Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και εμένα πέρσυ ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα την κλεώς αλλά δεν είχα πρόβλημα αλλά τώρα και με τον Μορφέα δεν ξέρω τι θα γίνει μπορεί και εγώ να στολίσω γατιά αντί για δέντρο φέτος![]()
Και μενα μαγισσα αυτη ειναι η απορια μου για φετος τα Χριστουγεννα.
Πως θα καταφερω να στολισω δεντρο με τον καπεταν-Αρη.

Η Μυρτουλα στα πρωτα της Χριστουγεννα(2003, τεσσαρων μηνων περιπου)
μολις στολισα το δεντρο πηγε και δαγκωσε το καλωδιο απο τα λαμπακια,
που ευτυχως δεν ηταν στην μπριζα.Φυσικα αμεσως ξεστολισα το δεντρο και ισα που προλαβα να την βγαλω μια και μοναδικη φωτογραφια.Μετα για δυο χρονια δεν τολμησα να ξαναστολισω δεντρο(στολιζα το υπολοιπο σπιτι)
. Μετα απο δυο χρονια, η Μυρτουλα πολυ πιο μεγαλη πια, ξαναδοκιμασα να στολισω δεντρο.Αυτην την φορα αδιαφορησε τελειως , το αγνοησε παντελως, περισσοτερο μου 'ριχνε τα αλλα διακοσμητικα που εβαζα στο σπιτι.
Τωρα φετος με τον Αρη, θα δουμε αν δεν γυρισουμε παλι πισω στις εποχες χωρις δεντρο.

Δειτε και την φωτο της Μυρτουλας με το δεντρο εξπρες και δυο φωτο της, απο τα περσινα Χριστουγεννα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ria23
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
νικη την τελεια αυτη κιτρινη καρεκλα απο που την πηρες !!!!!!!!!!ειναι τελεια !!!!!!!!την ερωτευτηκα!!!!!!1 καλα η μυρτουλα με σκουφο δεν παιζεται!![]()
Απο την Neoset. Δες πως την περιποιηθηκε η Μυρτουλα

Συνημμένα
ria23
Διάσημο μέλος

Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν μου λέτε,έχει κανείς ιδέα αν στα Καρφούρ έχουν φέρει χριστουγεννιάτικα δέντρα;;![]()
Ναι, έχει. Είδα τα Χριστουγεννιάτικα πριν λίγες ημέρες που πήγα.
tsitsini
Νεοφερμένο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Και τα στολιδια τα βαζεις απο το κεντρο και πανω,ή και στο κατω μερος του δεντρου ?Εγώ, τα πρώτα τους Χριστούγεννα, έκανα το λάθος να στολίσω ένα μικρό δέντρο, από αυτά που μπορείς να τα βάλεις και πάνω σε τραπέζι. Κάθε βράδυ το έριχναν. Από τότε στολίζουμε μόνο μεγάλο και ... ούτε γάτα ούτε ζημιά.:cat::greycat:

ria23
Διάσημο μέλος
Και τα στολιδια τα βαζεις απο το κεντρο και πανω,ή και στο κατω μερος του δεντρου ?![]()

την ιδια απορια εχω και γω???????????

δεν κυνηγά τα μπαλακια μες στο σπιτι??????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
αλλά έχει ΚΑΙ κάτω στολίδια. Ε! Δεν ασχολούνται... περνάνε καμιά δυο φορές από κάτω, αλλά δεν ρίχνουν τίποτε. Τουλάχιστον ως πέρυσι. Θα σας πω και τα φετινά μας καμώματα, αλλά γιατί να άλλαξε κάτι;

ria23
Διάσημο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Δεν παιζει μονο με οτι κινειται, αλλα και με οτι υπαρχει πιθανοτητα να κινηθει, εαν εχει δεχθει αρκετή ορμη απο τη πατουσα του!!!!!!!!!!εισαι τυχερη αλιμονο σε μας που οτι κουνιεται ειναι και παιχνιδι!!!!!! οπως ειπαμε και με την κατερινα θα στολισουμε το μπανιο που δεν εχουν προσβαση![]()

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Δεν χρειαστηκαμε φατνη. ΕΙχαμε ζωντανη:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
chryssa
Διάσημο μέλος
Το post μου θυμίζει λίγο από ΑΜΑΝ Teleshopping
, αλλά είναι δοκιμασμένο από συγγενή που είχε έναν μπέμπη (ανθρωπομωρό εννοώ) σε ηλικία "μπουσουλάω και βάζω στο στόμα μου ό,τι βρω μπροστά μου!" Ο μικρός καθόταν σα χάνος και κοίταζε τα φωτάκια πίσω από το τζάμι! Τώρα μένει να δούμε ποιος θα κάνει το πρώτο πείραμα σε γάτες!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Γιουληηηηηηηηηηηηηη!!!https://cattycorner.3dcartstores.co...rnaments-Cat-Christmas-Stockingfont_c_49.html Και για τους λατρεις των γατιων, στολιδια με τη μορφη γατας!!!!!!!!

Παναγιά μου...Τέτοια να μου λέτε!!!Και μενα μαγισσα αυτη ειναι η απορια μου για φετος τα Χριστουγεννα.
Πως θα καταφερω να στολισω δεντρο με τον καπεταν-Αρη.
Η Μυρτουλα στα πρωτα της Χριστουγεννα(2003, τεσσαρων μηνων περιπου)
μολις στολισα το δεντρο πηγε και δαγκωσε το καλωδιο απο τα λαμπακια,που ευτυχως δεν ηταν στην μπριζα.Φυσικα αμεσως ξεστολισα το δεντρο και ισα που προλαβα να την βγαλω μια και μοναδικη φωτογραφια.
Μετα για δυο χρονια δεν τολμησα να ξαναστολισω δεντρο(στολιζα το υπολοιπο σπιτι). Μετα απο δυο χρονια, η Μυρτουλα πολυ πιο μεγαλη πια, ξαναδοκιμασα να στολισω δεντρο.Αυτην την φορα αδιαφορησε τελειως , το αγνοησε παντελως, περισσοτερο μου 'ριχνε τα αλλα διακοσμητικα που εβαζα στο σπιτι.
Τωρα φετος με τον Αρη, θα δουμε αν δεν γυρισουμε παλι πισω στις εποχες χωρις δεντρο.
Δειτε και την φωτο της Μυρτουλας με το δεντρο εξπρες και δυο φωτο της, απο τα περσινα Χριστουγεννα.![]()

Εμείς δυστυχώς ή ευτυχώς θα στολίσουμε δέντρο και οπως βγει..Το πολύ πολύ να τα μαζεύουμε κάθε δευτερολεπτο και να έρχονται οι απο κάτω για παραπονα φασαρίας...

Μαζί σου..στην προσπάθεια όλοι...Ρία ακούς..πάμε για χριστουγεννιάτικο δένδρο και αν μας βγει αποψήλωση απλά μαζεύουμε τα σπασμένα..Κατάλαβα...! Μ' όλες αυτές τις περιγραφές και σκεφτόμενη το Spike που είναι 2 μηνών και δεν μένει ακίνητος ούτε λεπτό βλέπω να γυρίζω σπίτι και να βλέπω το δέντρο κάτω και τον άντρα μου να κυνηγάει το γατούλη!! Εγώ πάντως θα το προσπαθήσω, αν και ξέρω οτι θα τον βρίσκω συνέχεια επάνω!!! Αλλά τι να κάνω... Τα Χριστούγεννα θέλω να είναι όλα στολισμένα!!!
Στέλλα μακάρι και σε εμένα να γίνει το ίδιο...Εγώ, τα πρώτα τους Χριστούγεννα, έκανα το λάθος να στολίσω ένα μικρό δέντρο, από αυτά που μπορείς να τα βάλεις και πάνω σε τραπέζι. Κάθε βράδυ το έριχναν. Από τότε στολίζουμε μόνο μεγάλο και ... ούτε γάτα ούτε ζημιά.:cat::greycat:
Φοβερό αυτό!Εμείς περσι με τρια γατονια στολισαμε μια χαρα δεντρο. Κατψ βαλαμε μονο πλαστικα παιχνιδια και στα ψηλα οτι πιο ευθραστο. Παιξαν και τα τρια με την ψυχη τους, το χαρηκαν, κυνηγησαν και οσα παιχνιδακια κατεβασαν κατω, αμε. Τα χαρηκαμε τα ΧριστουγενναΔεν χρειαστηκαμε φατνη. ΕΙχαμε ζωντανη:
Ναι κι εγώ το σκέφτηκα και το πρότεινα στην συγκάτοικο..Θέλει όμως παραδοσιακές γιορτές..15 μέρες μου ζήτησε να κρατήσουμε τα μωρά στο ένα δωμάτιο το πολύ πολύ..Ακόμα μία πρόταση για όσους έχουν γατούνια ατίθασα αλλά θέλουν οπωσδήποτε δέντρο στολισμένο με την Άρτα και τα Γιάννενα! Το δέντρο τοποθετημένο ακριβώς έξω από μία μπαλκονόπορτα! Απαραίτητη προϋπόθεση να μη βρέχεται και έχουμε κανένα ατύχημα, αλλά και να υπάρχει πρίζα κάπου κοντά για τα φωτάκια! Το ανάβεις και το βλέπετε όλοι μαζί από μέσα, χωρίς το άγχος "θα φάει το καλώδιο, θα πάθει ηλεκτροπληξία, θα πετάξει κάτω τις μπάλες ή και το δέντρο ολόκληρο, κλπ".
Το post μου θυμίζει λίγο από ΑΜΑΝ Teleshopping, αλλά είναι δοκιμασμένο από συγγενή που είχε έναν μπέμπη (ανθρωπομωρό εννοώ) σε ηλικία "μπουσουλάω και βάζω στο στόμα μου ό,τι βρω μπροστά μου!" Ο μικρός καθόταν σα χάνος και κοίταζε τα φωτάκια πίσω από το τζάμι! Τώρα μένει να δούμε ποιος θα κάνει το πρώτο πείραμα σε γάτες!
![]()
Πραγματικά δεν ξέρω..Δεν θέλω να της πω κι όχι ...Εχει κάνει τόσα!!!
Θα δειξει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τα θέλω όλα!!!https://cattycorner.3dcartstores.co...rnaments-Cat-Christmas-Stockingfont_c_49.html Και για τους λατρεις των γατιων, στολιδια με τη μορφη γατας!!!!!!!!

Ξέρει πότε να με φωνάζει το Κατερινιώ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool