Έλβις-Σίμπα!

Μονο που μπορουν να σκαψουν το πατωμα να ανοιξουν τρυπα και να το σκασουν:down:
Ναι,γι' αυτό όσοι έχουν κήπο και αφήνουν εκεί τα κουνέλια,έχουν πλέχμα στο χώμα;)

Εγώ πάντως δεν ανησυχώ,δεν μπορουν να σκάψουν στην ταράτσα!:P Αλλά επειδή τα κουνελάκια το χρειάζονται το σκάψιμο,τους έχουμε απο μία μεγάλη γλάστρα με χώμα!:D Τις έχουν λατρέψει!:rolleyes:

Και σκεφτόμαστε να βάλουμε και από ένα μικρό τούνελ,γιατί τα λατρεύουν επίσης!:hmm::redface: Αφού ρίχνουν το ρολό του πλέγματος για τα κάγκελα και μπαίνουνε μέσα!:blink::lol:

Και επειδή εγώ πιστεύω ότι παρ' όλο το χώρο που τους έχουμε στα σπιτάκια,χρειάζονται περισσότερη άσκηση,τους αμολάω στην τραράτσα ή το μπαλκόνι(γιατί είναι μεγάλο) όσο καθαρίζουμε τα σπιτάκια τους,βάζουμε τροφούλα κλπ.:redface:(έναν έναν όμως!:lol:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι,γι' αυτό όσοι έχουν κήπο και αφήνουν εκεί τα κουνέλια,έχουν πλέχμα στο χώμα;)

Εγώ πάντως δεν ανησυχώ,δεν μπορουν να σκάψουν στην ταράτσα!:P Αλλά επειδή τα κουνελάκια το χρειάζονται το σκάψιμο,τους έχουμε απο μία μεγάλη γλάστρα με χώμα!:D Τις έχουν λατρέψει!:rolleyes:

Και σκεφτόμαστε να βάλουμε και από ένα μικρό τούνελ,γιατί τα λατρεύουν επίσης!:hmm::redface: Αφού ρίχνουν το ρολό του πλέγματος για τα κάγκελα και μπαίνουνε μέσα!:blink::lol:

Και επειδή εγώ πιστεύω ότι παρ' όλο το χώρο που τους έχουμε στα σπιτάκια,χρειάζονται περισσότερη άσκηση,τους αμολάω στην τραράτσα ή το μπαλκόνι(γιατί είναι μεγάλο) όσο καθαρίζουμε τα σπιτάκια τους,βάζουμε τροφούλα κλπ.:redface:(έναν έναν όμως!:lol:)
Δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει απο κατω?Εγω ποτε δεν αφησα το κουνελι μου στην βεραντα,ετρεμα απο το φοβο μου:cry::cry::cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει απο κατω?Εγω ποτε δεν αφησα το κουνελι μου στην βεραντα,ετρεμα απο το φοβο μου:cry::cry::cry::cry:
Όχι καλέ,δεν πλησιάζει ποτέ τα κάγκελα;) Μπορεί γιατί είναι λεωφόρος από κάτω και δεν του αρέσει ο θόρυβος...Αλλά ουτε από την άλλη μεριά που δεν έχει αυτοκίνητα παει.:hmm:

Παντως γενικά,δεν τους φοβάμαι αυτούς!:)

Όχι καλέ,δεν πλησιάζει ποτέ τα κάγκελα;) Μπορεί γιατί είναι λεωφόρος από κάτω και δεν του αρέσει ο θόρυβος...Αλλά ουτε από την άλλη μεριά που δεν έχει αυτοκίνητα παει.:hmm:

Παντως γενικά,δεν τους φοβάμαι αυτούς!:)
Τι να σου πω...εδω πεφτουν γατακια που υποτιθεται εχουν μεγαλυτερη αισθηση του υψους...Εγω φοβαμαι.Ποιος ξερει αν πανω στο τρεξιμο ή στο πηδημα χασει την ισοροπια?:cry: Εμενα ο δικος μου σαλταρε και πολυ ετρεχε απο τη μια πλευρα στην αλλη,δε νομιζω οτι θα λογαριαζε αν εχει γκρεμο:cry::cry::cry:

Τι να σου πω...εδω πεφτουν γατακια που υποτιθεται εχουν μεγαλυτερη αισθηση του υψους...Εγω φοβαμαι.Ποιος ξερει αν πανω στο τρεξιμο ή στο πηδημα χασει την ισοροπια?:cry: Εμενα ο δικος μου σαλταρε και πολυ ετρεχε απο τη μια πλευρα στην αλλη,δε νομιζω οτι θα λογαριαζε αν εχει γκρεμο:cry::cry::cry:
Τι να σου πω...Εγώ δεν έχω τέτοιο άγχος...:/:Είναι και ψιλομούχλες,δεν χοροπηδάνε πάρα πολύ,ίσως γιατί ζεσταίνονται:hmm::P

Κάνουν μερικούς γύρους,και μετά πάνε στις γλάστρες με τα χώματα ή κάτω από τον ηλιακό και αράζουν.:P:lol:

Γαταπληκτικο,δεν συμφωειτε?????
κουνελοπληκτικο θα ελεγα:lol:
Πολύ καλό,ευχαριστώ Γιούλη!:up:Τα δικά μας είναι χειροποίητα,αλλά τη δουλειά τους την κάνουν...:)
στο εστειλα για ιδεα χειροποιητου αν θελει καποιος να το φτιαξει βλεποντας το;):)
του μπαμπα σου ειναι απλως υπεροχα:up:

Γλυκας δε λες τιποτα!
Εχει και μαυρο;Δεν το ειχα παρατηρησει!
επειδη παντα κολλας στο κρεμ, γι'αυτο Δωρι:P:lol:
Το Βουγιουκλάκι μου!:P:lol:
IMG_4754.jpg

IMG_4756.jpg

IMG_4758.jpg
καλα τρελαθηκα με τη Βουγιουκλοφωτο:up::up::up::lol::lol:

κουνελοπληκτικο θα ελεγα:lol:

στο εστειλα για ιδεα χειροποιητου αν θελει καποιος να το φτιαξει βλεποντας το;):)
του μπαμπα σου ειναι απλως υπεροχα:up:
Και τώρα έχω αρχίσει και τη γκρίνια,για 1 μέτρο επεκτασουλα:redface::P
Θέλω να βάλω από ένα τουνελάκι γιατί τους αρέσει,δες πιο πανω...

καλα τρελαθηκα με τη Βουγιουκλοφωτο:up::up::up::lol::lol:
Ναι πολύ φάση!:lol:Δεν τις είχες δει;:hmm: Τις άλλες τις είδες;

Και τώρα έχω αρχίσει και τη γκρίνια,για 1 μέτρο επεκτασουλα:redface::P
Θέλω να βάλω από ένα τουνελάκι γιατί τους αρέσει,δες πιο πανω...
κακομοιρη μπαμπα:/::P:lol:
ετσι ετσι για να στο φτιαξει;)
πολυ ωραια ιδεα το τουνελ:up:

Ναι πολύ φάση!:lol:Δεν τις είχες δει;:hmm: Τις άλλες τις είδες;
ολες τις ειδα! πολυ ωραιες αλλα κολλησα στη Βουγιουκλω:lol:

ολες τις ειδα! πολυ ωραιες αλλα κολλησα στη Βουγιουκλω:lol:
Ναι κι εγώ μόλις το σκέφτηκα λέω''μπα,δε θα βγει καλό'',αλλά να που βγήκε!:lol::up:

Κι είχε κατσει καλά του λουλούδι ανάμεσα στα αυτάκια του!:rolleyes::lol:Αμάν έκανε να το βγάλει:P

Αντε καλε που το κοροϊδευετε το κουνελι...ουτε ενα χιλιοστο απο τη χαριτωμενια του δεν ειχε η αρτιστα.:P

Αντε καλε που το κοροϊδευετε το κουνελι...ουτε ενα χιλιοστο απο τη χαριτωμενια του δεν ειχε η αρτιστα.:P
Εμ πώς;:PΣε λίγο μάλλον θα βάλω και κάτι φωτό που είχα βγάλει με το κινητό:D

Τι θεμα εχουν πο φωτος ;;;;;;;;

Άντε Χριστινάκι! :P:P Επιτέλος σε βρήκα.. :cool: Τι να κάνω κι εγώ η καημένη έκανα αναζήτηση "Κουνελάκια" έβαλα!.. :redface::redface: :lol::lol: Αλλά στο τέλος σας βρήκα.. :cool::cool: Πολύ ωραία τα κουνελάκια, πολύ γλυκούλια να τα χαίρεσαι! :happy::happy: :rolleyes::rolleyes: Ειδικά ο Έλβις είναι ο πιο γλυκούλης! :inlove: Αλλά ο Σίμπα είναι πολύ χνουδοτός δε μ' αρέσει!! :bleh::bleh::bleh: Πλάκα κάνω!! :lol::lol: Και τα δύο είναι για ζούλιγμα!!! Να σου ζήσουν Χριστινάκι! :D

Αγορακια ειναι και τα δυο...:redface:

Τhx Δωράκι,δεν το είχα δει ότι μου βγάλανε το κουνέλι αδερφή...:lol:

Παιδιά,φωτό δε μπορώ να βάλω γιατί..είμαι εγώ!:rolleyes::lol:
Έχω ξεχάσει το bluetooth του υπολογιστή στο Βόλο κι έτσι δε μπορώ να βάλω τις φωτό του κινητού,και δε βρίσκω το φορτιστή της ψηφιακής μου:redface:

Ουουουουουουουουουπς! :blink::blink::blink::blink::blink::blink: Ow, I'm sorry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface: Τι χαζό που είμαι.. Τι να κάνω μου ξέφυγε κάτι όταν διάβαζα το θέμα.. :redface::redface::redface::redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back