..Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι (που δεν περνάει με τίποτα)

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
παιδιά λόγω του ότι βλέπω ότι όλο και λιγοστεύουμε και μου την έχει δώσει είπα να γράφουμε εδώ και να λέμε τι ωραία είναι που δεν πάμε διακοπές φέτος...γιατί: ................ (συμπληρώστε το κενό) μπας και πάρω το πάνω μου γιατί από σήμερα έχει αρχίσει και μου τη δίνει...μου έρχεται να βγω στο μπαλκόνι και να βγάλω λόγο στους αναπομείναντες....:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...Γιατί είμαστε παρέα με τα λατρευτά γατούνια μας!!!:D:D:up::up::):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδιά λόγω του ότι βλέπω ότι όλο και λιγοστεύουμε και μου την έχει δώσει είπα να γράφουμε εδώ και να λέμε τι ωραία είναι που δεν πάμε διακοπές φέτος...γιατί: ................ (συμπληρώστε το κενό) μπας και πάρω το πάνω μου γιατί από σήμερα έχει αρχίσει και μου τη δίνει...μου έρχεται να βγω στο μπαλκόνι και να βγάλω λόγο στους αναπομείναντες....:P

όπως καταλαβαίνετε ούτε ΤΟ πάνω μου θέλω να πάρω (ίσως το πανό μου για να διαδηλώσω) ούτε Αναπομείναντες υπάρχουν, ίσως κάποιοι Εναπομείναντες...δικαιολογήστε με και σεβαστείτε την κατάστασή μου...
Μιμικάκι και εγω αυτό είναι το ΜΟΝΟ που μπορώ να σκεφτώ...σήμερα τους κάνω όλο χαδάκια και αυτή η Μαφάλντα γέρνει το κεφαλάκι της και με κοιτάει όλο απορία (μόνο σε σκυλάκι την έχω δει αυτή την κίνηση. Σε γατί ποτε...)

.....Γιατί κάνω απεργία διακοπών?????:blink::D:D!!! Ετσι που έχουν ακριβίνει τα τουριστικά θέρετρα!!! :down::down:
Δεν δίνω τα ωραία μου ευρουδάκια σε κανένα απατεώνα!!:P:P:P( ποιά ευρουδάκια είπα???:confused: πού τα είδα???:|)

Κάτσε και θα σου βρίσκω εγώ λόγους μην ανησυχείς!!:rolleyes:

:lol::lol: να'σαι καλά...η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ήμουν των "μαζικών" εξόδων (βλέπε Πάσχα, Πρωτομαγιά κλπ) αλλα τώρα μου την έχει ψιλοδώσει...μην το συζητάς από το ίδιο υποφέρουμε...εμ 5-6 μήνες άνεργη...τόσες διακοπές έκανα φτάνει μου!!:lol:

άσε και εγώ ειδικά τον Ιούλιο καθόλου δεν δούλεψα...μηδέν!!Μέσα στον Ιούνη μόνο 3 φορές και αυτά θα τα πληρωθώ από νοέμβρη!!!:(:(

Εμείς κάναμε 5 και3 μήνες διακοπές!!:P:P
Τι να πούν και αυτοι που δουλεύουν κάθε μέρα οι καημένοι:P:P:P "πήξημο" τρελό!!! Και πάνε 10 μερες διακοπές:rolleyes::rolleyes:

είσαι αισιόδοξος άνθρωπος πάντως!! έχεις δίκιο...μήπως να μετονομάσουμε το θέμα σε Νότα-Μιμίκα speaking???:P

:lol::lol::lol: Ναι η αλήθεια είναι πώς είμαι αισιόδοξη πάντα, σε όλες τίς δυσκολείες στη ζωή...Καλό κάνει να βρίσκεις τα καλά μέσα από τις αναποδιές! Όλο και κάτι θα βρείς πίστεψε με!! :P:P:up:

Ναι Νότα μου γιατί μάλλον μόνο εμείς μείναμε απ' ότι φαίνεται!!!

Για να μη στεναχωριέστε, να σας πω ότι κι εγώ φέτος θα προτιμούσα να μην παω πουθενά. Έχουμε τρελλά έξοδα και παρόλο που έχω κουραστεί πολύ φέτος και στη δουλειά αλλά και ψυχικά γιατί μας συμβαίνουν συνέχεια δυσάρεστα, δεν ήθελα να πάω διακοπές. Μπορεί να πηγαίνουμε σε δικό μας σπίτι, αλλά κάθε φορά δε φτάνουν 100 ευρώ την ημέρα στην ξεφτίλα για ξαπλώστρες, καφέ, σάντουιτς στην παραλία και κανένα ποτό/καφέ έξω. Βάλτε λογαριασμούς μαζεμένους που θα βρω και θα πληρώσω συν το βάψιμο του σπιτιού, κηπουρό, ψώνια super market, θα είμαστε τυχεροί αν για 15 καθαρίσουμε με 2.500-3.000 ευρώ. Εξωτερικό θα πηγαίναμε...:(:down::down:
Χώρια η κούραση κάθε φορά από τη φασίνα γιατί όταν το σπίτι είναι κλειστό για καιρό και πας για τόσο λίγο τι να πρωτοκάνεις...:/:

.... Γιατι απο λεφτα γιοκ!!! :( Αλλα και η Ευβοια νησι ειναι, και εχουμε ενα χωριο κοντα που δεν ειναι τουριστικο πολυ μεν, ολα τα γυρω χωρια εκει πανε δε τα Σαββατοβραδα και γινονται μερικες φορες ενδιαφερουσες γνωριμιες :redface: Οποτε και εδω μια χαρα περναω! Να ειχα και αμαξακι....

Λακτούλα μου θυμίζεις τα δικά μου εφηβικά καλοκαίρια στην Εύβοια:P:P
Περιμέναμε να ειδοθούμε τα καλοκαίρια με τις ανάλογες ενδιαφέρουσες γνωριμίες... σε ένα όχι τόσο τουριστικό θέρετρο:redface::redface:

Νότα μου ήρθε μια ιδέα!!!:eek:
Μπορούμε να αναπολούμε τα προηγούμενα καλοκαίρια!! Θα είναι σα να έχουμε πάει διακοπές τον Ιούνιο ας πούμε και σκεφτόμαστε π'ώς περάσαμε!!:P:P:P

Σε ποιο μερος της Ευβοιας ερχοσουν Μιμικακι? Εχεις καταγωγη απο δω? :confused:

ααααααααχχχ ρε παιδιά και εγω προσπαθώ να δω το θετικό του πράγματος...είμαι στην Ανω Κυψέλη και ακούω μόνο τριζόνια...πότε θα το ξαναζήσω αυτό??

Σε ποιο μερος της Ευβοιας ερχοσουν Μιμικακι? Εχεις καταγωγη απο δω? :confused:

Δέν έχω καταγωγή από Εύβοια απλά οι γονείς μου είχαν και έχουν τρελλό "κόλλημα" με αυτό το νησί!!!
Έχουμε κάνει καλοκαιρινές διακοπές σε Κύμη, Αμάρυνθο, Αλμυροπόταμο, Στύρα και τριγύρο χωριά:P:P

ΑΑΑ οκ :P Εγω παντως ειμαι πιο βορεια...

Ωραία ιδέα Μιμίκα...:)
Εγω τα καλύτερα καλοκαίρια...καλοκαίρια αθωότητας που λένε, τα εχω ζήσει στη Χαλκιδική...απο 8 μεχρι 16 χρονων πήγαινα στο Πευκοχώρι...με φιλοξενούσε μια θεία μου...περιττο να πω ότι οι πρώτοι μου έρωτες (πλατωνικοί) ήταν όλοι από Θεσσαλονίκη (από τότε η συμπρωτεύουσα μου την έκανε τη ζημιά)...αλλα θυμάμαι και νοσταλγώ αυτό το συναίσθημα του να μη σε νοιαζει τίποτα, εκτός από το πόσα μπανια έκανες και αν τα απογευματινά μπανια πιανονται διπλά, να τα έχουν φροντίσει όλα οι άλλοι για σένα...αυτά τα καλοκαίρια για μένα έχουν μυρωδιά και γεύση ροδάκινου...

ΑΑΑ οκ :P Εγω παντως ειμαι πιο βορεια...

Βόρεια είναι ακόμη πιό ωραία...Ωραία η Εύβοια!
Δεν λέω ότι πέρασα άσχημα ίσα-ίσα που αν κοιτάξω πίσω νοιώθω ότι έχω και εγώ ένα χωριό:rolleyes:

Πω πω πως σας καταλαβαίνω! Ακριβώς έτσι νιώθω κι εγώ. Από αύριο όλοι στο σπίτι φεύγουν. Μπαμπάς μαμά και αδερφός πάνε Κρήτη,οι θείοι μου που μένουν ακριβώς δίπλα μας πάνε κι αυτοί διακοπές πού ακριβώς δεν ξέρω κ η γιαγιά πάει σε μια φίλη της όσο θα λείπουν οι υπόλοιποι. Τόσο μόνη δεν έχω ξαναμείνει, επειδή μένουμε πολύς λαός μαζί πάντα κάποιος είνι εδώ γύρω να πεις μια κουβέντα. Ήταν να πάω κι εγώ να τους συναντήσω την κυριακή, αλλα προέκυψαν τα γατάκια και...Εντωμεταξύ μέχρι χτες έπεφταν όλοι πάνω μου να τα πάρουμε μαζί (στην Κρήτη τώρα!), να βρουμε άνθρωπο να στα κρατήσει, να τ αφήσουμε σε πανσιόν και άλλα τέτοια. Αλλά για να ταξιδέψουν είναι τόσο μικρά και αυτοί που προσφέρονται ε, δε μου γεμίζουν το μάτι :confused:! τι προσφέρονται δηλαδή, ψιλοαναγκάζονται να πουν να, δε μου τα φέρνεις εμένα όταν ακούσουν την ιστορία. Κι έτσι τι να γίνει εδώ παρέα με τα πλασματάκια!

Αχ Νότα αυτό σκεφτόμουν σήμερα!!!
Έβλεπα τα παιδάκια 13-17 και έλεγα τώρα αυτά ούτε σχολείο έχουν να σκέφτονται, ούτε τίποτα...Μόνο πώς θα βγούν και πόσα παγωτά θα φάνε!!:P:P

Εμένα έχουν μυρωδιά καρπούζι.....:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back