sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπορεί να είμαι μικρούλης ακόμα αλλά γουργουρίζω με όλη μου τη δύναμη όταν η μαμά μου μου χαϊδεύει την κοιλίτσα
Ο Άρης βρέθηκε πεταμένος μέσα σε κάτι ξύλα προχθές. Έκανε μπάνιο, πήγε στο γιατρό και προς το παρόν απολαμβάνει τη φιλοξενία του γατοσπιτιού μας! Είναι πολύ ήσυχος και πολύ τρυφερός, του αρέσει του μπάνιο (αλήθεια!) και οι αγκαλίτσες... Θα δωθεί μόλις μεγαλώσει λίγο και γίνει σωστός κύριος
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6945247005
ή να μου στείλει email: sotiria-k@hotmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
μακαρι να βρει σπιτακι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος

μαριτινα
Δραστήριο μέλος
καλο μου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να και αλλη μια φωτο! Εδώ κάνει παρέα με τον αρκούδο... Παρεπιπτόντως όλα τα γατιά μου όταν ήταν μικρά είχαν τρελή αγάπη στον αρκούδο
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με έχει ξετρελλάνει πάντως, είναι όλο ζουζουνιές! Ελπίζω να βρει σπιτάκι σύντομα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έφαγε με όρεξη και πολυυυυυ κονσερβουλα και σε λίγο θα κάνει κι ένα πρόχειρο μπανάκι για να πάει στο γιατρό όμορφος...Εν τω μεταξυ τρεχει συνεχεια απο πίσω μου και όποτε καθομαι προσπαθεί να σκαρφαλώσει πάνω μου 
Να και μια πρωινή φωτογραφία μας, πώς μας βρίσκετε? Δεν κρατιέμαι, πάω να τον ζουλήξω
inlove: Καλημέρα σε όλους
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν είναι γλύκας? Δεν ξερω πως φαινεται στις φωτογραφιες αλλα ειναι πολυυυυυ μικρουλης
Σαν μικρο γουνινο μπαλακι που περπαταει
Μακαρι να βρεθει ενα σπιτακι και για τον Αρη, ειναι τοοοοοοοοσο γλυκος 
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
παίζει και με τα ποντικάκια που του πήρα
Ανεβάζω ξανά μια φωτό γιατί δε δουλεύει το λινκ...
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οπως επισης και το στεγνωμα με το πιστολακι!
Τωρα ο Αρης ειναι φουντωτος και μοσχομυριστος και σας περιμενει να τον γνωρισετε καλυτερα! Εδω "συνομιλει" με τον καλο μου
Και εδω χαλαρωνει μετα το μπανιο
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σας προσκαλούμε να τον γνωρίσετε και από κοντά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool