ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Αισχος!!!!! Τι αλλο θα δουμε;;;;;;; Καλα παει καλα ο κοσμος;;;
Τι βλαμμενη παρεμβαση ειναι παλι αυτη εδω; Γιατι παιζουν ετσι με τη φυση!!!;;;;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μόνο αυτό μπορώ να πω. Ντροπή και αίσχος...
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
, κάποια στιγμή όλοι αυτοί θα πληρώσουν το τίμημα!
lucifer
Νεοφερμένο μέλος
Αν αυτό το πραγματάκι είναι ζωντανό, δεν έχω τίποτα μαζί του. Έχει ίσο δικαίωμα να ζήσει τη ζωή του πάνω στον πλανήτη όσο εγώ, ένα ποντίκι ή μια πεταλούδα. Δεν έχει το ίδιο την ευθύνη της ύπαρξής του. Η εμφάνιση είναι αδιάφορη.
Έχω όμως μερικά πράγματα με τους δημιουργούς, οι οποίοι αρχίζουν να ξεπουλάνε το γονιδίωμα. Δυστυχώς η πνευματική πενία δεν αναπληρώνεται με όλου του κόσμου τα λεφτά, κι εδώ έχουμε ένα τέτοιο παράδειγμα. Όποιος φέρει στη ζωή μια ύπαρξη πρέπει να έχει το σεβασμό και την ευθύνη της και όχι να την ευτελίζει, σκλαβώνοντάς την και πουλώντας την για χρήματα.
Μου είναι αφόρητο το 1-year model και το 3-year model.
Δε θέλω να συνεχίσω να γράφω άλλο αυτή τη στιγμή, συγνώμη.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αυτό πάλι? Σε λίγο καιρό θα δημιουργούν και παιδιά 5-year model & 10-year model μιας και μέχρι τότε είναι χαριτωμένα, ενώ μετά με την εφήβεία "χαλάνε". Απορώ πως δεν το έχουν κάνει ήδη!!!Μου είναι αφόρητο το 1-year model και το 3-year model.
lucifer
Νεοφερμένο μέλος
https://en.wikipedia.org/wiki/Genpet
https://www.snopes.com/critters/crusader/genpets.asp
Δεν έχει γίνει (ακόμα) στ'αλήθεια. Δεν απέχουμε όμως και πολύ.
Τα σχόλια για τον "κύριο" Adam Brandejs δικά σας......
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μετά λένε για λογοκρισία και φύμωση των καλλιτεχνών...
aretha
Περιβόητο μέλος
Ασπασία, εγώ δεν το βρίσκω κακό αυτό που έκανε ο καλλιτέχνης. Μπορεί να μην είναι συμβατική "τέχνη" αυτό που έφτιαξε, αλλά είναι σίγουρα κάτι που σοκάρει και σε βάζει σε σοβαρές σκέψεις, δεν είναι; Εμένα τουλάχιστον με ταρακούνησε πολύ...
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να πάει η ψυχ'η μου στη θέση της βρε4 παιδιά..
aretha
Περιβόητο μέλος
Όχι βρε, δεν είναι προς πώληση αυτά! Δεν είναι καν αληθινά, ούτε βέβαια ζωντανά. Είναι γλυπτά, στα οποία έχει τοποθετήσει έναν μηχανισμό ώστε να φαίνονται ότι αναπνέουν. Το όλο "μάρκετινγκ", με το site, το φυλλάδιο κλπ είναι μέρος του "έργου τέχνης" ή της απάτης, αν θέλεις, που έστησε επίτηδες ο καλλιτέχνης.θα με ταρακουνήσει περισσότερο όταν θα έρθει Ελλάδα και κάποιοι ηλήθιοι θα το πάρουν δώρο τα Χριστούγεννα στα παιδιά τους....![]()
elina1985
Νεοφερμένο μέλος
αισχος
aretha
Περιβόητο μέλος
elina1985
Νεοφερμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Βρε, και να ήθελες, δε θα μπορούσες να το πάρεις γιατί δεν υπάρχει!! Δεν είναι πραγματικό!!ναι, το ειδα.αλλα και παλι γιατι να το παρω?

elina1985
Νεοφερμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Η βιο-ηθική στη γενετική είναι ένα τεράστιο ζήτημα και είναι πολύ δύσκολο να χαραχτεί η διαχωριστική γραμμή μεταξύ των παρεμβάσεων που γίνονται για να βοηθήσουν (πχ στην αποφυγή κληρονομικών ασθενειών) και παρεμβάσεων που γίνονται με αποκλειστικό γνώμονα το κέρδος (του τύπου GenPets).
Ακριβώς γι' αυτό το λόγο είπα πιο πριν ότι, κατά τη γνώμη μου, σοκαριστικές παρεμβάσεις όπως αυτή του συγκεκριμένου καλλιτέχνη μπορούν να έχουν ένα όφελος, γιατί μας προβληματίζουν σχετικά με αυτό το θέμα των ορίων...
elina1985
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool