Έρχονται Χριστούγεννα!!!!

Δώρα, καταπληκτικό το δέντρο!!:up:
(ακριβώς όπως περίμενα να 'ναι ένα μουκελόδεντρο);)
Και του χρόνου!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την μοιρα στολισμενη με επισημο ντυσιμο δεν θα δουμε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστουμε απανταχου γλυκυτατες γατομαμαδες!
Το δεντρο το αγορασα οταν ηρθα,γιατι δε μου αρεσε ο μεγαλος λευκος τοιχος.Το εχω βαλει ετσι ωστε να φαινεται σαν να φυσαει προς τη μπαλκονοπορτα.Ε τωρα στις γιορτες μια και δε θα στολισουμε,ειχα αυτη την ιδεα.Πολυ χαιρομαι που δε σας φανηκε χαζο...:redface::redface:
ΔΕΝ πεφτει,αυτο ειναι μεγαλο προτερημα!:lol:Ο Σειριος εκανε κανα δυο αποπειρες να πιασει το νεραϊδακι,η Μόιρα μάλλον έπαιζε με μια μπάλα,γιατι τη βρήκα πασαλειμμενη με ασημοσκονη σα πατουσια και τη μουσουδα.
Αλικη μουκοδεντρο ειναι;Κι αναρωτιομουν για την ποικιλια...:lol:

Την μοιρα στολισμενη με επισημο ντυσιμο δεν θα δουμε?
Επισημο ντυσιμο δε νομιζω να κανει,μονο την ασημοσκονη θα της αφησω για να νομιζει ο γαμπρος οτι ειναι το πρωτοχρονιατικο δωρο του!:lol::lol::lol:

Μπορω να ρωτησω απο που το πηρες?
Το παρηγγειλα απο τον χρωματοπωλη της γειτονιας μου,ειχε τρια προσπεκτους γεματα σχεδια.:)

Το παρηγγειλα απο τον χρωματοπωλη της γειτονιας μου,ειχε τρια προσπεκτους γεματα σχεδια.:)

Ναι? Τοσο απλα,:D παντος ειναι ενας προτοτυπος και χαρουμενος τροπος να "ζωντανεψεις" εναν μεγαλο και αχαρο τοιχο.:up:

Ναι,κι εχει πολλα πολλα σχεδια,εχω βαλει αλλο ενα σαν γιασεμι πανω απο το κρεβατι μου.

Aντε και του χρονου βρε ξενιτεμενα!!!!Πραγματικα τελειο το δεντρο σας!!!!Αυτο ειναι αυτοκολητο δηλαδη?Και το βρισκω στο χρωματοπωλη της γειτονιας μου η πρεπει να ερθω στη δικη σου γειτονια?
Πως δεν το ανακαλυψα εγω συτο νωριτερα γμτ!!!Και βγαινει ευκολα απο τον τοιχο?

Ναι ειναι αυτοκολλητο,βγαινει πανευκολα και δεν αφηνει σημαδια κολλας!Μπορειτε να τα βρειτε σε ολα τα χρωματοπωλεια,ενδεικτικα δειτε μερικα σχεδια κι εδω.:)

Ναι ειναι αυτοκολλητο,βγαινει πανευκολα και δεν αφηνει σημαδια κολλας!Μπορειτε να τα βρειτε σε ολα τα χρωματοπωλεια,ενδεικτικα δειτε μερικα σχεδια κι εδω.:)

Τελεια ειναι Δωρα ,ειδικα εκεινα τα ηλιοτροπια εγω τα ερωτευτηκα:blink:
Ηδη αρχισα να ψαχνω για μεγαλο αδειο τοιχο να δειξουν!:blink:;):lol:
Ευχαριστω πολυ.:D

Παρακαλω,εμας τα ηλιοτροπια τα ειχε και στο μαγαζι,δε χρειαζοταν να τα παραγγειλεις.Ειναι ωραια για διακοσμηση,και δε σε δεσμευουν καθως τα αφαιρεις οποτε θες χωρις να αφηνουν ιχνη.

Από όσο θυμάμαι, 2 τέτοια σχέδια έχει και το ΙΚΕΑ, ειδικά το ένα με τις παπαρούνες ήταν υπέροχο, το έχει βάλει και μια γνωστή πάνω από το τζάκι της και δείχνει τέλειο!

Οριστε και το αυτοκολλητο δεντρο μας...Μην με κοροιδεψετε,ειμαι στην ξενιτια και θελω κι εγω λιγο γιορτινο πνευμα!Η Μόιρα γέμισε ασημόσκονη,θα την αφησω στολισμενη για τον γαμπρο...:lol:
P1010782-2.jpg

P1010783.jpg

τελειο Δώρα μου, αντε και του χρόνου...:)

Δωρα ειναι τελειο πως δεν πηρες και αυτο???????https://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/CATS.jpg :lol::lol::):)

Το ψάχνω κι εγώ, αλλά αυτόστο ΙΚΕΑ δεν μου κάνει για την κρεββατοκάμαρα.
Δώρα μήπως να βάλεις μια φώτο απότο υπνοδωμάτιο για να δούμε το σχέδιο;

Κοιτάξτε τι σας βρήκα...

Συνημμένα

• CY113.jpg
    CY113.jpg
    17,2 KB · Εμφανίσεις: 36
  • CY109.jpg
    CY109.jpg
    16,7 KB · Εμφανίσεις: 16
αααα εμείς για το νεο σπίτι μας και δωμάτιο δεν πήραμε δέντρο αλλά λουλούδι, φώτος το απόγευμα..

Υ.Γ.Καλέ δεν είναι στολισμένο

ΔΩΡΑ ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ!!!!:)

Τις ειδα και τις γατουλες,αλλα δεν ειχα που να τις ταιριαξω...Απο το ΙΚΕΑ εχω παρει το μαυρο με τα λουλουδια για το δωματιο μου στο Βολο,αλλα αυτα μου αρεσαν πιο πολυ.Της κρεβατοκαμαρας ειναι σαν αναγλυφο,θα κοιταξω μηπως χωραει στο πλανο και το βγαλω φωτο.Παντως οταν πηγα στο χρωματοπωλη που εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,αποκλειεται να μη βρειτε κατι που να σας ταιριαζει!:D

Τις ειδα και τις γατουλες,αλλα δεν ειχα που να τις ταιριαξω...Απο το ΙΚΕΑ εχω παρει το μαυρο με τα λουλουδια για το δωματιο μου στο Βολο,αλλα αυτα μου αρεσαν πιο πολυ.Της κρεβατοκαμαρας ειναι σαν αναγλυφο,θα κοιταξω μηπως χωραει στο πλανο και το βγαλω φωτο.Παντως οταν πηγα στο χρωματοπωλη που εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,αποκλειεται να μη βρειτε κατι που να σας ταιριαζει!:D

Δωρα οταν λες αμαγλυφα τι εννοεις?
Εγω εχω μεγαλη επιφανεια απο λευκα πλακακια στο μπανιο μου.Πριν μερικους μηνες στο Lidl πηρα κατι αναγλυφα απο σιλικονη που απλα τα βαζεις στα πλακακια και μενουν.:)
Δυστυχως ο πονηρο-Αρουλης με ειδε που εβαζα στην θεση του καποιο που ξεκολουσε και καταλαβε οτι ευκολα ξεκολανε. Σε ενα βραδυ μου τα κατεβασε ολα!:mad: Αναγκαστηκα να τα "βαλω" πολυ ψηλα να μην τα φτανει.:hmm:
Εκει που θελει τα πιανει με την πρωτη, αν εγω προσπαθω να του μαθω κατι με κοιταει με το αθωο του υφος "εγκω ντεν καταλαβενει":blink:

Υ.Γ Δωρακι εκτος απο την αγαπη για τις γατες πρεπει να εχουμε ενα ακομη κοινο. Πρεπει να σου αρεσει και εσενα η διακοσμηση! ;):D

Συνημμένα

• Μπανιο-αναγλυφα 001 α.jpg
    Μπανιο-αναγλυφα 001 α.jpg
    118,1 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Μπανιο-αναγλυφα 002 α.jpg
    Μπανιο-αναγλυφα 002 α.jpg
    92 KB · Εμφανίσεις: 19

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back