Έλβις-Σίμπα!

bunny

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα.
Μέχρι πριν 1 χρόνο περίπου είχα ένα κενό μέσα μου. Ένα κενό που μόνο μια χνουδωτή μπαλίτσα μπορούσε να γεμισει.:)

Είχα δοκιμάσει πολλά:αδέσποτα,εικονικά ζώα,αλλά τίποτα δεν κατάφερνε αυτό που ζητούσα.:/:

Οι γονείς μου μου πρότειναν το χρυσόψαρο,το καναρίνι αλλά αυτά δεν μπορείς να τα αγκαλιάσεις και δεν νομίζω πως τα κερδίζεις εύκολα.:confused:
Και δεν τα θέλουν και πολλά πολλά με τα ζψάκια οι γονείς μου.Τα αγαπάνε περισσότερο από μακριά.:/::)

Ήθελα σκύλο ή γάτα.Τότε δεν είχα ανακαλύψει ακόμα την κουνελομαγεία!:P:lol:

Μια ωραία μέρα το πρωί διάβαζα.Τότε η χνουδωτή μπαλίτσα που περίμενα ήρθε στο δωμάτιό μου χοροπηδώντας χαριτωμένα και με κοιτούσε λες και ήμουν κάτι πολύ παράξενο.:lol:

Ξαφνιάστηκα.
-Aπό πού ξεφύτρωσες εσύ μικρούλι;
Η απάντηση ήταν ένα χαριτωμένο μουτράκι!:inlove: Αυτό ήταν.Το κενό γέμισε.Δεν υπήρχε περίπτωση να μου τον πάρει κανείς!:P:up::lol:

Και δεν θα μου τον έπαιρναν γιατί οι φοβεροί γονείς μου έφεραν σε 'μένα τον Έλβις και στον αδερφό μου το Σίμπα!:up:

Εδώ είμαστε μωράκια.Δεξιά είναι ο Σίμπα και αριστερά ο Έλβις!
2_19166.jpg

Αλλά τώρα έχουμε μεγαλώσει!
Έλβις:
227.jpg

Σίμπα:
12345678.jpg

Όλες μας οι φωτογραφήσεις στο άλμπουμ στην υπογραφή μου!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ ωραία κουνελάκια.Τελικά αυτή η τριχόμπαλα μπορεί να γεμίσει την καρδιά σου και.......το στομάχι σου(πλάκα κάνω):lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να σου ζήσουν τα κουνελάκια είναι κουκλοι και οι δύο!

Ευχαριστούμε πολύ!!!!!:happy::happy:

Χριστινακι τι κανει το κουνελοζευγος;Τα εβγαλε ο μπαμπας καμια νεα φωτο;

ειναι πολυ ομορφα, να σου ζησουν ! :Pπου τα εχεις αληθεια ? πες μας πραγματα για αυτα. πως ειναι ο χαρακτηρας τους ? :hmm:

καλα οι φωτο απιστευτες Χριστινα ε?

Να δεις Ιωαννα πως τα΄χουν τα κουνελακια τους...σα μωρα...:up:
Τους κανει και κατι γευματα η Χριστινα...ουτε σεφ να ηταν!!
Τα δε σπιτακια τους? Βιλες στη Κηφισια:cool::lol::lol:

ειναι πολυ ομορφα, να σου ζησουν ! :Pπου τα εχεις αληθεια ? πες μας πραγματα για αυτα. πως ειναι ο χαρακτηρας τους ? :hmm:
α ναι...τα΄χουν χωρια γιατι μαζι πλακωνονται...ως γνησια αρσενικα:P:lol::lol:

Απαντω σα το δικηγορο ε? :P:lol:

καλα οι φωτο απιστευτες Χριστινα ε?

Να δεις Ιωαννα πως τα΄χουν τα κουνελακια τους...σα μωρα...:up:
Τους κανει και κατι γευματα η Χριστινα...ουτε σεφ να ηταν!!
Τα δε σπιτακια τους? Βιλες στη Κηφισια:cool::lol::lol:

αντε ! :D

κριμα ενα τοσο καλο παιδι να μη μπορει να υιοθετησει μια αδεσποτη γατουλα. ισως στο μελλον. :P

αντε ! :D

κριμα ενα τοσο καλο παιδι να μη μπορει να υιοθετησει μια αδεσποτη γατουλα. ισως στο μελλον. :P
πραγματι...αλλα η μαμα της λεει οχι αλλα ζωα στο σπιτι...
κι αυτο παντως υπευθυνο μου ακουγεται...απ'το να εχεις πολλα θελω να πω και να μη μπορεις να τα φροντισεις...:/:

πραγματι...αλλα η μαμα της λεει οχι αλλα ζωα στο σπιτι...
κι αυτο παντως υπευθυνο μου ακουγεται...απ'το να εχεις πολλα θελω να πω και να μη μπορεις να τα φροντισεις...:/:

σιγουρα..απο το να τα εχεις κ να κακοπερνανε, καλυτερα καθολου. θα μεγαλωσει κ θα παρει οσα θελει ! :D

σιγουρα..απο το να τα εχεις κ να κακοπερνανε, καλυτερα καθολου. θα μεγαλωσει κ θα παρει οσα θελει ! :D
ετσι...κι εγω μεγαλωσα:Pκι εχω οσα θελω, αλλα η γκρινια - γκρινια...:/::lol::lol:

Χαιρετώ τη δικηγόρο μου:P,την κ.Ιβάνα και όλους όσους μας παρακολουθούν.:cool::lol:

Τη γατούλα θα την πάρω όταν μπορέσω.:)Ξέρω ότι τη δεδομένη στιγμή δεν θα μπορούσα γιατί δεν θα έιχα και πολύ μεγάλη βοήθεια-ειδικά στο θέμα της αμμολεκάνης!:P:lol:

Δεν με πειράζει όμως γιατί έχω αυτά τα ζουζούνια!:inlove::inlove:
224.jpg

1234.jpg

Το καλό είναι ότι τα κακάκια τους είναι ξερά:lol:,αλλά έχουμε ένα θέμα με το "μοσχομυριστό" εμ...κίτρινο υγρό μας....:rolleyes::lol:

Χριστινακι τι κανει το κουνελοζευγος;Τα εβγαλε ο μπαμπας καμια νεα φωτο;
Όσες είναι στο Gallery μου,δεν κάναμε άλλη φωτογράφηση:redface: αλλά λέω να ανεβάσω μερικές ακόμη... :hmm:

Ωραια,οποτε τα βγαλει θα περιμενουμε να θαυμασουμε τους κουκλους.Ειναι απο τα πιο ομορφα κουνελακια που εχω δει!

Ωραια,οποτε τα βγαλει θα περιμενουμε να θαυμασουμε τους κουκλους.Ειναι απο τα πιο ομορφα κουνελακια που εχω δει!
Ευχαριστούμε!:happy:

Έι,:hello:bynny!!
Έχω και εγώ ένα κουνελάκι ,τον Πατσαβούρα.Είναι λευκός νάνος και τον αγαπώ όσο τίποτα άλλο στο κόσμο.Ξέρεις όμως δεν τον βγάζουμε απ΄το κλουβί του(το καημένο:() αφού οι γονείς μου δεν τον θέλουν ελέυθερο.

Άντε, να σου ζήσει η οικογένιά σου:up:!!!!!!!!!

Για το σταχτούλη

Και εγώ είχα κουνελάκι!:cool:Αλλά πέθανε την Παραμονή των Χριστουγέννων από γηρατιά όπως είπε ο κτηνίατρος που τον πήγαν οι γονείς μου μόλις πέθανε.:hmm:Αλλά μου το είπαν μετά από λίγες μέρες για να μη μου χαλάσουν τα Χριστούγεννα...............:cry::cry::cry:

Και εγώ είχα κουνελάκι!:cool:Αλλά πέθανε την Παραμονή των Χριστουγέννων από γηρατιά όπως είπε ο κτηνίατρος που τον πήγαν οι γονείς μου μόλις πέθανε.:hmm:Αλλά μου το είπαν μετά από λίγες μέρες για να μη μου χαλάσουν τα Χριστούγεννα...............:cry::cry::cry:
Αχ, καημενούλα:cry:!Τουλάχιστον ξέρεις ότι πέθανε από γηρατιά και όχι από κάποια αρώστια:/:...........

Αχ, καημενούλα:cry:!Τουλάχιστον ξέρεις ότι πέθανε από γηρατιά και όχι από κάποια αρώστια:/:...........

Το ξέρω,και αυτό κάπως με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα.Αλήθεια πια ηλικία είναι η μέγιστη για ένα κουνελάκι;Χριστίνα,θα σε πειράξει αν βάλω μία φωτογραφία του Σταχτούλη.Θα του έκανα δικό του θέμα,αλλά αφού πέθανε,ξέρεις.Πάντως αν σε πειράζει εντάξει..........

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back