Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και αυτη η παραμετρος νομιζω ειναι πολυ σημαντικη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μπράβο πολύ καλά το έθεσες!!Νομίζω οτι και οι οικολόγοι χρησιμοποιούν έντυπα, χαρτιά, συσκευασίες κλπ, διαβάζουν εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία, αγοράζουν πλαστικά μπουκάλια νερού, αλουμινένια τενεκεδάκια αναψυκτικών κλπ. Απλά τα ανακυκλώνουν. Όσοι έχουν οικολογική συνείδηση μαζεύουν τα υλικά προς ανακύκλωση και τα προωθούν στους κατάλληλους χώρους περισυλλογής, δεν σταματούν να ζούνε.

Συμφωνώ απόλυτα με την έντυπη έκδοση... είναι τόσο ωραίο και δυστηχώς όλο και πιο σπάνιο να βλέπεις ανθρώπους να διαβάζουν βιβλία κι όμορφα έντυπα...
Subject to change
e-steki.gr Founder
Συμφωνώ απόλυτα με την έντυπη έκδοση... είναι τόσο ωραίο και δυστηχώς όλο και πιο σπάνιο να βλέπεις ανθρώπους να διαβάζουν βιβλία κι όμορφα έντυπα...
Απεναντίας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι διαβάζουν.
Το αν το κείμενο που διαβάζουν είναι σε έντυπη ή online μορφή δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο, υπάρχουν ιδιαίτερα αξιόλογα και ιδιαίτερα κακής ποιότητας κείμενα και στα δύο μέσα.
Πριν 5-10 χρόνια ο κόσμος έβλεπε πολλή περισσότερη τηλεόραση.
Πλέον, με τη διάδοση του διαδικτύου, ο κόσμος έχει στραφεί στα αμφίδρομα μέσα, τα οποία συνήθως επικοινωνούν γραπτώς.
Επιπλέον, πολλοί περισσότεροι άνθρωποι σήμερα ξέρουν να διαβάζουν, σε σχέση με 50-100 χρόνια πριν που ο αναλφαβητισμός θέριζε.
Ας μην είμαστε τόσο παρελθοντολάτρες.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παρακολουθώντας τη νέα γενιά Michelle - ως μητέρα εφήβου - (γιατί αυτή είναι το μέλλον μας) καταλήγω στο ότι τα νέα παιδιά σερφάρουν άγρια αλλά δεν διαβάζουν βιβλία... όπως διαβάζαμε εμείς κάποτε... κι απ΄το Internet βιβλίο (λογοτεχνία - ποίηση κλπ) δε νομίζω ότι μπορείς εύκολα να διαβάσεις...σ΄ αυτό αναφέρθηκα παραπάνω...Απεναντίας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι διαβάζουν.
Το αν το κείμενο που διαβάζουν είναι σε έντυπη ή online μορφή δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο, υπάρχουν ιδιαίτερα αξιόλογα και ιδιαίτερα κακής ποιότητας κείμενα και στα δύο μέσα.
Πριν 5-10 χρόνια ο κόσμος έβλεπε πολλή περισσότερη τηλεόραση.
Πλέον, με τη διάδοση του διαδικτύου, ο κόσμος έχει στραφεί στα αμφίδρομα μέσα, τα οποία συνήθως επικοινωνούν γραπτώς.
Επιπλέον, πολλοί περισσότεροι άνθρωποι σήμερα ξέρουν να διαβάζουν, σε σχέση με 50-100 χρόνια πριν που ο αναλφαβητισμός θέριζε.
Ας μην είμαστε τόσο παρελθοντολάτρες.![]()
prince
Διάσημο μέλος
Αλλά πάντα στο κρεβάτι πάω με κάτι έντυπο ακόμα κι αν είναι το πρόγραμμα της εβδομάδας. Και στην παραλία.
Όπως ανέφερα αν γίνει μία φορά η δουλειά για το τυπογραφείο εύκολα βγαίνει και ονλάιν μετά, σε μορφή pdf. Σκεφτήτε το.Χμ απορία. Δεν θα μπορούσαμε να έρθουμε σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του λογότυπου mycat? Δωρεάν διαφήμιση θα του κάνουμε. Να το μελετήσουμε και αυτό;
Subject to change
e-steki.gr Founder
Τα βιβλία δεν αποκτούν αυτόματα το χαρακτηρισμό της ποιότητας μόνο και μόνο επειδή βρέθηκε εκδότης να τα εκδόσει. Και το "Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα" βιβλίο είναι, αλλά δεν νομίζω να θεωρείς ότι καλλιεργεί το πνεύμαΠαρακολουθώντας τη νέα γενιά Michelle - ως μητέρα εφήβου - (γιατί αυτή είναι το μέλλον μας) καταλήγω στο ότι τα νέα παιδιά σερφάρουν άγρια αλλά δεν διαβάζουν βιβλία... όπως διαβάζαμε εμείς κάποτε... κι απ΄το Internet βιβλίο (λογοτεχνία - ποίηση κλπ) δε νομίζω ότι μπορείς εύκολα να διαβάσεις...σ΄ αυτό αναφέρθηκα παραπάνω...

Θεωρώ ότι στο διαδίκτυο και βιβλία μπορεί να διαβάσει κανείς (και συνήθως αυτά που βγαίνουν σε e-book είναι η αφρόκρεμα των βιβλίων) και γενικότερα αξιόλογα και επιμορφωτικά κείμενα (ας θυμηθούμε τη wikipedia. Πότε ήταν τόσο εύκολη η πρόσβαση στη γνώση όσο σήμερα; )
Ίσως όντως να μην διαβάζουν βιβλία "όπως διαβάζαμε εμείς κάποτε". Είναι όμως αυτό απαραίτητα αρνητικό;
Subject to change
e-steki.gr Founder
Λολ, εγώ είμαι ο ιδιοκτήτηςΧμ απορία. Δεν θα μπορούσαμε να έρθουμε σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του λογότυπου mycat? Δωρεάν διαφήμιση θα του κάνουμε. Να το μελετήσουμε και αυτό;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τα βιβλία δεν αποκτούν αυτόματα το χαρακτηρισμό της ποιότητας μόνο και μόνο επειδή βρέθηκε εκδότης να τα εκδόσει. Και το "Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα" βιβλίο είναι, αλλά δεν νομίζω να θεωρείς ότι καλλιεργεί το πνεύμα
Θεωρώ ότι στο διαδίκτυο και βιβλία μπορεί να διαβάσει κανείς (και συνήθως αυτά που βγαίνουν σε e-book είναι η αφρόκρεμα των βιβλίων) και γενικότερα αξιόλογα και επιμορφωτικά κείμενα (ας θυμηθούμε τη wikipedia. Πότε ήταν τόσο εύκολη η πρόσβαση στη γνώση όσο σήμερα; )
Ίσως όντως να μην διαβάζουν βιβλία "όπως διαβάζαμε εμείς κάποτε". Είναι όμως αυτό απαραίτητα αρνητικό;
μα εγώ δεν είπα ότι ό,τι υπάρχει σε βιβλίο είναι και καλό! Για τη φιλοσοφία μίλησα του... "διαβάζω" ή "σερφάρω"... το ποια θα είναι η επιλογή του αναγνώστη στο βιβλίο δεν τη σχολιάζω καν... είναι καθαρά προσωπική.
'Οσο γα μένα σερφάρω στο internet πολύ για πληροφορίες (και φυσικά στο αγαπημένο μου mycat) αλλά θα'θελα να χαζέψω κι ένα "mycat" ή "oι γάτες" ή όπως αλλιώς μπορεί να λέγεται στη παραλία, στο τρένο, στο αεροπλάνο και πριν με πάρει ο ύπνος στο κρεβάτι μου... δε με βολεύει το λαπ τοπ συνεχώς στην αγκαλιά μου... μου τσούζουν και τα μάτια... είναι και το συγκεκριμένο βαρύ γιατί είναι παλιάς τεχνολογίας

prince
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ε... ωραίο δεν είναι κάποιος να γελά στη παραλία? Προσωπικά δεν θα με νοιάζει να με κοιτούν... απ'το να μαι στη κοσμάρα μου και σκυθρωπή καλύτερα να με κοιτούν να γελώ!Οφείλω να ομολογίσω ότι αν κάποιες από τις ιστορίες που έχουν αναφερθεί εδώ μέσα εκδίδονταν και κάθονταν ένας άνθρωπος αμέριμνος στην παραλία να διαβάσει το πίθανότερό είναι να γέλαγε με τις ώρες και να γινόταν θέαμα... :Ρ Πολλές φορές έχω φτάσει στο σημείο να γελάω μόνη μου εδώ μέσα....

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Νομίζω οτι και οι οικολόγοι χρησιμοποιούν έντυπα, χαρτιά, συσκευασίες κλπ, διαβάζουν εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία, αγοράζουν πλαστικά μπουκάλια νερού, αλουμινένια τενεκεδάκια αναψυκτικών κλπ. Απλά τα ανακυκλώνουν. Όσοι έχουν οικολογική συνείδηση μαζεύουν τα υλικά προς ανακύκλωση και τα προωθούν στους κατάλληλους χώρους περισυλλογής, δεν σταματούν να ζούνε.
Εννουσα οτι σ'αυτο το σημειο το διαδυκτιο υπερτερει των εντυπων.
Μηπως να προτινω μια μεση λυση?Να τυπωθει το εντυπο(αν βεβαια ολη η προσπαθεια φτασει μεχρι το τελος) σε ανακυκλωμενο χαρτι

Σιγουρα δενει με το φιλοζωικο χαρακτηρα του εντυπου και θα κανει θετικη εντυποση στο κοινο που απευθυνεται.Το θεμα ειναι
αν οι ποιοτητα του και το επιπλεον κοστος το κανουν απογορευτικο

Αλλα ας φτασουμε ωσ εκει...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
δες ποσο προχωρησατε...εγω ειμαι υπερ του Γατα, η Γατα μου και του Γατες.Αν θελετε βαζουμε και Γατα και αιλουροειδες για μεγαλυτερη περαση ( θα πουμε και για τα τσιρκο εχω υλικο εκει)Ειμαι υπερ του παραλληλου ονλαιν ( αν θελεις μισελ το κανουμε μαζι) με το εντυπο εγω και εφημεριδα παιρνω κι εκει τα διαβαζω αλλα α υπηρχε τετοιο θα γιονομουν ανετα συνδρομητρια και ισως ενδιαφερθουν και γιατροι ιδιως αν ζητησουμε τη συνεργασια τους σε ιατρικα θεματα με συντακτες η αν τους παιρνουμε συνεντευξεις.
Μια αλλη λυση ειναι το :
Η Γατα και ο Κοσμος
( ειναι πιο κοινονικο απο το γαοκοσμος που παει στους γατοπορωμενους μονο σαν εμας)
prince
Διάσημο μέλος
Ξέρετε το γνωστό ανέκδοτο;
"Γ και Α = Γα
Τ και Α = Τα
όλο μαζί
Κατσούλα!!!"
prince
Διάσημο μέλος
μελέταγα το θέμα της έντυπης έκδοσης και θα σας αναφέρω τα παρακάτω σημεία που θα πρέπει να εστιάσουμε:
- Εκτύπωση -> Αφμ / έξδοδα
- Συνδρομή -> Έσοδα / Κέρδη -> Φορολογία
- Διαφήμιση -> Αγγελιόσημο
- Έσοδα - Έξοδα -> Λογιστής έστω και για μία ώρα το μήνα
- Ασφαλιστικό ταμείο
- Δωρεές (πχ για στειρώσεις, ιατρική περίθαλψη) -> Αποδειξη δωρεάς όπωσδήποτε.
- Έξοδα αποστολής περιοδικού -> ΑΦΜ οπωσδήποτε.
- Όλο το πρότζεκτ θέλει ένα αρχικό κεφάλαιο που θα καταβάλουν κάποια άτομα
- Εκπρώσοπος εταιρίας στην εφορία τράπεζα κλπ
Με όλα τα παραπάνω προκείπτουν:
Χρειαζόμαστε να συστήσουμε μια εταιρία κάτι, να έχουμε ένα ΑΦΜ για όλα τα παραπάνω.
Καθώς μιλάμε για περισσότερα από ένα άτομα μιλάμε ή για ΟΕ ή για ΕΕ (οι ΑΕ θέλουν νομίζω λογιστή δικό τους).
Δεν δίνουμε έτσι δωρεά στη μαρία στη σταυρούλα και γώ δεν ξέρω σε ποια άλλη αλλά σε ένα σωματείο που μπορούμε να κόψουμε απόδειξη δωρεάς ή σε έναν κτηνίατρο κατ'ευθείαν.
Καθώς μιλάμε για ένα ή παραπάνω άτομα μέσα στη σύσταση της εταιρείας μιλάμε και για φόρο που αναλογεί στο κάθε άτομο στο τέλος του χρόνου. Συνεπώς δεν μιλάμε για ένα περιοδικό στο οποίο όλα τα έσοδα πάνε σε δωρεές γιατί στο τέλος του χρόνου κάθε άτομο που θα είναι στο καταστατικό θα κλειθεί να πληρώσει φόρο επί των κερδών, και φυσικά θα πληρώσει και η εταιρία. (για τις ΟΕ που ξέρω φορολογείται στα μισά κέρδη η επιχειρήση και τα άλλα μισά φορολογούνται όσοι έταιροι είναι μέσα). Υπολογίστε ότι από τα κέρδη σε ένα ποσοστό 30% (άν δεν υπάρχουν ικανοποιητικά έξοδα) πέρνει η εφορία. Υπολογίστε στα κέρδη έναν ακόμη συναίτερο... Την εφορία.
Δέν ξέρω τι γίνεται με το ασφαλιστικό. Νομίζω ότι αν έχεις ήδη μια ασφάλεια μπορείς να μην κάνεις δεύτερη. Σίγουρα αν υπάρχει έστω και ένα άτομο που δεν δουλεύει έξω, πρέπει να πληρώνει ασφάλεια.
Νομίζω ότι κάθε περιοδικό υποχρεούται να έχει ένα συγκεκριμένο επί της % χώρο διαφημίσεων στην ύλη του. Και να πληρώνει αγγελειώσημο αλλα δεν είμαι σίγουρη που το πληρώνουν αυτό.
Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα. Και τα περισσότερα από τα παραπάνω μου τα ανέφερε επιγραμματικά ο φίλος μου που είναι λογιστής. Αν θέλετε μπορώ να του πώ να μου κάνει μία πλήρη ανάλυση του τί υποχρεούμαστε από το κράτος να πληρώνουμε για να εκδίδουμε περιοδικό. (να του πώ να το ψάξει).
Ένα περιοδικό αν καθήσουμε σοβαρά ένα μήνα μπορούμε να το στήσουμε. Αν μιράσουμε αρμοδιότητες, μερικά άτομα στη σύνταξη και στην εύρεση εικώνων. Ένα ή δύο στη σελιδοποίηση. ΈΝα στην ορθογραφική και συντακτική διόρθωση πριν το τυπογραφείο. Και όλοι μαζί στις συνδρομές και στις διαφημίσεις.
Μπορούμε να το ξεκινήσουμε συνδρομιτικό (βαζοντας αγγελείες σε όλα τα ελληνικά και τα κυπριακά γατοφόρουμ) και να πουλάμε κάποια τεύχη σε μεγάλα βιβλιοπωλεία στύλ Παπασωτηρίου, μεγάλα πετ σοπ. Μπορούμε να αφήνουμε κάθε μήνα και ένα δύο τεύχη σε επιλεγμένα κτηνιατρία και τον επόμενο μήνα να πληρωνόμαστε όσα πουλήθηκαν. Μπορούμε έυκολα να το κάνουμε να λειτουργίσει αλλά πρέπει να συσταθεί εταιρία. Πρέπει να υπάρχει κάποιος από πίσω.
Αν κάτσουμε να σκεφτούμε θα βρούμε κι άλλα σημεια που χρήζουν προσοχής πριν ξεκινήσουμε και μας κυνηγάει μετά η εφορία.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Νομίζω ταιριάζει περισσότερο σε αυτό που πάτε να κάνετε.
Οι ΟΕ και ΕΕ είναι κερδοσκοπικής φύσεως.
Επίσης στις ΟΕ και ΕΕ θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα να βάλετε και άλλα άτομα στο μέλλον αν χρειαστεί.
Επίσης έχετε υπόψιν ότι η επωνυμία μιας ΟΕ/ΕΕ πρέπει υποχρεωτικά να απαρτίζεται από συνδυασμό των επωνύμων των Ομόρρυθμων εταίρων (οι οποίοι ευθύνονται και με την προσωπική τους περιουσία για την εταιρεία). Προσοχή: Υπάρχει και ο διακριτικός τίτλος, που μπορεί να είναι ο,τι θες.
Περί της ασφάλειας έχω κι εγώ την εντύπωση ότι αν έχεις ΙΚΑ γλιτώνεις το ΤΕΒΕ.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρα,
μελέταγα το θέμα της έντυπης έκδοσης και θα σας αναφέρω τα παρακάτω σημεία που θα πρέπει να εστιάσουμε:
- Εκτύπωση -> Αφμ / έξδοδα
- Συνδρομή -> Έσοδα / Κέρδη -> Φορολογία
- Διαφήμιση -> Αγγελιόσημο
- Έσοδα - Έξοδα -> Λογιστής έστω και για μία ώρα το μήνα
- Ασφαλιστικό ταμείο
- Δωρεές (πχ για στειρώσεις, ιατρική περίθαλψη) -> Αποδειξη δωρεάς όπωσδήποτε.
- Έξοδα αποστολής περιοδικού -> ΑΦΜ οπωσδήποτε.
- Όλο το πρότζεκτ θέλει ένα αρχικό κεφάλαιο που θα καταβάλουν κάποια άτομα
- Εκπρώσοπος εταιρίας στην εφορία τράπεζα κλπ
Με όλα τα παραπάνω προκείπτουν:
Χρειαζόμαστε να συστήσουμε μια εταιρία κάτι, να έχουμε ένα ΑΦΜ για όλα τα παραπάνω.
Καθώς μιλάμε για περισσότερα από ένα άτομα μιλάμε ή για ΟΕ ή για ΕΕ (οι ΑΕ θέλουν νομίζω λογιστή δικό τους).
Δεν δίνουμε έτσι δωρεά στη μαρία στη σταυρούλα και γώ δεν ξέρω σε ποια άλλη αλλά σε ένα σωματείο που μπορούμε να κόψουμε απόδειξη δωρεάς ή σε έναν κτηνίατρο κατ'ευθείαν.
Καθώς μιλάμε για ένα ή παραπάνω άτομα μέσα στη σύσταση της εταιρείας μιλάμε και για φόρο που αναλογεί στο κάθε άτομο στο τέλος του χρόνου. Συνεπώς δεν μιλάμε για ένα περιοδικό στο οποίο όλα τα έσοδα πάνε σε δωρεές γιατί στο τέλος του χρόνου κάθε άτομο που θα είναι στο καταστατικό θα κλειθεί να πληρώσει φόρο επί των κερδών, και φυσικά θα πληρώσει και η εταιρία. (για τις ΟΕ που ξέρω φορολογείται στα μισά κέρδη η επιχειρήση και τα άλλα μισά φορολογούνται όσοι έταιροι είναι μέσα). Υπολογίστε ότι από τα κέρδη σε ένα ποσοστό 30% (άν δεν υπάρχουν ικανοποιητικά έξοδα) πέρνει η εφορία. Υπολογίστε στα κέρδη έναν ακόμη συναίτερο... Την εφορία.
Δέν ξέρω τι γίνεται με το ασφαλιστικό. Νομίζω ότι αν έχεις ήδη μια ασφάλεια μπορείς να μην κάνεις δεύτερη. Σίγουρα αν υπάρχει έστω και ένα άτομο που δεν δουλεύει έξω, πρέπει να πληρώνει ασφάλεια.
Νομίζω ότι κάθε περιοδικό υποχρεούται να έχει ένα συγκεκριμένο επί της % χώρο διαφημίσεων στην ύλη του. Και να πληρώνει αγγελειώσημο αλλα δεν είμαι σίγουρη που το πληρώνουν αυτό.
Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα. Και τα περισσότερα από τα παραπάνω μου τα ανέφερε επιγραμματικά ο φίλος μου που είναι λογιστής. Αν θέλετε μπορώ να του πώ να μου κάνει μία πλήρη ανάλυση του τί υποχρεούμαστε από το κράτος να πληρώνουμε για να εκδίδουμε περιοδικό. (να του πώ να το ψάξει).
Ένα περιοδικό αν καθήσουμε σοβαρά ένα μήνα μπορούμε να το στήσουμε. Αν μιράσουμε αρμοδιότητες, μερικά άτομα στη σύνταξη και στην εύρεση εικώνων. Ένα ή δύο στη σελιδοποίηση. ΈΝα στην ορθογραφική και συντακτική διόρθωση πριν το τυπογραφείο. Και όλοι μαζί στις συνδρομές και στις διαφημίσεις.
Μπορούμε να το ξεκινήσουμε συνδρομιτικό (βαζοντας αγγελείες σε όλα τα ελληνικά και τα κυπριακά γατοφόρουμ) και να πουλάμε κάποια τεύχη σε μεγάλα βιβλιοπωλεία στύλ Παπασωτηρίου, μεγάλα πετ σοπ. Μπορούμε να αφήνουμε κάθε μήνα και ένα δύο τεύχη σε επιλεγμένα κτηνιατρία και τον επόμενο μήνα να πληρωνόμαστε όσα πουλήθηκαν. Μπορούμε έυκολα να το κάνουμε να λειτουργίσει αλλά πρέπει να συσταθεί εταιρία. Πρέπει να υπάρχει κάποιος από πίσω.
Αν κάτσουμε να σκεφτούμε θα βρούμε κι άλλα σημεια που χρήζουν προσοχής πριν ξεκινήσουμε και μας κυνηγάει μετά η εφορία.
Εκτος απο τα γραφιστικά σου ταλέντα με εχεις εντυπωσιασει κα νομικά !! πολύ χαιρομαι που συνεργαζόμαστε ολοι σε αυτα.
Ισως χρειαστει να γινει κατι σαν εταιρεια τελικα..η να προτεινετε να το βγαλει αλλη εταιρεια η σωματειο κα να κοβει αυτο τις αποδειξεις.. στο σκυλια πως το κανανε αραγες???
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
Yasmin κάποια πράγματα περί εταιριών τα έχω μάθει στην πράξη. Δεν δουλεύω πλέον αποκλειστικά ως γραφίστρια, αν και εργάστηκα για ένα διάστημα στο παρελθόν. Έχω αναλάβει το ατελειέ στη δουλειά του πατέρα μου αλλά δεν είναι ο μονάδικός τομέας απασχόλησής μου. Έρχομαι συχνά πυκνά με νομικής φύσεως θέματα. Οπότε κάποια λίγα τα ξέρω.
Από κει και πέρα ανέφερα πως ένα καλό έντυπο είναι υπόθεση ενός μήνα να στηθεί. Τα υπόλοιπα θέλουν ψάξιμο...
Havana
Διάσημο μέλος
και φυσικα οταν δουλευεις για τον τυπο δεν εχεις τεβε εχεις ταυσιτ που ειναι ενα παρα πολυ καλο ταμειο (ταμειο συντακτων και υπαλληλων τυπου)...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool