Έρχονται Χριστούγεννα!!!!

katerina10

Περιβόητο μέλος

Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
Σας έχω συνηθίσει στις περίεργες γεμάτες απορία ερωτήσεις..Να λοιπόν άλλη μια:

ΚΑΛΕ !!!!Χριστουγεννιάτικο δένδρο δεν θα στολίσουμε φέτος?????????:hmm::hmm::hmm:Σε νέο σπίτι είμαστε..:DΚάποιος τρόπος θα υπάρχει να μην πάθουν τα μωρά ηλεκτροπληξία και να μην σκουπίζουμε συνέχεια πράσινα ψεύτικα φυλλαράκια...Εεεεεεε??:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας έχω συνηθίσει στις περίεργες γεμάτες απορία ερωτήσεις..Να λοιπόν άλλη μια:

ΚΑΛΕ !!!!Χριστουγεννιάτικο δένδρο δεν θα στολίσουμε φέτος?????????:hmm::hmm::hmm:Σε νέο σπίτι είμαστε..:DΚάποιος τρόπος θα υπάρχει να μην πάθουν τα μωρά ηλεκτροπληξία και να μην σκουπίζουμε συνέχεια πράσινα ψεύτικα φυλλαράκια...Εεεεεεε??:D

:lol::lol::lol::lol::lol: θα βαλω μια γιρλαντα γυρω απο την Ηρω τωρα τελευταια της αρεσει να ανεβαινει σε ενα ραφι και να μενει ακινητη!!! προχθες ο μπαμπας μου νομιζε οτι ειναι ψευτικο μπιμπελο:blink::blink::blink::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol: θα βαλω μια γιρλαντα γυρω απο την Ηρω τωρα τελευταια της αρεσει να ανεβαινει σε ενα ραφι και να μενει ακινητη!!! προχθες ο μπαμπας μου νομιζε οτι ειναι ψευτικο μπιμπελο:blink::blink::blink::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::up::up::up:Ουφ με πέθανες...ακόμα γελάω και δακρύζω.......:lol::lol::lol:

Γεια σου Κατερινα!!! περσι εκανα Χριστουγεννα μονο με τη Πισου ...φετος εχω και τον Αλφι, που του αρεσει να παιζει με οτιδηποτε στο σπιτι, ειμαι περιεργη αν θα αντεξει το δεντρο ή θα το βρω καμια μερα στο πατωμα...:( Παντα ομως οταν φευγω απο το σπιτι, βγαζω απο τη πριζα τα φωτακια.

Δεν είμαι κατάλληλη να απαντήσω στην απορία σου...:redface:
Και ιδού τα πειστήρια γι' αυτό:

Λοιπον,κι εμας θα ειναι φετος τα πρωτα Χριστουγεννα.Ο Εκτορας λατρευε τα λαμπακια,χαζευε απο το παραθυρο με τις ωρες το στολισμο της απεναντι πολυκατοικιας,και φυσικα δεν αφηνε σε ησυχια τα δικα μας.Εμεις κλειναμε την πορτα του σαλονιου οταν φευγαμε,και μετα απο μια-δυο μερες γεματες "μη" δεν του προξενουσε ενδιαφερον ο στολισμος για να τα πειραξει.Παντως ειχαμε παρει μπαλες απο πεπιεσμενο χαρτι για να μην σπανε και γεμιζει ο τοπος επικινδυνα γυαλακια.
Οσο θυμαμαι ποσο του αρεσαν τα Χριστουγεννα,και ειχε την ευκαιρια να τα περασει μονο μια φορα στη ζωουλα του...:(

Λοιπον,κι εμας θα ειναι φετος τα πρωτα Χριστουγεννα.Ο Εκτορας λατρευε τα λαμπακια,χαζευε απο το παραθυρο με τις ωρες το στολισμο της απεναντι πολυκατοικιας,και φυσικα δεν αφηνε σε ησυχια τα δικα μας.Εμεις κλειναμε την πορτα του σαλονιου οταν φευγαμε,και μετα απο μια-δυο μερες γεματες "μη" δεν του προξενουσε ενδιαφερον ο στολισμος για να τα πειραξει.Παντως ειχαμε παρει μπαλες απο πεπιεσμενο χαρτι για να μην σπανε και γεμιζει ο τοπος επικινδυνα γυαλακια.
Οσο θυμαμαι ποσο του αρεσαν τα Χριστουγεννα,και ειχε την ευκαιρια να τα περασει μονο μια φορα στη ζωουλα του...:(
Φετος ομως θα εχεις δυο ομορφες χνουδομπαλες κοντα σου, που ειμαι σιγουρη οτι θα σου προσφερουν πολλες ομορφες αναμνησεις;):up:

Και εμένα πέρσυ ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα την κλεώς αλλά δεν είχα πρόβλημα αλλά τώρα και με τον Μορφέα δεν ξέρω τι θα γίνει μπορεί και εγώ να στολίσω γατιά αντί για δέντρο φέτος:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι Αντουλα εχεις δικιο(μια χνουδωτη μπαλα ομως,η αλλη θα κανει Χριστουγεννα με τον...εραστη!:lol:)

Γεια σου Κατερινα!!! περσι εκανα Χριστουγεννα μονο με τη Πισου ...φετος εχω και τον Αλφι, που του αρεσει να παιζει με οτιδηποτε στο σπιτι, ειμαι περιεργη αν θα αντεξει το δεντρο ή θα το βρω καμια μερα στο πατωμα...:( Παντα ομως οταν φευγω απο το σπιτι, βγαζω απο τη πριζα τα φωτακια.
Καλέ και την πρίζα να βγάλω..τα καλώδια δεν θα ζήσουν!!!!:/:Τι είναι αυτά τα γατιά...ΚΑλά εν τω μεταξύ μόλις διαπιστώσαμε ότι το καλώδιο των ηχείων είναι πλέον παρελθόν...:(

Δεν είμαι κατάλληλη να απαντήσω στην απορία σου...:redface:
Και ιδού τα πειστήρια γι' αυτό:
:lol::lol::lol::lol:Εγώ το φαντάστηκα για αυτό...:P
Τα λαμπάκια παιδιά τα βλέπω κομμένα και κατακρεουργημένα....:/:Όσο για το χαρτί κάτι λέει..Λοιπόν, ενα χοντρό καλώδιο(σχεδόν)πλαστικό που έχει λαμπες μέσα και το βάζεις στα κάγκελα στο μπαλκόνι το έχετε υπ όψιν???Αλλη εναλλακτική μιας κοπέλας που είναι εδώ είναι ένα δεντράκι μικρό που κρέμεται απο το ταβάνι....:hmm:

Ναι Αντουλα εχεις δικιο(μια χνουδωτη μπαλα ομως,η αλλη θα κανει Χριστουγεννα με τον...εραστη!:lol:)
Τοτε θα της μεινουν αξεχαστα της γατουλας τα χριστουγεννα!!!!!! :redface::lol:

Το φωτεινο σωληνα λες Κατερινα? εχει πολυ ωραια- και οικονομικα στα Jumbo!! Αν κρεμασεις το δεντρο απο το ταβανι, τα βλεπω να πηδανε ολη την ωρα για το φτασουν! :)

Ρε παιδιά και όταν το σαλόνι δεν μπορεί να απομονωθεί ( όπως συμβουλέψατε), τι γίνεται; Το σκέφτομαι κι εγώ αυτό.:hmm:
Και του Όλιο του είχα μια πρασινάδα-γιρλάντα για να ασχολείται, μόλις τον πήρα, οπότε φαντάζεστε τι θα κάνει.
Η Νεφελίτσα ακούει μόλις βάλω φωνή: μη ή όχι, ο Όλιο με τίποτα. Εκεί, θα κάνει το δικό του! :mad:

Το φωτεινο σωληνα λες Κατερινα? εχει πολυ ωραια- και οικονομικα στα Jumbo!! Αν κρεμασεις το δεντρο απο το ταβανι, τα βλεπω να πηδανε ολη την ωρα για το φτασουν! :)
Ναι καλή φάση ακούγεται αυτό..Αλλά αλήθεια αν το δαγκώσουν αυτο ???Υπάρχουν επιπτώσεις????Αχ ποιος ξέρει??Και ποιος έχει κάνει ασφαλή Χριστούγεννα????:blink::blink::blink:Κι εγώ αυτό σκέφτομαι..θα πηδάνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!:down::lol::lol::lol::lol:

Καλη ερωτηση!! και το δικο μου σαλονι ειναι ενιαιος χωρος με τη κουζινα...μαλλον θα κανουμε τη προσευχη μας!!!!!!!! γιατι αν κρινω απο το σκανδαλιαρη Αλφι, αν του μπει κατι στο μυαλο δεν του τοβγαζεις με τιποτα!!!!

Ναι καλή φάση ακούγεται αυτό..Αλλά αλήθεια αν το δαγκώσουν αυτο ???Υπάρχουν επιπτώσεις????Αχ ποιος ξέρει??Και ποιος έχει κάνει ασφαλή Χριστούγεννα????:blink::blink::blink:Κι εγώ αυτό σκέφτομαι..θα πηδάνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!:down::lol::lol::lol::lol:
Τι να δαγκωσουν το καλωδιο? :hmm:ειναι πολυ πολυ χοντρο, ουτε εσυ μπορεις να το λυγισεις καλα καλα.....:cool: Το δεντρο σκεφτομαι εγω...τα κρεμαστα παιχνιδακια που θα αν καταλαβει οτι κινουνται μολις τα πειραξει με τη πατουσαρα του!!! δεν θα μεινει τιποτα στο δεντρο...αντε μονο το αστερι στη κορυφη!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Η δκή μου ιδέα ήταν μια γιρλάντα με μπιχλιμπιδάκια..καλά εκτός ότι θα το τρώνε ΣΙΓΟΥΡΑ, θα γίνει το πάτωμα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!!!Κάθε μέρα θα θέλει σκούπα...:(Βέβαια εμένα δεν με νοιάζει τόσο.........Αλλά δεν μπορώ να αναγκάσω και την συγκάτοικο..Εγώ της είπα να βάλει στο δωμάτιο της..Αλλά διαπίστωσα ότι φέτος δεν θα στολίσουμε με φιογκάκια και καμπανάκια και τέτοια...ΣΝΙΦ!!!!Και έχω και δικο μου σπίτι..Μεγάλη απώλεια..Δωρααααα θέλω συμπαράσταση μια που είσαι και εσύ παθούσα!!!:(

Τι να δαγκωσουν το καλωδιο? :hmm:ειναι πολυ πολυ χοντρο, ουτε εσυ μπορεις να το λυγισεις καλα καλα.....:cool: Το δεντρο σκεφτομαι εγω...τα κρεμαστα παιχνιδακια που θα αν καταλαβει οτι κινουνται μολις τα πειραξει με τη πατουσαρα του!!! δεν θα μεινει τιποτα στο δεντρο...αντε μονο το αστερι στη κορυφη!!!!!!!!!:lol::lol::lol:
Θα αστειεύεσαι βέβαια!!!!!:lol::lol::lol:Το δέντρο θα είναι τ'ανάσκελα και μετά αντε σώσε και το αστέρι....:down:Ωραία..λέω να το δοκιμάσω..ίσως περάσω και κανα διαφανη σωλήνα σε περιπτωση που το πιέσουν πολύ στο δάγκωμα..;)Πολύ τα φοβάμαι αυτα...:(

Η δκή μου ιδέα ήταν μια γιρλάντα με μπιχλιμπιδάκια..καλά εκτός ότι θα το τρώνε ΣΙΓΟΥΡΑ, θα γίνει το πάτωμα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!!!Κάθε μέρα θα θέλει σκούπα...:(Βέβαια εμένα δεν με νοιάζει τόσο.........Αλλά δεν μπορώ να αναγκάσω και την συγκάτοικο..Εγώ της είπα να βάλει στο δωμάτιο της..Αλλά διαπίστωσα ότι φέτος δεν θα στολίσουμε με φιογκάκια και καμπανάκια και τέτοια...ΣΝΙΦ!!!!Και έχω και δικο μου σπίτι..Μεγάλη απώλεια..Δωρααααα θέλω συμπαράσταση μια που είσαι και εσύ παθούσα!!!:(
Μια ωραια ιδεα,αλλα μπορει να μην αρεσει σε ολους, ειναι να παρεις τη ''κουρτινα με αστερια'' και να βαλεις στα παραθυρα...φαινεται πολυ ομορφα ....Μπορεις επισης να παρεις διακοσμητικα στεφανια και να βαλεις στο τραπεζι ....:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back