moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Πολύ πρωτότυπο και όμορφο το δεντράκι σου!!! Τέλειο!Να και το δικό μας το δεντράκι. Είναι ένα κλαδί ελιάς. Ο Φρέντυ δυστυχώς θεώρησε οτι το στολισαμε γι'αυτον και ηθελε να παιξει με ολα τα παιχνιδακια αλλα του έβαλα τις φωνές και με κοιταγε απορημένος(τί φωνάζει αυτή; δικό μου δεν είναι
. Βεβαια ολο και κοιταει ποτε δεν θα τον δουμε για να παει να παιξει. Τα αλλα τρια ενθουσιαστηκαν με τις πετρες, το δεντρο δεν τους πολυνοιαζει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

και η τελευταια φωτο με ενα ζουζουνι να πειραζει τις μπαλες ...τελεια

katerina10
Περιβόητο μέλος
Να και το δικό μας το δεντράκι. Είναι ένα κλαδί ελιάς. Ο Φρέντυ δυστυχώς θεώρησε οτι το στολισαμε γι'αυτον και ηθελε να παιξει με ολα τα παιχνιδακια αλλα του έβαλα τις φωνές και με κοιταγε απορημένος(τί φωνάζει αυτή; δικό μου δεν είναι
. Βεβαια ολο και κοιταει ποτε δεν θα τον δουμε για να παει να παιξει. Τα αλλα τρια ενθουσιαστηκαν με τις πετρες, το δεντρο δεν τους πολυνοιαζει

Καλά αυτός ο Φρέντυ δεν παίζεται πια..Λοιπόν, ελπιζω να ζήσει το δεντράκι ως το τέλος του στολισμού σαας γιατι με έναν φρέντυ να το καταδιώκει και να το βάζει στο μάτι....δεν το βλέπω

kimi
Νεοφερμένο μέλος
) και πλεον αναβουν τα μισα. Ευτυχως ηταν τα παλια. Τωρα περναει κατω απο το δεντρο ριχνει τις κατω μπαλες και παιζει με αυτες.Κατι ηξερα που πήρα πλαστικές!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Να και το δικό μας το δεντράκι.
Και του χρόνου.
Είναι υπέροχο! Ειδικά όταν στο ντεκόρ είναι και ο Φρέντυ.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ελπίζω φέτος να σακκουλευτεί ότι παραμεγάλωσε κι ότι δεν μπορεί πια να κάνει τον λοκατζή ανάμεσα στα κλαδιά του δέντρου...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Τελικά, το σκέφτηκα από 'δω, το σκέφτηκα από 'κει, και αποφάσισα να στολίσω στις 22 του μηνός, για να μην μείνουν χωρίς επίβλεψη το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο μαύρος ταλιμπάν!
Ελπίζω φέτος να σακκουλευτεί ότι παραμεγάλωσε κι ότι δεν μπορεί πια να κάνει τον λοκατζή ανάμεσα στα κλαδιά του δέντρου...
Εμεις με υπομονη περιμενουμε τις φωτο.

Ωραια αντιθεση παντος κανει το ασπρο με το μαυρο!

Εμεις στολισαμε αυτο το Σ/Κ. Πραδοξως ο Αρουλης μεχρι στιγμης αγνοει παντελως το δεντρακι μας!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

( το κινητο μου το εχεις? ή το εχασες και αυτο? )

tzoutzou
Διάσημο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

https://snapshot.parade.com/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=936158&g2_serialNumber=3
https://www.goodhousekeeping.com/cm/goodhousekeeping/images/MQ/kramer-santa-de.jpg
https://www.cats-inverurie.co.uk/Images/News/Oct04/xmas_cat.jpg
https://z.about.com/d/cats/1/0/C/y/2/Luna500x588.jpg
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Κατερινα καλημερα!! στολισες δεντρακι χτες?
( το κινητο μου το εχεις? ή το εχασες και αυτο? )![]()
Χθες στολίσαμε κι εμείς όσο γίνεται......
το δικό μας αλίνα το δεντράκι είναι ψηλό για μικρό και πέφτει από μόνο του.λίγο φουυυυ να του κάνεις έχει πέσει..αποφασίσαμε να το βγάζουμε ΑΝ χρειαστεί!!!Κ ι εμεις στολισαμε δεντρακι χθες και η Leia το πλακωσε στις δαγκωνιες μονο οταν ηταν στο πατωμα και το εφτιαχνα!Κατα τα αλλα το αγνοει..μονο μια φορα την πετυχα να ριχνει μια σφαλιαρα σε μια απο τις (συρματινες) μπαλες που εχω....
Προς το παρον ΡΙΑΑΑΑΑΑΑ είναι στο πλυντήριο πάνω , μέσα στο μπάνιο!!!Καλέ έχει τόσες που έχουν βάλει σε αυτό το θέμα!!Αχχ θελω μια φωτογραφια να βρω με βιρμανακι ....![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Τι εννοεις τοσες? χμμμ θα βαλω σκουφι στον Αλφι και θα τον φωτογραφησω!!!!!!!![]()

Τέλειος θα είναι!!!Εχει κάποια στιγμή φωτός με βιρμανάκια...μπορεί να μην είναι πολλές αλλά είχε πάρει ααρκετά ποστς ο σχολιασμός τους

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Δεν τα ειδα, γενικα ειναι λιγο τρελοκομειο η δουλεια αυτη την εβδομαδα......ευελπιστω να ξεκουραστω την επομενη εβδομαδα. Μετραω και εγω μερες μεχρι τη Παρασκευη!!Τέλειος θα είναι!!!Εχει κάποια στιγμή φωτός με βιρμανάκια...μπορεί να μην είναι πολλές αλλά είχε πάρει ααρκετά ποστς ο σχολιασμός τους
![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ευτυχως ομως και τα δυο μου γατοπαιδα μεχρι στιγμης, το αγνοουν παντελως οπως και τα υπολοιπα χριστουγεννιατικα στολιδακια.

Συνημμένα
katerina10
Περιβόητο μέλος
Εγώ ψιλοκάθομαι..Δεν τα ειδα, γενικα ειναι λιγο τρελοκομειο η δουλεια αυτη την εβδομαδα......ευελπιστω να ξεκουραστω την επομενη εβδομαδα. Μετραω και εγω μερες μεχρι τη Παρασκευη!!![]()

Τα νεύρα μου!!!!!Σκλάβους θέλουν να μας κάνουν!!!!!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Τέλειο είναι!Να σας δειξω και το δικο μας δεντρακι, που ειναι λιγο μικρουλικο
Ευτυχως ομως και τα δυο μου γατοπαιδα μεχρι στιγμης, το αγνοουν παντελως οπως και τα υπολοιπα χριστουγεννιατικα στολιδακια.![]()
Εμας γέρνει και δεν είναι έτσι φουσκωτό...
Και πέφτει..χε χε χε
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ναι το ακουσα και εγω....σε αυτο το κλαδο που ειμαι ηδη ισχυει αυτο.Εγώ ψιλοκάθομαι..Αλλά όταν πάω σπίτι ευτυχώς έχω ΠΟΛΛΗ δουλειά..Ασε ασε άκουσα και στο ραδιοφωνο ότι σχεδόν αποφ΄σισαν οι της ευρωπαικής ένωσης να δουλεύουμε πάνω από 70 ώρες την εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Τα νεύρα μου!!!!!Σκλάβους θέλουν να μας κάνουν!!!!!!!
![]()
Το εργοταξιο ειναι ανοιχτο 7 μερες την εβδομαδα και μερικες φορες απο 7 το πρωι μεχρι πολυ αργα το βραδυ - μιλαω για τους μηχανικους 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool