Έλεος πια!!!!!!!!!!

ladycat

Διάσημο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
πριν λιγο με εβαλε στην διαδικασια του ψαξιματος ενα μηνυμα που ελαβα στο κινητο μου κ βρηκα κατι εξωφρενικο κατι που μονο μια αρρωστημενη φαντασια θα μπορουσε να βαλει ας ελπισουμε οτι αυτο το πραμα δεν θα ερθει στην ελλαδα :down: :down: :down: :down: :mad: :mad: :mad: :/: :/: :cry: :cry:
ΝΑ Κ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:( :( :( :mad: :mad: :down: :down: :down:
Αισχος!!!!! Τι αλλο θα δουμε;;;;;;; Καλα παει καλα ο κοσμος;;;
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
Τι βλαμμενη παρεμβαση ειναι παλι αυτη εδω; Γιατι παιζουν ετσι με τη φυση!!!;;;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελειινά και τρισάθλια χρήματα...
Μόνο αυτό μπορώ να πω. Ντροπή και αίσχος...

:mad: ,
κάποια στιγμή όλοι αυτοί θα πληρώσουν το τίμημα!

Τελικά το χρήμα θα αποδειχθεί για τον άνθρωποι η μεγαλύτερη διαστροφή στην πορεία της ιστορίας του.

Αν αυτό το πραγματάκι είναι ζωντανό, δεν έχω τίποτα μαζί του. Έχει ίσο δικαίωμα να ζήσει τη ζωή του πάνω στον πλανήτη όσο εγώ, ένα ποντίκι ή μια πεταλούδα. Δεν έχει το ίδιο την ευθύνη της ύπαρξής του. Η εμφάνιση είναι αδιάφορη.

Έχω όμως μερικά πράγματα με τους δημιουργούς, οι οποίοι αρχίζουν να ξεπουλάνε το γονιδίωμα. Δυστυχώς η πνευματική πενία δεν αναπληρώνεται με όλου του κόσμου τα λεφτά, κι εδώ έχουμε ένα τέτοιο παράδειγμα. Όποιος φέρει στη ζωή μια ύπαρξη πρέπει να έχει το σεβασμό και την ευθύνη της και όχι να την ευτελίζει, σκλαβώνοντάς την και πουλώντας την για χρήματα.

Μου είναι αφόρητο το 1-year model και το 3-year model.
Δε θέλω να συνεχίσω να γράφω άλλο αυτή τη στιγμή, συγνώμη.

Μόνο σαν κακόγουστο σενάριο επιστημονικής φαντασίας μπορώ να το δω. Δε δέχομαι να πιστέψω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο... Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο αρρωστημένα μυαλά που δημιουργούν τέτοια πράγματα? πλάσματα? ούτε πως να το πω δεν ξέρω, και να θεωρούν τους εαυτούς του και επειστήμονες?
Μου είναι αφόρητο το 1-year model και το 3-year model.
Αυτό πάλι? Σε λίγο καιρό θα δημιουργούν και παιδιά 5-year model & 10-year model μιας και μέχρι τότε είναι χαριτωμένα, ενώ μετά με την εφήβεία "χαλάνε". Απορώ πως δεν το έχουν κάνει ήδη!!!:mad: :mad: :mad: :down: :down: :down:

Ευτυχώς.

https://en.wikipedia.org/wiki/Genpet
https://www.snopes.com/critters/crusader/genpets.asp

Δεν έχει γίνει (ακόμα) στ'αλήθεια. Δεν απέχουμε όμως και πολύ.

Τα σχόλια για τον "κύριο" Adam Brandejs δικά σας......

Δόξα τω Θεώ!!!! Πολύ διεστραμμένο μυαλό ο "μέγας καλλιτέχνης" Adam Brandejs...:mad: :mad: :mad: Μετά λένε για λογοκρισία και φύμωση των καλλιτεχνών...:down: Ας ερχόταν για έκθεση εδώ... Με τις πέτρες θα τον έπιαναν:mad:

Ουφ! Πάλι καλά... στην αρχή την πάτησα κι εγώ για λίγο και είχα φρικάρει εντελώς :blink: :blink: :blink:
Ασπασία, εγώ δεν το βρίσκω κακό αυτό που έκανε ο καλλιτέχνης. Μπορεί να μην είναι συμβατική "τέχνη" αυτό που έφτιαξε, αλλά είναι σίγουρα κάτι που σοκάρει και σε βάζει σε σοβαρές σκέψεις, δεν είναι; Εμένα τουλάχιστον με ταρακούνησε πολύ...

Τι φρίκη είναι αυτή βρε παιδιά?? Δεν το χωράει το μυαλό μου και νομίζω ακόμη ότι δεν κατάλαβα σωστά... Τι αλλο να πω? Δεν αντέχω ούτε να τα βλέπω...

Kι εμένα με ταρακούνησε Αλίκη, αλλά θα με ταρακουνήσει περισσότερο όταν θα έρθει Ελλάδα και κάποιοι ηλήθιοι θα το πάρουν δώρο τα Χριστούγεννα στα παιδιά τους....:down:

Αχ αχ τώρα κατάλαβα... Δεν υπάρχουν αυτά τα τέρατα δηλαδή??
Να πάει η ψυχ'η μου στη θέση της βρε4 παιδιά..

θα με ταρακουνήσει περισσότερο όταν θα έρθει Ελλάδα και κάποιοι ηλήθιοι θα το πάρουν δώρο τα Χριστούγεννα στα παιδιά τους....:down:
Όχι βρε, δεν είναι προς πώληση αυτά! Δεν είναι καν αληθινά, ούτε βέβαια ζωντανά. Είναι γλυπτά, στα οποία έχει τοποθετήσει έναν μηχανισμό ώστε να φαίνονται ότι αναπνέουν. Το όλο "μάρκετινγκ", με το site, το φυλλάδιο κλπ είναι μέρος του "έργου τέχνης" ή της απάτης, αν θέλεις, που έστησε επίτηδες ο καλλιτέχνης.

και γιατι να παρω αυτο το ...πραγμα και να μην παρω μια γατα που θα την εχω καμια δεκαετια?που ειναι πιο ομορφη?και σιγουρα πιο φυσιολογικη

αισχος

Ελίνα, δες τα links που έδωσε ο lucifer ;)
Δεν είναι πραγματικά τα GenPets!

ναι, το ειδα.αλλα και παλι γιατι να το παρω?παιρνω μια γατα που ειναι και πραγματικη.αλλιως παιρνω ενα Pet σε υπολογιστη.αλλωστε δεν εχουν διαφορα

ναι, το ειδα.αλλα και παλι γιατι να το παρω?
Βρε, και να ήθελες, δε θα μπορούσες να το πάρεις γιατί δεν υπάρχει!! Δεν είναι πραγματικό!! :lol: :lol: :lol:

και πιστευεις οτι θα αργησει να γινει πραγματικο?δεν θα μου κανει καμια εντυπωση αν σε 10 χρονια (το πολυ) θα βρεις στα ραφια των petshop

Χμμμ... σίγουρα δεν το θεωρώ απίθανο, αν και τα 10 χρόνια που αναφέρεις μου φαίνονται πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για να γίνει εφικτό κάτι τέτοιο. :hmm:
Η βιο-ηθική στη γενετική είναι ένα τεράστιο ζήτημα και είναι πολύ δύσκολο να χαραχτεί η διαχωριστική γραμμή μεταξύ των παρεμβάσεων που γίνονται για να βοηθήσουν (πχ στην αποφυγή κληρονομικών ασθενειών) και παρεμβάσεων που γίνονται με αποκλειστικό γνώμονα το κέρδος (του τύπου GenPets).
Ακριβώς γι' αυτό το λόγο είπα πιο πριν ότι, κατά τη γνώμη μου, σοκαριστικές παρεμβάσεις όπως αυτή του συγκεκριμένου καλλιτέχνη μπορούν να έχουν ένα όφελος, γιατί μας προβληματίζουν σχετικά με αυτό το θέμα των ορίων...

να μην σου φαινεται καθολου μικρο διαστημα.καθε μερα γινονται χιλιαδες ερευνες και πειραματα που δεν μπορει να λαβει ανθρωπου νους και φυσικα εμεις θα μαθουμε πολυ μετα.λενε οτι ηδη εχουν κλωνοποιησει και ανθρωπο.ασε που οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.πολυ τελεια η διαφημιση για το genpet για να ειναι απλα μια φαρσα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back