Ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά;

lucky_cat

Νεοφερμένο μέλος

Ο lucky_cat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αργοστόλι (Κεφαλλονιά). Έχει γράψει 103 μηνύματα.
Εδώ και καμιά εβδομάδα παρατηρώ ότι όταν η γάτα μου η Μίνα πάει στα "ιδιαίτερα" τα... γατο-σκατουλάκια δεν είναι εντελώς στερεά. Αυτό είναι ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά? Μήπως πρέπει να πάει μία βόλτα στο γιατρό ή είναι κάτι που μπορεί να οφείλεται στην τροφή(ξηρά τροφή)?

Η συμπεριφορά της δεν έχει αλλάξει. Είναι ευδιάθετη και τρώει-παίζει κανονικά. Μπορεί να φταίει η τροφή ή παίζει να κρύωσε και να μην το έχω πάρει χαμπάρι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δλδ κανει διαρροιες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως της άλλαξες πρόσφατα την τροφή της?????:hmm::hmm::hmm:

μηπως της αλλα3ες αποτομα τροφη ή εκανε καποιο εμβολιο και αντιδρα ο οργανισμος της?? επιπλεον της εχεις κανει προσφατα εσωτερικη αποπαρασιτωση.?? κατα την γνωμη μου πρεπει να παρεις τον κτηνιατρο ενα τηλεφωνο να του ε3ηγησεις την κατασταση και αν το κρινει απαραιτητο 8α σου πει να πας...

Δεν είναι διάρροια... Είναι σε ημιστερεή μορφή. Της άλλαξα πρόσφατα είδος ξηράς τροφής. Της έδεινα Delicat Plus(kitten) αλλά τώρα που είναι 6,5 μηνών και μετά τη στείρωση της δίνω adult(σε μικρότερες ποσότητες για να μην παχύνει).

Ενδοαπαρασίτωση (δηλ. χαπάκι) πήρε τον προηγούμενο μήνα και τώρα θα πάρει τον επόμενο. Παράσιτο δε νομίζω γιατί δεν βγαίνει έξω και τρώει κατά κύριο λόγο ξηρά τροφή.

Ίσως ένα τηλ. και μία επίσκεψη στον κτηνίατρο είναι η καλύτερη δουλειά...

Δεν είναι διάρροια... Είναι σε ημιστερεή μορφή. Της άλλαξα πρόσφατα είδος ξηράς τροφής. Της έδεινα Delicat Plus(kitten) αλλά τώρα που είναι 6,5 μηνών και μετά τη στείρωση της δίνω adult(σε μικρότερες ποσότητες για να μην παχύνει).

Ενδοαπαρασίτωση (δηλ. χαπάκι) πήρε τον προηγούμενο μήνα και τώρα θα πάρει τον επόμενο. Παράσιτο δε νομίζω γιατί δεν βγαίνει έξω και τρώει κατά κύριο λόγο ξηρά τροφή.

Ίσως ένα τηλ. και μία επίσκεψη στον κτηνίατρο είναι η καλύτερη δουλειά...
Την τροφή της την άλλαξες σταδιακά???Ή την μία μέρα έφαγε την παλιά και την άλλη μέρα την καινούρια????:hmm::hmm::hmm:

Την τροφή της την άλλαξες σταδιακά???Ή την μία μέρα έφαγε την παλιά και την άλλη μέρα την καινούρια????:hmm::hmm::hmm:

Τη μία μέρα το ένα...την άλλη το άλλο! Βασικά τελείωσε η kitten και πήρα adult. Η όλη ιδέα ξεκίνησε από το ότι η kitten είναι πολύ καλή για την ανάπτυξη αλλά για ένα ενήλικο γατί και ειδικά στειρωμένο είναι παχυντική. Λέτε να είναι απλά θέμα διατροφής?

Λίγο δύσκολο να παρατηρείται διαφορά στα κόπρανα ενώ απλά της άλλαξες τύπο τροφής - αλλά της ίδιας μάρκας. Ωστόσο είναι πιθανόν! Μπορεί να οφείλεται και σε τίποτα νωπές "λιχουδιές" -αν της δίνεις. Πιστεύω σε 1-2 μέρες θα έχουν γίνει όπως πριν. Αλλιώς απευθύνσου στο γιατρό σου!

Μας βλέπω για γιατρό γιατί έχει μία εβδομάδα περίπου που γίνεται το ίδιο...

Μας βλέπω για γιατρό γιατί έχει μία εβδομάδα περίπου που γίνεται το ίδιο...
Νομίζω ότι είναι το καλύτερο αυτό....:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back