Έκθεση γάτας στη Βουλγαρία

sublime

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα.
Στις 17-18/11/07 πραγματοποιήθηκε έκθεση γάτας του ομίλου της FIFE στην Βουλγαρία. Συμμετείχαν περίπου 150 γάτες και οι θεατές συνολικά ξεπέρασαν τους 3000. Η θεατές πλήρωναν εισιτήριο 2 lv για να παρακολουθήσουν την έκθεση. Υπήρχαν πολλά stands απο pet shops, απο εταιρίες διατροφής γάτας, και συλλόγων προστασίας γάτας. Την πρώτη μέρα της έκθεσης, καλύτερη όλων βγήκε μια γάτα Νορβηγικού Δάσους και την δεύτερη ενας Ρώσσικος Μπλε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• showbulg 083.jpg
    showbulg 083.jpg
    650,1 KB · Εμφανίσεις: 58
  • showbulg 032.jpg
    showbulg 032.jpg
    773,2 KB · Εμφανίσεις: 67
  • showbulg 033.jpg
    showbulg 033.jpg
    692,2 KB · Εμφανίσεις: 51
  • showbulg 027.jpg
    showbulg 027.jpg
    762,1 KB · Εμφανίσεις: 72
  • showbulg 062.jpg
    showbulg 062.jpg
    812,5 KB · Εμφανίσεις: 82
Αχ και να μην το ξέρω! Και ήμουν Βουλγαρία τότε!!:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βεγγαλης ειναι η τεταρτη? φωτο απο τους νικητες εχεις?

Ποσο πισω είμαστε εδω!!!!!!!!!!:hmm::hmm:

Βεγγαλης ειναι η τεταρτη? φωτο απο τους νικητες εχεις?

Ναι η πέμπτη είναι Βεγγάλης (η τέταρτη Cornish Rex). Ήταν κούκλες απο κοντά! Τους νικητές τους έβγαλα αλλά δυστυχώς βγήκαν κουνημένες:(. Το καλύτερο ήταν να βλέπετε τα μικρά παιδάκια που κάνανε σαν τρελά που βλέπανε γάτες και γατάκια!

Δεν ειμαστε τοσο πισω καναμε κι εμεις εκθεση γατας το μαιο παιδια απλα δεν ηταν μεγαλη

Δύο πανέμορφες βρετανικές κοντότριχες, ένας διαφορετικός επισκέπτης :lol:, και η Βανίλια καλωπίζοντας τον Όντιν, μέσα στο τρένο, την ημέρα της επιστροφής.:D

Συνημμένα

• showbulg 030.jpg
    showbulg 030.jpg
    759,7 KB · Εμφανίσεις: 56
  • showbulg 048.jpg
    showbulg 048.jpg
    714,3 KB · Εμφανίσεις: 49
  • showbulg 121.jpg
    showbulg 121.jpg
    522,9 KB · Εμφανίσεις: 58
Πρεπει να ήταν φανταστικά!
Ο "διαφορετικος επισκέπτης" μου άρεσε ομως πιο πολύ από ολα! Θαυμάζω το ψύχραιμο ύφος του... Φαντάζεσται να ανοιγαν τα κλουβιά και να του την έπεφταν ολα τα εκθέματα μαζί;;:lol:

Δεν εχει κανενα σαιτ να δουμε τους νικητές sublime? Οι νορβηγικου δάσους ειναι πανέμορφες!

Πρεπει να ήταν φανταστικά!
Ο "διαφορετικος επισκέπτης" μου άρεσε ομως πιο πολύ από ολα! Θαυμάζω το ψύχραιμο ύφος του... Φαντάζεσται να ανοιγαν τα κλουβιά και να του την έπεφταν ολα τα εκθέματα μαζί;;:lol:

Δεν εχει κανενα σαιτ να δουμε τους νικητές sublime? Οι νορβηγικου δάσους ειναι πανέμορφες!

:lol: Ο σκυλάκος ήταν μιας εκτροφέας γατιών όπότε με τις γατούλες δεν είχε πρόβλημα. Αν τον βάζαμε δίπλα σε μια Maine Coon όμως φαινόταν μικροσκοπικός! Το site του Βουλγάρικου ομίλου γάτας είναι στα Βουλγάρικα :( Αν όμως κάποιος ξέρει και μπορεί να βγάλει άκρη, η διεύθυνση είναι αυτή: https://www.nffe-bg.com

Στην φώτο φαίνονται τα δώρα των νικητών (+ μια σακούλα άμμο);)

Συνημμένα

• showbulg 023.jpg
    showbulg 023.jpg
    585,9 KB · Εμφανίσεις: 47
Η Royal Canin ήταν χορηγός;

Απο τα λιγα ρώσικα που ξέρω, νομιζω οτι έχουν σελίδα γιατους νικητές αλλά δεν τους έχουν βγάλει ακομα στη σελίδα!
Θα το ξανακοιτάω ομως μηπως βγάλουν και φωτογραφίες. :)

Η Royal Canin ήταν χορηγός;

Την πρώτη μέρα ήταν η Royal Canin και την δεύτερη η Whiskas.:)

Απο τα λιγα ρώσικα που ξέρω, νομιζω οτι έχουν σελίδα γιατους νικητές αλλά δεν τους έχουν βγάλει ακομα στη σελίδα!
Θα το ξανακοιτάω ομως μηπως βγάλουν και φωτογραφίες. :)

Μόλις το δεις θα μου στείλεις ένα link? Εγώ μπορώ να τους βρω τους νικητές στα site των εκτροφείων τους, αλλά αυτήν την στιγμή δεν προλαβαίνω. Καποια στιγμή θα τα βρω και θα στείλω link.;)

Ναι, θα το κοιτάω και θα το βγάλω στο φορουμ αν ειναι!
Μην κανεις τον κοπο καλε, ευχαριστώ πολύ πάντως! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back