Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Μπράβο!Αυτό μου έχει συμβεί:
Μία Δευτέρα ήμουν η μόνη που είχε κάνει σωστά τα Αγγλικά και όλη η τάξη έλεγε ότι εγώ τα είχα λάθος.Αλλά εγώ δεν τους άκουσα.Και όταν μπήκε η κυρία των Αγγλικών είδαμε ποιος είχε σωστό και ποιος λάθος...(εγώ ήμουν σωστή)![]()

Ακούστε τώρα ένα κουφό:
Ο μαθηματικός μας είχε βάλει μια εύκολη άσκηση στην ενισχυτική.
Και περνούσε από όλα τα θρανία και έλεγε:
"Σωστό","Σωστό"... όλοι την είχαμε σωστή εκτός από την Άντζυ!

Μόλις φτάνει στην Άντζυ εκεί που όλο έλεγε σωστό,λέει
"Λάθος!" και η Άντζυ:
"Ξεχωρίζω!"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Γιατί δεν έχουν ανέβει ακόμη.Οχι,δε θυμωσα.Λοιπον τι κανει ο Ελβις.Εχεις παραλειψει αυτο το καιρο να μας βαλει photo του.Γιατι;
Να θα ανεβάσω μια αστεία ειδικά για εσάς επειδή το ζητάτε:

Συνημμένα
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Η Κωνσταντίνα μου είπε ότι δεν πρέπει να κρατάω ένα κουνελάκι πάνω από 10' αγκαλιά και εγώ της είπα ότι το ξέρω.![]()
Το thx είναι το thanks σε συντομογραφία(ή 10x).Γενικά είναι οι συντομογραφίες του ίντερνετ,π.χ. omg(oh my god)
Kατάλαβες τώρα;![]()
Oh,thx...

bunny
Περιβόητο μέλος
Οmg!Oh,thx...![]()
Καλά δεν υπάχεις!
Α,κι ένα ακόμη:BRB=Be Right Back!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Γιατί δεν έχουν ανέβει ακόμη.![]()
Να θα ανεβάσω μια αστεία ειδικά για εσάς επειδή το ζητάτε:
![]()
Γειά σου Έλβις.Λοιπόν για κουνέλια δεν ξέρω,αλλά υπάρχει μια ωραιότατη σελίδα στο ίντερνετ με συνταγές για στιφάδο,κουνέλι στο φούρνο κλπ.Τι λες;Να την κάνουμε πράξη(τη συνταγή);

Υ.Σ. Πλάκα κάνω,μη θυμώνεις.Εσένα καλέ θα έτρωγα που σε έχω και αδυναμία;(τουλάχιστον από τις φωτογραφίες)
Τώρα που το ξανασκέφτομαι...

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Α,βρήκαμε σάιτ για κουνέλια!Γειά σου Έλβις.Λοιπόν για κουνέλια δεν ξέρω,αλλά υπάρχει μια ωραιότατη σελίδα στο ίντερνετ με συνταγές για στιφάδο,κουνέλι στο φούρνο κλπ.Τι λες;Να την κάνουμε πράξη(τη συνταγή);
Υ.Σ. Πλάκα κάνω,μη θυμώνεις.Εσένα καλέ θα έτρωγα που σε έχω και αδυναμία;(τουλάχιστον από τις φωτογραφίες)
Τώρα που το ξανασκέφτομαι...![]()

Αυτό:
https://www.rabbit.org/
Μιλάμε,έχει τα πάντα!
Μέχρι και πυραμίδα διατροφής για τα κουνέλια!

bunny
Περιβόητο μέλος
Ε,το 'χει αυτό!Πολυ ωραια η φωτογραφια.Κουκλος.

Να και ο Σιμπαλίτος
στο δωμάτιο του αδερφού μου! Τις υπόλοιπες έκπληξη μόλις ανέβουν!
Συνημμένα
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Α,βρήκαμε σάιτ για κουνέλια!Αυτό:
Μιλάμε,έχει τα πάντα!Μέχρι και πυραμίδα διατροφής για τα κουνέλια!
![]()
Ωραίο το site
.Αλλά το mycat έχει κάτι ξεχωριστό από τα άλλα site,δεν ξέρω τι.
Ίσως χρώματα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Τότε θα σου χρειαστεί!Αχου!!!Τι ομορφη τριχομπαλα ειναι αυτη η καφε.Θα πω κατι ασχετο:Η γειτονισα εχει 2 κουνελακια διαφορετικου φιλου.Ειναι και η εποχη του ζευγαρωματος τωρα...και μπορει να παρω ενα αρσενικο!

Και θα έχουμε πολλά να λέμε!

bunny
Περιβόητο μέλος
Ναι,είναι πολύ φιλική η ατμόσφαιρά του...Ωραίο το site.Αλλά το mycat έχει κάτι ξεχωριστό από τα άλλα site,δεν ξέρω τι.
Ίσως χρώματα...
Είναι πρωτότυπα και μοναδικά σχεδιασμένο,υπάρχουν συζητήσεις,εικόνες...
Αυτό το πρότεινα για κουνελάκια.

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Και εμένα θα με αφήσετε στην απέξω...

Εεεεεεε,εμένα είχε την ατυχία να πεθάνει...:cry:
(GOOD)BUY
bunny
Περιβόητο μέλος
Αυτό το επιχήρησα με τον Έλβις και σπαρταρούσε σαν ψάρι!

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
[/u]
Δυστυχώς...
bunny
Περιβόητο μέλος
Και ποιος είπε ότι θα σε αφήνουμε στην απ' έξω;[/u]
(GOOD)BUY
Μην τα παίρνεις προσωπικά!
Εμένα με αφήνετε στην απ' έξω που δεν έχω γάτα;
Όχι.Τί σκας λοιπόν;
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Και ποιος είπε ότι θα σε αφήνουμε στην απ' έξω;Μην τα παίρνεις προσωπικά!
Εμένα με αφήνετε στην απ' έξω που δεν έχω γάτα;
Όχι.Τί σκας λοιπόν;
![]()
Οχι καλε δε θα σε αφησουμε απ'εξω αλλωστε ειπα μπορει να παρω.Ωστε σπαρταρουσε σα το ψαρι ε...![]()
Πλάκα κάνω

Λοιπόν τι ενοείς <<σπαρταρούσε σαν ψάρι>>;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool