Έκθεση γάτας στην Βουλγαρία

Και μεταξυ μας... Η Ραισα ειναι πολυ καλυτερη απο την ραβδωτη που βγηκε πρωτη :down:
γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι μια πραγματικη ντιβα!!!! :lol:

Και βέβαια είναι καλύτερη:rolleyes::rolleyes:....πληρωμένοι ήταν οι κριτές παιδί μου;)...δεν το κατάλαβες:P....σαμποτάζ μας κάναν :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και βέβαια είναι καλύτερη:rolleyes::rolleyes:....πληρωμένοι ήταν οι κριτές παιδί μου;)...δεν το κατάλαβες:P....σαμποτάζ μας κάναν :lol::lol::lol:

εννοειτε!!!!γιατι δεν πιστυεω οτι δεν εχουν γουστο...
αλλα στην επομενη εκθεση.... χεχεχε...Θα σαρωσει!!!!!!! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up: μπραβο σε ολα τα γατια!!!!!!!!
Αννα , Νικολετα , Νεκταρια κανατε καλη δουλεια με τα γατακια σας!!! (και καποια...γαταροι!!!)
Φωτορεπορτερ, κουβαλητρα γατιων και παιδι για τα θεληματα... ευχαριστουμε για το ρεπορταζ!!!
κοριτσια παντα πρωτιες

Και μεταξυ μας... Η Ραισα ειναι πολυ καλυτερη απο την ραβδωτη που βγηκε πρωτη :down:
γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι μια πραγματικη ντιβα!!!! :lol:
χαρά μου και τιμή μου!!:up:

ειναι μωρέ που είχαμε ευρώ και οι κριτές παίρνανε μόνο λέβα αλλιώς θα σου΄λεγα:P:lol::lol:

χαρά μου και τιμή μου!!:up:

ειναι μωρέ που είχαμε ευρώ και οι κριτές παίρνανε μόνο λέβα αλλιώς θα σου΄λεγα:P:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

μη στεναχωριεσαι ειπαμε... Πισω εχει η ...Ραισα την ουρά!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

μη στεναχωριεσαι ειπαμε... Πισω εχει η ...Ραισα την ουρά!!!!!
Νικολέτααααα άντε ετοιμάσου!!!
Την άλλη φορά θα έχουμε και γ....ώ τα σκηνικά;):P:lol:
www.petcarrier.com

Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ???:mad::down::down:
Ευτυχως που εμεις ξερουμε τι ειμαστε και ειμαστε ντιβες!!:D
Ενω ο αλλος ουτε να ποζαρει στο φακο δεν ηξερε!:lol::lol:

Καλα δεν ντραπηκαν λιγο αυτοι να βγαλουν τη μαμα μας ΔΕΥΤΕΡΗ???ακουσα καλα ΔΕΥΤΕΡΗ???:mad::down::down:

Έτσι είναι παιδί μου η ζωή...σκληρή και άδικη:down:....ακόμα και για τις ντίβες;)
Οσο για της πόζες, άσε....πήγαμε και εμείς να ποζάρουμε μπροστά στον φακό του φωτογράφου και μας την κοπάνισε η ντίβα:confused::mad:...ευτυχώς κατάφερε η Αννα και την έπιασε αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμασταν.:lol::lol::lol:

Μα για σκεφτείτε λίγο, μήπως ο Άτο Μπόλτον ήρθε πρώτος από τον πρώτο-πρώτο αγώνα που έτρεξε στη ζωή του;
Ένα ζέσταμα έκανε η Raisa! Την επόμενη φορά θα τους σαρώσει όλους! Τσαμπιόνι με τα όλα της! :up::up::up:

Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... :lol:

Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα:mad::P:lol::lol::lol:

Τσαμπιόνι στο χούφτι-χούφτι είναι έτσι κι αλλιώς... :lol:

Ακριβώς:lol::lol::lol::lol:

Νικολέτα φαντάζεσαι να φέρναμε τους γατογονείς των μωρών σας και να κάνανε κερκίδα τα μωρά για τη μαμά τους?? Αντε να φέρουν μετά αντίρρηση οι κριτές με τα 7 ζευγάρια μάτια που θα τους κάρφωναν αγριεμένα:mad::P:lol::lol::lol:

Μωρέ το φαντάζεσαι??:confused:
Χμμμ:hmm::hmm: πολύ καλό μου ακούγεται!:P:lol::lol::lol:

:up:Εγώ πάντως έχω να πω ότι χούφτωσα μία γατούλα ντίβα και νικήτρια. Θα έχω να το λέω.

Συγχαρητήρια!!!!
Σαν να κέρδισε η δική μου γάτα χάρηκα!!!:up::up::up:
Τί κουκλιά γατιά είναι αυτά!!!!!!Το ήξερα δηλαδή, αλλά, έτσι μπροστά στους κριτές, μου φαίνονταν τα τελειότερα του κόσμου:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
Είχα παρακολουθήσει πριν από δέκα χρόνια περίπου έκθεση γάτας εδώ (στο Ολυμπιακό στάδιο) και γύριζα κι εγώ μέσα στο χώρο μαζί με τα παιδιά μου (σαν επισκέπτες ) με τις ώρες ξετρελλαμένοι, φαντάσου να είχαμε να καμαρώσουμε γατάκια του my cat
πάντα πρώτοι:up::up:
Πληρέστατο το φωτορεπορτάζ, μπράβο Γιούλη!!!

κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!!
:up::up::up:
Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε,
πρεπει να περασατε τελεια,
εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα
!!!!!!
εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!!
Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες??
εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο...:D

κοριτσια συχαρητηρια σε ολε΄ς σας!!!
:up::up::up:
Νεκταρια φωτο το κηπελακι να γουσταρουμε,
πρεπει να περασατε τελεια,
εχω σκασει που δεν τα καταφερα <next time σιγουραααααα
!!!!!!
εχω χαζοχαρει πολύ για τις διακρισεις σας!!!
Γιουλη κανενα ραγντολι δεν τραβηξες??
εστι να βλεπουμε τον συναγωνισμο...:D
ειχε δύο...ένα seal colorpoint Κι ένα seal mitted αλλά δεν μου άρεσαν μωρέ τα συγκεκριμένα ε¨?....αλλά χάζευα τη κρίση του κριτή.....πολυ σημασία στα αυτιά και στο πρόσωπο....φυσικά και στην κατασκευή;)

Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας?
Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια?
Πως ειναι τα πραγματα εκει?:hmm::D:D

Να ρωτησω, εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε μια αντιστοιχη Εκθεση Γατας?
Κατι θυμαμε οτι γινεται (αρχες Μαιου νομιζω).Εχει κανεις καμια εμπειρια?
Πως ειναι τα πραγματα εκει?:hmm::D:D
εχουμε αλλά όχι κάθε χρόνο...έγινε πέρυσι αλλά όχι φέτος...ειναι πιο μικρή από της Σοφιας και η διαφήμιση της και συνεπώς και η συμμετοχή του κόσμου πολύ λιγότερη...
Τη διοργανώνει ο ΕΟΓ (Ελληνικός Ομιλος Γατας)

Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες.:D

Ειπαμε,θα κανουμε μια ημιαιμης αμα μαζευτουν συμμετοχες.:D
Μακάρι να γίνει!!! :up::up:
Αλλά μιλούσα για αντίστοιχη...η οποία είναι μορφολογίας...(δηλ. με φυλές)

θα κλάψω γοερά!!!
θελω κι εγω έκθεση ουααααα;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back