Έκθεση γάτας στην Βουλγαρία

Κορίτσια διάβασα τα νέα!! Μιλάμε καταπληκτικά!!! Και η φωτο τέλειες!!! Μπράβο Γιούλη!!!

Και επίσης ναι να πω και εγω οτι το silver tabby δεν έπιανε μια μπροστά στην Ραίσα που ήταν μια ΚΟΥΚΛΑ και οι κριτές τα είχαν τσεπώσει γι'αυτό χάσαμε την πρωτιά! :mad::P:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ μπραβο βρε Γιουλη για το ρεπορταζ!! Συγκινήθηκα! Μου λείψατε βρε κορίτσια...:cry: Εγώ αρχές του χρόνου θα πάω Σερβία για έκθεση γιατί τώρα χρειάζομαι 2 CACIB απο διαφορετική χώρα για να γίνει ο Blue Ice international champion. Θα χαρώ να έχω κ εκεί την παρέα σας!!

υγ. Όταν έφτασα Θεσσαλονίκη δεν με έπερνε κανένα ταξί γιατί είχα τον γάτο...:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ μπραβο βρε Γιουλη για το ρεπορταζ!! Συγκινήθηκα! Μου λείψατε βρε κορίτσια...:cry: Εγώ αρχές του χρόνου θα πάω Σερβία για έκθεση γιατί τώρα χρειάζομαι 2 CACIB απο διαφορετική χώρα για να γίνει ο Blue Ice international champion. Θα χαρώ να έχω κ εκεί την παρέα σας!!

υγ. Όταν έφτασα Θεσσαλονίκη δεν με έπερνε κανένα ταξί γιατί είχα τον γάτο...:down:
Ναι...τώρα πήρε το πρώτο του CACIB ε? Που θα πάει θα τα μάθω:P:lol:
Κι εσύ μας λείπεις Αννούλα...λες μωρέ να κουβαληθώ και στη Σερβία??
Ειναι και οι Σέρβοι...:redface::redface::P
γιατί μωρέ οι άτιμοι οι ταξιτζήδες?? Γκρρρρρ....

Ναι...τώρα πήρε το πρώτο του CACIB ε? Που θα πάει θα τα μάθω:P:lol:
Κι εσύ μας λείπεις Αννούλα...λες μωρέ να κουβαληθώ και στη Σερβία??
Ειναι και οι Σέρβοι...:redface::redface::P
γιατί μωρέ οι άτιμοι οι ταξιτζήδες?? Γκρρρρρ....

Τι συμβαίνει με τους Σέρβους? :confused:

Πάντως Γιούλη ακούω πόσο διασκέδασες στην έκθεση και θέλω και εγώ να έρθωωωωωω. Πότε είπαμε έιναι αυτήν στην Σερβία? Θα πάτε πολλά άτομα?:hmm:

Τι συμβαίνει με τους Σέρβους? :confused:

Πάντως Γιούλη ακούω πόσο διασκέδασες στην έκθεση και θέλω και εγώ να έρθωωωωωω. Πότε είπαμε έιναι αυτήν στην Σερβία? Θα πάτε πολλά άτομα?:hmm:
Δεν έχει οργανωθεί τίποτα για τη Σερβία...η Αννα θα πάει μόνο:)
Απλά οι Σερβοι είναι...:redface::redface:βρε παιδί μου δεν ειναι της παρούσης να σου εξηγώ... κούκλοι:lol:

Και συ μας λείπεις Αννα μου...και ειδικά ο υπέροχος, πανήσυχος, στρουμπουλός, αφασίας χουρχουρόγατος σου!!!!:inlove::inlove::inlove:

Υ.Γ. Τι να πει και ο Βούλγαρος ταξιτζής που μας πήρε με 2 γάτες και 1000 μπαγκάζια....τι να πω...καλώς ήρθαμε πάλι στην Ελλάδα:down:

Στην Σερβία είναι νομίζω Φεβρουάριο:hmm:...και λέω να πάω και γω:D....είναι να μην πάρω φόρα:P:lol::lol::lol:

Nικολέτα ρώτησα και πιο πριν εγώ..ο Φιντελακος - αδυναμία μου γιατί δεν πήγε ???

Nικολέτα ρώτησα και πιο πριν εγώ..ο Φιντελακος - αδυναμία μου γιατί δεν πήγε ???

:hmm:Νομίζω σου απάντησα...ο Φιντέλ δεν είναι show γάτος μόνο breed;):D

:hmm:Νομίζω σου απάντησα...ο Φιντέλ δεν είναι show γάτος μόνο breed;):D
:blink::blink:Τι σημαίνει αυτό και πως το μαθαίνεις????:hmm:

Αισχος,:down:τους ειχα, που τους ειχα "μεγαλη συμπαθεια" τους ταξιτζηδες της πολης μου, ενας λογος παραπανω.:down::mad:Αλλα αυτο ειναι για αλλου θεμα.
Μα καλα, να αρνηθεις σε εναν international champion?:down:Ακομη και να του λειπει το ενα CACIB,κανονικα επρεπε να τον μεταφερουν τζαμπα!:blink::cool:

Και συ μας λείπεις Αννα μου...και ειδικά ο υπέροχος, πανήσυχος, στρουμπουλός, αφασίας χουρχουρόγατος σου!!!!:inlove::inlove::inlove:

Υ.Γ. Τι να πει και ο Βούλγαρος ταξιτζής που μας πήρε με 2 γάτες και 1000 μπαγκάζια....τι να πω...καλώς ήρθαμε πάλι στην Ελλάδα:down:

Στην Σερβία είναι νομίζω Φεβρουάριο:hmm:...και λέω να πάω και γω:D....είναι να μην πάρω φόρα:P:lol::lol::lol:
πάω να κάνω μπάνιο τη Σεμέληηηηηηη!! Απο τώρα! :lol:

Αισχος,:down:τους ειχα, που τους ειχα "μεγαλη συμπαθεια" τους ταξιτζηδες της πολης μου, ενας λογος παραπανω.:down::mad:Αλλα αυτο ειναι για αλλου θεμα.
Μα καλα, να αρνηθεις σε εναν international champion?:down:Ακομη και να του λειπει το ενα CACIB,κανονικα επρεπε να τον μεταφερουν τζαμπα!:blink::cool:

:lol::lol:
Τώρα έψαχνα στο site της FIFe για να δω ημερομηνίες κλπ. Στην Σερβία έχει στις
18-19/04/09 στην πόλη Novi Sad. Μπερδεύτηκα τελικά όταν σας έλεγα οτι έχει σχεδόν κάθε μήνα, ήταν η Κροατία όχι η Σερβία. Δεν πειράζει όμως με βολεύει αυτή η ημερομηνία. Τί λέτε κορίτσια???Θα έχω παρέα ή μόνη θα ταξιδεύω?:( Γιούλη την επόμενη φορά θα φέρεις το κοριτσάκι σου έ??

18-19/04/09 στην πόλη Novi Sad. Μπερδεύτηκα τελικά όταν σας έλεγα οτι έχει σχεδόν κάθε μήνα, ήταν η Κροατία όχι η Σερβία. Δεν πειράζει όμως με βολεύει αυτή η ημερομηνία. Τί λέτε κορίτσια???Θα έχω παρέα ή μόνη θα ταξιδεύω?:( Γιούλη την επόμενη φορά θα φέρεις το κοριτσάκι σου έ??

Κοριτσια και εγω θα το σκεφτομουν να ερθω, ζηλεψα και με βαλατε στην πριζα.:blink:;):lol:
Εχω την εντυπωση ομως οτι 19/4/09 πεφτει η Κυριακη του Πασχα.
Κοιταξτε το, γιατι δεν ειμαι και σιγουρη.:hmm::D

:blink::blink:Τι σημαίνει αυτό και πως το μαθαίνεις????:hmm:

Show σημαίνει ότι είναι εκθεσιακή η γάτα, breed σημαίνει μόνο για εκτροφή/ζευγάρωμα:)........το πώς το μαθαίνεις είναι μεγάλη ιστορία:blink:...ή το πας σε έκθεση και βλέπεις εκεί τι θα σου πουν ή το καταλαβαίνεις από μόνος σου ότι δεν τηρεί όλα τα στάνταρ της ράτσας....έτσι και εγώ υπόθεση κάνω ότι ο Φιντέλ δεν είναι για έκθεση χωρίς αυτό να είναι σίγουρο:cool:...μωρέ λες να τον πάρω και αυτόν μαζί στην επόμενη έκθεση?:hmm::lol::lol:

πάω να κάνω μπάνιο τη Σεμέληηηηηηη!! Απο τώρα! :lol:

Γιούληηηηη........την πούδρα μην ξεχάσεις!!!!;):lol::lol::lol:

Show σημαίνει ότι είναι εκθεσιακή η γάτα, breed σημαίνει μόνο για εκτροφή/ζευγάρωμα:)........το πώς το μαθαίνεις είναι μεγάλη ιστορία:blink:...ή το πας σε έκθεση και βλέπεις εκεί τι θα σου πουν ή το καταλαβαίνεις από μόνος σου ότι δεν τηρεί όλα τα στάνταρ της ράτσας....έτσι και εγώ υπόθεση κάνω ότι ο Φιντέλ δεν είναι για έκθεση χωρίς αυτό να είναι σίγουρο:cool:...μωρέ λες να τον πάρω και αυτόν μαζί στην επόμενη έκθεση?:hmm::lol::lol:

:DΟ Φιντελ θα κανει σίγουρα για σοου!!!!!!!!!!!:D:up:βρε αγγλικα ξέρω..εννοούσα πως το κρίνουν αν κανει ή οχι!!!!:P;)

Γιούλη να την πας την κουκλάρα ναι!:up:

παρέα θα πάμε Αννούλα με το Σεμελάκι!! για Promising μου τη λένε οι εκτροφείς μου...να δούμε τι... πουλιά θα πιάσουμε...:P
Αννα τα είδες αυτά? ;)
www.petcarrier.com αν θες κάτι πες μου:)

Ανναααααα τη πουδρααααα;):lol:για στειλε ένα e mail...:cool:

κι εγώ έχω την εντύπωση οτι στις 19 Απριλίου είναι το Πάσχα...:hmm:
Αννα αν έχεις άλλες πληροφορίες, Link κλπ. βάλτο μας ε?? ;)

Αντε με κερκίδα να πάμε στη Σερβία:lol:
Κι οταν είμαστε έτοιμες με πληροφορίες να ανοίξουμε το...

Εκθεση Γατας στη Σερβία:cool::lol:

παρέα θα πάμε Αννούλα με το Σεμελάκι!! για Promising μου τη λένε οι εκτροφείς μου...να δούμε τι... πουλιά θα πιάσουμε...:P
Αννα τα είδες αυτά? ;)
www.petcarrier.com αν θες κάτι πες μου:)

Ανναααααα τη πουδρααααα;):lol:για στειλε ένα e mail...:cool:

Αχ μακάρι να σας έχω παρέα!!! Την είδα την ιστοσελίδα αλλά θέλω πρώτα να δω τί θα μου πει η Νεκταρία και μετά θα δω αν θα παραγγείλω. Σου στέλνω τώρα εμαιλ για την πούδρα!:lol:

Δεν έχει οργανωθεί τίποτα για τη Σερβία...η Αννα θα πάει μόνο:)
Απλά οι Σερβοι είναι...:redface::redface:βρε παιδί μου δεν ειναι της παρούσης να σου εξηγώ... κούκλοι:lol:

Αλήθεια? Δεν το είχα προσέξει. :hmm:

Και ναι στις 19/4 ειναι το Πάσχα παρεπιπτόντως.

Ναμαι κι εγω...καλησπερα σε ολο το γατοφορουμ.Οι ευχες σας επιασαν.Αντε και στην επομενη.Που?οι αποψεις διηστανται.Ηρθα και με περιμενε πολλη δουλεια.Ακομη δεν εχω καταφερει να ηρεμησω γιατι και σημερα ημουν στο αεροδρομιο για τη Cammy.Πριν απο λιγο ηρθα,πινω το καφεδακι μου και σας γραφω.Για τα κλουβια εκθεσης το ειπα στη royal και περιμενω απαντηση.Θα ειναι και τσαμπα.Οσο για την εκθεση στη Σερβια αφου δεν γινεται μεσα στο Βελιγραδι (εχω παει) θα ειναι δυσκολη η μετακινηση,πεφτει και Πασχα:blink:.Γινεται και στο Βουκουρεστι στις 25-26/4 αλλα και στη Σοφια 2-3/5.Πολυ κοντα οι ημερομηνιες.Βεβαια η αννα χρειαζεται διαφορετικη χωρα..το καταλαβαινω.Ομως παιζει και η Ιταλια που εχουν σχεδον καθε εβδομαδα.Καλα βλεπουμε μεχρι τοτε.
Γιουλη τις φωτογραφιες στειλε με μειλ για να βαλω στο σαιτ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back