Έπαθε δηλητηρίαση!

mespairos

Πολύ δραστήριο μέλος

Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα.
Χθες με το που γύρισα από την δουλειά ο Μπέκερ ήρθε μπροστά στα πόδια μου και έκανε εμετό. Σκέφτηκα μήπως κάνει πάλι τα παλαβά του επειδή ετοιμαζόμαστε για ταξίδι και είπα να τον αφήσω λίγο να δω πως πάει και αν ξανακάνει. Μετά από λίγο τα ίδια πάλι, παίρνω τηλέφωνο την γιατρό που μου είπε να του μαζέψω το φαγητό και το νερό, να τον παρακολουθώ μήπως του περάσει και από αύριο δίαιτα με βραστό κοτόπουλο. Του τα μαζεύω, όχι πως έτρωγε ή έπινε αλλά καλού κακού.

Οι εμετοί συνεχίστηκαν καθώς βρήκα και κάτι σχεδόν ολόκληρες κροκέτες κάτω από το τραπεζάκι του σαλονιού, τρόμαξα και ξαναπήρα την γιατρό που μου είπε να τον πάω από εκεί. Πήγαμε και του πάτησε 3 ενέσεις, πυρετό δεν είχε και οι εξετάσεις αίματος καθαρές, μου είπε πως μάλλον έφαγε κάτι που τον πείραξε και πως με τις ενέσεις είναι καλυμμένος για δηλητηρίαση, να τον πάρω σπίτι, να τον παρακολουθώ και αν καταπέσει ή συνεχιστούν οι εμετοί να πάρω τηλέφωνο.

Όσο ήμασταν στο ιατρείο ο Μπέκερ νιαούριζε δυνατά και τα μάτια του ήταν γουρλωμένα, δεν έχει συνηθίσει να βγαίνει από το σπίτι και φοβάται. Όταν φτάσαμε σπίτι το δυνατό νιαούρισμα αντικαταστάθηκε από ένα παραπονιάρικο και ξεψυχισμένο μμμ μμ κατά διαστήματα ώσπου στο τέλος σταμάτησε, δεν ήξερα τι ακριβώς σήμαινε το να καταπέσει αλλά δεν το έβλεπα καλά, σα ζάκι ήταν. Καθόταν με μισάνοιχτα μάτια που εσωτερικά ήταν κλειστά, σα να λέμε του είχε γυρίσει το μάτι ανάποδα:/, τον σκούνταγα έκανε ένα μμμ άνοιγε λίγο τα μάτια όχι τελείως και μετά τα ξαναέκλεινε, τον χάιδευα και τίποτα που άλλες φορές μόνο που του μιλούσα γουργούριζε σα κομπρεσέρ, μετά από λίγο σταμάτησε να νιαουρίζει έστω αυτό το λίγο όταν τον σκουντούσα.

Πήρα πάλι την γιατρό που μου είπε να τον πάμε πάλι στο ιατρείο, του βάλαμε ορό και έφαγε άλλη μία ένεση η οποία μας είπαν όταν και αν συνέλθει θα έχει και παρενέργειες δεν θα βλέπει καλά για πέντε μέρες περίπου, έπρεπε να περιμένουμε να δούμε πως θα ξημερώσει και τώρα έγραψα αυτό το πόστ περιμένοντας να περάσει λίγο η ώρα για να πάρω τηλέφωνο, ανησυχώ πολύ, δεν μπορώ να καταλάβω τι βρήκε και έφαγε που να τον πείραξε τόσο πολύ:cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

περαστικα σας ... αχ τι σας βρηκε Πασχαλιατικα. :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδή ο γιατρός σου είπε ότι πρόκειται για δηλητηρίαση? Τον αφήνεις και βγαίνει κι έξω?

Αχχ τι κρίμα...τα απορρυπαντικά τα εχεις καπου σε ντουλάπι? μηπως εγλυψε κατι απο μια επιφάνεια που καθάρισες πρόσφατα? Σαπούνι απο το μπάνιο?

Περαστικά στον Μπέκερ εύχομαι! Ο γιατρός τι ακριβώς σου είπε; τι δηλαδη μπορεί να έφαγε; είναι σίγουρο οτι ειναι δηλητηρίαση;

Περαστικά ρε Ελένη.... Δηλητηρίαση είναι... τα ίδια με τον δικό μου.....:(

Τουλάχιστον το πρόλαβες στην αρχή..... περαστικά.. και μετά να κάνετε εξέταση στο συκώτι, κ νεφρά μην έχει πειραχτεί τίποτα...

Τι να πω γκαντεμιά.

Κουράγιο.. και θα σε σκέφτομαι!! :)

ΝΑι μπορεί να είναι οτιδήποτε.Φάρμακα έχεις εκτεθειμένα;Σαπούνια,κάτι που να ψεκάστηκε πρόσφατα,απορρυπαντικά;

Μέχρι και καποιο φυτο μπορεί να ειναι....ο Αλφι ετρωγε ενα - γιατι τωρα το απομάκρυνα - που του προκαλουσε εμετό. Μια φορα ειχε ερεθιστει τοσο πολυ το στομάχι του, που οτι ετρωγε το εβγαζε και ας μην ειχε πια πρόσβαση στο φυτό. 2 μερες ο καημένος ολο εμετό εκανε.

μήλησα με την γιατρό έκανε πάλι εμετό μέσα στην νύχτα και έβγαλε και αίμα από το στόμα:(

μου είπε πως σήμερα είναι καλύτερα, ποιό ενεργός και κακιασμένος, της γριλίζει :/:

τα αποριπαντικά τα έχω στο πίσω μπαλκόνι σε ντουλάπα μεταλική και εκεί δεν τον αφήνω να πηγαίνει καθόλου, μόνο στο μπροστά μπαλκόνι , τα φάρμακα και αυτά τα κλειδώνω, φυτοφάρμακα δε ρίχνω, πειραματίζομαι φυτεύοντας σκόρδα και ψεκάζοντας με γάλα

οι εξαιτάσεις αίματος δεν έδειξαν να έχει πρόβλημα με νεφρά συκώτι για αυτό μου είπε πως κάτι έφαγε

την ρώτησα για τα φυτά και λέει πως θα έβλεπα φύλλα στον εμετό του, που δεν είδα, (δεν τον έχω δει και ποτέ να πειράζει τα λουλούδια μου, ούτε τις γλάστρες σκαλίζει είναι φρόνιμος), κροκέτες άθικτες έβγαλε και μετά υγρά

με τις μύγες έχει λυσάξει, δεν ξέρω και γω πόσες κατεβάζει την ημέρα, ότι περάσει στο μπαλκόνι ή μέσα στο σπίτι είναι πολύ νεκρό, εδώ μια μέρα τον κυνηγούσα να του πάρω ένα σαμιαμίδι από το στόμα :/

αλλά όλες οι γάτες δεν τρώνε ζουζούνια? δεν νομίζω να φταίει αυτό, λέτε να του πέταξαν καμια φόλα από έξω? στον πρώτο όροφο μένουμε δεν είναι δύσκολο να πετάξουν μέσα το οτιδήποτε, αυτό όμως δεν θα φαινόταν στις εξαιτάσεις αίματος?

αυτή την στιγμή ο Μπέκερ είναι στο κτηνιατρικό κέντρο γάτας, μου είπαν στις 6.30 να πάω να τον πάρω

θα μπορεί να ταξιδέψει? ή να τον αφήσω στην αδερφή μου? τί είναι καλύτερο? μετά τι να κάνω? να μην τον αφήνω στο μπαλκόνι καθόλου?

καλυτερα να κλεισεις το μπαλκόνι κα να τον αφησεις εδω με την αδερφη σου που θα βρεις γιατρο εκι που θα πας? καλυτερα εδω η στο κεντρο γατας αν δεν ειναι καλα ακομα...

Πολύ περίεργο βρε παιδί μου...Καλύτερα θα ήταν νομίζω να μην ταλαιπωρηθεί και με ταξίδι.Ρώτησε και τους γιατρούς τη γνώμη τους βέβαια...

Περαστικά... πραγματικά περίεργο μου φαίνεται....Στην τουαλέτα μπαίνει έχεις τίποτα ,χλωρίνη, αποσμητικά, παπάκι, κλπ στην λεκάνη που να μπορούσε να πιει.. ή να γλύψει....

Και ο δικός μου όταν έπαθε δηλητηρίαση... ήταν ΜΕΣΑ στο σπιτι μόνο... και ακόμα δεν ξέρω από τι το έπαθε....:(

τώρα για τις μύγες δεν ξέρω.... 1-2 λογικά δεν βλάπτουν..παραπάνω δεν ξέρω... αν ήταν και από αυτές τις μεγάλες που έχουν και αυγά... μπορεί να τον πείραξε...

ΑΝ πάλι έφαγε καμία μέλισσα ή σφίγγα υπάρχει περίπτωση??

Λες να του πέταξαν φόλα στο μπαλκόνι?? Σε έχουν απειλήσει, ή σου έχουν πει ότι ενοχλεί το γατάκι σου???

Αν είναι καλό να ταξιδέψει ή όχι πιστεύω θα στο πει ο Κτηνίατρος...:hmm:

Πω πω, λαχτάρα πασχαλιάτικη...:/:
Ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά ο Μπέκερ. Και συμφωνώ με τις προλαλήσασες, ούτε κι εγώ θα τον υπέβαλα στην ταλαιπωρία του ταξιδιού μετά από όλο αυτό...

ναι θα ρωτήσω και την γιατρό για το ταξίδι, από την μία δεν θέλω να τον αφήσω μόνο του μη νομίζει ότι τον τιμωρώ για κάτι και από την άλλη φοβάμαι πως αν ξανακιλήσει που θα βρω γιατρό εκεί που θα πάω πασχαλιάτικα κιόλας, ότι μου πουν θα κάνω:cry:

χθες έριξα φάρμακο στην τουαλέτα αλλά κατέβασα το καπάκι και έκλεισα και την πόρτα πριν φύγω:/:

μύγες δεν τρώει μια και δύο μόνο, το Σάββατο που τον παρατηρουσά από το πρωί ως το βράδυ αυτή την δουλειά έκανε και όσο μεγαλύτερη η μύγα τόσο ποιό πολύ χαιρόταν.....:sick:

σε κάποια στιγμή ήρθε και ένα περιστέρι αλλά το έδιωξα και μου γκρίνιαζε ο Μπέκερ:blink:

δε με έχει απειλήσει κανείς για φόλες αλλά δεν νομίζω ότι προηδοποιούν κιόλας πριν τις ρίξουν

αν έχει φάει κάτι τέτοιο θα το έδειχναν οι εξαιτάσεις του?

αποσμιτικό έχω αυτό που μπαίνει στην μπρίζα, πως μπορεί να το γλείψει αυτό? να το πετάξω αν είναι επικύνδινο:mad:

μου είπαν από την δουλειά να φύγω κατά τις μία λόγω Πάσχα, θέλω να πάω από εκεί να τον δώ, δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τις 6.30 :S

Συμφωνώ και γω, καλύτερα να μείνει εδώ ο Μπέκερ....ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστείς γιατρό και άντε να τον βρεις εκεί που πας πασχαλιάτικα:hmm:....σας εύχομαι καλή ανάρρωση και όλα να πάνε καλά!!!:)

Πολύ περίεργο. Αναρωτιέμαι αν είναι σίγουρα δηλητηρίαση κι όχι κάτι στομαχικό ας πούμε..κάποιος ιός.
Τέλος πάντων, συμφωνώ ότι είναι καλύτερα να μην ταξιδέψει.
Περαστικά του :)

ευχαριστώ παιδιά και εσείς καλό Πάσχα να έχετε και περαστικά μας Τζούλια:(

ελπίζω να μην τους ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο:/:

ευχαριστώ παιδιά και εσείς καλό Πάσχα να έχετε και περαστικά μας Τζούλια:(

ελπίζω να μην τους ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο:/:

Ευχαριστώ αλλά εμείς αναρρώσαμε.... το έπαθα την Πρωτοχρονιά φέτος.. με αργίες και μέσα στις γιορτές..άσε μην μου τα θυμίζεις..
Ελπίζω ο γατουλης σου να γίνει γρήγορα καλά!!!

Στέλνω ολη την θετική μου ενέργεια!!!!!!!!!!!! :):):)

:redface::redface::redface::redface:

Εγω θα το πω και ας με κοροιδεψετε :redface::redface::redface::redface:

μου τυχε 3 φορες με το Φρουδι μου και δεν εβρισκε τιποτα ο γιατρος....

μετα απο καμποσα "ξεματιασματα" ο Φρου γινοτανε περδικι...:redface::redface::redface:

ξερω, ξερω, αηδιες θα μου πειτε, αλλα σε εμας επιασε :):):)

:redface::redface::redface::redface:

Εγω θα το πω και ας με κοροιδεψετε :redface::redface::redface::redface:

μου τυχε 3 φορες με το Φρουδι μου και δεν εβρισκε τιποτα ο γιατρος....

μετα απο καμποσα "ξεματιασματα" ο Φρου γινοτανε περδικι...:redface::redface::redface:

ξερω, ξερω, αηδιες θα μου πειτε, αλλα σε εμας επιασε :):):)

Και εγώ... μπορώ να πω.. αν και δεν τα πιστεύω αυτά..
οτι και για την δική μας περίπτωση το έχω σκεφτεί... Ξεματιαστρα δεν
είχα...(δεν σε ηξερα τοτε!!!:/:)
--Βασικα εμένα ΗΤΑΝ δηλητηρίαση.....:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back