ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Axου να μην είχαν στειρώσει αυτήν....
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
δεν ειχα Internet τοσες μερες να σας ευχηθω...
Γιούλη θα ερθω κι εγω στην έκθεση...εγω θα ειμαι το ζευγαράκι σου..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
https://www.birmans.it/images/isotta/c2008/20080613cuccioliisottamchoc%20(10).jpg
aalyah
Διάσημο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Bασάκο μου αλήθεια???Ναι και να μείνουμε μαζί στο δωμάτιοσυγχαρητηρια και απο μένα σε όλους ....δεν ειχα Internet τοσες μερες να σας ευχηθω...
Γιούλη θα ερθω κι εγω στην έκθεση...εγω θα ειμαι το ζευγαράκι σου..
![]()

ο Μορφέας με πιο καμπουρωτή όμως μύτηΗ αυτος...τι παιδι
![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
ο Μορφέας με πιο καμπουρωτή όμως μύτη![]()
Α σε παρακαλώ! Ο Μορφέας είναι ένας!! Αυτός ο μπούλης αν και ωραίος δεν πιάνει μία μπροστά στον Μορφέα!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σωστά μιλάςΑ σε παρακαλώ! Ο Μορφέας είναι ένας!! Αυτός ο μπούλης αν και ωραίος δεν πιάνει μία μπροστά στον Μορφέα!![]()

Συνημμένα
aalyah
Διάσημο μέλος
σωστά μιλάς![]()
Μα ΤΙ ΘΕΟΣ!!!
Δηλώνω ερωτευμένη! Τρελά κιόλας!!! Καλά ο Μορφέας δεν παίζεται! Που θα μου τον συγκρίνεις με τον άλλον τον μπούλη. Εντάξει είπαμε είναι ωραίος και εκείνος αλλά μην το ξηλώνουμε κιόλας! Ο Μορφέας παιδί μου είναι η ομορφιά προσωποποιημένη. Εγώ έχω πάθει την πλάκα μου. Κοιτάω την υπογραφή σου και λιώνω! Δηλώνω φαν και δεν ντρέπομαι ντιπ να το πω!

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Λοιπον Αννουλα η Σοφια ειναι σιγουρη.Για Ρουμανια θελω αλλα εχουν διαφορα μια βδομαδαΘα έρθω και εγώ Βουλγαρία τον Μάιο, απλά πιο πριν πρέπει να πάω σε άλλη χώρα. Έχω 3 επιλογές (Σερβία, Ρουμανία, Ιταλία). Θα δω που θα πάω πρώτα, αλλά Σόφια θα έρθω σίγουρα!![]()
Για Ιταλια κοιταγα σημερα το πρωι καπου Γεναρη με Φλεβαρη σε καποιο show κανουν και σπεσιαλ Μειν κουν.Να διαλεξουμε καποια εκθεση που να μη χρειαζεται να μετακοινουμαστε απο το αεροδρομιο με τραινο.Τα εχω ζησει παλια που απο Μιλανο πηγαινα Παβια,Βιτσενζα και Μπιελα.Καλα εσυ ισως να μην εχεις προβλημα αλλα εγω με 2 βαλιτσες και 2 κλουβια
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
γι'αυτό σου το statement Θένια, γράφεσαι για ένα χρόνο με δωρεαν συνδορμή στο M.F.C. (Morpheus Fun Club)Μα ΤΙ ΘΕΟΣ!!!
Δηλώνω ερωτευμένη! Τρελά κιόλας!!! Καλά ο Μορφέας δεν παίζεται! Που θα μου τον συγκρίνεις με τον άλλον τον μπούλη. Εντάξει είπαμε είναι ωραίος και εκείνος αλλά μην το ξηλώνουμε κιόλας! Ο Μορφέας παιδί μου είναι η ομορφιά προσωποποιημένη. Εγώ έχω πάθει την πλάκα μου. Κοιτάω την υπογραφή σου και λιώνω! Δηλώνω φαν και δεν ντρέπομαι ντιπ να το πω!![]()

Μπορείς να δεις και στις 3 συμμετοχές τις συμμετοχές των άλλων Περσικών και να πας σε αυτή που έχει τα λιγότερα...Θα έρθω και εγώ Βουλγαρία τον Μάιο, απλά πιο πριν πρέπει να πάω σε άλλη χώρα. Έχω 3 επιλογές (Σερβία, Ρουμανία, Ιταλία). Θα δω που θα πάω πρώτα, αλλά Σόφια θα έρθω σίγουρα!![]()

Επίσης πρόσεξε την εποχή...οσο πιο Χειμώνας τόσο το καλύτερο (για τη γουνίτσα του...)

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και τη Γιούλη αγκαζέΛοιπον Αννουλα η Σοφια ειναι σιγουρη.Για Ρουμανια θελω αλλα εχουν διαφορα μια βδομαδαΓια Ιταλια κοιταγα σημερα το πρωι καπου Γεναρη με Φλεβαρη σε καποιο show κανουν και σπεσιαλ Μειν κουν.Να διαλεξουμε καποια εκθεση που να μη χρειαζεται να μετακοινουμαστε απο το αεροδρομιο με τραινο.Τα εχω ζησει παλια που απο Μιλανο πηγαινα Παβια,Βιτσενζα και Μπιελα.Καλα εσυ ισως να μην εχεις προβλημα αλλα εγω με 2 βαλιτσες και 2 κλουβια
![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
και τη Γιούλη αγκαζέ![]()
Γιουλακι θαρθεις πριν τη Βουλγαρια?
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπον Αννουλα η Σοφια ειναι σιγουρη.Για Ρουμανια θελω αλλα εχουν διαφορα μια βδομαδαΓια Ιταλια κοιταγα σημερα το πρωι καπου Γεναρη με Φλεβαρη σε καποιο show κανουν και σπεσιαλ Μειν κουν.Να διαλεξουμε καποια εκθεση που να μη χρειαζεται να μετακοινουμαστε απο το αεροδρομιο με τραινο.Τα εχω ζησει παλια που απο Μιλανο πηγαινα Παβια,Βιτσενζα και Μπιελα.Καλα εσυ ισως να μην εχεις προβλημα αλλα εγω με 2 βαλιτσες και 2 κλουβια
![]()
Θα το ψάξω αύριο για Ιταλία, τώρα έριξα μια γρήγορη ματιά μόνο. Θα δώ...Θα σου πω Νεκταρία τί βολεύει εμένα, να δούμε και για σένα τί είναι πιο εύκολο για να κανονίσουμε. Έχουμε πάντως χρόνο...(αν και εχω αρχίσει να ενθουσιάζομαι απο τώρα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μπορεις να μου πεις που πεφτει η Ιβρεα στην Ιταλια?εχει 3-4/1 και σπεσιαλ Μ.Κ.Θα το ψάξω αύριο για Ιταλία, τώρα έριξα μια γρήγορη ματιά μόνο. Θα δώ...Θα σου πω Νεκταρία τί βολεύει εμένα, να δούμε και για σένα τί είναι πιο εύκολο για να κανονίσουμε. Έχουμε πάντως χρόνο...(αν και εχω αρχίσει να ενθουσιάζομαι απο τώρα)
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γιουλακι θαρθεις πριν τη Βουλγαρια?
Οταν αποφασίσετε που θα πάτε... πείτε μου και θα δω...

Νεκταρία, το Μαη στη Σοφια αν μας βρει νωρις το Καλοκαιράκι λες να έχουμε λιγότερη τη γούνα?? Πάντα με άγχωνε αυτό...

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Με τοσα γατια ταχω δει ολαΟταν αποφασίσετε που θα πάτε... πείτε μου και θα δω...
Νεκταρία, το Μαη στη Σοφια αν μας βρει νωρις το Καλοκαιράκι λες να έχουμε λιγότερη τη γούνα?? Πάντα με άγχωνε αυτό...![]()
εχω γατες (Κρεμα) που φουντωνουν μες το καλοκαιρι αλλα σε γενικες γραμμες σιγουρα η γουνα πεφτει.Ομως 2-3 μαη δεν θαχουμε και 40 βαθμους?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Μας φαντάζεσαι να την έχουμε στίσει έξω από το κτίριο με σούβλες, μουσική και ρετσίνα όλοι οικογενειακός....και οι γάτες μας μέσα με τους κριτές....και οι ρεπόρτερ και τα κανάλια αντί να κάνουν ρεπορτάζ για την έκθεση θα έχουν εμάς πρώτο θέμα

Τέλεια θα είναι πάντως!!!ΝΑΙΑΙΑΙΙΙΙΙ!!Ι Να πάμε όλοι μαζί!! Τρίημερο ή τετραήμερο. Πρωτομαγιά στη Σόφια!!!Πάντως σοβαρά τώρα...μάλλον με κόβω για 2-3 Μαΐου Στη Σόφια μαζί με τον αντρούλι....Σκέφτομαι να πάμε από 1 Μαΐου να κάνουμε εκεί Πρωτομαγιά και να φύγουμε Δευτέρα βράδυ....4ήμερο δλδ....εσύ τι λες Γιούλη? Πάμε ζευγάρια? Εεεεε??????

Αν θέλουν ακολουθούν κι οι άντρες. 
Νικολέτα μου θα είναι τέλεια!!! Μαμά κ γυιος παρέα ε??? Τι λές???Κι ο Περσούλης δίπλα τους!

Αααα παρεπιμπτόντως μου ήρθε το Πετιγκρι του Σεβάχ!!! ΤΕΛΕΙΟ!!!
Κι ο Σεβαχουλίνος μεγαλώνει...

ΟΟΟΟΧΙΙΙΙ Βέβαια αγάπη μου!!! Εσύ άλλωστε ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ μαζί σου! είσαι κ η σούπερ εμπειρη!!καλε τη μαμα Νεκταρια που την πατε?την αφησατε απ εξω εε![]()
Νεκταρία ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ!!!!! Φίλησέ μου τα.

Μόνο ζευγαράκια δηλαδή θα πάτε? Εμείς που είμαστε αζευγάρωτα δεν κάνει να έρθουμε? Φανάρι δεν κρατάω.....γατιά αν θέλετε κρατάω!

Θένια!!! Θα περάσουμε τέλεια!!!Γιουλάκο!!! Περιττό να σου πω πως άρχισα ήδη να βάζω χρήματα στην άκρη για την πολυπόθητη έκθεση.σωστά μιλάς

Αν βέβαια δεν είμαι στο δρόμο λόγω δουλειάς. Εχουμε από την περασμένη Πέμπτη κατάληψη οι εργαζόμενοι στη δουλειά μου. 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool