ria23
Διάσημο μέλος

εμένα και η γάτα στη μέση φώτο μοντάζ μου κάνει... γιατί πολύ ήσυχα φαίνονται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
ΚΑλέ Ρια δεν μου απάντησες ποτε???Ρια τελικά εσύ τι αποφάσισες να κάνεις??Θα στολίσεις δέντρο για δοκιμή????![]()

Τελικά μετά από μια εκ του τηλεφωνου συζήτηση που έκανα με την συγκάτοικο διαπίστωσα ότι είχε γίνει κάτι σαν παρεξήγηση.Εγώ νομιζα ότι θα μείνουν 15 μέρες κλεισμένα τα γατιά..και η ιδια ότι θα μεταφέρουμε τελικά το δέντρο.Αποφάσισε δε η ίδια χωρις να με ενημερώσει..
ότι θα πάρει ένα πολυ κοντο δεντρακι πααααααρα πολυ κοντό..μισο μέτρο που απλά θα το βαλουμε στην πρίζα και τέλοσ..
Δεν έχω την τέλεια συγκάτοικο????????

tsitsini
Νεοφερμένο μέλος
), θα το επιχειρίσω πρός το τέλος της εβδομάδας!!!
Να ηρεμίσει λίγο το παιδί μου γιατί από χθές είναι μονίμως με το μάτι γουρλωμένο και τα αυτιά πίσω!!! Σαν νίντζα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Σε παρακαλώ όταν τελικά βάλετε στην πρίζα το δεντράκι, γράψε εναν μικρό σχολιασμο!
Πάντως, τα δικά μου που όταν ήταν μικρά μου έριχναν το δέντρο συνεχώς κάτω, τώρα που στόλισα ένα ακόμη πιο μικρό και είναι εντελώς του χεριού τους (ή της πατούσας τους
) και πάνω στο πάσο, άρα εύκολο στις πτώσεις, δεν το αγγίζουν καν. Πάνε κοντά, ποζάρουν, μουσουδίζουν τις μπάλες και τα φωτάκια και φεύγουν επιδεικτικά γιατί έχουν και δουλειές, δεν μπορούν να ασχολούνται όλο με τα στολίδια της μαμάς.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Δεν έχω την τέλεια συγκάτοικο????????![]()
Την έχεις! Συγχαρητήρια και για τη συγκάτοικο! Πολύ καλή ιδέα αυτή με το μικρό δεντράκι!
Εμείς λέμε να στολίσουμε την Κυριακή. Αλλά δεν έχουν βγεί ακόμα τα αληθινά κι αν δεν βγουν μεχρι το ΣΚ θα περιμενουμε ακομα λιγο.
Αληθινό ε? Ελπίζω τα γατούνια σου να μην αποφασίσουν να βοσκήσουν!

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
. Θα δείξει.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Περισι βοσκησαν με την ψυχή τους. Τους αρεσε η μυρωδια, τα μπαλακια και τα σοκολατακια που κρεμανε κατα παραδοση οι Γαλλοι. Μας το διαλυσαν. Αλλα τί να κάνουμε, είμαστε υπερ του αληθινού και καλά να παθουμεΑληθινό ε? Ελπίζω τα γατούνια σου να μην αποφασίσουν να βοσκήσουν!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Κείρα
Δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Ηρθα εδώ γιατι αλλού συγχίζομαι!!

Λοιπόν...εγώ θα στολίσω την άλλη εβδομάδα!
πριν τα γενέθλια του Χρήστου που ειναι στις 13! Περσι ειχα μόνο τη Καλυψώ!
Φετος πάμε για κατεδάφιση γρήγορα!
Ειδικά αν κυνηγιούνται το ζευγος Μορφέας Σεμέλη απο κάτω

katerina10
Περιβόητο μέλος
ούτως ή αλλως έχει ήδη γίνει american bar το σπιτι μας. Ε, ας γίνει και american christmas bar για λιγες μερες. Εχουμε και οι διποδοι καποιες αναγκες.![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλα τι τους έπιασε έχουμε καμια πανσέληνο ή εκλειψη?????Α ρε Κατερινιώ...με το χαρούμενο και αισιόδοξο θεματάκι σου...!!
Ηρθα εδώ γιατι αλλού συγχίζομαι!!
Λοιπόν...εγώ θα στολίσω την άλλη εβδομάδα!πριν τα γενέθλια του Χρήστου που ειναι στις 13!
Περσι ειχα μόνο τη Καλυψώ!
Φετος πάμε για κατεδάφιση γρήγορα!
Ειδικά αν κυνηγιούνται το ζευγος Μορφέας Σεμέλη απο κάτω![]()
Α μωρέ συγχιστηκα και εγώ..Κρίμα την κοπέλα, σιγά μην θελήσει να φιλοξενήσει ξανά..Τεσπα, θέλω να τους πάρω σκουφάκια από τα τζάμπο σίγουρα κάτι θα έχουν για μωρά..εεεε λέω να τα πάρω για τα γατάκια μου...Γιούλη μου λέω να αρχίσουμε τα στοιχήματα τώρα!!!Λοιπόν εγώ λέω ότι το πρώτο δέντρο προς κατεδαφιση θα είναι της ΚΕΙΡΑΣ!!!!!!!

4 γατια που πέφτει και καμια σφαλιάρα όλο και κάτι θα συμβεί...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
ποιος ??ο ίωνας???ή η αθηνούλα??εμεις ξεκινήσαμε με το μασούλημα της ακρης...αντε και να δω με τι θα συνεχίσουμε...![]()

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Κρέμασε καμια κροκετιτσα να έχουν να μασουλανε. Μονο με πρασιναδα δεν ειναι Χριστουγεννα αυταεμεις ξεκινήσαμε με το μασούλημα της ακρης...αντε και να δω με τι θα συνεχίσουμε...![]()
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ποιος ??ο ίωνας???ή η αθηνούλα??![]()
όλο μας κάνει την εκπληξη η Αθηνα....αυτη ειναι ο πρωτο μαστορας....

χρουτσου χρουτσου...το ποντικι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool