bunny
Περιβόητο μέλος

Είχα δοκιμάσει πολλά:αδέσποτα,εικονικά ζώα,αλλά τίποτα δεν κατάφερνε αυτό που ζητούσα.

Οι γονείς μου μου πρότειναν το χρυσόψαρο,το καναρίνι αλλά αυτά δεν μπορείς να τα αγκαλιάσεις και δεν νομίζω πως τα κερδίζεις εύκολα.

Και δεν τα θέλουν και πολλά πολλά με τα ζψάκια οι γονείς μου.Τα αγαπάνε περισσότερο από μακριά.

Ήθελα σκύλο ή γάτα.Τότε δεν είχα ανακαλύψει ακόμα την κουνελομαγεία!

Μια ωραία μέρα το πρωί διάβαζα.Τότε η χνουδωτή μπαλίτσα που περίμενα ήρθε στο δωμάτιό μου χοροπηδώντας χαριτωμένα και με κοιτούσε λες και ήμουν κάτι πολύ παράξενο.

Ξαφνιάστηκα.
-Aπό πού ξεφύτρωσες εσύ μικρούλι;
Η απάντηση ήταν ένα χαριτωμένο μουτράκι!
Αυτό ήταν.Το κενό γέμισε.Δεν υπήρχε περίπτωση να μου τον πάρει κανείς!

Και δεν θα μου τον έπαιρναν γιατί οι φοβεροί γονείς μου έφεραν σε 'μένα τον Έλβις και στον αδερφό μου το Σίμπα!

Εδώ είμαστε μωράκια.Δεξιά είναι ο Σίμπα και αριστερά ο Έλβις!
Αλλά τώρα έχουμε μεγαλώσει!
Έλβις:
Σίμπα:
Όλες μας οι φωτογραφήσεις στο άλμπουμ στην υπογραφή μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
που τα εχεις αληθεια ? πες μας πραγματα για αυτα. πως ειναι ο χαρακτηρας τους ? 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να δεις Ιωαννα πως τα΄χουν τα κουνελακια τους...σα μωρα...

Τους κανει και κατι γευματα η Χριστινα...ουτε σεφ να ηταν!!
Τα δε σπιτακια τους? Βιλες στη Κηφισια

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
α ναι...τα΄χουν χωρια γιατι μαζι πλακωνονται...ως γνησια αρσενικαειναι πολυ ομορφα, να σου ζησουν !που τα εχεις αληθεια ? πες μας πραγματα για αυτα. πως ειναι ο χαρακτηρας τους ?
![]()

Απαντω σα το δικηγορο ε?

ιβανα
Επιφανές μέλος
καλα οι φωτο απιστευτες Χριστινα ε?
Να δεις Ιωαννα πως τα΄χουν τα κουνελακια τους...σα μωρα...
Τους κανει και κατι γευματα η Χριστινα...ουτε σεφ να ηταν!!
Τα δε σπιτακια τους? Βιλες στη Κηφισια![]()
αντε !

κριμα ενα τοσο καλο παιδι να μη μπορει να υιοθετησει μια αδεσποτη γατουλα. ισως στο μελλον.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πραγματι...αλλα η μαμα της λεει οχι αλλα ζωα στο σπιτι...αντε !
κριμα ενα τοσο καλο παιδι να μη μπορει να υιοθετησει μια αδεσποτη γατουλα. ισως στο μελλον.![]()
κι αυτο παντως υπευθυνο μου ακουγεται...απ'το να εχεις πολλα θελω να πω και να μη μπορεις να τα φροντισεις...

ιβανα
Επιφανές μέλος
πραγματι...αλλα η μαμα της λεει οχι αλλα ζωα στο σπιτι...
κι αυτο παντως υπευθυνο μου ακουγεται...απ'το να εχεις πολλα θελω να πω και να μη μπορεις να τα φροντισεις...![]()
σιγουρα..απο το να τα εχεις κ να κακοπερνανε, καλυτερα καθολου. θα μεγαλωσει κ θα παρει οσα θελει !

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ετσι...κι εγω μεγαλωσασιγουρα..απο το να τα εχεις κ να κακοπερνανε, καλυτερα καθολου. θα μεγαλωσει κ θα παρει οσα θελει !![]()
κι εχω οσα θελω, αλλα η γκρινια - γκρινια...

bunny
Περιβόητο μέλος
,την κ.Ιβάνα και όλους όσους μας παρακολουθούν.

Τη γατούλα θα την πάρω όταν μπορέσω.
Ξέρω ότι τη δεδομένη στιγμή δεν θα μπορούσα γιατί δεν θα έιχα και πολύ μεγάλη βοήθεια-ειδικά στο θέμα της αμμολεκάνης!

Δεν με πειράζει όμως γιατί έχω αυτά τα ζουζούνια!

Το καλό είναι ότι τα κακάκια τους είναι ξερά
,αλλά έχουμε ένα θέμα με το "μοσχομυριστό" εμ...κίτρινο υγρό μας....

bunny
Περιβόητο μέλος
Όσες είναι στο Gallery μου,δεν κάναμε άλλη φωτογράφησηΧριστινακι τι κανει το κουνελοζευγος;Τα εβγαλε ο μπαμπας καμια νεα φωτο;
αλλά λέω να ανεβάσω μερικές ακόμη... 
moukelis
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστούμε!Ωραια,οποτε τα βγαλει θα περιμενουμε να θαυμασουμε τους κουκλους.Ειναι απο τα πιο ομορφα κουνελακια που εχω δει!

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
bynny!!Έχω και εγώ ένα κουνελάκι ,τον Πατσαβούρα.Είναι λευκός νάνος και τον αγαπώ όσο τίποτα άλλο στο κόσμο.Ξέρεις όμως δεν τον βγάζουμε απ΄το κλουβί του(το καημένο
) αφού οι γονείς μου δεν τον θέλουν ελέυθερο.Άντε, να σου ζήσει η οικογένιά σου
!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Και εγώ είχα κουνελάκι!
Αλλά πέθανε την Παραμονή των Χριστουγέννων από γηρατιά όπως είπε ο κτηνίατρος που τον πήγαν οι γονείς μου μόλις πέθανε.
Αλλά μου το είπαν μετά από λίγες μέρες για να μη μου χαλάσουν τα Χριστούγεννα...............:cry::cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ, καημενούλα:cry:!Τουλάχιστον ξέρεις ότι πέθανε από γηρατιά και όχι από κάποια αρώστιαΚαι εγώ είχα κουνελάκι!Αλλά πέθανε την Παραμονή των Χριστουγέννων από γηρατιά όπως είπε ο κτηνίατρος που τον πήγαν οι γονείς μου μόλις πέθανε.
Αλλά μου το είπαν μετά από λίγες μέρες για να μη μου χαλάσουν τα Χριστούγεννα...............:cry::cry::cry:
...........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Αχ, καημενούλα:cry:!Τουλάχιστον ξέρεις ότι πέθανε από γηρατιά και όχι από κάποια αρώστια...........
Το ξέρω,και αυτό κάπως με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα.Αλήθεια πια ηλικία είναι η μέγιστη για ένα κουνελάκι;Χριστίνα,θα σε πειράξει αν βάλω μία φωτογραφία του Σταχτούλη.Θα του έκανα δικό του θέμα,αλλά αφού πέθανε,ξέρεις.Πάντως αν σε πειράζει εντάξει..........
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool