NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
ΚΑΛΟ πολύ καλο!!!Καλό το "Τάκο", και ελπίζω ο μπαμπάς να μην παρεξηγηθεί που το όνομά του μπήκε δεύτερο, γιατί "Κότα" δεν λέει...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
, 2) κομμάτι ψωμιού, ιδίως ξερού, 3) ωραία και εύσωμη γυναίκα!!!!!!!!!!Συγγνώμη, παιδιά, αλλά, κάτι μου θύμισε η λέξη και, σαν καλό φυτό, αναζήτησα το λεξικό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλά αυτό πρώτη φορά το ακουω πολύ καλό θα κάτσω να σκεφτώ τώρα!
Τη μητέρα μου την λενε Τατιάνα και τον πατέρα μου Κωστα και την μικρή αναποφάσιστη αδερφή μου Κωνσταντίνα!Εχεις καμία ιδέα?
Α!Και το piccolo όνειρο!Οσο για την ημέρα που τον πήραν δεν έχω ιδέα!
![]()
Pico λέω το αμάξι μου..Χεχε!Από το Picanto χαχα

Λοιπόν το Τάκο είναι πολύ ωραίο όνομα γιατί το Κότα δεν λέει και πολλά...

Αν είναι κοριτσάκι όμως??Κάτσε να το σκεφτώ μισο!!
Ωχ!Δεν είχα δεί οτι ο σαιξπηρ είχε γράψει ήδη για το κότα...Τα μεγάλα πνεύματα!!(λες και ήθελε πολύ σκέψη

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εδώ η καλή κοιλιόδουλη Tacos= νόστιμες μεξικάνικες πιτούλες που τις γεμίζουμε με ότι θέλουμε (κ με κροκέτες διαίτηςΕδώ το καλό λεξικό. Έχουμε και λέμε: Τάκος = 1)Κομμάτι ξύλου που χρησιμεύει για υποστήριγμα (μου έφυγε ο τάκος που λένε, 2) κομμάτι ψωμιού, ιδίως ξερού, 3) ωραία και εύσωμη γυναίκα!!!!!!!!!!
Συγγνώμη, παιδιά, αλλά, κάτι μου θύμισε η λέξη και, σαν καλό φυτό, αναζήτησα το λεξικό![]()
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος

Δίνετε ρέστα!!
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Πηνελόπη σε ευχαριστεί πού τον παινεύεις συνέχεια και από τη συγκίνηση του κατέβασε ένα μπολ κροκέτεςsli8erin δεν αντεξα και στον υπολογιστη που ειμαι τωρα (κανω μαθημα υπολογιστες)εβαλα φοντο το γατο σου που εχεις στην υπογραφη!!!![]()
Καλό μάθημα
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

joanna-Katerina
Νεοφερμένο μέλος

gata
Νεοφερμένο μέλος
Καλά αυτό πρώτη φορά το ακουω πολύ καλό θα κάτσω να σκεφτώ τώρα!
Τη μητέρα μου την λενε Τατιάνα και τον πατέρα μου Κωστα και την μικρή αναποφάσιστη αδερφή μου Κωνσταντίνα!Εχεις καμία ιδέα?
Α!Και το piccolo όνειρο!Οσο για την ημέρα που τον πήραν δεν έχω ιδέα!
![]()
Μόνο μην το πεις Κοκότα (κωκώτα), από τα αρχικά.

Vaso The Great
Νεοφερμένο μέλος
Αγόρι:Μένιος,Σωτήρης(ή Ρούλης από το Σωτηρούλης).
Αυτά.Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα.Διάλεξε και πάρε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
https://el.wikipedia.org/wiki/Κατάλογος_ελληνικών_ονομάτων
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool