Ένα όνομα ζητάω!

Καλό το "Τάκο", και ελπίζω ο μπαμπάς να μην παρεξηγηθεί που το όνομά του μπήκε δεύτερο, γιατί "Κότα" δεν λέει... :lol:
ΚΑΛΟ πολύ καλο!!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδώ το καλό λεξικό. Έχουμε και λέμε: Τάκος = 1)Κομμάτι ξύλου που χρησιμεύει για υποστήριγμα (μου έφυγε ο τάκος που λένε;), 2) κομμάτι ψωμιού, ιδίως ξερού, 3) ωραία και εύσωμη γυναίκα!!!!!!!!!!
Συγγνώμη, παιδιά, αλλά, κάτι μου θύμισε η λέξη και, σαν καλό φυτό, αναζήτησα το λεξικό:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά αυτό πρώτη φορά το ακουω πολύ καλό θα κάτσω να σκεφτώ τώρα!
Τη μητέρα μου την λενε Τατιάνα και τον πατέρα μου Κωστα και την μικρή αναποφάσιστη αδερφή μου Κωνσταντίνα!Εχεις καμία ιδέα?
Α!Και το piccolo όνειρο!Οσο για την ημέρα που τον πήραν δεν έχω ιδέα!
:up::up::up:

Pico λέω το αμάξι μου..Χεχε!Από το Picanto χαχα:lol::lol:Λοιπόν το Τάκο είναι πολύ ωραίο όνομα γιατί το Κότα δεν λέει και πολλά...:lol::lol::lol:Αν είναι κοριτσάκι όμως??Κάτσε να το σκεφτώ μισο!!:hmm:

Ωχ!Δεν είχα δεί οτι ο σαιξπηρ είχε γράψει ήδη για το κότα...Τα μεγάλα πνεύματα!!(λες και ήθελε πολύ σκέψη:lol::redface:)

Τι θα έλεγες για κάτι σαν βασιλικό όνομα "Κωντάνα" σαν το φοντάνα ακούγεται,και σαν το κοντέσσα..Αναγραμματισμός θα έβγαινε κάτι σε "Νωκτία"αλλά θυμίζει το ναυτία!!!ή παρεμφερής λέξε με το κωντάνα είναι το Νωκτάνα ή και το Κωντία!!!Το Κωντάνα και το Κωντία ή και Κώντια μου αρέσει προσωπικά..Αυτά θα έδινα!!:)

Εδώ το καλό λεξικό. Έχουμε και λέμε: Τάκος = 1)Κομμάτι ξύλου που χρησιμεύει για υποστήριγμα (μου έφυγε ο τάκος που λένε;), 2) κομμάτι ψωμιού, ιδίως ξερού, 3) ωραία και εύσωμη γυναίκα!!!!!!!!!!
Συγγνώμη, παιδιά, αλλά, κάτι μου θύμισε η λέξη και, σαν καλό φυτό, αναζήτησα το λεξικό:blink:
Εδώ η καλή κοιλιόδουλη Tacos= νόστιμες μεξικάνικες πιτούλες που τις γεμίζουμε με ότι θέλουμε (κ με κροκέτες διαίτης;))

:lol::lol::lol::lol::lol:

Δίνετε ρέστα!!

sli8erin δεν αντεξα και στον υπολογιστη που ειμαι τωρα (κανω μαθημα υπολογιστες)εβαλα φοντο το γατο σου που εχεις στην υπογραφη!!!:D

sli8erin δεν αντεξα και στον υπολογιστη που ειμαι τωρα (κανω μαθημα υπολογιστες)εβαλα φοντο το γατο σου που εχεις στην υπογραφη!!!:D
Πηνελόπη σε ευχαριστεί πού τον παινεύεις συνέχεια και από τη συγκίνηση του κατέβασε ένα μπολ κροκέτες:lol: Καλό μάθημα:up:

Αχ το γλυκο μου!!δωστου ενα φιλι απο μενα:kiss:εμενα δεν εχει μπροστινα δοντια και δεν τρωει κροκετες!:|

εγώ θα έλεγα να το ονομάσεις λαζαρο ισως έχει περάσει πολλά και έχει επιζήσει! Για κορίτσι Πόλη απο το πολύτιμη!:up:;):):D:happy:

Καλά αυτό πρώτη φορά το ακουω πολύ καλό θα κάτσω να σκεφτώ τώρα!
Τη μητέρα μου την λενε Τατιάνα και τον πατέρα μου Κωστα και την μικρή αναποφάσιστη αδερφή μου Κωνσταντίνα!Εχεις καμία ιδέα?
Α!Και το piccolo όνειρο!Οσο για την ημέρα που τον πήραν δεν έχω ιδέα!
:up::up::up:

Μόνο μην το πεις Κοκότα (κωκώτα), από τα αρχικά. :P

Κορίτσι:Τζούλια,Σοφία-Σοφάκι

Αγόρι:Μένιος,Σωτήρης(ή Ρούλης από το Σωτηρούλης).

Αυτά.Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα.Διάλεξε και πάρε.:)

Ηώ (αυγή-θεά που έφερνε την αυγή)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back