Έρχονται Χριστούγεννα!!!!

TΙ ομορφο που ειναι,σαν να το παιρνει ο αερας!Και του χρονου,πολυ πρωτοτυπο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να και το δικό μας το δεντράκι. Είναι ένα κλαδί ελιάς :). Ο Φρέντυ δυστυχώς θεώρησε οτι το στολισαμε γι'αυτον και ηθελε να παιξει με ολα τα παιχνιδακια αλλα του έβαλα τις φωνές και με κοιταγε απορημένος(τί φωνάζει αυτή; δικό μου δεν είναι;). Βεβαια ολο και κοιταει ποτε δεν θα τον δουμε για να παει να παιξει. Τα αλλα τρια ενθουσιαστηκαν με τις πετρες, το δεντρο δεν τους πολυνοιαζει
Πολύ πρωτότυπο και όμορφο το δεντράκι σου!!! Τέλειο!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ ωραιο δεντρακι!!!!!!:):):) και η τελευταια φωτο με ενα ζουζουνι να πειραζει τις μπαλες ...τελεια:P:P:):):lol::lol:

Να και το δικό μας το δεντράκι. Είναι ένα κλαδί ελιάς :). Ο Φρέντυ δυστυχώς θεώρησε οτι το στολισαμε γι'αυτον και ηθελε να παιξει με ολα τα παιχνιδακια αλλα του έβαλα τις φωνές και με κοιταγε απορημένος(τί φωνάζει αυτή; δικό μου δεν είναι;). Βεβαια ολο και κοιταει ποτε δεν θα τον δουμε για να παει να παιξει. Τα αλλα τρια ενθουσιαστηκαν με τις πετρες, το δεντρο δεν τους πολυνοιαζει
:lol::lol:Καλά αυτός ο Φρέντυ δεν παίζεται πια..Λοιπόν, ελπιζω να ζήσει το δεντράκι ως το τέλος του στολισμού σαας γιατι με έναν φρέντυ να το καταδιώκει και να το βάζει στο μάτι....δεν το βλέπω:P:P:P:lol::lol:

Εγω οταν στολιζα, η γατουλα επαιζε με τα φωτακια και τα δαγκωνε (εννοειται οτι δεν ηταν στην πριζα :lol:) και πλεον αναβουν τα μισα. Ευτυχως ηταν τα παλια. Τωρα περναει κατω απο το δεντρο ριχνει τις κατω μπαλες και παιζει με αυτες.Κατι ηξερα που πήρα πλαστικές!

Να και το δικό μας το δεντράκι.

Και του χρόνου. :) Είναι υπέροχο! Ειδικά όταν στο ντεκόρ είναι και ο Φρέντυ.:happy:

Τελικά, το σκέφτηκα από 'δω, το σκέφτηκα από 'κει, και αποφάσισα να στολίσω στις 22 του μηνός, για να μην μείνουν χωρίς επίβλεψη το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο μαύρος ταλιμπάν!
Ελπίζω φέτος να σακκουλευτεί ότι παραμεγάλωσε κι ότι δεν μπορεί πια να κάνει τον λοκατζή ανάμεσα στα κλαδιά του δέντρου...

Τελικά, το σκέφτηκα από 'δω, το σκέφτηκα από 'κει, και αποφάσισα να στολίσω στις 22 του μηνός, για να μην μείνουν χωρίς επίβλεψη το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο μαύρος ταλιμπάν!
Ελπίζω φέτος να σακκουλευτεί ότι παραμεγάλωσε κι ότι δεν μπορεί πια να κάνει τον λοκατζή ανάμεσα στα κλαδιά του δέντρου...

Εμεις με υπομονη περιμενουμε τις φωτο.:D
Ωραια αντιθεση παντος κανει το ασπρο με το μαυρο!;):lol:
Εμεις στολισαμε αυτο το Σ/Κ. Πραδοξως ο Αρουλης μεχρι στιγμης αγνοει παντελως το δεντρακι μας!:up::up::up:

Κατερινα καλημερα!! στολισες δεντρακι χτες? :hmm:
( το κινητο μου το εχεις? ή το εχασες και αυτο? ) :(

Κ ι εμεις στολισαμε δεντρακι χθες και η Leia το πλακωσε στις δαγκωνιες μονο οταν ηταν στο πατωμα και το εφτιαχνα!Κατα τα αλλα το αγνοει..μονο μια φορα την πετυχα να ριχνει μια σφαλιαρα σε μια απο τις (συρματινες) μπαλες που εχω....

Αχχ θελω μια φωτογραφια να βρω με βιρμανακι ....:hmm:

Κατερινα καλημερα!! στολισες δεντρακι χτες? :hmm:
( το κινητο μου το εχεις? ή το εχασες και αυτο? ) :(
:)Χθες στολίσαμε κι εμείς όσο γίνεται......:P
Κ ι εμεις στολισαμε δεντρακι χθες και η Leia το πλακωσε στις δαγκωνιες μονο οταν ηταν στο πατωμα και το εφτιαχνα!Κατα τα αλλα το αγνοει..μονο μια φορα την πετυχα να ριχνει μια σφαλιαρα σε μια απο τις (συρματινες) μπαλες που εχω....
το δικό μας αλίνα το δεντράκι είναι ψηλό για μικρό και πέφτει από μόνο του.λίγο φουυυυ να του κάνεις έχει πέσει..αποφασίσαμε να το βγάζουμε ΑΝ χρειαστεί!!!:lol:Προς το παρον ΡΙΑΑΑΑΑΑΑ είναι στο πλυντήριο πάνω , μέσα στο μπάνιο!!!
Αχχ θελω μια φωτογραφια να βρω με βιρμανακι ....:hmm:
Καλέ έχει τόσες που έχουν βάλει σε αυτό το θέμα!!:)

Τι εννοεις τοσες? χμμμ θα βαλω σκουφι στον Αλφι και θα τον φωτογραφησω!!!!!!! :P

Τι εννοεις τοσες? χμμμ θα βαλω σκουφι στον Αλφι και θα τον φωτογραφησω!!!!!!! :P
:lol::lol:Τέλειος θα είναι!!!Εχει κάποια στιγμή φωτός με βιρμανάκια...μπορεί να μην είναι πολλές αλλά είχε πάρει ααρκετά ποστς ο σχολιασμός τους:redface::lol::lol:

:lol::lol:Τέλειος θα είναι!!!Εχει κάποια στιγμή φωτός με βιρμανάκια...μπορεί να μην είναι πολλές αλλά είχε πάρει ααρκετά ποστς ο σχολιασμός τους:redface::lol::lol:
Δεν τα ειδα, γενικα ειναι λιγο τρελοκομειο η δουλεια αυτη την εβδομαδα......ευελπιστω να ξεκουραστω την επομενη εβδομαδα. Μετραω και εγω μερες μεχρι τη Παρασκευη!! :blink:

Να σας δειξω και το δικο μας δεντρακι, που ειναι λιγο μικρουλικο:(
Ευτυχως ομως και τα δυο μου γατοπαιδα μεχρι στιγμης, το αγνοουν παντελως οπως και τα υπολοιπα χριστουγεννιατικα στολιδακια.:up:

Συνημμένα

• ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2008 002 α.jpg
    ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2008 002 α.jpg
    177,5 KB · Εμφανίσεις: 37
Δεν τα ειδα, γενικα ειναι λιγο τρελοκομειο η δουλεια αυτη την εβδομαδα......ευελπιστω να ξεκουραστω την επομενη εβδομαδα. Μετραω και εγω μερες μεχρι τη Παρασκευη!! :blink:
Εγώ ψιλοκάθομαι..:down::down:Αλλά όταν πάω σπίτι ευτυχώς έχω ΠΟΛΛΗ δουλειά..Ασε ασε άκουσα και στο ραδιοφωνο ότι σχεδόν αποφ΄σισαν οι της ευρωπαικής ένωσης να δουλεύουμε πάνω από 70 ώρες την εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:mad::mad::mad::mad::confused::confused::confused::confused::confused::mad::mad::mad:Τα νεύρα μου!!!!!Σκλάβους θέλουν να μας κάνουν!!!!!!!:mad::mad:

Να σας δειξω και το δικο μας δεντρακι, που ειναι λιγο μικρουλικο:(
Ευτυχως ομως και τα δυο μου γατοπαιδα μεχρι στιγμης, το αγνοουν παντελως οπως και τα υπολοιπα χριστουγεννιατικα στολιδακια.:up:
Τέλειο είναι!:DΕμας γέρνει και δεν είναι έτσι φουσκωτό...:/:Και πέφτει..χε χε χε:lol:

Εγώ ψιλοκάθομαι..:down::down:Αλλά όταν πάω σπίτι ευτυχώς έχω ΠΟΛΛΗ δουλειά..Ασε ασε άκουσα και στο ραδιοφωνο ότι σχεδόν αποφ΄σισαν οι της ευρωπαικής ένωσης να δουλεύουμε πάνω από 70 ώρες την εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:mad::mad::mad::mad::confused::confused::confused::confused::confused::mad::mad::mad:Τα νεύρα μου!!!!!Σκλάβους θέλουν να μας κάνουν!!!!!!!:mad::mad:
Ναι το ακουσα και εγω....σε αυτο το κλαδο που ειμαι ηδη ισχυει αυτο. :/: Το εργοταξιο ειναι ανοιχτο 7 μερες την εβδομαδα και μερικες φορες απο 7 το πρωι μεχρι πολυ αργα το βραδυ - μιλαω για τους μηχανικους :/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back