bunny
Περιβόητο μέλος
Ναι,γι' αυτό όσοι έχουν κήπο και αφήνουν εκεί τα κουνέλια,έχουν πλέχμα στο χώμαΜονο που μπορουν να σκαψουν το πατωμα να ανοιξουν τρυπα και να το σκασουν![]()

Εγώ πάντως δεν ανησυχώ,δεν μπορουν να σκάψουν στην ταράτσα!
Αλλά επειδή τα κουνελάκια το χρειάζονται το σκάψιμο,τους έχουμε απο μία μεγάλη γλάστρα με χώμα!
Τις έχουν λατρέψει!
Και σκεφτόμαστε να βάλουμε και από ένα μικρό τούνελ,γιατί τα λατρεύουν επίσης!

Αφού ρίχνουν το ρολό του πλέγματος για τα κάγκελα και μπαίνουνε μέσα!

Και επειδή εγώ πιστεύω ότι παρ' όλο το χώρο που τους έχουμε στα σπιτάκια,χρειάζονται περισσότερη άσκηση,τους αμολάω στην τραράτσα ή το μπαλκόνι(γιατί είναι μεγάλο) όσο καθαρίζουμε τα σπιτάκια τους,βάζουμε τροφούλα κλπ.
(έναν έναν όμως!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει απο κατω?Εγω ποτε δεν αφησα το κουνελι μου στην βεραντα,ετρεμα απο το φοβο μου:cry::cry::cry::cry:Ναι,γι' αυτό όσοι έχουν κήπο και αφήνουν εκεί τα κουνέλια,έχουν πλέχμα στο χώμα
Εγώ πάντως δεν ανησυχώ,δεν μπορουν να σκάψουν στην ταράτσα!Αλλά επειδή τα κουνελάκια το χρειάζονται το σκάψιμο,τους έχουμε απο μία μεγάλη γλάστρα με χώμα!
Τις έχουν λατρέψει!
Και σκεφτόμαστε να βάλουμε και από ένα μικρό τούνελ,γιατί τα λατρεύουν επίσης!Αφού ρίχνουν το ρολό του πλέγματος για τα κάγκελα και μπαίνουνε μέσα!
Και επειδή εγώ πιστεύω ότι παρ' όλο το χώρο που τους έχουμε στα σπιτάκια,χρειάζονται περισσότερη άσκηση,τους αμολάω στην τραράτσα ή το μπαλκόνι(γιατί είναι μεγάλο) όσο καθαρίζουμε τα σπιτάκια τους,βάζουμε τροφούλα κλπ.(έναν έναν όμως!
)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Όχι καλέ,δεν πλησιάζει ποτέ τα κάγκελαΔεν υπαρχει περιπτωση να πεσει απο κατω?Εγω ποτε δεν αφησα το κουνελι μου στην βεραντα,ετρεμα απο το φοβο μου:cry::cry::cry::cry:
Μπορεί γιατί είναι λεωφόρος από κάτω και δεν του αρέσει ο θόρυβος...Αλλά ουτε από την άλλη μεριά που δεν έχει αυτοκίνητα παει.
Παντως γενικά,δεν τους φοβάμαι αυτούς!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τι να σου πω...εδω πεφτουν γατακια που υποτιθεται εχουν μεγαλυτερη αισθηση του υψους...Εγω φοβαμαι.Ποιος ξερει αν πανω στο τρεξιμο ή στο πηδημα χασει την ισοροπια?:cry: Εμενα ο δικος μου σαλταρε και πολυ ετρεχε απο τη μια πλευρα στην αλλη,δε νομιζω οτι θα λογαριαζε αν εχει γκρεμο:cry::cry::cry:Όχι καλέ,δεν πλησιάζει ποτέ τα κάγκελαΜπορεί γιατί είναι λεωφόρος από κάτω και δεν του αρέσει ο θόρυβος...Αλλά ουτε από την άλλη μεριά που δεν έχει αυτοκίνητα παει.
Παντως γενικά,δεν τους φοβάμαι αυτούς!![]()
bunny
Περιβόητο μέλος
Τι να σου πω...Εγώ δεν έχω τέτοιο άγχος...Τι να σου πω...εδω πεφτουν γατακια που υποτιθεται εχουν μεγαλυτερη αισθηση του υψους...Εγω φοβαμαι.Ποιος ξερει αν πανω στο τρεξιμο ή στο πηδημα χασει την ισοροπια?:cry: Εμενα ο δικος μου σαλταρε και πολυ ετρεχε απο τη μια πλευρα στην αλλη,δε νομιζω οτι θα λογαριαζε αν εχει γκρεμο:cry::cry::cry:
Είναι και ψιλομούχλες,δεν χοροπηδάνε πάρα πολύ,ίσως γιατί ζεσταίνονται

Κάνουν μερικούς γύρους,και μετά πάνε στις γλάστρες με τα χώματα ή κάτω από τον ηλιακό και αράζουν.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κουνελοπληκτικο θα ελεγαΓαταπληκτικο,δεν συμφωειτε?????

στο εστειλα για ιδεα χειροποιητου αν θελει καποιος να το φτιαξει βλεποντας τοΠολύ καλό,ευχαριστώ Γιούλη!Τα δικά μας είναι χειροποίητα,αλλά τη δουλειά τους την κάνουν...
![]()

του μπαμπα σου ειναι απλως υπεροχα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
επειδη παντα κολλας στο κρεμ, γι'αυτο ΔωριΓλυκας δε λες τιποτα!
Εχει και μαυρο;Δεν το ειχα παρατηρησει!

καλα τρελαθηκα με τη ΒουγιουκλοφωτοΤο Βουγιουκλάκι μου!
![]()
![]()
![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Και τώρα έχω αρχίσει και τη γκρίνια,για 1 μέτρο επεκτασουλακουνελοπληκτικο θα ελεγα
στο εστειλα για ιδεα χειροποιητου αν θελει καποιος να το φτιαξει βλεποντας το
του μπαμπα σου ειναι απλως υπεροχα![]()

Θέλω να βάλω από ένα τουνελάκι γιατί τους αρέσει,δες πιο πανω...
bunny
Περιβόητο μέλος
Ναι πολύ φάση!καλα τρελαθηκα με τη Βουγιουκλοφωτο![]()
Δεν τις είχες δει;
Τις άλλες τις είδες;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κακομοιρη μπαμπαΚαι τώρα έχω αρχίσει και τη γκρίνια,για 1 μέτρο επεκτασουλα
Θέλω να βάλω από ένα τουνελάκι γιατί τους αρέσει,δες πιο πανω...

ετσι ετσι για να στο φτιαξει

πολυ ωραια ιδεα το τουνελ

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ολες τις ειδα! πολυ ωραιες αλλα κολλησα στη ΒουγιουκλωΝαι πολύ φάση!Δεν τις είχες δει;
Τις άλλες τις είδες;

bunny
Περιβόητο μέλος
Ναι κι εγώ μόλις το σκέφτηκα λέω''μπα,δε θα βγει καλό'',αλλά να που βγήκε!ολες τις ειδα! πολυ ωραιες αλλα κολλησα στη Βουγιουκλω![]()

Κι είχε κατσει καλά του λουλούδι ανάμεσα στα αυτάκια του!

Αμάν έκανε να το βγάλει
moukelis
Επιφανές μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Εμ πώς;Αντε καλε που το κοροϊδευετε το κουνελι...ουτε ενα χιλιοστο απο τη χαριτωμενια του δεν ειχε η αρτιστα.![]()
Σε λίγο μάλλον θα βάλω και κάτι φωτό που είχα βγάλει με το κινητό
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επιτέλος σε βρήκα..
Τι να κάνω κι εγώ η καημένη έκανα αναζήτηση "Κουνελάκια" έβαλα!.. 

Αλλά στο τέλος σας βρήκα.. 
Πολύ ωραία τα κουνελάκια, πολύ γλυκούλια να τα χαίρεσαι! 

Ειδικά ο Έλβις είναι ο πιο γλυκούλης!
Αλλά ο Σίμπα είναι πολύ χνουδοτός δε μ' αρέσει!! 

Πλάκα κάνω!! 
Και τα δύο είναι για ζούλιγμα!!! Να σου ζήσουν Χριστινάκι! 
moukelis
Επιφανές μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Τhx Δωράκι,δεν το είχα δει ότι μου βγάλανε το κουνέλι αδερφή...Αγορακια ειναι και τα δυο...![]()

bunny
Περιβόητο μέλος

Έχω ξεχάσει το bluetooth του υπολογιστή στο Βόλο κι έτσι δε μπορώ να βάλω τις φωτό του κινητού,και δε βρίσκω το φορτιστή της ψηφιακής μου

Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ουουουουουουουουουπς!Αγορακια ειναι και τα δυο...![]()

Ow, I'm sorry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Τι χαζό που είμαι.. Τι να κάνω μου ξέφυγε κάτι όταν διάβαζα το θέμα.. 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool