Έρχονται Χριστούγεννα!!!!

καθε μερα τα μαζευω αλλα μερικα ειναι πολυ μικρα και αντε να τα βρεις το ποντικακι δεν το ξεχωριζεις απο το πατωμα:lol::lol: ναι μου τα φερνει και τα βαζει εκει που καθομαι βρε λες στην προηγουμενη ζωη της να ηταν σκυλος??????:lol::lol::lol::lol::lol:
Να μην ειναι τοσο μικρα που να μπορουν να τα καταπιουν,να τα πιανουν οχι να σου πνιγουν κιολας,και αν καπως μεγαλυτερα ουτε εσυ θα κινδινευης να τα πατησεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι καλε δεν καταπινονται απλα το συγκεκριμενο ποντικακι το εχει ερωτευτει!!!αλλη μια φορα της ειχα παρει τα ξεκανε και τα πεταξα τωρα τελευταια ηταν λιγο παραπονιαρα και τωρα με αυτο ξαναπηρε τα πανω της!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:..ειναι αυτα τα μικρα με 50 λεπτα απο τα πετ σοπ:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ντύστε τις γάτες σας, στο πνεύμα των ημερών...!!!:blink: :lol: :P

Συνημμένα

• 163293905_tp.jpg
    163293905_tp.jpg
    8,9 KB · Εμφανίσεις: 14
Και κοιτάξτε τι βρήκα σε είδη ζώων, αποκλειστικά για γάτες.:blink: ( προσέξτε τα ποντίκια που κρέμονται). Για να μην έχετε πρόβλημα με το στολισμό του δέντρου. :P

Συνημμένα

• 59a2_1.JPG
    59a2_1.JPG
    19 KB · Εμφανίσεις: 31
Τι ωραιο δεντρο!Ετσι ειναι δικαιο,να εχουν κι αυτα το δεντρακι τους!:lol:

Ντύστε τις γάτες σας, στο πνεύμα των ημερών...!!!:blink: :lol: :P

Α, Ειρήνη, θα σας μαλώσω!:P Δεν είδατε ολόκληρο Γατο-Βασίλη (με τάρανδο, αλλά δεν φαίνεται εδώ...) στο θεματάκι μας; καμαρώστε!

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=25415&page=24

Λετε να παρω κι εγω κανενα σκουφι του Σειριου;Θα του πηγαινει το κοκκινο;:lol:

Και κοιτάξτε τι βρήκα σε είδη ζώων, αποκλειστικά για γάτες.:blink: ( προσέξτε τα ποντίκια που κρέμονται). Για να μην έχετε πρόβλημα με το στολισμό του δέντρου. :P

zoo τι τελειο δεντρακι που το βρηκες?????? ειναι τελειο να χαρουν και τα γατονια μας!!!!!:lol::lol::lol:

zoo τι τελειο δεντρακι που το βρηκες?????? ειναι τελειο να χαρουν και τα γατονια μας!!!!!:lol::lol::lol:
Ρία μου τελικά υπαρχει ελπίδα και για εμάς..:rolleyes::up::lol:

καλε ναι πες μας οταν μπεις zoo!!

κατερινα αντι για δεντρο φετος στολισα μια πορτα και ενα κουρτινοξυλο!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

καλε ναι πες μας οταν μπεις zoo!!

κατερινα αντι για δεντρο φετος στολισα μια πορτα και ενα κουρτινοξυλο!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
:(:/:Εμείς θα σε ενημερώσουμε στις 15!!!:/:Καλό είναι και το κουρτινόξυλο χαχαχαχα:lol:βαλε και κανα αυτοκόλλητο στα τζάμια!!!;)

Καλε τι λετε εσεις εδω?? :P:lol:

Σας επαναφέρω στη τάξη! :lol:
i0094.jpg

τη Παρασκευη θα στολισω εγώ:)

τη Παρασκευη θα στολισω εγώ:)
Κατω απο το δεντρο μας βάζουμε ράγες με ένα ομορφο τρένο που τρέχει με μπαταρια κι εχει φωτακι, ηχο και καπνο ...μεχρι σταθμο με επιβάτες εχει:P
η Καλυψω σημασια δεν του έδινε...προβλέπω άγριο τρενοκυνηγητο απο τα άλλα δυο:lol:

Θα ειναι υπεροχο.Οταν γινει βγαλε φωτογραφιες.:lol:

καθε μερα τα μαζευω αλλα μερικα ειναι πολυ μικρα και αντε να τα βρεις το ποντικακι δεν το ξεχωριζεις απο το πατωμα:lol::lol: ναι μου τα φερνει και τα βαζει εκει που καθομαι βρε λες στην προηγουμενη ζωη της να ηταν σκυλος??????:lol::lol::lol::lol::lol:
Δοκιμασες να τους τα ξαναπεταξεις?οταν το κανανε τα δικα μου μπορω να σου πω πως στο τσακ προλαβαινα την τουαλετα:lol::lol::lol::lol: και ΔΕΝ ειναι σκυλακια(αν και δεν θα ορκιστω κιολας):confused::hmm::blink::lol:

Δοκιμασες να τους τα ξαναπεταξεις?οταν το κανανε τα δικα μου μπορω να σου πω πως στο τσακ προλαβαινα την τουαλετα:lol::lol::lol::lol: και ΔΕΝ ειναι σκυλακια(αν και δεν θα ορκιστω κιολας):confused::hmm::blink::lol:

μην ορκιζεσαι!!!! το πετας και στο φερνει πισω!! γατα εχω ή κουταβι????:blink::hmm::hmm::lol::lol::lol::lol:

Καλε τι λετε εσεις εδω?? :P:lol:

Σας επαναφέρω στη τάξη! :lol:
i0094.jpg
Τέλεια:up: :up: :up: Κάποιο γατάκι πιστεύει τρελά στον Αηβασίλη μου φαίνεται:happy:

Τέλεια:up: :up: :up: Κάποιο γατάκι πιστεύει τρελά στον Αηβασίλη μου φαίνεται:happy:

Το υποκοριστικό -άκι μ'άρεσε.ΓΑΤΑΡΟΣ είναι αυτός:P:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back