Ένας κούκλος ψάχνει σπίτι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

sotiria-k

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους! Είμαι ο Άρης και αναζητώ τρυφερούς γατογονείς! Αυτό εδώ είναι το θέμα μου, εδώ θα βρίσκετε όλα τα νέα μου, μαζί με φωτορεπορτάζ φυσικά!!! :D:D:D

Μπορεί να είμαι μικρούλης ακόμα αλλά γουργουρίζω με όλη μου τη δύναμη όταν η μαμά μου μου χαϊδεύει την κοιλίτσα :P
DSCF0256-1.jpg

Ο Άρης βρέθηκε πεταμένος μέσα σε κάτι ξύλα προχθές. Έκανε μπάνιο, πήγε στο γιατρό και προς το παρόν απολαμβάνει τη φιλοξενία του γατοσπιτιού μας! Είναι πολύ ήσυχος και πολύ τρυφερός, του αρέσει του μπάνιο (αλήθεια!) και οι αγκαλίτσες... Θα δωθεί μόλις μεγαλώσει λίγο και γίνει σωστός κύριος :D
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6945247005
ή να μου στείλει email: sotiria-k@hotmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
μπραβο ρε συ σωτηρια που τον φροντισες:) μακαρι να βρει σπιτακι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή τύχη στο κουκλάκι!!!

Είναι γλύκας το μικρούλι μου! Σήμερα κάνει εξερεύνηση στο δωμάτιο και περνάει τέλεια! Να και μια μεσημεριανή φωτό, τα αγόρια μου κοιμούνται μαζι :D
DSCF0258.jpg

αχου γλυκα!!!:) καλο μου!

Τι μικρό που είναι!!

Ναι διπλα στον Αντώνη φαίνεται πάρα πολύ μικρό! Είναι πολύ κοινωνικό το κουκλάκι μου, πηγαίνει σε όλους :) Να και αλλη μια φωτο! Εδώ κάνει παρέα με τον αρκούδο... Παρεπιπτόντως όλα τα γατιά μου όταν ήταν μικρά είχαν τρελή αγάπη στον αρκούδο :P
DSCF0250-1.jpg

Ο Άρης προσπαθεί να μασήσει τα μαλλιά μου για κάποιο λόγο, πώς γίνεται αυτο??? :lol: :lol: :lol: Με έχει ξετρελλάνει πάντως, είναι όλο ζουζουνιές! Ελπίζω να βρει σπιτάκι σύντομα...

Σήμερα θα πάμε στο γιατρό για να πάρουμε πάστα για ενδοπαράσιτα :) Έφαγε με όρεξη και πολυυυυυ κονσερβουλα και σε λίγο θα κάνει κι ένα πρόχειρο μπανάκι για να πάει στο γιατρό όμορφος...Εν τω μεταξυ τρεχει συνεχεια απο πίσω μου και όποτε καθομαι προσπαθεί να σκαρφαλώσει πάνω μου :P:D Να και μια πρωινή φωτογραφία μας, πώς μας βρίσκετε? Δεν κρατιέμαι, πάω να τον ζουλήξω :inlove: :inlove: inlove: Καλημέρα σε όλους :)
DSCF0256.jpg

Η καλύτερη καλημέρα που θα μπορούσα να έχω!!! Δώστε του ένα ρουφηχτό φιλάκι στη μουσουδίτσα από μένα!

:D δεν είναι γλύκας? Δεν ξερω πως φαινεται στις φωτογραφιες αλλα ειναι πολυυυυυ μικρουλης :P Σαν μικρο γουνινο μπαλακι που περπαταει :inlove: :inlove: :inlove: Μακαρι να βρεθει ενα σπιτακι και για τον Αρη, ειναι τοοοοοοοοσο γλυκος :D

Να 'μαστε κι εμεις! Σήμερα ο Άρης είναι πιο ζωηρός από κάθε άλλη μέρα :D παίζει και με τα ποντικάκια που του πήρα :P Ανεβάζω ξανά μια φωτό γιατί δε δουλεύει το λινκ...
DSCF0263.jpg

Το φωτορεπορτάζ συνεχίζεται...Μόλις ξύπνησε το μικράκι και είναι αγουροξυπνημένο... :inlove: :inlove: :inlove:
DSCF0251-1.jpg

Καλή τύχη στον γλυκύτατο Άρη.:)

Ευχαριστουμε! Ελπίζουμε πάντα για το καλυτερο :D

Σημερα ξανακαναμε μπανακι και μας αρεσε πολυ :D Οπως επισης και το στεγνωμα με το πιστολακι! :inlove: Τωρα ο Αρης ειναι φουντωτος και μοσχομυριστος και σας περιμενει να τον γνωρισετε καλυτερα!
Εδω "συνομιλει" με τον καλο μου
DSCF0255.jpg

Και εδω χαλαρωνει μετα το μπανιο :P
DSCF0253-1.jpg

Τα νέα του Άρη είναι πολύ καλά! Πλέον τρώει ξηρή τροφή και πηγαίνει στην άμμο μόνος του σαν κύριος!! :D Σας προσκαλούμε να τον γνωρίσετε και από κοντά...

Καλή τύχη στον όμορφο Άρη!!!:P:P:P

Ευχαριστούμε! Τώρα που έχει πάρει τα πάνω του (τον βρήκα πολύ ταλαιπωρημένο) είναι τρέλα, παίζει συνέχεια και με ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί, είναι γλύκας :inlove:

Ο παιχνιδι-Αρης ξαναχτυπά! Εδώ κρύβεται πίσω από ενα αρκουδάκι! :P
DSCF0258-1.jpg

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back