Έρχονται Χριστούγεννα!!!!

Κάνεις λάθος, δεν υπήρξε τέτοια ονομασία (παρόλο που έμοιαζε σαν σκουλήκι:P) Ήταν ο Αγκαλίτσας (απλός) και ο Αγκαλίτσας - Μελισσάκι:lol: Αν θυμόμαστε, λέει;;;

Δεν είπαμε, Αλτσχάιμερ! Σκέτος αγκαλίτσας ήταν, αλλά το έγραψα για να τον διαχωρίσω από το μελισσάκι! Εγώ είχα έναν φούξια τον οποίο βρήκα προχτές στο σπίτι της ξαδέρφης μου, χωρίς σκουφάκι παρακαλώ! Γλόμπος! Τον είχαν βουτήξει οι ανιψιές μου όταν πήγαν στη μαμά μου... Τα πήρα κανονικά!!!! :mad:Την επόμενη φορά που θα πάω θα οργανώσω απαγωγή του αγκαλίτσα-γλομπου! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα τα κανω σχεδον τα παντα για να πιστεψουν!!! μεχρι και απο τη καμιναδα θα κατεβασω τον ''Αι Βασιλη''!! χι χι χι :lol::lol:

α ρε Γιωργο τι σε περιμένει..:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είπαμε, Αλτσχάιμερ! Σκέτος αγκαλίτσας ήταν, αλλά το έγραψα για να τον διαχωρίσω από το μελισσάκι! Εγώ είχα έναν φούξια τον οποίο βρήκα προχτές στο σπίτι της ξαδέρφης μου, χωρίς σκουφάκι παρακαλώ! Γλόμπος! Τον είχαν βουτήξει οι ανιψιές μου όταν πήγαν στη μαμά μου... Τα πήρα κανονικά!!!! :mad:Την επόμενη φορά που θα πάω θα οργανώσω απαγωγή του αγκαλίτσα-γλομπου! :up:
Ρε παιδιά ο Αγκαλίτσας, φωτεινούλης δεν ήταν????:hmm::hmm:

ναι παιδι μου λεμε..τον παταγες και αναβε...;)δεν ειχα..τη διαφημιση θυμάμαι..

ναι παιδι μου λεμε..τον παταγες και αναβε...;)δεν ειχα..τη διαφημιση θυμάμαι..

Για την ακρίβεια, ήθελε πολυυυύ ζούληγμα για να ανάψει! Έπρεπε να σου βγει το χέρι! Η διαφήμιση με το μωρό μου ζουλάει τον αγκαλίτσα και το παίρνει ο ύπνος ήταν τελείως άκυρη!:lol::lol::lol:

α ρε Γιωργο τι σε περιμένει..:lol:
Μην ανυσηχεις εχω και αλλους εθελοντες - φιλους που δεν το ξερουν ακομη τι τους περιμενει :blink::blink: - στο νου μου!! ;)

Για την ακρίβεια, ήθελε πολυυυύ ζούληγμα για να ανάψει! Έπρεπε να σου βγει το χέρι! Η διαφήμιση με το μωρό μου ζουλάει τον αγκαλίτσα και το παίρνει ο ύπνος ήταν τελείως άκυρη!:lol::lol::lol:
:lol::lol:Πράγματι! Ηθελε να το πατάει ο μπαμπας με δύναμη... ίσως ήταν αφορμή για να βάζει αυτος το μωρο για ύπνο:lol:

Κι εγω ειχα αγκαλιτσα,αναγκασα τους γονεις μου να μου παρουν εναν απο ενα ζαχαροπλαστειο(ακουσον ακουσον).Εμεις δεν θα στολισουμε εδω στην ξενιτια,γιατι θα λειπουμε τα Χριστουγεννα.Μου λειπει το χριστουγεννιατικο πνευμα,στο σπιτι παντα εγω στολιζα το δεντρο,στη Θεσσαλονικη βαζαμε και τραινακι να γυριζει γυρω του...:(Παρολα αυτα,ελπιζω ο δικος μου Αη-Βασιλης να ειναι ετσι::D
funny-pictures-your-cat-is-also-mak.jpg

Βασικά αν δεν κάνω λάθος το μήλο κάτι θέλει να πει τα Χριστούγεννα..το θυμάμαι κάποιος μου το είχε πει..αλλά τι??ξέρει κανείς???για αυτό έχει πολλά μηλα!
Αν θυμάμαι καλά το μήλο είναι υγεία και το ρόδι γονιμότητα και λεφτά.

Κορίτσια εγω το στόλισα το άτιμο το δέντρο αλλά με τσάκισε στην κούραση 2.40 είναι το μικρούλι μας,αλλά δεν θα έχω την χαρά να παίξουν τα γατιά μου(ακόμα και τα αδεσποτούλια μου πήγαν στην καινούργια τους οικογένεια)και τα οικόσιτα δεν ζουν πια.Μα πάντα θα θυμάμαι τα πρώτα μου χριστούγεννα σαν νιόπαντρη γιατί......
Εκείνη την παραμονή (χτίζαμε το ΣΠΙΤΙ)πηγαίνωντας στο γιαπί να δουμε κάτι εργασίες βρήκαμε στα σκαλιά μια πανέμορφη σιαμέζα ψιψίνα(είχε φύγει απο σπίτι?? την διώξανε δεν ξέρουμε)παρότι καπως άγρια και μεγαλούλα(και έγκυος μάθαμε μετά).Μετά από λίγα ψιψι ήρθε στην αγκαλιά μου,τηνθεωρήσαμε όλοι σαν γούρι η πρώτη κάτοικος στο σπίτι και την πήραμε να μείνει μαζί μας,και με τιν καινούργιο χρόνο μας έκανε και το μεγαλύτερο δώρο......6 γατάκια
ηταν τα καλύτερα χριστούγεννα
και άσχετο ακόμα (θέλω να)πιστεύω στον Αγιο Βασίλη:rolleyes:

Εμεις δε στολισαμε δεντρο κανονικο,αλλα ενα αυτοκολλητο που εχουμε στον τοιχο.Μη γελατε καλε!Ο Σειριος το κοιταει σαν χαζος,η Μόιρα φοβαται τις μπάλες,ελπίζω να μην ξυπνησω το πρωι και τα βρω μεσα στο γκλιττερ...Αν γινει ετσι,θα καθαρισω τον Σειριο,και θα αφησω τη μικρη στολισμενη για τον γαμβρο!:lol:

Εμεις δε στολισαμε δεντρο κανονικο,αλλα ενα αυτοκολλητο που εχουμε στον τοιχο.
Και η φωτογραφία ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;; Εεεε;
Μισές δουλειές κάνουμε μου φαίνεται.

Συγνωμη αδμινα,ηταν βραδυ και δεν ειχε φως για φωτογραφια,σημερα θα σας το βγαλω...:redface:

Συγνωμη αδμινα,ηταν βραδυ και δεν ειχε φως για φωτογραφια,σημερα θα σας το βγαλω...:redface:
Αντε άντε! :up:

Θα περιμένω με κομμένη την ανάσα! :happy:

(Επίσης, σε περίπτωση που είστε ακόμα αγουροξυπνημένη αγαπητή Δώρα, δεν είμαι η Michelle, η Αλίκη είμαι, η απλή και ταπεινή moderator της γειτονιάς σας) :P

Ναι,μια διπλα σας,σαν τα ψυγεια της ΕΒΓΑ ενα πραγμα...Βγαζω μισθοδοσια και πηζωωωωωωωωω!

Οριστε και το αυτοκολλητο δεντρο μας...Μην με κοροιδεψετε,ειμαι στην ξενιτια και θελω κι εγω λιγο γιορτινο πνευμα!Η Μόιρα γέμισε ασημόσκονη,θα την αφησω στολισμενη για τον γαμπρο...:lol:
P1010782-2.jpg

P1010783.jpg

Πάρα πολύ ωραίο το δέντρο σας, Δώρα! Άσε που δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο να το ρίξουν τα τρελόγατα με τα παιχνίδα τους. Αλήθεια, δεν χοροπηδάνε στον τοίχο να πιάσουν τα στολίδια;:)

Δωρακι το δεντρακι σας ειναι ΤΕΛΕΙΟ!:up: Πολυ προτοτυπο!:up:
Αν καταλαβα καλα, το ειχες στον τοιχο και και το στολισες για τις γιορτες.:D Πολυ ομορφος τροπος διακοσμησης!:up:Μου αρεσουν πολυ τα χαρουμενα σχεδια και χρωματα,που σου φτιαχνουν καθημερινα, την διαθεση!:up:
Μπορω να ρωτησω απο που το πηρες?

Τί όμορφο δεντράκι!!! Και του χρόνου Δώρα :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back