Έλβις-Σίμπα!

Οχι,δε θυμωσα.Λοιπον τι κανει ο Ελβις.Εχεις παραλειψει αυτο το καιρο να μας βαλει photo του.Γιατι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό μου έχει συμβεί:

Μία Δευτέρα ήμουν η μόνη που είχε κάνει σωστά τα Αγγλικά και όλη η τάξη έλεγε ότι εγώ τα είχα λάθος.Αλλά εγώ δεν τους άκουσα.Και όταν μπήκε η κυρία των Αγγλικών είδαμε ποιος είχε σωστό και ποιος λάθος...(εγώ ήμουν σωστή):P
Μπράβο!:up:

Ακούστε τώρα ένα κουφό:
Ο μαθηματικός μας είχε βάλει μια εύκολη άσκηση στην ενισχυτική.:D
Και περνούσε από όλα τα θρανία και έλεγε:
"Σωστό","Σωστό"... όλοι την είχαμε σωστή εκτός από την Άντζυ!:blink:
Μόλις φτάνει στην Άντζυ εκεί που όλο έλεγε σωστό,λέει
"Λάθος!" και η Άντζυ:
"Ξεχωρίζω!":blink::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι,δε θυμωσα.Λοιπον τι κανει ο Ελβις.Εχεις παραλειψει αυτο το καιρο να μας βαλει photo του.Γιατι;
Γιατί δεν έχουν ανέβει ακόμη.:/:
Να θα ανεβάσω μια αστεία ειδικά για εσάς επειδή το ζητάτε::happy:
attachment.php

Συνημμένα

• 123.jpg
    123.jpg
    98,8 KB · Εμφανίσεις: 54
Η Κωνσταντίνα μου είπε ότι δεν πρέπει να κρατάω ένα κουνελάκι πάνω από 10' αγκαλιά και εγώ της είπα ότι το ξέρω.;)
Το thx είναι το thanks σε συντομογραφία(ή 10x).;) Γενικά είναι οι συντομογραφίες του ίντερνετ,π.χ. omg(oh my god);)

Kατάλαβες τώρα;:hmm:

Oh,thx...:lol::lol::lol:

Γιατί δεν έχουν ανέβει ακόμη.:/:
Να θα ανεβάσω μια αστεία ειδικά για εσάς επειδή το ζητάτε::happy:
attachment.php

Γειά σου Έλβις.Λοιπόν για κουνέλια δεν ξέρω,αλλά υπάρχει μια ωραιότατη σελίδα στο ίντερνετ με συνταγές για στιφάδο,κουνέλι στο φούρνο κλπ.Τι λες;Να την κάνουμε πράξη(τη συνταγή);:lol::lol::lol:

Υ.Σ. Πλάκα κάνω,μη θυμώνεις.Εσένα καλέ θα έτρωγα που σε έχω και αδυναμία;(τουλάχιστον από τις φωτογραφίες)
Τώρα που το ξανασκέφτομαι...:hmm::hmm::hmm:

Πολυ ωραια η φωτογραφια.Κουκλος.

Γειά σου Έλβις.Λοιπόν για κουνέλια δεν ξέρω,αλλά υπάρχει μια ωραιότατη σελίδα στο ίντερνετ με συνταγές για στιφάδο,κουνέλι στο φούρνο κλπ.Τι λες;Να την κάνουμε πράξη(τη συνταγή);:lol::lol::lol:

Υ.Σ. Πλάκα κάνω,μη θυμώνεις.Εσένα καλέ θα έτρωγα που σε έχω και αδυναμία;(τουλάχιστον από τις φωτογραφίες)
Τώρα που το ξανασκέφτομαι...:hmm::hmm::hmm:
Α,βρήκαμε σάιτ για κουνέλια!:P:cool: Αυτό::up:
https://www.rabbit.org/
Μιλάμε,έχει τα πάντα!:D Μέχρι και πυραμίδα διατροφής για τα κουνέλια!:blink::lol::up:

Πολυ ωραια η φωτογραφια.Κουκλος.
Ε,το 'χει αυτό!:redface:
Να και ο Σιμπαλίτος:inlove: στο δωμάτιο του αδερφού μου! Τις υπόλοιπες έκπληξη μόλις ανέβουν!:P
attachment.php

Συνημμένα

• 1234.jpg
    1234.jpg
    89,2 KB · Εμφανίσεις: 52
Αχου!!!Τι ομορφη τριχομπαλα ειναι αυτη η καφε.Θα πω κατι ασχετο:Η γειτονισα εχει 2 κουνελακια διαφορετικου φιλου.Ειναι και η εποχη του ζευγαρωματος τωρα...και μπορει να παρω ενα αρσενικο!

Α,βρήκαμε σάιτ για κουνέλια!:P:cool: Αυτό::up:
Μιλάμε,έχει τα πάντα!:D Μέχρι και πυραμίδα διατροφής για τα κουνέλια!:blink::lol::up:

Ωραίο το site:rolleyes:.Αλλά το mycat έχει κάτι ξεχωριστό από τα άλλα site,δεν ξέρω τι.:hmm:Ίσως χρώματα...

Αχου!!!Τι ομορφη τριχομπαλα ειναι αυτη η καφε.Θα πω κατι ασχετο:Η γειτονισα εχει 2 κουνελακια διαφορετικου φιλου.Ειναι και η εποχη του ζευγαρωματος τωρα...και μπορει να παρω ενα αρσενικο!
Τότε θα σου χρειαστεί!:happy:
Και θα έχουμε πολλά να λέμε!:up:

Ωραίο το site:rolleyes:.Αλλά το mycat έχει κάτι ξεχωριστό από τα άλλα site,δεν ξέρω τι.:hmm:Ίσως χρώματα...
Ναι,είναι πολύ φιλική η ατμόσφαιρά του...:happy: Είναι πρωτότυπα και μοναδικά σχεδιασμένο,υπάρχουν συζητήσεις,εικόνες...:up:
Αυτό το πρότεινα για κουνελάκια.:)

Αληθει το MyCat εχει κατι το διαφορετικο.Κανενα site μεχρι τωρα δεν εινια ετσι.

Τότε θα σου χρειαστεί!:happy:
Και θα έχουμε πολλά να λέμε!:up:

Και εμένα θα με αφήσετε στην απέξω...:(
Εεεεεεε,εμένα είχε την ατυχία να πεθάνει...:cry:
(GOOD)BUY

toto-siu1.jpg

Αυτό το επιχήρησα με τον Έλβις και σπαρταρούσε σαν ψάρι!:lol:
mollie1-galer1.jpg

SanToki-Snar1.jpg

[/u]

Και εμένα θα με αφήσετε στην απέξω...:(
Εεεεεεε,εμένα είχε την ατυχία να πεθάνει...:cry:
(GOOD)BUY
Και ποιος είπε ότι θα σε αφήνουμε στην απ' έξω;:mad: Μην τα παίρνεις προσωπικά!;) Εμένα με αφήνετε στην απ' έξω που δεν έχω γάτα;:) Όχι.Τί σκας λοιπόν;:confused:

Οχι καλε δε θα σε αφησουμε απ'εξω αλλωστε ειπα μπορει να παρω.Ωστε σπαρταρουσε σα το ψαρι ε...:lol::lol::lol:

Και ποιος είπε ότι θα σε αφήνουμε στην απ' έξω;:mad: Μην τα παίρνεις προσωπικά!;) Εμένα με αφήνετε στην απ' έξω που δεν έχω γάτα;:) Όχι.Τί σκας λοιπόν;:confused:

Οχι καλε δε θα σε αφησουμε απ'εξω αλλωστε ειπα μπορει να παρω.Ωστε σπαρταρουσε σα το ψαρι ε...:lol::lol::lol:

Πλάκα κάνω:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Λοιπόν τι ενοείς <<σπαρταρούσε σαν ψάρι>>;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back