Έρχονται Χριστούγεννα!!!!

H αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι που το βρήκα το δέντρο. :redface:
Αλλά ψάχνοντας στο γκούγκλη, βρήκα αυτήν την ιστοσελίδα που το έχει.
https://images.google.com/imgres?imgurl=https://www.petplanet.co.uk/shop_dev/assets/new_product_images/cleopet/7566.jpg&imgrefurl=https://www.petplanet.co.uk/product.asp%3Fdept_id%3D40%26pf_id%3D7566&usg=__QDLuj-G0trGUWNKYR2Gq3-Z5EY8=&h=240&w=240&sz=9&hl=el&start=148&sig2=CfupxCHjye7BDPklyp4dTA&um=1&tbnid=6DtyQAU8uyAlZM:&tbnh=110&tbnw=110&ei=7PE_SeLlCpvIwQG84ZzNDw&prev=/images%3Fq%3Dcat%2Bchristmas%2Btree%26start%3D140%26ndsp%3D20%26um%3D1%26hl%3Del%26lr%3D%26sa%3DN
Νομίζω είναι το ίδιο.

Επίσης μπορείτε να κάνετε το εξής: πάρτε το πιο κάτω σετ που είναι για να στολίσετε το μπουκάλι της σαμπάνιας ή του κρασιού και..........Συνεχίζεται :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• aivasilis.jpg
    aivasilis.jpg
    66 KB · Εμφανίσεις: 23
Ξηλώστε το καπέλο από το κεφάλι... και βουαλά μια ωραιότατη στολή για τα γατόνια σας...!!!:up::up::up:

Και μόνο με 1,5 ευρώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• ΑιΒασίλης.jpg
    ΑιΒασίλης.jpg
    113,2 KB · Εμφανίσεις: 25
H αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι που το βρήκα το δέντρο. :redface:
Αλλά ψάχνοντας στο γκούγκλη, βρήκα αυτήν την ιστοσελίδα που το έχει.
https://images.google.com/imgres?img...as+tree&start=140&ndsp=20&um=1&hl=el&lr=&sa=N
Νομίζω είναι το ίδιο.

Επίσης μπορείτε να κάνετε το εξής: πάρτε το πιο κάτω σετ που είναι για να στολίσετε το μπουκάλι της σαμπάνιας ή του κρασιού..........Συνεχίζεται :P

αντε χρυσουλακι μου πως και πως σε περιμεναμε!!!!! να μας σωσεις:lol::lol::lol::lol:

αντε χρυσουλακι μου πως και πως σε περιμεναμε!!!!! να μας σωσεις:lol::lol::lol::lol:

Ρία μου, ήθελα από το πρωί να σας απαντήσω. Μπαίνω από τη δουλειά και βλέπω τι γράφετε. Αλλά πατάω και τον κωδικό και το ψευδώνυμο και δεν συνδέεται...:/: ώστε να μπορώ να γράψω κιόλας.
Αναγνωρίζει ότι είναι άλλος υπολογιστής; :hmm: Πως συνδέεστε εσείς;

εγω συνδεομαι και απο το τει μια χαρα!!! δεν ξερω!! γιατι δεν μπαινει εσενα!!!:blink:

Α, Ειρήνη, θα σας μαλώσω!:P Δεν είδατε ολόκληρο Γατο-Βασίλη (με τάρανδο, αλλά δεν φαίνεται εδώ...) στο θεματάκι μας; καμαρώστε!

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=25415&page=24

Η αλήθεια Στέλλα είναι ότι έχω πολλά θέματα που δεν έχω παρακολουθήσει και πρέπει κάποια στιγμή να το κάνω.:redface: Τώρα που έρχονται οι γιορτές και δεν θα ξέρω τι να κάνω, θα τα διαβάσω όλα.;)

εγω συνδεομαι και απο το τει μια χαρα!!! δεν ξερω!! γιατι δεν μπαινει εσενα!!!:blink:

Δεν ξέρω...:/: Επειδή έχω κρατήσει το επιβεβαιωτικό της εγγραφής που μου έστειλαν, βάζω και το σωστό ψευδώνυμο και το νούμερο. Τι άλλαξα από κεφαλαία σε μικρά, τι από ελληνικά σε αγγλικά...τίποτα! :(
Σε ποιά ενότητα να στείλω μήνυμα; Ή να στείλω απευθείας στη Μισέλ; ( Δεν έχει χαθεί αυτή όμως) :hmm:;

Πως; Αφού είναι Αγγλία. :/:

Θένια, ετοίμασε άλλη μια βαλίτσα με χριστουγεννιάτικα γατόδεντρα! :P Όχι πολλά. Καμιά 20αριά που σίγουρα θέλουμε...:P:P:P :lol::lol::lol:

Δεν ξέρω...:/: Επειδή έχω κρατήσει το επιβεβαιωτικό της εγγραφής που μου έστειλαν, βάζω και το σωστό ψευδώνυμο και το νούμερο. Τι άλλαξα από κεφαλαία σε μικρά, τι από ελληνικά σε αγγλικά...τίποτα! :(
Σε ποιά ενότητα να στείλω μήνυμα; Ή να στείλω απευθείας στη Μισέλ; ( Δεν έχει χαθεί αυτή όμως) :hmm:;

μπα!! μπηκε για λιγο το μεσημερι!!!!!!:P

Και αυτά τα στολίδια...σίγουρα δεν σπάνε. Τώρα που το σκέφτομαι όμως, θα προσπαθούν να τα τραβήξουν...και πάει το δέντρο. :/:

Πάντως σε όποιες αρέσει, ας βάλουν τις γιαγιάδες σε δράση. :rolleyes:

Συνημμένα

• 148322752_o.jpg
    148322752_o.jpg
    92,3 KB · Εμφανίσεις: 25
Ιδού το αποτέλεσμα!!!:up::up::up: :lol::lol::lol:

Συνημμένα

• christmas olio.jpg
    christmas olio.jpg
    117,3 KB · Εμφανίσεις: 44
  • christmasnefelitsa.jpg
    christmasnefelitsa.jpg
    123,3 KB · Εμφανίσεις: 37
Ξηλώστε το καπέλο από το κεφάλι... και βουαλά μια ωραιότατη στολή για τα γατόνια σας...!!!:up::up::up:

Και μόνο με 1,5 ευρώ!

Ζοο υπεροχη η φωτο με την στολη.:up::up:
Απο που την πηρες? :hmm::)

ΑΧΧΧΧΧΧ.Τι τραβανε τα παιδια με την τρελη ελληνιδα μανα.....:lol::lol::lol::lol:

Ζοο υπεροχη η φωτο με την στολη.:up::up:
Απο που την πηρες? :hmm::)

Από το jumbo.

ΑΧΧΧΧΧΧ.Τι τραβανε τα παιδια με την τρελη ελληνιδα μανα.....:lol::lol::lol::lol:

Ωραία τρέλλα όμως, δεν μπορείς να πεις...:P:lol:

Από το jumbo.

Ωραία τρέλλα όμως, δεν μπορείς να πεις...:P:lol:
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τελειο!!!!!!!!! τι δωρο θα σου φερει ο ''Γατο Βασίλης''??? :up::up:

Μπραβο Ειρήνη!!!
Πολυ Εξυπνο και πολύ ομορφο!!! :up:

Χριστουγεννιατικο Δεντρο

Εχτες εφτιαξα δεντρο πιστευω με τα νεα στολιδια που απεκτησε το δεντρο μεχρι μεθαυριο δεν θα υπαρχει αλλα ειναι αφασια εντωμεταξυ δεν προλαβαινω να τα τραβηξω και φωτογραφια μολις το καταλαβαινουν πλεον γινονται καπνως:D

Αυτό πάντα με απασχολούσε. 8 χρόνια έχουμε να βάλουμε δένδρο σπίτι! Είμαι σίγουρη ότι το αστέρι της κορυφής θα ήταν ο γάτος και φτου και από την αρχή το δέντρο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back