mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι εμετοί συνεχίστηκαν καθώς βρήκα και κάτι σχεδόν ολόκληρες κροκέτες κάτω από το τραπεζάκι του σαλονιού, τρόμαξα και ξαναπήρα την γιατρό που μου είπε να τον πάω από εκεί. Πήγαμε και του πάτησε 3 ενέσεις, πυρετό δεν είχε και οι εξετάσεις αίματος καθαρές, μου είπε πως μάλλον έφαγε κάτι που τον πείραξε και πως με τις ενέσεις είναι καλυμμένος για δηλητηρίαση, να τον πάρω σπίτι, να τον παρακολουθώ και αν καταπέσει ή συνεχιστούν οι εμετοί να πάρω τηλέφωνο.
Όσο ήμασταν στο ιατρείο ο Μπέκερ νιαούριζε δυνατά και τα μάτια του ήταν γουρλωμένα, δεν έχει συνηθίσει να βγαίνει από το σπίτι και φοβάται. Όταν φτάσαμε σπίτι το δυνατό νιαούρισμα αντικαταστάθηκε από ένα παραπονιάρικο και ξεψυχισμένο μμμ μμ κατά διαστήματα ώσπου στο τέλος σταμάτησε, δεν ήξερα τι ακριβώς σήμαινε το να καταπέσει αλλά δεν το έβλεπα καλά, σα ζάκι ήταν. Καθόταν με μισάνοιχτα μάτια που εσωτερικά ήταν κλειστά, σα να λέμε του είχε γυρίσει το μάτι ανάποδα:/, τον σκούνταγα έκανε ένα μμμ άνοιγε λίγο τα μάτια όχι τελείως και μετά τα ξαναέκλεινε, τον χάιδευα και τίποτα που άλλες φορές μόνο που του μιλούσα γουργούριζε σα κομπρεσέρ, μετά από λίγο σταμάτησε να νιαουρίζει έστω αυτό το λίγο όταν τον σκουντούσα.
Πήρα πάλι την γιατρό που μου είπε να τον πάμε πάλι στο ιατρείο, του βάλαμε ορό και έφαγε άλλη μία ένεση η οποία μας είπαν όταν και αν συνέλθει θα έχει και παρενέργειες δεν θα βλέπει καλά για πέντε μέρες περίπου, έπρεπε να περιμένουμε να δούμε πως θα ξημερώσει και τώρα έγραψα αυτό το πόστ περιμένοντας να περάσει λίγο η ώρα για να πάρω τηλέφωνο, ανησυχώ πολύ, δεν μπορώ να καταλάβω τι βρήκε και έφαγε που να τον πείραξε τόσο πολύ:cry:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Τουλάχιστον το πρόλαβες στην αρχή..... περαστικά.. και μετά να κάνετε εξέταση στο συκώτι, κ νεφρά μην έχει πειραχτεί τίποτα...
Τι να πω γκαντεμιά.
Κουράγιο.. και θα σε σκέφτομαι!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

μου είπε πως σήμερα είναι καλύτερα, ποιό ενεργός και κακιασμένος, της γριλίζει

τα αποριπαντικά τα έχω στο πίσω μπαλκόνι σε ντουλάπα μεταλική και εκεί δεν τον αφήνω να πηγαίνει καθόλου, μόνο στο μπροστά μπαλκόνι , τα φάρμακα και αυτά τα κλειδώνω, φυτοφάρμακα δε ρίχνω, πειραματίζομαι φυτεύοντας σκόρδα και ψεκάζοντας με γάλα
οι εξαιτάσεις αίματος δεν έδειξαν να έχει πρόβλημα με νεφρά συκώτι για αυτό μου είπε πως κάτι έφαγε
την ρώτησα για τα φυτά και λέει πως θα έβλεπα φύλλα στον εμετό του, που δεν είδα, (δεν τον έχω δει και ποτέ να πειράζει τα λουλούδια μου, ούτε τις γλάστρες σκαλίζει είναι φρόνιμος), κροκέτες άθικτες έβγαλε και μετά υγρά
με τις μύγες έχει λυσάξει, δεν ξέρω και γω πόσες κατεβάζει την ημέρα, ότι περάσει στο μπαλκόνι ή μέσα στο σπίτι είναι πολύ νεκρό, εδώ μια μέρα τον κυνηγούσα να του πάρω ένα σαμιαμίδι από το στόμα :/
αλλά όλες οι γάτες δεν τρώνε ζουζούνια? δεν νομίζω να φταίει αυτό, λέτε να του πέταξαν καμια φόλα από έξω? στον πρώτο όροφο μένουμε δεν είναι δύσκολο να πετάξουν μέσα το οτιδήποτε, αυτό όμως δεν θα φαινόταν στις εξαιτάσεις αίματος?
αυτή την στιγμή ο Μπέκερ είναι στο κτηνιατρικό κέντρο γάτας, μου είπαν στις 6.30 να πάω να τον πάρω
θα μπορεί να ταξιδέψει? ή να τον αφήσω στην αδερφή μου? τί είναι καλύτερο? μετά τι να κάνω? να μην τον αφήνω στο μπαλκόνι καθόλου?
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Και ο δικός μου όταν έπαθε δηλητηρίαση... ήταν ΜΕΣΑ στο σπιτι μόνο... και ακόμα δεν ξέρω από τι το έπαθε....

τώρα για τις μύγες δεν ξέρω.... 1-2 λογικά δεν βλάπτουν..παραπάνω δεν ξέρω... αν ήταν και από αυτές τις μεγάλες που έχουν και αυγά... μπορεί να τον πείραξε...
ΑΝ πάλι έφαγε καμία μέλισσα ή σφίγγα υπάρχει περίπτωση??
Λες να του πέταξαν φόλα στο μπαλκόνι?? Σε έχουν απειλήσει, ή σου έχουν πει ότι ενοχλεί το γατάκι σου???
Αν είναι καλό να ταξιδέψει ή όχι πιστεύω θα στο πει ο Κτηνίατρος...

aretha
Περιβόητο μέλος

Ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά ο Μπέκερ. Και συμφωνώ με τις προλαλήσασες, ούτε κι εγώ θα τον υπέβαλα στην ταλαιπωρία του ταξιδιού μετά από όλο αυτό...
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
χθες έριξα φάρμακο στην τουαλέτα αλλά κατέβασα το καπάκι και έκλεισα και την πόρτα πριν φύγω

μύγες δεν τρώει μια και δύο μόνο, το Σάββατο που τον παρατηρουσά από το πρωί ως το βράδυ αυτή την δουλειά έκανε και όσο μεγαλύτερη η μύγα τόσο ποιό πολύ χαιρόταν.....

σε κάποια στιγμή ήρθε και ένα περιστέρι αλλά το έδιωξα και μου γκρίνιαζε ο Μπέκερ

δε με έχει απειλήσει κανείς για φόλες αλλά δεν νομίζω ότι προηδοποιούν κιόλας πριν τις ρίξουν
αν έχει φάει κάτι τέτοιο θα το έδειχναν οι εξαιτάσεις του?
αποσμιτικό έχω αυτό που μπαίνει στην μπρίζα, πως μπορεί να το γλείψει αυτό? να το πετάξω αν είναι επικύνδινο

μου είπαν από την δουλειά να φύγω κατά τις μία λόγω Πάσχα, θέλω να πάω από εκεί να τον δώ, δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τις 6.30 :S
Raisa
Περιβόητο μέλος
....σας εύχομαι καλή ανάρρωση και όλα να πάνε καλά!!!
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Τέλος πάντων, συμφωνώ ότι είναι καλύτερα να μην ταξιδέψει.
Περαστικά του

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

ελπίζω να μην τους ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο

julia
Διακεκριμένο μέλος
ευχαριστώ παιδιά και εσείς καλό Πάσχα να έχετε και περαστικά μας Τζούλια
ελπίζω να μην τους ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο![]()
Ευχαριστώ αλλά εμείς αναρρώσαμε.... το έπαθα την Πρωτοχρονιά φέτος.. με αργίες και μέσα στις γιορτές..άσε μην μου τα θυμίζεις..
Ελπίζω ο γατουλης σου να γίνει γρήγορα καλά!!!
Στέλνω ολη την θετική μου ενέργεια!!!!!!!!!!!!

fru_fru
Δραστήριο μέλος

Εγω θα το πω και ας με κοροιδεψετε

μου τυχε 3 φορες με το Φρουδι μου και δεν εβρισκε τιποτα ο γιατρος....
μετα απο καμποσα "ξεματιασματα" ο Φρου γινοτανε περδικι...

ξερω, ξερω, αηδιες θα μου πειτε, αλλα σε εμας επιασε

julia
Διακεκριμένο μέλος
Εγω θα το πω και ας με κοροιδεψετε
μου τυχε 3 φορες με το Φρουδι μου και δεν εβρισκε τιποτα ο γιατρος....
μετα απο καμποσα "ξεματιασματα" ο Φρου γινοτανε περδικι...
ξερω, ξερω, αηδιες θα μου πειτε, αλλα σε εμας επιασε![]()
Και εγώ... μπορώ να πω.. αν και δεν τα πιστεύω αυτά..
οτι και για την δική μας περίπτωση το έχω σκεφτεί... Ξεματιαστρα δεν
είχα...(δεν σε ηξερα τοτε!!!
)--Βασικα εμένα ΗΤΑΝ δηλητηρίαση.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool