Έκθεση γάτας στην Βουλγαρία

Μπράβοοοοοοο κορίτσια. Μας κάνατε υπερήφανες. Και του χρόνου να τους πάρουμε όλα τα βραβεία:up::up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω μπράβο κορίτσια!! Απιστευτα νέα!!! Συγχαρητήρια για όλα τα γλυκά γατούνια!!! Μπράβο μπράβο και ξανά μπράβο!!! Και όπως είπε και η προλαλήσασα του χρόνου να σαρώσουμε όλα τα βραβεία!! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγχαρητήρια στα γατουνια και στις γατομαμάδες που τα φροντίζουν έτσι!!!
Αντε και στην επόμενη έκθεση να θριαμβεύσουμε!!!:up::up:

Μπραβο κοριτσια!Περιμενουμε να μας πειτε τα βραβεια!:up::up::up:

H εμπειρία καταπληκτική!!
Θαυμάσαμε πανέμορφες γάτες!!
Η οργάνωση αν εξαιρέσουμε κάποια λάθη της γραμματείας στο κατάλογο...:/:ήταν πολύ καλή όπως και οι εγκαταστάσεις!
Η δε ανταπόκριση του κόσμου απίστευτη!! :up:

Το φωτορεπορτάζ ξεκινά!

Ελα μαμά Νεκταρία! Σε ποια σειρά βγαίνουμε? :cool::hmm:
Η Νικολέτα φτιάχνει το σκηνικό της κόρης της ζηλευτής! :cool:

Συνημμένα

• CIMG1843.JPG
    CIMG1843.JPG
    52,2 KB · Εμφανίσεις: 59
  • CIMG1844.JPG
    CIMG1844.JPG
    57,1 KB · Εμφανίσεις: 61
ο Blue Ice της Αννούλας πήρε και το τρίτο του CAC κι εγινε Champion!!! :up::up::up::up:
Αννα διόρθωσέ με αν λέω κατι λάθος...
Στη πρωτη φωτό βλέπετε το ποδαράκι του που εξέχει απ'το κλουβάκι! :P:lol:
Ηταν τόσο ήσυχος και συνεργάσιμος με τους κριτές!!!
Ενας πανέμορφος γάτος με κάτι μπλε ματάρες που πραγματικά τους κατέκτησε!!
Η μαμά του καμαρώνει περήφανη!!! :up:
CIMG1847_thumb.jpg
CIMG1896_thumb.jpg
CIMG1978_thumb.jpg

Υ.Γ. Η κοκκινομάλα πίσω απ'την Αννα έχει σκυλιάσει γιατί έχει φάει ΤΙΣ ήττες απ'τη Νεκταρία! :P:lol:

Ραισα και Blue Ice!! Αναπαύονται στα φρου φρουδένια τους ντεκόρ!! :)

CIMG1892_thumb.jpg

Η Ραίσα της Νικολέτας πήρε το CAC και τις 2 μέρες και πραγματικά θάμπωσε τους κριτές!!!
Μα όλα exclellent αυτό το κορίτσι!!!! Όλα!!!
Αυτό που τους ξετρέλανε δε... ήταν το υπέροχο χρώμα της γούνας της!!
Ραισάκι έσκισες!! :up::up:
Κοιτάχτε αγωνία η μαμά!!

Συνημμένα

• CIMG1900.JPG
    CIMG1900.JPG
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 48
  • CIMG1910.JPG
    CIMG1910.JPG
    50,5 KB · Εμφανίσεις: 49
  • CIMG1914.JPG
    CIMG1914.JPG
    49,6 KB · Εμφανίσεις: 55
  • CIMG1915.JPG
    CIMG1915.JPG
    47,2 KB · Εμφανίσεις: 51
  • CIMG1916.JPG
    CIMG1916.JPG
    51,6 KB · Εμφανίσεις: 51
Το Ραισάκι μας συνεργάστηκε άψογα την ώρα της κρίσης!!
Αλλα την ώρα της φωτογράφησης των top models μας τη κοπάνησε και τη ψάχναμε:P:lol::lol:

Υ.Γ. Κοιτάξτε μωρέ τι καλά που κάθεται στα χέρια της stuart αλλά κοιτάει και τη μαμά της που της δίνει κουράγιο! :lol:

Συνημμένα

• CIMG1917.JPG
    CIMG1917.JPG
    53,8 KB · Εμφανίσεις: 37
  • CIMG1918.JPG
    CIMG1918.JPG
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 39
  • CIMG1933.JPG
    CIMG1933.JPG
    54,1 KB · Εμφανίσεις: 50
Κοριτσια συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!! :up::up: Παντα επιτυχιες να εχετε και τα γατακια σας να κατακτουν ΟΛΑ τα βραβεια! :D

Συγχαρητήρια, κορίτσια και κυρίως γατούνια!
Και εις ανώτερα!!:)

Αααααχχχχχ...........ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ το κορίτσι μου έσκισε.........όλα Excellent μας τα βρήκαν:up::up::up: μόνο που στον τελικό μας έφαγε ένα Silver tabby......το άξιζε όμως...ήταν θεϊκό:inlove::inlove::inlove::inlove:

Και τώρα δείτε την Σταρ Ραίσα:P:D:D

DH164069.jpg

DH164049.jpg

DH164043.jpg

DH164021.jpg

Tα κορίτσια της Νεκταρίας Justy και Mia κατέκτησαν το BIS (Best In Show) για την κατηγορία τους και τις δύο μέρες κατατροπώνοντας πολλούς άλλους δόλιους εκτροφείς και κατακτώντας τους κριτές! :up:
Eδώ η κυπελούχος!!!!

Υ.Γ. Κονομήσαμε και τροφές από τα κέρδη κι εμείς οι πτωχοί... Ευχαριστούμε Νεκταρία! :up:

Συνημμένα

• CIMG1947.JPG
    CIMG1947.JPG
    59 KB · Εμφανίσεις: 59
  • CIMG1948.JPG
    CIMG1948.JPG
    55 KB · Εμφανίσεις: 59
Η εμπειρία ήταν υπέροχη!:up:
Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα!! Κορίτσια ήσασταν υπέροχες!!!:rolleyes::inlove:
Ένα μεγάλο μπράβο και στην φωτογράφο της Ελληνικής αποστολής....έτρεξε σαν τον Βέγγο :P για να καλύψει τις ανάγκες του κοινού....Γιούλη μου το φωτορεπορτάζ σου είναι υπέροχο!!!!:up::up:

Τώρα περιμένουμε να έρθουν και τα κορίτσια της Νεκταρίας που σάρωσαν τα κύπελλα!!!:up::up::up::up::up:

Υ.Γ. Κονομήσαμε και τροφές από τα κέρδη κι εμείς οι πτωχοί... Ευχαριστούμε Νεκτραρία! :up:

Και όχι μόνο τροφές...τα παιχνίδια και την άμμο που τα πας?:rolleyes::rolleyes::D

Νεκταρία μου είσαι Σούπερ :kiss::kiss::inlove::inlove::inlove:

Ειναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα η εξέταση των κριτών!!
Τα ζώα πραγματικά τους παραδίδονται!!
Εδώ οι κριτές θαυμάζουν τα κορίτσια της Νεκταρίας!!

Συνημμένα

• CIMG1899.JPG
    CIMG1899.JPG
    49,6 KB · Εμφανίσεις: 44
  • CIMG1937.JPG
    CIMG1937.JPG
    63,1 KB · Εμφανίσεις: 47
  • CIMG1938.JPG
    CIMG1938.JPG
    52,8 KB · Εμφανίσεις: 47
  • CIMG1943.JPG
    CIMG1943.JPG
    42 KB · Εμφανίσεις: 37
  • CIMG1944.JPG
    CIMG1944.JPG
    46,9 KB · Εμφανίσεις: 40
Η εμπειρία ήταν υπέροχη!:up:
Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα!! Κορίτσια ήσασταν υπέροχες!!!:rolleyes::inlove:
Ένα μεγάλο μπράβο και στην φωτογράφο της Ελληνικής αποστολής....έτρεξε σαν τον Βέγγο :P για να καλύψει τις ανάγκες του κοινού....Γιούλη μου το φωτορεπορτάζ σου είναι υπέροχο!!!!:up::up:

Τώρα περιμένουμε να έρθουν και τα κορίτσια της Νεκταρίας που σάρωσαν τα κύπελλα!!!:up::up::up::up::up:
Νικολετάκι μου...μου λείπεις...
Μαζί σε όλα...δεθήκαμε πολύ! Ολες για μια και μια για όλες!! :up::up:

Η Τσέχα που ήταν και η πιο αυστηρή κριτής καταγοητεύτηκε απ'τη Justy μας!! Κοιτάξτε ύφος!!! :up:
Ολο ψηλά το είχαμε το κορίτσι μας και το χειροκρότημα πήγαινε σύννεφο!!!

Συνημμένα

• CIMG1959.JPG
    CIMG1959.JPG
    58,9 KB · Εμφανίσεις: 34
  • CIMG1942.JPG
    CIMG1942.JPG
    42,9 KB · Εμφανίσεις: 53
  • CIMG1961.JPG
    CIMG1961.JPG
    63,6 KB · Εμφανίσεις: 43
Νικολετάκι μου...μου λείπεις...
Μαζί σε όλα...δεθήκαμε πολύ! Ολες για μια και μια για όλες!! :up::up:

Α στο καλό σου....με συγκίνησες πρωί πρωί:cry: :inlove:....και ακόμα δεν έχω κοιμηθεί ακόμα και είμαι πτώμα......:greycat:

Αχ παιδια σας ζηλευω...Και πάλι μπράβο,μακαρι να μπορουσα κι εγω να σας ακολουθησω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back