 07-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Click για ανάπτυξη... Το ξερω Νικολεττα μου οτι τα κλουβια ειναι μικρα ,οπως το οτι ανοιγουν απο πανω.Τρομερα δυσκολο να σηκωνω τοσο βαρος.Περυσι απο εκει πηρα 1 πτυσομενο κλουβι(η αννα ξερει)σαν αυτο εχω παραγγειλει ομως ενα αλλο απο αμερικη αλλα ατυχια πεθανε η μαμα της κοπελλας και δεν θα το εχω αυτη τη φορα.Ειναι αυτο Ρωτησα αν θα εχουν τετοια στην εκθεση και μου ειπαν ναι,οποτε πτοτιθεμαι να παρω παλι.Υπαρχει σε 3 μεγεθη..εγω πηρα το μεσαιο 50 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα travelonmedium_thumb.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 74 gc122_thumb.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 76 yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η yasmin1gr: #75 07-11-08 22:50 νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η Νεκταρια έγραψε: #76 07-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Click για ανάπτυξη... Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Νεκταρια έγραψε: #77 07-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Click για ανάπτυξη... https://www.thepetonline.com/index.php?cPath=706&osCsid=454724b7ea4b899b5103039df4986236 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Νεκταρια έγραψε: #78 07-11-08 23:01 Να αυτο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα caninecamper-110x150.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #79 07-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να αυτο εχω Click για ανάπτυξη... Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Νεκταρια έγραψε: #80 07-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Click για ανάπτυξη... Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Νεκταρια έγραψε: #72 07-11-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η Raisa έγραψε: #73 07-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Click για ανάπτυξη... Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #74 07-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Click για ανάπτυξη... Το ξερω Νικολεττα μου οτι τα κλουβια ειναι μικρα ,οπως το οτι ανοιγουν απο πανω.Τρομερα δυσκολο να σηκωνω τοσο βαρος.Περυσι απο εκει πηρα 1 πτυσομενο κλουβι(η αννα ξερει)σαν αυτο εχω παραγγειλει ομως ενα αλλο απο αμερικη αλλα ατυχια πεθανε η μαμα της κοπελλας και δεν θα το εχω αυτη τη φορα.Ειναι αυτο Ρωτησα αν θα εχουν τετοια στην εκθεση και μου ειπαν ναι,οποτε πτοτιθεμαι να παρω παλι.Υπαρχει σε 3 μεγεθη..εγω πηρα το μεσαιο 50 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα travelonmedium_thumb.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 74 gc122_thumb.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 76 yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η yasmin1gr: #75 07-11-08 22:50 νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η Νεκταρια έγραψε: #76 07-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Click για ανάπτυξη... Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Νεκταρια έγραψε: #77 07-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Click για ανάπτυξη... https://www.thepetonline.com/index.php?cPath=706&osCsid=454724b7ea4b899b5103039df4986236 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Νεκταρια έγραψε: #78 07-11-08 23:01 Να αυτο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα caninecamper-110x150.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #79 07-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να αυτο εχω Click για ανάπτυξη... Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Νεκταρια έγραψε: #80 07-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Click για ανάπτυξη... Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η Raisa έγραψε: #73 07-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Click για ανάπτυξη... Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #74 07-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Click για ανάπτυξη... Το ξερω Νικολεττα μου οτι τα κλουβια ειναι μικρα ,οπως το οτι ανοιγουν απο πανω.Τρομερα δυσκολο να σηκωνω τοσο βαρος.Περυσι απο εκει πηρα 1 πτυσομενο κλουβι(η αννα ξερει)σαν αυτο εχω παραγγειλει ομως ενα αλλο απο αμερικη αλλα ατυχια πεθανε η μαμα της κοπελλας και δεν θα το εχω αυτη τη φορα.Ειναι αυτο Ρωτησα αν θα εχουν τετοια στην εκθεση και μου ειπαν ναι,οποτε πτοτιθεμαι να παρω παλι.Υπαρχει σε 3 μεγεθη..εγω πηρα το μεσαιο 50 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα travelonmedium_thumb.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 74 gc122_thumb.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 76 yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η yasmin1gr: #75 07-11-08 22:50 νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η Νεκταρια έγραψε: #76 07-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Click για ανάπτυξη... Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Νεκταρια έγραψε: #77 07-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Click για ανάπτυξη... https://www.thepetonline.com/index.php?cPath=706&osCsid=454724b7ea4b899b5103039df4986236 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Νεκταρια έγραψε: #78 07-11-08 23:01 Να αυτο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα caninecamper-110x150.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #79 07-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να αυτο εχω Click για ανάπτυξη... Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Νεκταρια έγραψε: #80 07-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Click για ανάπτυξη... Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?? Νικολέτα κάτι είπες για τις συνθήκες εκεί.τι εννοούσες?? Εκλεισες εισιτήριο?? Το grooming των Βρετανικών το έμαθες? Θέλουν βελούδο ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για τις συνθηκες που λες εννοεις τις καιρικες η κατι αλλο? Νικολεττα τι ωρα φτανεις? Click για ανάπτυξη... Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #74 07-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Click για ανάπτυξη... Το ξερω Νικολεττα μου οτι τα κλουβια ειναι μικρα ,οπως το οτι ανοιγουν απο πανω.Τρομερα δυσκολο να σηκωνω τοσο βαρος.Περυσι απο εκει πηρα 1 πτυσομενο κλουβι(η αννα ξερει)σαν αυτο εχω παραγγειλει ομως ενα αλλο απο αμερικη αλλα ατυχια πεθανε η μαμα της κοπελλας και δεν θα το εχω αυτη τη φορα.Ειναι αυτο Ρωτησα αν θα εχουν τετοια στην εκθεση και μου ειπαν ναι,οποτε πτοτιθεμαι να παρω παλι.Υπαρχει σε 3 μεγεθη..εγω πηρα το μεσαιο 50 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα travelonmedium_thumb.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 74 gc122_thumb.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 76 yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η yasmin1gr: #75 07-11-08 22:50 νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η Νεκταρια έγραψε: #76 07-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Click για ανάπτυξη... Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Νεκταρια έγραψε: #77 07-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Click για ανάπτυξη... https://www.thepetonline.com/index.php?cPath=706&osCsid=454724b7ea4b899b5103039df4986236 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Νεκταρια έγραψε: #78 07-11-08 23:01 Να αυτο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα caninecamper-110x150.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #79 07-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να αυτο εχω Click για ανάπτυξη... Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Νεκταρια έγραψε: #80 07-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Click για ανάπτυξη... Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε. Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο? Και τι είναι το grooming ...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι.... Click για ανάπτυξη... Το ξερω Νικολεττα μου οτι τα κλουβια ειναι μικρα ,οπως το οτι ανοιγουν απο πανω.Τρομερα δυσκολο να σηκωνω τοσο βαρος.Περυσι απο εκει πηρα 1 πτυσομενο κλουβι(η αννα ξερει)σαν αυτο εχω παραγγειλει ομως ενα αλλο απο αμερικη αλλα ατυχια πεθανε η μαμα της κοπελλας και δεν θα το εχω αυτη τη φορα.Ειναι αυτο Ρωτησα αν θα εχουν τετοια στην εκθεση και μου ειπαν ναι,οποτε πτοτιθεμαι να παρω παλι.Υπαρχει σε 3 μεγεθη..εγω πηρα το μεσαιο 50 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η yasmin1gr: #75 07-11-08 22:50 νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η Νεκταρια έγραψε: #76 07-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Click για ανάπτυξη... Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Νεκταρια έγραψε: #77 07-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Click για ανάπτυξη... https://www.thepetonline.com/index.php?cPath=706&osCsid=454724b7ea4b899b5103039df4986236 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Νεκταρια έγραψε: #78 07-11-08 23:01 Να αυτο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα caninecamper-110x150.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #79 07-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να αυτο εχω Click για ανάπτυξη... Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Νεκταρια έγραψε: #80 07-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Click για ανάπτυξη... Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:57 Η Νεκταρια έγραψε: #76 07-11-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Click για ανάπτυξη... Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Νεκταρια έγραψε: #77 07-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Click για ανάπτυξη... https://www.thepetonline.com/index.php?cPath=706&osCsid=454724b7ea4b899b5103039df4986236 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Νεκταρια έγραψε: #78 07-11-08 23:01 Να αυτο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα caninecamper-110x150.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #79 07-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να αυτο εχω Click για ανάπτυξη... Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Νεκταρια έγραψε: #80 07-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Click για ανάπτυξη... Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: νεκταρια μπορεις να μας πεις απο που τα παιρνει κανεις τα δευτερα??? Θα με ενδιεφερε γιατι υπαρχει μια σκεψη να οργανωσουμε καλλίστεια αδεσποτης γατας στο μελλον και να δειχνουμε και γατακια για δωσιμο Click για ανάπτυξη... Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Νεκταρια έγραψε: #77 07-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Click για ανάπτυξη... https://www.thepetonline.com/index.php?cPath=706&osCsid=454724b7ea4b899b5103039df4986236 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Νεκταρια έγραψε: #78 07-11-08 23:01 Να αυτο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα caninecamper-110x150.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #79 07-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να αυτο εχω Click για ανάπτυξη... Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Νεκταρια έγραψε: #80 07-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Click για ανάπτυξη... Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα σε αυτο το σαιτ αλλα βρε Ασημινα μου δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα.αυτο θα μου το φερει η φιλη μου.Ομως μη στεναχωρισαι ψαχνω και θα το εχω υπ`οψιν μου.Η τιμη ειναι -δεν θυμαμαι καλα-γυρω στα70-80.Θα δω και τι θα βρω στη Σοφια.Δεν ειναι μονο ο λογος που προανεφερα αλλα με αυτο το κλουβι προφυλασω τα γατια μου απο πολλα μικροβια.Τους λες "μην αγγιζετε" αυτοι τιποτα. Click για ανάπτυξη... https://www.thepetonline.com/index.php?cPath=706&osCsid=454724b7ea4b899b5103039df4986236 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Νεκταρια έγραψε: #78 07-11-08 23:01 Να αυτο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα caninecamper-110x150.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #79 07-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να αυτο εχω Click για ανάπτυξη... Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Νεκταρια έγραψε: #80 07-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Click για ανάπτυξη... Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να αυτο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #79 07-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να αυτο εχω Click για ανάπτυξη... Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Νεκταρια έγραψε: #80 07-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Click για ανάπτυξη... Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να αυτο εχω Click για ανάπτυξη... Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η Νεκταρια έγραψε: #80 07-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Click για ανάπτυξη... Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό μου μοιάσει με γατοφόρο σε μέγεθος Click για ανάπτυξη... Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.