aretha
Περιβόητο μέλος

(ακριβώς όπως περίμενα να 'ναι ένα μουκελόδεντρο)

Και του χρόνου!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Το δεντρο το αγορασα οταν ηρθα,γιατι δε μου αρεσε ο μεγαλος λευκος τοιχος.Το εχω βαλει ετσι ωστε να φαινεται σαν να φυσαει προς τη μπαλκονοπορτα.Ε τωρα στις γιορτες μια και δε θα στολισουμε,ειχα αυτη την ιδεα.Πολυ χαιρομαι που δε σας φανηκε χαζο...

ΔΕΝ πεφτει,αυτο ειναι μεγαλο προτερημα!
Ο Σειριος εκανε κανα δυο αποπειρες να πιασει το νεραϊδακι,η Μόιρα μάλλον έπαιζε με μια μπάλα,γιατι τη βρήκα πασαλειμμενη με ασημοσκονη σα πατουσια και τη μουσουδα.Αλικη μουκοδεντρο ειναι;Κι αναρωτιομουν για την ποικιλια...

moukelis
Επιφανές μέλος
Επισημο ντυσιμο δε νομιζω να κανει,μονο την ασημοσκονη θα της αφησω για να νομιζει ο γαμπρος οτι ειναι το πρωτοχρονιατικο δωρο του!Την μοιρα στολισμενη με επισημο ντυσιμο δεν θα δουμε?

moukelis
Επιφανές μέλος
Το παρηγγειλα απο τον χρωματοπωλη της γειτονιας μου,ειχε τρια προσπεκτους γεματα σχεδια.Μπορω να ρωτησω απο που το πηρες?

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Το παρηγγειλα απο τον χρωματοπωλη της γειτονιας μου,ειχε τρια προσπεκτους γεματα σχεδια.![]()
Ναι? Τοσο απλα,
παντος ειναι ενας προτοτυπος και χαρουμενος τροπος να "ζωντανεψεις" εναν μεγαλο και αχαρο τοιχο.
moukelis
Επιφανές μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Πως δεν το ανακαλυψα εγω συτο νωριτερα γμτ!!!Και βγαινει ευκολα απο τον τοιχο?
moukelis
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ναι ειναι αυτοκολλητο,βγαινει πανευκολα και δεν αφηνει σημαδια κολλας!Μπορειτε να τα βρειτε σε ολα τα χρωματοπωλεια,ενδεικτικα δειτε μερικα σχεδια κι εδω.![]()
Τελεια ειναι Δωρα ,ειδικα εκεινα τα ηλιοτροπια εγω τα ερωτευτηκα

Ηδη αρχισα να ψαχνω για μεγαλο αδειο τοιχο να δειξουν!

Ευχαριστω πολυ.

moukelis
Επιφανές μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Οριστε και το αυτοκολλητο δεντρο μας...Μην με κοροιδεψετε,ειμαι στην ξενιτια και θελω κι εγω λιγο γιορτινο πνευμα!Η Μόιρα γέμισε ασημόσκονη,θα την αφησω στολισμενη για τον γαμπρο...
![]()
![]()
τελειο Δώρα μου, αντε και του χρόνου...

ria23
Διάσημο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Δώρα μήπως να βάλεις μια φώτο απότο υπνοδωμάτιο για να δούμε το σχέδιο;
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Υ.Γ.Καλέ δεν είναι στολισμένο
ΔΩΡΑ ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Τις ειδα και τις γατουλες,αλλα δεν ειχα που να τις ταιριαξω...Απο το ΙΚΕΑ εχω παρει το μαυρο με τα λουλουδια για το δωματιο μου στο Βολο,αλλα αυτα μου αρεσαν πιο πολυ.Της κρεβατοκαμαρας ειναι σαν αναγλυφο,θα κοιταξω μηπως χωραει στο πλανο και το βγαλω φωτο.Παντως οταν πηγα στο χρωματοπωλη που εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,αποκλειεται να μη βρειτε κατι που να σας ταιριαζει!![]()
Δωρα οταν λες αμαγλυφα τι εννοεις?
Εγω εχω μεγαλη επιφανεια απο λευκα πλακακια στο μπανιο μου.Πριν μερικους μηνες στο Lidl πηρα κατι αναγλυφα απο σιλικονη που απλα τα βαζεις στα πλακακια και μενουν.

Δυστυχως ο πονηρο-Αρουλης με ειδε που εβαζα στην θεση του καποιο που ξεκολουσε και καταλαβε οτι ευκολα ξεκολανε. Σε ενα βραδυ μου τα κατεβασε ολα!
Αναγκαστηκα να τα "βαλω" πολυ ψηλα να μην τα φτανει.
Εκει που θελει τα πιανει με την πρωτη, αν εγω προσπαθω να του μαθω κατι με κοιταει με το αθωο του υφος "εγκω ντεν καταλαβενει"

Υ.Γ Δωρακι εκτος απο την αγαπη για τις γατες πρεπει να εχουμε ενα ακομη κοινο. Πρεπει να σου αρεσει και εσενα η διακοσμηση!

Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool