Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
). Kαι εγω στο μυαλο μου ειχα τις δυο περιπτωσεις που αναφερεις,αλλα νομιζω αν η δευτερη ειναι εφικτη ειναι καλυτερη

Υ.Γ Σου στειλα μαιλ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
σλιδεριν στειλε μου μαιλ!!!! μακια!
prince
Διάσημο μέλος
και η αλλη σκοπια ειναι να δουμε τι διαφημησεις εχουμε μαζεψει , τι ογκος τυπογραφειου βγαινει να παρουμε μερικες προσφορες και να δουμε αν μας συμφερει να τυπωνουμε εμεις (οπως κανει το γαβ , τυπωνει και διανεμει με δικη του ευθυνη)
Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να σκεφτούμε αρχικά και την συνδρομή. Σίγουρα από δω μέσα θα υπάρξουν εθελοντές. Πρέπει να έχουμε ένα αρχικό τιράζ στα τεύχη που θα τυπώσουμε. Πρέπει να δούμε τι θα στοιχήσει και να βγάλουμε μία συνδρομή.
Η λογική που επικρατεί στα τυπογραφεία είναι όσο πιο πολλά κομμάτια τυπώνεις τόσο λιγότερο σε χρεώνω.
prince
Διάσημο μέλος
Και σΑς παρακαλώ, από το λίγο που δούλεψα έξω ώς γραφίστρια σε τρεις εκδοτικούς οίκους μου έμεινε αποθημένο το περιθώριο. Θέλω λευκά περιθόρια.. Αισίως αν η ύλη του περιοδικού βγαίνει μέχρι τα όρια της σελίδας πνίγομαι... Και συνήθως δεν τα διαβάζω... Πείτε με περίεργη..
Subject to change
e-steki.gr Founder
Οπότε προσωπικά θεωρώ χαμένο χρόνο κάτι τέτοιο, αν θέλετε τη γνώμη μου.

Havana
Διάσημο μέλος
Θ ηθελα να ξεφυλιζω ενα περιοδικο χαλαρο και εξυπνο την ωρα που περιμενω στο ιατρειο η την ωρα που εχω κουδουνιασει απο τον υπολιστη
και πισυετω οτι σαν γατοθαυμαστρια θα ηθελα η γατα να αγαηθει και απο κοσμο που δεν εχει προσβαση στο διαυκτιο...

Subject to change
e-steki.gr Founder
Desdemona
Διάσημο μέλος
). Δεν ψάχνουμε για κάτι πιο πρωτότυπο; Felis, για παράδειγμα, (που είναι και μέρος της επίσημης ονομασίας της γάτας) ή κάτι παρεμφερές...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Αλλα εγω μενω στο τριτο ροζ συννεφακι δεξια, οποτε ισως λεω και μπουρδες.
Για ο,τι χρειαστειτε πες τε μου.
Πεννα εχω, γνωριμιες σε αυτο τον χωρο δεν εχω! Μακαρι να μπορεσουμε να προωθησουμε τα γατουνια μας... και ισως και σκυλουδια!!

drusilia
Διάσημο μέλος

Κι εγω πσιτευω οτι μπορει να εχει σχετικη επιτυχια μια τέτοια κίνηση, στην τελικη αν δεν δοκιμάσουμε δεν θα το μάθουμε.
Οσο για τον τίτλο, ναι η Γατα ειναι λιγο ξερο... Αλλα ιδεες δεν εχω.

Subject to change
e-steki.gr Founder
Μισελ, συμφωνω οτι το μελλον ειναι στο διαδικτυο, αλλα απέχουμε ακόμα απο αυτο.![]()
Και αντί να στρέψουμε περισσότερους ανθρώπους προς το διαδίκτυο καθόμαστε και σκεφτόμαστε πώς θα ενισχύσουμε την προσκόλληση τους στο παρελθόν;
Havana
Διάσημο μέλος

μπορει να παει , μπορει και να μην παει καθολου...αξιζει ομως η προσπαθεια.

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορεί το διαδίκτυο να είναι το μέλλον, αλλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορούμε να έχουμε τον η/υ μαζί μας και να θέλουμε κάτι να διαβάσουμε, κάτι διαφορετικό.

Αξίζει η προσπάθεια

Havana
Διάσημο μέλος
ηταν καλο αραγε??
drusilia
Διάσημο μέλος

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε θυμάμαι και πολλά αν και το κρατούσα για αρκετό διάστημαΔεν το ειχα ξανακουσει αυτο το περιοδικο κριμα που σταματησε...
ηταν καλο αραγε??
, θυμάστε το τροχό της τύχης στον ΑΝΤ1; η Κρίστη( που γύριζε το τροχό) ή την είχαν συνέντευξη ή εγραφε για το περιοδικό, δε θυμάμαι και πολλά,
είχε διαφημίσεις , μία ιστοριούλα κάποιου με τη γάτα του, μου έμεινε μια ευχάριστη αίσθηση απο όλο αυτό.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Οσο και να μπηκε το διαδυκτιο στην ζωη μας και μας ανοιξε νεους οριζοντες πληροφοριων και επικοινωνιας αλλη ειναι η αισθηση του να διαβαζεις βιβλιο η εφημεριδα η περιοδικο.Αυτο τουλαχιστον για μενα δεν μπορει να αντικατασταθει.Και οπως ειπε καποτε ο αειμνηστος Φρεντι Γερμανος μπορει να τυλιξει κανεις ενα κιλο ψαρια με ενα p.c?

Το παραφρασα βεβαια γιατι ο Φρεντι αναφεροταν, την εποχη εκεινη, στην τηλεοραση
prince
Διάσημο μέλος
Από κει και πέρα μπορούν να συνυπάρξουν ταυτόχρονα.. Στις φόρμες συνδρομής να συμπληρώνουν αν θέλουν να λαμβάνουν το περιοδικό σε έντυπή ή ηλεκτρονική μορφή (θυμήτε εμένα που ψάχνω τα πάντα πρώτα σε pdf μορφή πριν αγοράσω οτιδήποτε...) ή και στα δύο...
Λύση σε αυτό υπάρχει... από τη στιγμή που θα δημιουργηθεί το τυπογραφικό στάνταρ μπορεί να γίνει pdf για να δημοσιευτεί στο internet.
prince
Διάσημο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool