katerina10
Περιβόητο μέλος
ΚΑΛΕ !!!!Χριστουγεννιάτικο δένδρο δεν θα στολίσουμε φέτος?????????

Σε νέο σπίτι είμαστε..
Κάποιος τρόπος θα υπάρχει να μην πάθουν τα μωρά ηλεκτροπληξία και να μην σκουπίζουμε συνέχεια πράσινα ψεύτικα φυλλαράκια...Εεεεεεε??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Σας έχω συνηθίσει στις περίεργες γεμάτες απορία ερωτήσεις..Να λοιπόν άλλη μια:
ΚΑΛΕ !!!!Χριστουγεννιάτικο δένδρο δεν θα στολίσουμε φέτος?????????Σε νέο σπίτι είμαστε..
Κάποιος τρόπος θα υπάρχει να μην πάθουν τα μωρά ηλεκτροπληξία και να μην σκουπίζουμε συνέχεια πράσινα ψεύτικα φυλλαράκια...Εεεεεεε??
![]()

θα βαλω μια γιρλαντα γυρω απο την Ηρω τωρα τελευταια της αρεσει να ανεβαινει σε ενα ραφι και να μενει ακινητη!!! προχθες ο μπαμπας μου νομιζε οτι ειναι ψευτικο μπιμπελο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
θα βαλω μια γιρλαντα γυρω απο την Ηρω τωρα τελευταια της αρεσει να ανεβαινει σε ενα ραφι και να μενει ακινητη!!! προχθες ο μπαμπας μου νομιζε οτι ειναι ψευτικο μπιμπελο
![]()

Ουφ με πέθανες...ακόμα γελάω και δακρύζω.......

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Παντα ομως οταν φευγω απο το σπιτι, βγαζω απο τη πριζα τα φωτακια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Οσο θυμαμαι ποσο του αρεσαν τα Χριστουγεννα,και ειχε την ευκαιρια να τα περασει μονο μια φορα στη ζωουλα του...

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Φετος ομως θα εχεις δυο ομορφες χνουδομπαλες κοντα σου, που ειμαι σιγουρη οτι θα σου προσφερουν πολλες ομορφες αναμνησειςΛοιπον,κι εμας θα ειναι φετος τα πρωτα Χριστουγεννα.Ο Εκτορας λατρευε τα λαμπακια,χαζευε απο το παραθυρο με τις ωρες το στολισμο της απεναντι πολυκατοικιας,και φυσικα δεν αφηνε σε ησυχια τα δικα μας.Εμεις κλειναμε την πορτα του σαλονιου οταν φευγαμε,και μετα απο μια-δυο μερες γεματες "μη" δεν του προξενουσε ενδιαφερον ο στολισμος για να τα πειραξει.Παντως ειχαμε παρει μπαλες απο πεπιεσμενο χαρτι για να μην σπανε και γεμιζει ο τοπος επικινδυνα γυαλακια.
Οσο θυμαμαι ποσο του αρεσαν τα Χριστουγεννα,και ειχε την ευκαιρια να τα περασει μονο μια φορα στη ζωουλα του...![]()

μαγισσα
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ και την πρίζα να βγάλω..τα καλώδια δεν θα ζήσουν!!!!Γεια σου Κατερινα!!! περσι εκανα Χριστουγεννα μονο με τη Πισου ...φετος εχω και τον Αλφι, που του αρεσει να παιζει με οτιδηποτε στο σπιτι, ειμαι περιεργη αν θα αντεξει το δεντρο ή θα το βρω καμια μερα στο πατωμα...Παντα ομως οταν φευγω απο το σπιτι, βγαζω απο τη πριζα τα φωτακια.
Τι είναι αυτά τα γατιά...ΚΑλά εν τω μεταξύ μόλις διαπιστώσαμε ότι το καλώδιο των ηχείων είναι πλέον παρελθόν...

Εγώ το φαντάστηκα για αυτό...
Τα λαμπάκια παιδιά τα βλέπω κομμένα και κατακρεουργημένα....Λοιπον,κι εμας θα ειναι φετος τα πρωτα Χριστουγεννα.Ο Εκτορας λατρευε τα λαμπακια,χαζευε απο το παραθυρο με τις ωρες το στολισμο της απεναντι πολυκατοικιας,και φυσικα δεν αφηνε σε ησυχια τα δικα μας.Εμεις κλειναμε την πορτα του σαλονιου οταν φευγαμε,και μετα απο μια-δυο μερες γεματες "μη" δεν του προξενουσε ενδιαφερον ο στολισμος για να τα πειραξει.Παντως ειχαμε παρει μπαλες απο πεπιεσμενο χαρτι για να μην σπανε και γεμιζει ο τοπος επικινδυνα γυαλακια.
Οσο θυμαμαι ποσο του αρεσαν τα Χριστουγεννα,και ειχε την ευκαιρια να τα περασει μονο μια φορα στη ζωουλα του...![]()
Όσο για το χαρτί κάτι λέει..Λοιπόν, ενα χοντρό καλώδιο(σχεδόν)πλαστικό που έχει λαμπες μέσα και το βάζεις στα κάγκελα στο μπαλκόνι το έχετε υπ όψιν???Αλλη εναλλακτική μιας κοπέλας που είναι εδώ είναι ένα δεντράκι μικρό που κρέμεται απο το ταβάνι....
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Τοτε θα της μεινουν αξεχαστα της γατουλας τα χριστουγεννα!!!!!!Ναι Αντουλα εχεις δικιο(μια χνουδωτη μπαλα ομως,η αλλη θα κανει Χριστουγεννα με τον...εραστη!)

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Τοτε θα της μεινουν αξεχαστα της γατουλας τα χριστουγεννα!!!!!!![]()

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Και του Όλιο του είχα μια πρασινάδα-γιρλάντα για να ασχολείται, μόλις τον πήρα, οπότε φαντάζεστε τι θα κάνει.
Η Νεφελίτσα ακούει μόλις βάλω φωνή: μη ή όχι, ο Όλιο με τίποτα. Εκεί, θα κάνει το δικό του!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι καλή φάση ακούγεται αυτό..Αλλά αλήθεια αν το δαγκώσουν αυτο ???Υπάρχουν επιπτώσεις????Αχ ποιος ξέρει??Και ποιος έχει κάνει ασφαλή Χριστούγεννα????Το φωτεινο σωληνα λες Κατερινα? εχει πολυ ωραια- και οικονομικα στα Jumbo!! Αν κρεμασεις το δεντρο απο το ταβανι, τα βλεπω να πηδανε ολη την ωρα για το φτασουν!![]()

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι..θα πηδάνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Τι να δαγκωσουν το καλωδιο?Ναι καλή φάση ακούγεται αυτό..Αλλά αλήθεια αν το δαγκώσουν αυτο ???Υπάρχουν επιπτώσεις????Αχ ποιος ξέρει??Και ποιος έχει κάνει ασφαλή Χριστούγεννα????Κι εγώ αυτό σκέφτομαι..θα πηδάνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!
![]()
ειναι πολυ πολυ χοντρο, ουτε εσυ μπορεις να το λυγισεις καλα καλα.....
Το δεντρο σκεφτομαι εγω...τα κρεμαστα παιχνιδακια που θα αν καταλαβει οτι κινουνται μολις τα πειραξει με τη πατουσαρα του!!! δεν θα μεινει τιποτα στο δεντρο...αντε μονο το αστερι στη κορυφη!!!!!!!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Βέβαια εμένα δεν με νοιάζει τόσο.........Αλλά δεν μπορώ να αναγκάσω και την συγκάτοικο..Εγώ της είπα να βάλει στο δωμάτιο της..Αλλά διαπίστωσα ότι φέτος δεν θα στολίσουμε με φιογκάκια και καμπανάκια και τέτοια...ΣΝΙΦ!!!!Και έχω και δικο μου σπίτι..Μεγάλη απώλεια..Δωρααααα θέλω συμπαράσταση μια που είσαι και εσύ παθούσα!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Θα αστειεύεσαι βέβαια!!!!!Τι να δαγκωσουν το καλωδιο?ειναι πολυ πολυ χοντρο, ουτε εσυ μπορεις να το λυγισεις καλα καλα.....
Το δεντρο σκεφτομαι εγω...τα κρεμαστα παιχνιδακια που θα αν καταλαβει οτι κινουνται μολις τα πειραξει με τη πατουσαρα του!!! δεν θα μεινει τιποτα στο δεντρο...αντε μονο το αστερι στη κορυφη!!!!!!!!!
![]()

Το δέντρο θα είναι τ'ανάσκελα και μετά αντε σώσε και το αστέρι....
Πολύ τα φοβάμαι αυτα...
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μια ωραια ιδεα,αλλα μπορει να μην αρεσει σε ολους, ειναι να παρεις τη ''κουρτινα με αστερια'' και να βαλεις στα παραθυρα...φαινεται πολυ ομορφα ....Μπορεις επισης να παρεις διακοσμητικα στεφανια και να βαλεις στο τραπεζι ....Η δκή μου ιδέα ήταν μια γιρλάντα με μπιχλιμπιδάκια..καλά εκτός ότι θα το τρώνε ΣΙΓΟΥΡΑ, θα γίνει το πάτωμα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!!!Κάθε μέρα θα θέλει σκούπα...Βέβαια εμένα δεν με νοιάζει τόσο.........Αλλά δεν μπορώ να αναγκάσω και την συγκάτοικο..Εγώ της είπα να βάλει στο δωμάτιο της..Αλλά διαπίστωσα ότι φέτος δεν θα στολίσουμε με φιογκάκια και καμπανάκια και τέτοια...ΣΝΙΦ!!!!Και έχω και δικο μου σπίτι..Μεγάλη απώλεια..Δωρααααα θέλω συμπαράσταση μια που είσαι και εσύ παθούσα!!!
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool