staman2
Περιβόητο μέλος
Καλέ τον θαύμασα τι ομορφιά!! Σου έγραψα κ ότι είναι πανέμορφος κ ίδιος σ΄αυτή την φωτο με τον Τιμάκη μου!!!! Φιλάκια στο ροζ μυτάκι τουΑαα, σας ευχαριστούμε πολύ!!
Μας καμαρώσατε εδώ, που είμαστε και σε gros plan κι αναδεικνύεται η ομορφάδα μας κι η υποδειγματική μας κατατομή;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xourxoulitsa '96
Νεοφερμένο μέλος
Ααα, σας ευχαριστούμε πολύ!!
Μας καμαρώσατε εδώ, που είμαστε και σε gros plan κι αναδεικνύεται η ομορφάδα μας κι η υποδειγματική μας κατατομή;![]()
Τι κουκλάκι είναι αυτό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Απορια το εχω γιατι ακριβως στις 15 θα στολισεις? ειναι καποια σημαντικη μερα?Αχ εμείς θα στολίσουμε στις 15 του μήνα..15 μέρες χριστούγεννα..!!!!πως τα περιμένω!!!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Όχι αλλά θα είναι 15 μέρες στολισμός συν τις 6 οκ..απλά έτσι είπαμε με την συγκάτοικο για να είμαστε οργανωμένες..Απορια το εχω γιατι ακριβως στις 15 θα στολισεις? ειναι καποια σημαντικη μερα?![]()
(αντα το πλυντήριο έχει φράξει μάλλον από ρουχο!!!

ελπίζω να μην είναι βρακί μόνο...

την επισκεψη για να μας το βγάλουν πάντως θα την πληρώσουμε ΣΙΓΟΥΡΑΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ρουχο? πως μπηκε στο σωληνα?Όχι αλλά θα είναι 15 μέρες στολισμός συν τις 6 οκ..απλά έτσι είπαμε με την συγκάτοικο για να είμαστε οργανωμένες..
(αντα το πλυντήριο έχει φράξει μάλλον από ρουχο!!!ελπίζω να μην είναι βρακί μόνο...
την επισκεψη για να μας το βγάλουν πάντως θα την πληρώσουμε ΣΙΓΟΥΡΑ
)

πολυ περιεργο....ξερεις θα μπορουσες να το δειτε και εσεις το σωληνα απο πισω του πλυντηριου τι εχει μεσα..
moukelis
Επιφανές μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μικρα εσωρουχα ε??Κατερινα δεν εχει κουτακι που βγαζει οτι σφηνωνει;Στα περισσοτερα εχει ενα τετοιο απο κατω.Επισης,να κοιταξετε το φιλτρο σας,κι αν εχετε μικρα εσωρουχα ή καλτσακια,δοκιμαστε να τα πλενετε σε διχτακι.

το χρησιμοποιω και εγω το διχτυ αλλα και για προστασια...για να μαγκωνουν καπου τα ευαισθητα ρουχα....
moukelis
Επιφανές μέλος
Ε ναι,πως να το πω πιο κομψα;Μικρα εσωρουχα ε??το χρησιμοποιω και εγω το διχτυ αλλα και για προστασια...για να μαγκωνουν καπου τα ευαισθητα ρουχα....
![]()

Εγω τα βαζω μονα τους σε μια πλυση,και το ρυθμιζω στο μισο.Δεν εχει τυχει να παρει τιποτα μεσα,αλλα στο πατρικο μου συμβαινει συχνα,ειναι και παλιο το πλυντηριο.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Το ψάξαμε το θέμα...πρέπει να έχει μπουκώσει στο τέρμα του σωλήνα..στην αρχή που βγαίνει δηλαδή από το πλυντήριο...Ρουχο? πως μπηκε στο σωληνα?πολυ περιεργο....ξερεις θα μπορουσες να το δειτε και εσεις το σωληνα απο πισω του πλυντηριου τι εχει μεσα..
![]()

Κατερινα δεν εχει κουτακι που βγαζει οτι σφηνωνει;Στα περισσοτερα εχει ενα τετοιο απο κατω.Επισης,να κοιταξετε το φιλτρο σας,κι αν εχετε μικρα εσωρουχα ή καλτσακια,δοκιμαστε να τα πλενετε σε διχτακι.
Ωχ??????????????Λέτε να έχει κανενα στριγκ..εγώ δεν τα προτιμώ αλλά....η συγκάτοικος παίζει....Μικρα εσωρουχα ε??το χρησιμοποιω και εγω το διχτυ αλλα και για προστασια...για να μαγκωνουν καπου τα ευαισθητα ρουχα....
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος

να χαρω λιγο η ερμη!!!!...αν και κατι μπαλες δεν βλεπω να αντεχουν αλλα ετσι για το καλο!! ρωταγα τις πωλητριες ειναι πλαστικα ????? και με κοιταγαν περιεργα!!!!1

moukelis
Επιφανές μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι καλε σε κοιταγε περιεργα?Αμα εχεις παιδια και ζωα στο σπιτι επιβαλλετε,εξαλλου τωρα υπαρχουν πανεμορφα στολιδια που δεν σπανε.Αν θελεις να μη σου πολυπειραζουν το δεντρο τα ζουζουνια σου δωστους 1-2 μικρα σχετικα στολιδια να παιξουν και τα υπολοιπα θα στ αφησουν ησυχα(δεν θα τους κανουν εντυπωση πια),επιτελους στολισα και γωωωωωωωωωωω!!!! τροπος του λεγειν βεβαια !!!! επειδη φοβαμαι οτι το Ηρουλακι θα τα διαλυσει ολα ..εβαλα στολιδια με σελοτειπ στις πορτες ,τις κουρτινες οπου δεν φτανει να κανει ταρζανιες και τελος εβαλα και χριστουγεννιατικα τραπεζομαντηλα
να χαρω λιγο η ερμη!!!!...αν και κατι μπαλες δεν βλεπω να αντεχουν αλλα ετσι για το καλο!! ρωταγα τις πωλητριες ειναι πλαστικα ????? και με κοιταγαν περιεργα!!!!1![]()
ria23
Διάσημο μέλος

επεισοδιακό στολισμα!!!!!!1

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορει καποια αλλα κοριτσια να μην συμφωνουν αλλα εγω που παλιοτερα ειχα 7 γατες στο σπιτι(1μεγαλη και 6 μικρα)για να μην κατεβασουν το δεντρο κατω τους ειχα δωσει στολιδια και πεζανε συνεχεια,στο δεντρο χαζευανε για λιγο αυτα που ηταν κατω κατω(τους αρεσε οταν περναγανε που κουνιοντουσαν,στο τελος κοιμοντουσαν και διπλα στην φατνη(σαν δωρα απο το Αγιο Βασιλη)αλλα προσεξε τα στολιδια που θα τους δωσεις να μην εχουν χρυσοσκονες,να ειναι απλα.ναι της ειπα οτι εχω ζωακια και φοβαμαι!!!! λες?? δεν το εχω δοκιμασει!!!και περυσι μικρακι ηταν το δεντρο φετος δεν το κατεβασα καθολου!! θα δοκιμασω!! το ζουζουνι μου βγηκε λιγο ταραξιας ...επεσα 2 φορες σημερα απο ενα ποντικακι μινι που το κυνηγα συνεχως της το πηρα χθες!!!! φαντασου να πατησω κανα στολιδι!!! γεμισε και η μυτη της χρυσοσκονη απο μια μπαλα!!!!!επεισοδιακό στολισμα!!!!!!1
![]()
ria23
Διάσημο μέλος

παντως και ετσι μ' αρεσει το σπιτι φαινεται γιορτινοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
οταν κοιμουνται να μαζευεις τα παιχνιδια-στολιδια και να τους τα βαζεις διπλα τους και τα ατυχηματα θα γλητωσεις και οι γατες θα ξερουν που θα τα βρισκουν(και θα σπασεις τρελο γελιο οταν θα στα ξαναφερνουν)πηρα κατι σαν δωρακια.. αυτα τα μικρα αν ξερεις και λογω περιτυλίγματος το μυριζε συνεχεια εκανε και κρουτσου κρουτσου και κατι καμπανακια απλα !!!αλλα λεω αστο καλυτερα μην σκοτωθω πουθενα αν πατησω κανενα!παντως και ετσι μ' αρεσει το σπιτι φαινεται γιορτινο
ria23
Διάσημο μέλος
οταν κοιμουνται να μαζευεις τα παιχνιδια-στολιδια και να τους τα βαζεις διπλα τους και τα ατυχηματα θα γλητωσεις και οι γατες θα ξερουν που θα τα βρισκουν(και θα σπασεις τρελο γελιο οταν θα στα ξαναφερνουν)
καθε μερα τα μαζευω αλλα μερικα ειναι πολυ μικρα και αντε να τα βρεις το ποντικακι δεν το ξεχωριζεις απο το πατωμα

ναι μου τα φερνει και τα βαζει εκει που καθομαι βρε λες στην προηγουμενη ζωη της να ηταν σκυλος??????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool