bunny
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Χώνεται το χέρι σου εκεί μέσα

Να τον φέρω στην έκθεση;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Μπορεί να γίνει πολύ καλύτερο πάντως!Το μαλλι σου ειναι τελειο !!!!

Ευχαριστούμε!τι ωραιες φωτος!! μου φαινεται οτι πρεπει να κανεις εξασκηση στο σκακι!πολυ ομορφος ειναι!
![]()

Dema
Νεοφερμένο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστούμε,2 είναι οι κούνελοι.αχου το!σκετη γλυκα ειναι!εγω ειμαι 11. μια φιλη μου εχει λαγουδακι.....τη Λολα...πολυ ομορφο το δικο σου!![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σου !Αφου εισαι 11 χρονων πρεπει να πας στο θεμα σχολειο και να μας πεις καποια πραγματα για εσενα!αχου το!σκετη γλυκα ειναι!εγω ειμαι 11. μια φιλη μου εχει λαγουδακι.....τη Λολα...πολυ ομορφο το δικο σου!![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Exω λιωσει....Αχ οταν μεινω σε μεγαλυτερο σπιτι θα παρω και κουνελακι!Χώνεται το χέρι σου εκεί μέσα
![]()
Να τον φέρω στην έκθεση;
![]()
Ειναι τα αγαπημενα μου ζωα....
Αχ μου θυμησε το Λακη μου...Ειχα ξεχασει τα πατουσακια τους!
Μονο που ο δικος μου δεν ηταν φουντωτος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστούμε!Απιστευτη φωτο!!!![]()
Η σκακιέρα μετά τη φωτογράφηση ήταν...
Την κατεδάφησε!
Dema
Νεοφερμένο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Ναι,ο Σίμπα μετά το καλοκαίρι φουντώνει πολύ!Exω λιωσει....Αχ οταν μεινω σε μεγαλυτερο σπιτι θα παρω και κουνελακι!
Ειναι τα αγαπημενα μου ζωα....
Αχ μου θυμησε το Λακη μου...Ειχα ξεχασει τα πατουσακια τους!Μονο που ο δικος μου δεν ηταν φουντωτος.
Είναι πολύ ωραία ζωάκια,όντως.Και έχει πολύ πλάκα να τα χαζεύεις.
Μόνο που ο Έλβις είναι ζημιάρης.
Με κάνει να αισθάνομαι μπαμπούλας το βλαμένο!
Όποτε πάει να κάνει ζημιά,του κάνω:''Όχι!'' και σταματάει και το παίζει κινέζος

Μου θυμίζω τη Δώρα που φωνάζει ''Μη!'' στο Σείριο...

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
"Ελα Χριστινα κατσε κατω απο την μπαρα
κατσε κατω απο την μπαρα

"Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος

,και πάω να ταΐσω τους...άντρες της ζωής μου
.(χθες τους τάισε ο αδερφός μου,είναι σημαντικό για την συνέχεια της ιστορίας)Ανεβαίνω στην ταράτσα,και πριν βγω,πάω να πάρω τη σακούλα με τη κουνελοτροφή από το ράφι...Αλλά πού σακούλα;Ψάξε,ψάξε δε θα τη βρεις...

Βγαίνω τέλος πάντων στην ταράτσα με το αδιάβροχό μου,και βρίσκω κάτω τη σακούλα με την τροφή,δεμένη από πάνω ευτυχώς,αλλά λούτσα εξωτερικά(Γιώργο θα σε πνίξωωωωω!!!
).Anyway την παίρνω και βάζω φαγάκι στον Έλβις. Πάω να βάλω και στο Σίμπα,αλλά πού Σίμπα;
Είχα πανικοβληθεί... Φωνάζω:Σίμπα!
Παιδιά μία φορά φώναξα και ήρθε στα πόδια μου!
Παπί!!
Με κοιτούσε με ένα παρακαλεστικό ύφος,και ούτε που κουνήθηκε το τσαμένο μόλις τον σήκωσα.
Κακέ,κακέ Γιώργο!
Η ταράτσα ήταν όοοολη μούσκεμα,και δεν είχε που να κρυφτεί απ' τη βροχή...Καλά που υπάρχω κι εγώ.

moukelis
Επιφανές μέλος
Χριστινα υπαρχει περιπτωση να κρυωσε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Δε νομίζω,τώρα τον άφησα να φάει και λέω να τον κάνω ένα μπάνιο μετά,γιατί έχει γίνει σκ@τά... Και μάλλον θα κοιμηθεί μέσα σήμερα.Πω πω,εφαγε ολη τη βροχη το καημενο;Χριστινα υπαρχει περιπτωση να κρυωσε;
Μα τόσο ηλίθιος,να τον ξεχάσει έξω;
bunny
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Ίσως του κάνω πιστολάκι,του αρέσει.Απλά επειδή είχαμε μια διαρροή τώρα,δεν ξέρω αν θα με αφήσουν γιατί έχει δουλειά ο μπαμπάς.Θα κατσει λες να του κανεις πιστολακι;Αν οχι,βαλε τον καπου πολυ ζεστα,με κανενα κλιματιστικο.
Θα δω τι θα κάνω.
bunny
Περιβόητο μέλος
Μόνο που χρειάστηκε να τον βουρτσίσω,γιατί ήταν σα τζιβιασμένο κανίς!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool