sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βεγγαλης ειναι η τεταρτη? φωτο απο τους νικητες εχεις?
Ναι η πέμπτη είναι Βεγγάλης (η τέταρτη Cornish Rex). Ήταν κούκλες απο κοντά! Τους νικητές τους έβγαλα αλλά δυστυχώς βγήκαν κουνημένες
. Το καλύτερο ήταν να βλέπετε τα μικρά παιδάκια που κάνανε σαν τρελά που βλέπανε γάτες και γατάκια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
, και η Βανίλια καλωπίζοντας τον Όντιν, μέσα στο τρένο, την ημέρα της επιστροφής.
Συνημμένα
drusilia
Διάσημο μέλος
Ο "διαφορετικος επισκέπτης" μου άρεσε ομως πιο πολύ από ολα! Θαυμάζω το ψύχραιμο ύφος του... Φαντάζεσται να ανοιγαν τα κλουβιά και να του την έπεφταν ολα τα εκθέματα μαζί;;

Δεν εχει κανενα σαιτ να δουμε τους νικητές sublime? Οι νορβηγικου δάσους ειναι πανέμορφες!
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρεπει να ήταν φανταστικά!
Ο "διαφορετικος επισκέπτης" μου άρεσε ομως πιο πολύ από ολα! Θαυμάζω το ψύχραιμο ύφος του... Φαντάζεσται να ανοιγαν τα κλουβιά και να του την έπεφταν ολα τα εκθέματα μαζί;;
Δεν εχει κανενα σαιτ να δουμε τους νικητές sublime? Οι νορβηγικου δάσους ειναι πανέμορφες!
Ο σκυλάκος ήταν μιας εκτροφέας γατιών όπότε με τις γατούλες δεν είχε πρόβλημα. Αν τον βάζαμε δίπλα σε μια Maine Coon όμως φαινόταν μικροσκοπικός! Το site του Βουλγάρικου ομίλου γάτας είναι στα Βουλγάρικα
Αν όμως κάποιος ξέρει και μπορεί να βγάλει άκρη, η διεύθυνση είναι αυτή: https://www.nffe-bg.comΣτην φώτο φαίνονται τα δώρα των νικητών (+ μια σακούλα άμμο)

Συνημμένα
Fotini
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Θα το ξανακοιτάω ομως μηπως βγάλουν και φωτογραφίες.

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Royal Canin ήταν χορηγός;
Την πρώτη μέρα ήταν η Royal Canin και την δεύτερη η Whiskas.

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απο τα λιγα ρώσικα που ξέρω, νομιζω οτι έχουν σελίδα γιατους νικητές αλλά δεν τους έχουν βγάλει ακομα στη σελίδα!
Θα το ξανακοιτάω ομως μηπως βγάλουν και φωτογραφίες.![]()
Μόλις το δεις θα μου στείλεις ένα link? Εγώ μπορώ να τους βρω τους νικητές στα site των εκτροφείων τους, αλλά αυτήν την στιγμή δεν προλαβαίνω. Καποια στιγμή θα τα βρω και θα στείλω link.

drusilia
Διάσημο μέλος
Μην κανεις τον κοπο καλε, ευχαριστώ πολύ πάντως!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool