Έλβις-Σίμπα!

!!!ομορφιες!!!

ειναι στειρωμενα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο αυτοκρατορας στο θρονο του.:D
Ο αλλος ο μπιχλης επρεπε να μπει στα χωματα πριν τη φωτογραφιση;:mad:Γι'αυτο θα μεινει μια ζωη αυλικος,ενω ο αλλος ειναι βασιλιας.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Σίμπα είναι λίγο σκ@τ@, γιατί έπαιζε με τα χώματα :redface:
Επίσης αυτό που κοιτάζει ο Έλβις είναι ο αδερφός μου που κάνει βλακείες από πίσω :P

Και την Κυριακή είχαμε πάει βολτίτσα με τα λουράκια,αλλά δεν είχαμε πάρει φωτογραφική μηχανή μαζί...

!!!ομορφιες!!!

ειναι στειρωμενα?
Ευχαριστούμε!
Όχι δεν είναι στειρωμένα
Ο αυτοκρατορας στο θρονο του.:D
Ο αλλος ο μπιχλης επρεπε να μπει στα χωματα πριν τη φωτογραφιση;:mad:Γι'αυτο θα μεινει μια ζωη αυλικος,ενω ο αλλος ειναι βασιλιας.:P
Τι να τον κάνω τον γουρουνάκο? :P Και μετά δεν καθαρίζεται και εύκολα...

Κριμα,παντα βγαζετε ωραιες φωτογραφιες στις βολτες...την επομενη φορα να εχετε οπωσδηποτε,οριστε μας.:P

ο σιμπακος ξερει οτι ιεναι κουνελι...αμμα δεν παιξει με τα χωματα πως θα χαρει την ζωη?

Κριμα,παντα βγαζετε ωραιες φωτογραφιες στις βολτες...την επομενη φορα να εχετε οπωσδηποτε,οριστε μας.:P
Καλά,θα βγάλουμε στη επόμενη :rolleyes: Εξάλλου εγώ είχα αναλάβει να τους ετοιμάσω τα μικρά κλουβιά για να τους μεταφέρουμε. Δεν μπορώ να τα θυμάμαι όλα(ειδικά όταν έχεις τρία σπαστικά παιδάκια με τους γονείς τους στο σπίτι :P )
ο σιμπακος ξερει οτι ιεναι κουνελι...αμμα δεν παιξει με τα χωματα πως θα χαρει την ζωη?
Ναι,αλλά ποιος τον καθαρίζει μετά; :P Είναι και περίεργο το τρίχωμά του και λερώνεται εύκολα,αλλά καθαρίζεται δύσκολα...

αυτο δεν μας απασχολει...εμενα μου αρεσει λερωμενο να τον βλεπω!...το καθαρισμα το αφινω σε αλλου τα χερια!

Κι αυτό άσχετο είναι,αλλά το είχα ξεχάσει. Το προηγούμενο Σ/Κ πήγαμε σε κάτι ιππικούς αγώνες ντρεσάζ και ο όμιλος είναι πολύ ωραίο μέρος για φωτογραφίες :whistle: Και αφού έχουμε και το κονέ της γυναίκας του ξαδέλφου του μπαμπά,γυρνοβολάμε ελεύθερα με την ξαδέλφη ξεναγό :lol:

Αυτή η γατούλα είναι αλοιφή,αλλά μάλλον κάποιος την φωτογράφισε με φλας παλιότερα και μολις βλεπει φωτογραφική μηχανή κλείνει τα ματάκια της,παρ' όλο που εγώ δεν τραβούσα με φλας... :/:
IMG_6272.jpg

IMG_6271.jpg

IMG_6269.jpg

Κι αυτή η σκυλίτσα είχε πλάκα
IMG_6274.jpg

Τράβηξα και πολλές τα άλογα,αλλά δε νομίζω ότι έχει νόημα τώρα να βάλω πάνω από δύο το πολύ
IMG_6185.jpg

IMG_6283.jpg

τι ωραια!!!!η γατα που κλεινει τα αμτια πανεξυπνη!!!η σκυλιτσα για φιλιααα!!!
τα αλογα απιθανα...θελω και εγω να παω για ελευθερη υπασια...ξερει κανεις μεχρι ποσα κιλα ενα αλογο ειναι ανετο?γιατι ο λογος που δεν παω ειναι οτι το λυπαμε να μην το κουρασω...ειμαι και λιγο ντολμας βλεπετε:redface:

τι ωραια!!!!η γατα που κλεινει τα αμτια πανεξυπνη!!!η σκυλιτσα για φιλιααα!!!
τα αλογα απιθανα...θελω και εγω να παω για ελευθερη υπασια...ξερει κανεις μεχρι ποσα κιλα ενα αλογο ειναι ανετο?γιατι ο λογος που δεν παω ειναι οτι το λυπαμε να μην το κουρασω...ειμαι και λιγο ντολμας βλεπετε:redface:
Αντέχει αρκετά κιλά,εγώ είμαι 50 κιλά και ούτε που με καταλαβαίνει. Δε θυμάμαι πόσα ακριβώς αντέχουν,αλλά θυμάμαι ότι είναι αρκετά. :)
Η ελεύθερη ιππασία είναι πολύ ωραία,αλλά το στίβο τον βαριέμαι(και μάλλον τον βαριούνται και τα άλογα). :P

και εγω για ελευθερη θελω...θα ειναι υπεροχη...

αν ξαναπας ή αν μιλας με καποιον που ξερεις ρωτα σε παρακαλω με ποσα νιωθουν ανετα...οχι να αντεχουν...να ειναι οκ...χωρις να πονανε κτλ...

και εγω για ελευθερη θελω...θα ειναι υπεροχη...

αν ξαναπας ή αν μιλας με καποιον που ξερεις ρωτα σε παρακαλω με ποσα νιωθουν ανετα...οχι να αντεχουν...να ειναι οκ...χωρις να πονανε κτλ...
Το έψαξα και απ' ό,τι διάβασα το μέσο άλογο μπορεί να σηκώσει περίπου το 25% του βάρους του. ;)
Νομίζω ότι το μέσο βάρος ενός αλόγου είναι περίπου 500 κιλά αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρη...
Έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι που θα έρθω Βόλο θα ρωτήσω ένα γνωστό μας :)

ειδα βιντεακια στο γιου...με ελευθερη σε παραλλιες....!

*σορυ σιμπα και ελβις για το οφ!

Λοιπόν... Εδώ και τρεις μέρες ο Έλβις έχει αρχίσει να την κοπανάει από το σπιτάκι του(πάνω που το 'κοψε ο χουντινάκος,το άρχισε αυτός). Όμως όσες φορές και να κοίταξα τα πορτάκια ήταν όλα κλειστά :hmm:
Μέχρι που σήμερα που τον βρήκα έξω μου ήρθε φλασιά. Και τελικά είχα δίκιο. Στην τέντα πάνω από την περιφραγμένη ''αυλίτσα'' του υπάρχει ένα μικρό άνοιγμα. Από 'κει τεντώνεται, πηδάει, ισορροπεί στο φράχτη του και πηδάει κάτω. Και μάλιστα μόλις τον έβαλα μέσα είπε να μου κάνει και μια επίδειξη :P
''Τέτοιος είσαι;'' του λέω. Τον παίρνω και τον βάζω στον πάγκο της αποθήκης και παίρνω ένα μεγάλο ψαλίδι. Βρήκα το ρολό από το οποίο είχαμε φτιάξει την τέντα του,έκοψα ένα κομμάτι και έκλεισα το άνοιγμα.
Μιλάμε μόλις ανακάλυψε ότι δε μπορεί να πηδήξει έξω,τα 'παιξε. Με κοίταζε με ένα ύφος ''τι έγινε τώρα;''.

Όταν έβγαινε,μετά δεν είχε πρόσβαση στο φαγητό και το νερό του και πήγαινε και έπινε από το κουβαδάκι το οποίο μαζεύει το νερό που στάζει από τον ηλιακό :/: Του έκοψα την πλάκα,αλλά τι να γίνει...

Παλι καλα που βρηκες απο που βγαινει το τερατινι...

Μα μου έκανε εντύπωση που μόλις τον έβαζα μέσα πήγαινε γραμμή εκεί.:confused: Τουλάχιστον ο Σίμπα περίμενε να φύγω για να αποδράσει.:P
Αυτός ή θράσος έχει ή είναι χαζό :lol:

Υποτίμησα τις αλτικές ικανότητες του Έλβις... Σήμερα βγήκε από μπροστά και έχω βάλει τάβλες γιατί βαρέθηκα να καρφώνω μουσαμά :P
Αλλά τους είχα φέρει πρώτα κάτω στο air condition να δροσιστούν(σε ξεχωριστά δωμάτια για να αποφύγουμε τα ατυχήματα).

Τώρα φεύγουμε για Βόλο... Θα μου λείψουν τα κουνελομωράκια μου :/:

Χθες μαζί με τους γονείς μου ήρθε και ο Έλβις. :) Θα μείνει εδώ γιατί δεν είναι κανείς στο σπίτι τώρα να τον ταΐζει. Ο Σίμπα μένει σε κάτι φίλους του αδερφού μου.
Όταν γυρίσουμε από το ταξίδι λέω να την κάνουμε τελικά αυτή τη βόλτα στο Πήλιο :hmm:

Από τα πιο όμορφα κουνελάκια που έχω δει ποτέ μου! :inlove: Κι από ό,τι διάβασα και πανέξυπνα :P Επίσης έχω να πω ότι μου αρέσουν πάρα πολύ οι φωτογραφίες που βγάζεις.. Να μας βάζεις συχνότερα :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back