lucky_cat
Νεοφερμένο μέλος
Η συμπεριφορά της δεν έχει αλλάξει. Είναι ευδιάθετη και τρώει-παίζει κανονικά. Μπορεί να φταίει η τροφή ή παίζει να κρύωσε και να μην το έχω πάρει χαμπάρι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

kitty<3
Νεοφερμένο μέλος
lucky_cat
Νεοφερμένο μέλος
Ενδοαπαρασίτωση (δηλ. χαπάκι) πήρε τον προηγούμενο μήνα και τώρα θα πάρει τον επόμενο. Παράσιτο δε νομίζω γιατί δεν βγαίνει έξω και τρώει κατά κύριο λόγο ξηρά τροφή.
Ίσως ένα τηλ. και μία επίσκεψη στον κτηνίατρο είναι η καλύτερη δουλειά...
natalouko
Επιφανές μέλος
Την τροφή της την άλλαξες σταδιακά???Ή την μία μέρα έφαγε την παλιά και την άλλη μέρα την καινούρια????Δεν είναι διάρροια... Είναι σε ημιστερεή μορφή. Της άλλαξα πρόσφατα είδος ξηράς τροφής. Της έδεινα Delicat Plus(kitten) αλλά τώρα που είναι 6,5 μηνών και μετά τη στείρωση της δίνω adult(σε μικρότερες ποσότητες για να μην παχύνει).
Ενδοαπαρασίτωση (δηλ. χαπάκι) πήρε τον προηγούμενο μήνα και τώρα θα πάρει τον επόμενο. Παράσιτο δε νομίζω γιατί δεν βγαίνει έξω και τρώει κατά κύριο λόγο ξηρά τροφή.
Ίσως ένα τηλ. και μία επίσκεψη στον κτηνίατρο είναι η καλύτερη δουλειά...

lucky_cat
Νεοφερμένο μέλος
Την τροφή της την άλλαξες σταδιακά???Ή την μία μέρα έφαγε την παλιά και την άλλη μέρα την καινούρια????![]()
Τη μία μέρα το ένα...την άλλη το άλλο! Βασικά τελείωσε η kitten και πήρα adult. Η όλη ιδέα ξεκίνησε από το ότι η kitten είναι πολύ καλή για την ανάπτυξη αλλά για ένα ενήλικο γατί και ειδικά στειρωμένο είναι παχυντική. Λέτε να είναι απλά θέμα διατροφής?
lucky_cat
Νεοφερμένο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Νομίζω ότι είναι το καλύτερο αυτό....Μας βλέπω για γιατρό γιατί έχει μία εβδομάδα περίπου που γίνεται το ίδιο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool