Ένας απρόσκλητος κούταβος - Χαρίζεται

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλούλης δεν είναι;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCF3629.jpg
    DSCF3629.jpg
    201,9 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSCF3656.jpg
    DSCF3656.jpg
    220,4 KB · Εμφανίσεις: 29
  • DSCF3677(1).jpg
    DSCF3677(1).jpg
    215,3 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSCF3670.jpg
    DSCF3670.jpg
    161 KB · Εμφανίσεις: 32
Καλούλης δεν είναι;:)

απλα καλουλης ? μουρλια ειναι ο κουταβος !! δωστου ενα ζουμπηχτο φιλι απο μενα πληηηζζζ :inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλούλης??? :confused: Υπέροχος είναι και νομίζω ότι κοπλιμέντα θες να μαζέψεις!!! Ζωγραφιά είναι, για διαφήμιση!!! :up::up:

Αν ερχόσασταν εδώ, θα τον πρόσεχε η Λου...:redface: Τέλειο φατσόνι!!!

Αν το πρόβλημα είναι μόνο για τις διακοπές του Πάσχα όλο και κάτι θα βρεθεί αλλά αν είναι γενικό και για μετά πιστεύω θα δυσκολευτείς πολύ να τον αποχωριστείς είναι πολύ γλύκας και σε κοιτάει και με τόσο ικετευτικό βλέμμα :inlove::inlove::baby::baby:είναι σαν να λέει ''θέλω αγκαλίτσα''!!

Αν το πρόβλημα είναι μόνο για τις διακοπές του Πάσχα όλο και κάτι θα βρεθεί αλλά αν είναι γενικό και για μετά πιστεύω θα δυσκολευτείς πολύ να τον αποχωριστείς είναι πολύ γλύκας και σε κοιτάει και με τόσο ικετευτικό βλέμμα :inlove::inlove::baby::baby:είναι σαν να λέει ''θέλω αγκαλίτσα''!!
Θα δυσκολευτούμε όλοι μας να τον αποχωριστούμε, τα ματάκια του είναι πολύ γλυκά και παρόλο που δεν ξέρω τίποτα από σκυλιά, σχεδόν τον καταφέρνω να πηγαίνει για τις ανάγκες του σε συγκεκριμμένο σημείο:)Είναι πολύ έξυπνος!!Αλλά, το σκυλάκι με τους ρυθμούς μας δεν θα έχει ποιότητα ζωής και, τελικά, όλοι μας -και αυτό και εμείς- θα υποφέρουμε:(Ελπίζω να σταθεί τυχερούλι και να βρει μια σωστή οικογένεια. Θα του ανοίξω και εδώ μια αγγελιούλα, παράλληλα με το σκυλοφόρουμ, όπου με βοήθησε να βάλουμε η yasmin1gr, νάναι καλά!:)

Καλημερα Ελενη μας, εχεις καιρο να μας γραψεις για τον κουταβο σου ! ειναι καλα? ειχες κανενα ενδιαφερον ? :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back