RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
παιδιά λόγω του ότι βλέπω ότι όλο και λιγοστεύουμε και μου την έχει δώσει είπα να γράφουμε εδώ και να λέμε τι ωραία είναι που δεν πάμε διακοπές φέτος...γιατί: ................ (συμπληρώστε το κενό) μπας και πάρω το πάνω μου γιατί από σήμερα έχει αρχίσει και μου τη δίνει...μου έρχεται να βγω στο μπαλκόνι και να βγάλω λόγο στους αναπομείναντες....![]()
όπως καταλαβαίνετε ούτε ΤΟ πάνω μου θέλω να πάρω (ίσως το πανό μου για να διαδηλώσω) ούτε Αναπομείναντες υπάρχουν, ίσως κάποιοι Εναπομείναντες...δικαιολογήστε με και σεβαστείτε την κατάστασή μου...
Μιμικάκι και εγω αυτό είναι το ΜΟΝΟ που μπορώ να σκεφτώ...σήμερα τους κάνω όλο χαδάκια και αυτή η Μαφάλντα γέρνει το κεφαλάκι της και με κοιτάει όλο απορία (μόνο σε σκυλάκι την έχω δει αυτή την κίνηση. Σε γατί ποτε...)
mimikaki
Διάσημο μέλος

!!! Ετσι που έχουν ακριβίνει τα τουριστικά θέρετρα!!! Δεν δίνω τα ωραία μου ευρουδάκια σε κανένα απατεώνα!!

( ποιά ευρουδάκια είπα???
πού τα είδα???
)Κάτσε και θα σου βρίσκω εγώ λόγους μην ανησυχείς!!

RedCat
Διάσημο μέλος

να'σαι καλά...η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ήμουν των "μαζικών" εξόδων (βλέπε Πάσχα, Πρωτομαγιά κλπ) αλλα τώρα μου την έχει ψιλοδώσει...μην το συζητάς από το ίδιο υποφέρουμε...εμ 5-6 μήνες άνεργη...τόσες διακοπές έκανα φτάνει μου!!
mimikaki
Διάσημο μέλος

Εμείς κάναμε 5 και3 μήνες διακοπές!!

Τι να πούν και αυτοι που δουλεύουν κάθε μέρα οι καημένοι

"πήξημο" τρελό!!! Και πάνε 10 μερες διακοπές

RedCat
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

Ναι η αλήθεια είναι πώς είμαι αισιόδοξη πάντα, σε όλες τίς δυσκολείες στη ζωή...Καλό κάνει να βρίσκεις τα καλά μέσα από τις αναποδιές! Όλο και κάτι θα βρείς πίστεψε με!! 

Ναι Νότα μου γιατί μάλλον μόνο εμείς μείναμε απ' ότι φαίνεται!!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Χώρια η κούραση κάθε φορά από τη φασίνα γιατί όταν το σπίτι είναι κλειστό για καιρό και πας για τόσο λίγο τι να πρωτοκάνεις...

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλα και η Ευβοια νησι ειναι, και εχουμε ενα χωριο κοντα που δεν ειναι τουριστικο πολυ μεν, ολα τα γυρω χωρια εκει πανε δε τα Σαββατοβραδα και γινονται μερικες φορες ενδιαφερουσες γνωριμιες
Οποτε και εδω μια χαρα περναω! Να ειχα και αμαξακι....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Περιμέναμε να ειδοθούμε τα καλοκαίρια με τις ανάλογες ενδιαφέρουσες γνωριμίες... σε ένα όχι τόσο τουριστικό θέρετρο

mimikaki
Διάσημο μέλος

Μπορούμε να αναπολούμε τα προηγούμενα καλοκαίρια!! Θα είναι σα να έχουμε πάει διακοπές τον Ιούνιο ας πούμε και σκεφτόμαστε π'ώς περάσαμε!!

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Σε ποιο μερος της Ευβοιας ερχοσουν Μιμικακι? Εχεις καταγωγη απο δω?![]()
Δέν έχω καταγωγή από Εύβοια απλά οι γονείς μου είχαν και έχουν τρελλό "κόλλημα" με αυτό το νησί!!!
Έχουμε κάνει καλοκαιρινές διακοπές σε Κύμη, Αμάρυνθο, Αλμυροπόταμο, Στύρα και τριγύρο χωριά

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω παντως ειμαι πιο βορεια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Εγω τα καλύτερα καλοκαίρια...καλοκαίρια αθωότητας που λένε, τα εχω ζήσει στη Χαλκιδική...απο 8 μεχρι 16 χρονων πήγαινα στο Πευκοχώρι...με φιλοξενούσε μια θεία μου...περιττο να πω ότι οι πρώτοι μου έρωτες (πλατωνικοί) ήταν όλοι από Θεσσαλονίκη (από τότε η συμπρωτεύουσα μου την έκανε τη ζημιά)...αλλα θυμάμαι και νοσταλγώ αυτό το συναίσθημα του να μη σε νοιαζει τίποτα, εκτός από το πόσα μπανια έκανες και αν τα απογευματινά μπανια πιανονται διπλά, να τα έχουν φροντίσει όλα οι άλλοι για σένα...αυτά τα καλοκαίρια για μένα έχουν μυρωδιά και γεύση ροδάκινου...
mimikaki
Διάσημο μέλος
ΑΑΑ οκΕγω παντως ειμαι πιο βορεια...
Βόρεια είναι ακόμη πιό ωραία...Ωραία η Εύβοια!
Δεν λέω ότι πέρασα άσχημα ίσα-ίσα που αν κοιτάξω πίσω νοιώθω ότι έχω και εγώ ένα χωριό

ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
! τι προσφέρονται δηλαδή, ψιλοαναγκάζονται να πουν να, δε μου τα φέρνεις εμένα όταν ακούσουν την ιστορία. Κι έτσι τι να γίνει εδώ παρέα με τα πλασματάκια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Έβλεπα τα παιδάκια 13-17 και έλεγα τώρα αυτά ούτε σχολείο έχουν να σκέφτονται, ούτε τίποτα...Μόνο πώς θα βγούν και πόσα παγωτά θα φάνε!!

Εμένα έχουν μυρωδιά καρπούζι.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool