Έντυπη έκδοση MyCat

βρε Δανάη πέθανα στο γέλιο:lol::lol:
Να δω το Μάριο με το νιαου αγκαλιά να πεθάνω!:lol:
ειδικα ο Μαριος θα τρεξει να το αγορασει Γιουλη μου!!!!:lol::lol::lol:

κοιτα να το αγορασει μπορει,για να στο δωσει..να το διαβασει ομως δεν το βλεπω με την καμια...ειδικα αν το λενε και νιαου..καταλαβαινεις..
να ακουει το πρωι το ασμα "του αντρα του πολλα βαρυ μη του μιλατε το πρωι" και να διαβαζει το νιαου..:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νομιζω "Η γατα" σκετο ειναι το καλυτερο.Ειναι και σοβαρο και μικρο και πιανεις και το νοημα.
Μηπως να το πουμε "Αιλουρος"?:lol::lol::lol::lol:(πλακα κανω εννοειται)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol:θυμιζει λιγο εγκυκλοπαιδεια...
το αιλουρος και ειανι πιο γενικο. δεν θα ειναι typoy national geografic αλλα θα ειναι ενα περιοδικο μονο για γατες...
ουτε ενθετακι ουτε μια σελιδιτσα σφηνα ολοκληρο περιοδικο κυριες μου....
πυρρορθιξ:;)
κι εγω ειμαι συμφωνη για το Η γατα!!!

:lol:θυμιζει λιγο εγκυκλοπαιδεια...
το αιλουρος και ειανι πιο γενικο. δεν θα ειναι typoy national geografic αλλα θα ειναι ενα περιοδικο μονο για γατες...
ουτε ενθετακι ουτε μια σελιδιτσα σφηνα ολοκληρο περιοδικο κυριες μου....
πυρρορθιξ:;)
κι εγω ειμαι συμφωνη για το Η γατα!!!
χαιρομαι!!!!!!!!!!!!:):):)

και εγώ συμφώνω και θα ήθελα να είμαι και στην συντακτική ομάδα...Θα μπορούσαμε να είχαμε και τμήμα ερωτήσεων-απαντήσεων! :)

τελεια!!! θα συνοψισουμετο βραδαι καποια πραγματα!! θελετε να το ανεβασω εδω η να κανουμε mailing list??
νομιζω εδω προς το παρον δεν θα εχουμε προβλημα..
γραφιστα για το τελικο pay out θα χρειαστουμε oso gia image bank με γατουνια ειμαστε πληρης!!!:lol:

τελεια!!! θα συνοψισουμετο βραδαι καποια πραγματα!! θελετε να το ανεβασω εδω η να κανουμε mailing list??
νομιζω εδω προς το παρον δεν θα εχουμε προβλημα..
γραφιστα για το τελικο pay out θα χρειαστουμε oso gia image bank με γατουνια ειμαστε πληρης!!!:lol:

είστε όλες καταπληκτικές... μου αρέσει το η γάτα... ή καλύτερα ... Γάτα σκέτο...όπως την έκφραση... γάτα...;)
νομίζω ότι μια εκληστικική εικονογραφηση πέραν του φωτογραφικού υλικού του περιοδικού θα τραβήξουν τη προσοχή του αναγνωστικού κοινού...
Για το σήμα του... φαντάζομαι ένα ζευγάρι ζαφειρένια μάτια κι από κάτω μακρυά μουστάκια...

είστε όλες καταπληκτικές... μου αρέσει το η γάτα... ή καλύτερα ... Γάτα σκέτο...όπως την έκφραση... γάτα...;)
νομίζω ότι μια εκληστικική εικονογραφηση πέραν του φωτογραφικού υλικού του περιοδικού θα τραβήξουν τη προσοχή του αναγνωστικού κοινού...
Για το σήμα του... φαντάζομαι ένα ζευγάρι ζαφειρένια μάτια κι από κάτω μακρυά μουστάκια...
Επίσης στα α του γατα μπορούν να ζωγραφιστούν τα μάτια και τα μουστάκια...

παρούσα δηλώνω και εγώ για βοήθεια και κείμενακια που ίσως χρειαστούν. Συμφωνώ με το "Η Γάτα" ή ίσως "Γάτες" (μήπως όμως παραπεμπει στο Cats δεν ξέρω)

παρούσα δηλώνω και εγώ για βοήθεια και κείμενακια που ίσως χρειαστούν. Συμφωνώ με το "Η Γάτα" ή ίσως "Γάτες" (μήπως όμως παραπεμπει στο Cats δεν ξέρω)

ακόμα καλύτερα Γάτες
και η φατσούλα με τα μάτια και τα μουστάκια στο α... κι ας παραπέμπει στο cats... ε... και?:up:

αχ σουπερ!!! λοιπον θα ηθελα να μου επιρεψετε την επιμελεια και την ευθυνη της εκδοσης.

μεχρι στιγμης οπως το δουλευουμε ακι απο δω αλλα και βαζοντας τα κατω με χαρτι καιμολυβι βαγαινει 50 σελιδο χωρις αγγελιες και χωρις διαφημισεις.....οχι κι α σχημα?:up:
να το εμφανησω εδω το προσχεδιο η λετε να κανουμε μαιλινγ λιστ καλε???

Παιδιά κι εγώ για ό,τι χειαστείτε και μπορώ να βοηθήσω,είμαι διαθέσιμη.Μόνο μην μου βάλετε τίποτα τον Αυγουστο με τη μετακόμιση.

αχ σουπερ!!! λοιπον θα ηθελα να μου επιρεψετε την επιμελεια και την ευθυνη της εκδοσης.

μεχρι στιγμης οπως το δουλευουμε ακι απο δω αλλα και βαζοντας τα κατω με χαρτι καιμολυβι βαγαινει 50 σελιδο χωρις αγγελιες και χωρις διαφημισεις.....οχι κι α σχημα?:up:
εδω αν γινεται ειναι πιο ευκολο..:)

Και εγω συμφωνω με το Η ΓΑΤΑ.:up: Αλλα νομιζω οτι ξεκιναμε απο το τελος προεχει πρωτα να δουμε διαδικαστικα,νομικα,οικονομικα θεματα-χορηγους και εκδοτη.Ψυχραιμια πρεπει ολα να τα αναλυσουμε διεξοδικα
για να μην γινουν σπασμωδικες κινησεις και πεφτουμε σε λαθη:hmm:
Συγνωμη αν προσγειωνω τον ενθουσιασμο σας(τον οποιο συμεριζομαι αλωστε) αλλα θελει ενα-ενα σιγουρα βηματα.Παντος το πολυ ευχαριστο ειναι οτι υπαρχουν ατομα στο φορουμ που εχουν καποια σχεση και στοιχειωδεις γνωσεις γυρω απο εκδοσεις-διαφημιση-γραφιστικα.
Τωρα το καλοκαιρι μπορουμε να τα οργανωσουμε -σχεδιασουμε αναλυτικα ολα και απο φθινωπορο να ξεκινησει η υλοποιηση.
Και να ξαναπω αλλη μια φορα η ιδεα ειναι Καταπληκτικη αρκει να την φτασουμε μεχρι το τελος:D

Sorry HAVANA με προλαβες εσυ τρεχεις με ταχυτητα φωτος:lol: Να ρωτησω κατι η αναλφαβητη ηλεκτρονικα τι ειναι μαιλινγ λιστ?:D

ελα μωρε παλι παταουλα εκανα mailing list ηθελα να γραψω ..
αλλα να...τωρα που εγινε πιο χειροπιαστο και εχει αρχισει αν εχει μορφη δεν θα ηθελα να μπει καποιος και να αμς το τσιμπησει απο εδω κι να σκασει εμ ετοιμα θεματα...
σορυ παιδια για το συνδρομο καταδιωξης ειναι σπαστικο το ξερω αλλα με επιασε φοβια....

σχετικα με τα ιατρικα θεματα ηθελα να πω ...επεισης οτι οι κηνιατροι μας ολοι πνιγονται και δε θα ειναι σωστο να τους χωσουμε για κατι τετιο προτεινω να το κανουμε οπως στα ιατρικα περιοδικα ενας συντακτης με συνεργασια γιατρου....
δηλαδη κανει ο συντακτςη ερευνα χρησιμοποιει πηγες φτιαχνει σκελετο ακι δινει μορφη σε κειμενο και μετα διορθωνεται απο το γιατρο , αναγραφονται παντα και τα 2 ονοματα στο αρθρο...

σας δινω το μαιλ μου kstaytrue@gmail.com
μου στελνετε ενα κενο μυνημα η αν θελετε γραφετε το νικ name saσ και το κανονικο σας ονομα..
και φτιαχνω τη λιστα και σας σστελνω ....!!!

παντος σχετικα με τον τιτλο ειναι σημαντικος και παντα τον βρισκουν στην αρχη αν οχι αυτο καθεαυτο τουλαχιστον εναν πιθανο τιτλο για να υπαρχει ενας μπουσουλας με την επικοινωνια με τους χορηγους και την εκδοτικη...
συγκεκριμενα λεμε "προσωρινος διακριτικος τιτλος ¨μπουρου μπουρου γιΕΕΕ ΝΙΑΟΥΥΥΥΥΥΥ:up:

ελα μωρε παλι παταουλα εκανα mailing list ηθελα να γραψω ..
αλλα να...τωρα που εγινε πιο χειροπιαστο και εχει αρχισει αν εχει μορφη δεν θα ηθελα να μπει καποιος και να αμς το τσιμπησει απο εδω κι να σκασει εμ ετοιμα θεματα...
σορυ παιδια για το συνδρομο καταδιωξης ειναι σπαστικο το ξερω αλλα με επιασε φοβια....

σχετικα με τα ιατρικα θεματα ηθελα να πω ...επεισης οτι οι κηνιατροι μας ολοι πνιγονται και δε θα ειναι σωστο να τους χωσουμε για κατι τετιο προτεινω να το κανουμε οπως στα ιατρικα περιοδικα ενας συντακτης με συνεργασια γιατρου....
δηλαδη κανει ο συντακτςη ερευνα χρησιμοποιει πηγες φτιαχνει σκελετο ακι δινει μορφη σε κειμενο και μετα διορθωνεται απο το γιατρο , αναγραφονται παντα και τα 2 ονοματα στο αρθρο...

σας δινω το μαιλ μου kstaytrue@gmail.com
μου στελνετε ενα κενο μυνημα η αν θελετε γραφετε το νικ name saσ και το κανονικο σας ονομα..
και φτιαχνω τη λιστα και σας σστελνω ....!!!

παντος σχετικα με τον τιτλο ειναι σημαντικος και παντα τον βρισκουν στην αρχη αν οχι αυτο καθεαυτο τουλαχιστον εναν πιθανο τιτλο για να υπαρχει ενας μπουσουλας με την επικοινωνια με τους χορηγους και την εκδοτικη...
συγκεκριμενα λεμε "προσωρινος διακριτικος τιτλος ¨μπουρου μπουρου γιΕΕΕ ΝΙΑΟΥΥΥΥΥΥΥ:up:

Havanoula καλη μου παρε μια ανασα:DΣυμεριζομαστε νομιζω ολοι τον ενθουσιασμο σου:D αλλα λιγο πιο διευκρινηστικα για να μπορουμε να σε παρακολουθουμε.Ζητας να σου στειλουμε ενα μαιλ για να μας στειλεις εσυ με μαιλ το προσχεδιο? Καλα καταλαβα? Ο.Κ σου στελνω μαιλ
Δεν μπορει να γινει αυτο απο το φορουμ?(εχω πληρη αγνοια γυρω απ'αυτα τα θεματα):D

Niki μπορει να γινει και απο δω , αλλα η Αβανα το κανει για λογους ασφαλειας
μην της κλεψει καποιος την ιδεα

Niki μπορει να γινει και απο δω , αλλα η Αβανα το κανει για λογους ασφαλειας
μην της κλεψει καποιος την ιδεα

Ευχαριστω Νιαρ:D

μπορει να γινει εδω απο το φορουμ αλλα το φορουμ δεν το διαβαζουν μονο μελη του mycat αλλά και επισκέπτες,
ποτέ δεν ξέρεις....

ναι αυτο εννουσα θα μιλησουμε για τα προτεινομενα αρθρα και ποιος θα γραψει τι , ποιες θα ειναι οι μονιμες στηλες ποια τα έκτακτα αρθρακια , ποιά τα αφιερώματα κτλ.

Αν διαβασατε περιοδικα για ζώα (ελληνικα και δεν μιλώ για το ΓΑΒ) καμια φορά έχεις την αίσθηση οτι τα αρθρα τα γράφουν έμποροι και οχι ταομα που έχουν ή ασχολουνταο με σκυλάκια...
ευτυχως εμεις εδω στο φορουμ ειμαστε γατοοικογενεία , απο γάτες και εμπιερίες με γατακια άλλο τιποτα:D

συγνωμη για τα κατεβατα,και τον παρορμητισμο.
κουραζει σε φασεις το καταλαβαινω...
:redface:

Ηθελα να πω την εξης κινηση, πρεπει να το δουμε απο 2 σκοπιες το πραγμα.
η ΜΙΑ ειναι η αρχική ιδεα, να φτιαξουμε ολο το consept και να το προτεινουμε σε εκδοτικες που εκδιδουν δικα τους περιοδικα και να το ενσωματωσουν στον ομιλο των περιοδικων τους (αυτο έχει και τα καλα του και τα κακα του)

και η αλλη σκοπια ειναι να δουμε τι διαφημησεις εχουμε μαζεψει , τι ογκος τυπογραφειου βγαινει να παρουμε μερικες προσφορες και να δουμε αν μας συμφερει να τυπωνουμε εμεις (οπως κανει το γαβ , τυπωνει και διανεμει με δικη του ευθυνη)
και αυτο εχει τα καλα του, την ελευθερια του , και τα ρισκα του
θα εξετασουμε και τις 2 περιπτωσεις πολυ πολυ σοβαρα.
και θα δουμε...
αυτα απο εδω τα υπολοιπα μεσω μαιλ....:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back