Ένα όνομα ζητάω!

NTALIA

Νεοφερμένο μέλος

Η NTALIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα.
Καλησπέρα!Η μητέρα μου πήρε ένα γατάκι πρίν 2 μήνες και σαν κάτι να ξεχάσανε!Ξεχάσανε να του δώσουν όνομα!Τούς έχω προτείνει πόσα ονόματα μα τιποτα δεν τους άρεσε!Πείτε κανα όνομα γιατί όλο ψιτ του φωνάζουν!Είναι άσπρος με γκρίζο χρώμα μόνο στο ένα μάτι και λίγο στην πλάτη!Το καημένο μόνο αυτό γλίτωσε πέθανε η μητέρα του και όλα του τα αδερφάκια και αυτό γλίτωσε!Ζητείτε Νονά-Νονός!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τουιτι-
τζερυ-
iron-man

για αγορι

μπαρμπι
φραουλιτσα
κλαραμπελ

για κοριτσι

??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια και είναι γριζάκι μπορείς να το πεις Σιλβερ που ταιριάζει και σε αγόρι και σε κορίτσι ή Λάκι μια και στάθηκε τυχερό

Μια και είναι γριζάκι μπορείς να το πεις Σιλβερ που ταιριάζει και σε αγόρι και σε κορίτσι ή Λάκι μια και στάθηκε τυχερό
Αγοράκι είναι!Το λάκυ το πρότεινα και εγώ αλλά πάλι ψιτ τον φωνάζουν!:sick::hello:

Σωτήρης :)

ψιψίς;:):)

Στράτος! Ειδικά αν το γατί έχει μεγάλα αυτιά! Προς τιμήν του Στράτου Διονυσίου που είχε μεγάλα αυτιά (και φοβερή φωνή) ο μακαρίτης... :)

Είχα κάποτε έναν Στράτο...

Λαζαρακος, Παρασκευάς (τα ονόματα των δικών μας)
Χουκ (λόγω ματιού)
Ρούλης (απο το τυχερούλης)

Τι μέρα ήταν όταν τον πήραν σπίτι..Μπορώ να προτείνω μερικά ονόματα με βάση τη μέρα..:hmm:

:lol:

Homebody θα έπρεπε να το πούνε:D μίας και είναι ένας ... nobody χωρίς όνομα!:P
Αλλά,εντάξει,πάει πολύ κι είναι και εγγλέζικο,όχι πως δεν δίνουν και τέτοια ονόματα οι άνθρωποι!
Piccolo....πώς σου φαίνεται? Μίας και είναι και μωρό!

Μαλλον ένα κλασσικά γατίσιο θα γίνει αποδεκτό: Ριρίκος, Φουντούκος, Φουντονούρης (αν έχει φουντωτή ουρά). Άντε, δώστε ένα όνομα γρήγορα, γιατί μετά δεν θα ακούει σε τίποτα, οπότε και Κάπτεν Ίγκλο να τον πείτε, θα κοιτάει την κατάψυξη.

Αυτοι τι όνομα λένε???Εμένα τα γατάκια μου έχουν πάρει το όνομα απο ανθρώπους που αγαπώ πάρα πολύ αλλά χάθηκαν από τη ζωή και θέλω να τους θυμάμαι.Έχω χάσει πολλούς αλλά η Ήλια πήρε το όνομα του παππού μου.Η αδερφή μου ονομάστηκε από τα δύο ονόματα των γιαγιάδων μου..Ο αδερφός μου από τον ένα παππού και εγώ έπρεπε να λέγομαι ηλίας αλλά..βγήκα κοριτσάκι και ο νονος μου μου έδωσε το όνομα της αδερφής του.Ο παπάς δεν ενέκρινε το ήλια..λέει δεν υπάρχει..:mad:Ο Μάπας μου είναι σύμπτιξη του ονόματος και επωνύμου της ξαδέρφης μου που έχασα πριν ένα χρόνο περίπου.(πολύ άσχημες μέρες τις ζωής μου)...Όλα τα κουκλάκια που είχα τα ονόμαζα με συμπτιξεις αναγραμμματισμους και χαρ/κα ανθρώπων που μου τα χάριζαν..Μου αρέσει το σπάνιο συμβολικό όνομα!Μου αρέσουν και τα πρωτότυπα..Θα μπορούσες να κάνεις σύμπτιξη και τα ονόματα των γονιών σου!!

Αυτοι τι όνομα λένε???Μου αρέσει το σπάνιο συμβολικό όνομα!Μου αρέσουν και τα πρωτότυπα..Θα μπορούσες να κάνεις σύμπτιξη και τα ονόματα των γονιών σου!!
Καλά αυτό πρώτη φορά το ακουω πολύ καλό θα κάτσω να σκεφτώ τώρα!
Τη μητέρα μου την λενε Τατιάνα και τον πατέρα μου Κωστα και την μικρή αναποφάσιστη αδερφή μου Κωνσταντίνα!Εχεις καμία ιδέα?
Α!Και το piccolo όνειρο!Οσο για την ημέρα που τον πήραν δεν έχω ιδέα!
:up::up::up:

ακόμα το σκέφτεσαι...Taco (απο τα αρχικα των γονιών σου):D

ακόμα το σκέφτεσαι...Taco (απο τα αρχικα των γονιών σου):D
Πάρα πολύ ωραίο!Σ ευχαριστώ πολύ!:up::up::up:

Συμφωνώ με την προλαλήσασα..Καταπληκτικό το Taco!:up:

Καλό το "Τάκο", και ελπίζω ο μπαμπάς να μην παρεξηγηθεί που το όνομά του μπήκε δεύτερο, γιατί "Κότα" δεν λέει... :lol:

Καλό το "Τάκο", και ελπίζω ο μπαμπάς να μην παρεξηγηθεί που το όνομά του μπήκε δεύτερο, γιατί "Κότα" δεν λέει... :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Σωστο!

Μπορείς

..να πληκτρολογήσεις στο Google ..name cats και θα σου βγάλει άπειρα ονόματα! Ε δε μπορεί... κάποιο θα βρείτε να σας αρέσει!! Καλό ψάξιμο! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back