Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
10-04-09
22:20
ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
10-04-09
22:23
Καλούλης δεν είναι;![]()
απλα καλουλης ? μουρλια ειναι ο κουταβος !! δωστου ενα ζουμπηχτο φιλι απο μενα πληηηζζζ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα.
10-04-09
22:26
Καλούλης???
Υπέροχος είναι και νομίζω ότι κοπλιμέντα θες να μαζέψεις!!! Ζωγραφιά είναι, για διαφήμιση!!! 

Υπέροχος είναι και νομίζω ότι κοπλιμέντα θες να μαζέψεις!!! Ζωγραφιά είναι, για διαφήμιση!!! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
10-04-09
22:27
Αν ερχόσασταν εδώ, θα τον πρόσεχε η Λου...
Τέλειο φατσόνι!!!
Τέλειο φατσόνι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα.
11-04-09
14:42
Αν το πρόβλημα είναι μόνο για τις διακοπές του Πάσχα όλο και κάτι θα βρεθεί αλλά αν είναι γενικό και για μετά πιστεύω θα δυσκολευτείς πολύ να τον αποχωριστείς είναι πολύ γλύκας και σε κοιτάει και με τόσο ικετευτικό βλέμμα 

είναι σαν να λέει ''θέλω αγκαλίτσα''!!

είναι σαν να λέει ''θέλω αγκαλίτσα''!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
11-04-09
19:40
Θα δυσκολευτούμε όλοι μας να τον αποχωριστούμε, τα ματάκια του είναι πολύ γλυκά και παρόλο που δεν ξέρω τίποτα από σκυλιά, σχεδόν τον καταφέρνω να πηγαίνει για τις ανάγκες του σε συγκεκριμμένο σημείοΑν το πρόβλημα είναι μόνο για τις διακοπές του Πάσχα όλο και κάτι θα βρεθεί αλλά αν είναι γενικό και για μετά πιστεύω θα δυσκολευτείς πολύ να τον αποχωριστείς είναι πολύ γλύκας και σε κοιτάει και με τόσο ικετευτικό βλέμμαείναι σαν να λέει ''θέλω αγκαλίτσα''!!
Είναι πολύ έξυπνος!!Αλλά, το σκυλάκι με τους ρυθμούς μας δεν θα έχει ποιότητα ζωής και, τελικά, όλοι μας -και αυτό και εμείς- θα υποφέρουμε
Ελπίζω να σταθεί τυχερούλι και να βρει μια σωστή οικογένεια. Θα του ανοίξω και εδώ μια αγγελιούλα, παράλληλα με το σκυλοφόρουμ, όπου με βοήθησε να βάλουμε η yasmin1gr, νάναι καλά!
ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
23-04-09
09:27
Καλημερα Ελενη μας, εχεις καιρο να μας γραψεις για τον κουταβο σου ! ειναι καλα? ειχες κανενα ενδιαφερον ? 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum