Έτσι για να γνωριζόμαστε

Α και τώρα που το θυμήθηκα: Ο μοναδικός "κερδισμένος" σε μια απεργία επί της ουσίας είναι ο απεργοσπάστης, γιατί:
1/ Δεν χάνει χρήματα απο το μισθό του
2/ Είναι αρεστός στον εργοδότη του
3/ Καρπώνεται τα οφέλη της απεργίας και
4/ Επιτελεί και κοινωνικό έργο:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και για να μην παρεξηγιόμαστε δεν είμαι της άποψης όπου απεργία και δίκαια αιτήματα.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σοφία, μη μου βάζεις λόγια στο στόμα, δε μίλησα για "διαφορά".
Όλοι θα πρέπει να αμείβονται αξιοπρεπώς!
Αν διάβασες το κείμενό μου, θα είδες ότι πιο κάτω λέω "Όλοι προσφέρουν"...
Δεν σου βάζω εγώ λόγια στο στόμα.Μέσα σε όλα που έγραψες
όμως ,ανέφερες και αυτό.Άρα είναι άποψή σου,και μην ρίχνεις το μπαλάκι σε μένα και βγάζεις συμπεράσματα του τύπου
Ο καθένας εδώ μέσα θα διαβάσει όσες γραμμές θέλει και θα καταλάβει επιλεκτικά ή και άλλα'αντ'άλλων.

:| Οκ

Επίσης: (επειδή τέθηκε θέμα αξιοκρατίας) οι δάσκαλοι δε διορίζονται με μέσον όπως πολλοί άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι. Και στον ιδιωτικό τομέα πέφτει μέσον/γνωριμία απ'ό,τι γνωρίζω.
Ladycat γιατί δεν έμεινες καθηγήτρια, αφού είχες καλύτερο μισθό και συνθήκες; Πιθανότατα γιατί δε γινόταν, γιατί η ειδικότητά σου δεν έχει πολλές θέσεις. Κάνω λάθος; Ο δάσκαλος του δημοτικού όμως έχει θέση και στο τελευταίο χωριό (κι όποιος ξέρει τις συνθήκες μονοθέσιου/διθέσιου, ας έρθει να πει ότι πληρώνεται καλά αυτός ο άνθρωπος που προσφέρει τόσα πολλά!!!)

.

δεν ειμαι πλεον καθηγητρια γιατι οταν αλλαξε η κυβερνηση δεν ειχα γνωστο σε αυτην κ εμεινα απεξω καλη μου αθανασια βαλαν τους δικους τους κ οχι αυτους που ειχαν την προυπηρεσια κ εχω κανει κ ενα καρο ενστασης στο υπουργειο

E να λοιπον απο που ξεκιναει το κακο στην εκπαιδευση αλλα και σε αλλα επαγγελματα στην Ελλαδα Δεν μπαινει η αξιοκρατια αλλα ο μπαρμπας και το δοντι Φυγε εσυ ελα εσυ!Με τετοια συστηματα λοιπον ακομη και που μπορουμε να απεργησουμε ειναι θαυμα τελικα,

Ειδικά για τη κατηγορία των εκπαιδευτικών το σύστημα των εξετάσεων εμένα δεν μου λέει τίποτα εως και με ανησυχεί. Ο αριθμός των πτυχίων και η προυπηρεσία δεν μου εξασφαλίζει το βαθμό ικανότητας του. Μια αναδρομή στα σχολικά μας χρόνια μπορεί να πείσει για αυτό. Σε όλα τα επαγγέλματα βέβαια ισχύει αυτό, εδώ όμως και στους γιατρούς τα πράγματα είναι πολύ πιο επικίνδυνα. Ξέρω εκπαιδευτικούς με αξιόλογη συλλογή πτυχίων και με χρόνια στη δουλειά που το λιγότερο που μπορώ να πω είναι "Βοήθεια χάνω το παιδί μου". Θα έπρεπε να υπάρχει ένα σύστημα που να αξιολογεί επί της ουσίας την ικανότητα τους να διδάξουν, το βαθμό μεταδοτικότητας τους, την ικανότητα επικοινωνίας τους με τα παιδιά, την ευελιξία τους ως προς το γνωστικό αντικείμενο που καλούνται να διδάξουν και το κυριότερο τον βαθμό ψυχικής υγείας τους με ότι συμπεριλαμβάνει αυτό. Άρα μου είναι αδιάφορος και ο τρόπος εισαγωγής τους στην εκπαίδευση στο επίπεδο του αποτελέσματος που παράγει αυτός και που θεωρώ ότι δεν διαφέρει για καμία απο τις δύο περιπτώσεις. Αλλά αυτό είναι άσχετο με το δικαίωμα ενός κλάδου στο μοναδικό όπλο που έχει για να διεκδικήσει και να κατοχυρώσει κεκτημένα.:blink:

E να λοιπον απο που ξεκιναει το κακο στην εκπαιδευση αλλα και σε αλλα επαγγελματα στην Ελλαδα Δεν μπαινει η αξιοκρατια αλλα ο μπαρμπας και το δοντι Φυγε εσυ ελα εσυ!Με τετοια συστηματα λοιπον ακομη και που μπορουμε να απεργησουμε ειναι θαυμα τελικα,

Η οικογενειοκρατια που επικρατει στην Ελλαδα υπαρχει απο την κορυφη εως τη βαση.
Απο το 1974 (και πριν τη Δικτατορια) 2-3 οικογενειες κυβερνουν.
Το ιδιο συμβαινει και στις περισσοτερες επιχειρησεις Δημοσιες και Ιδιωτικες....
Ειμαστε ενα μεγαλο χωριο!
Οσο για το δικαιωμα της απεργιας δεν νομιζω οτι οι περισσοτεροι στον Ιδιωτικο τομεα τολμουν.
Εδω δεν τολμουν να αρωστησουν....

Ma ακριβως ετσι Νερινα Δεν υπαρχει αξιολογηση αλλα ο μπαρμπας στην Κορωνη που θα σε βαλει σε μια θεση εχεις δεν εχεις τα προσοντα και δεν μιλαω μονο για το πτυχιο, αλλα για το αν αντεχεις να σαι εκπαιδευτικος γιατρος ,δικηγορος, νοσηλευτης ,η οτι δηποτε αλλο .Αν ξερεις να κανεις αυτο που εμαθες αν εισαι ικανος να αγαπας αυτο που κανεις , αν το θελεις. Υπηρξα νοσηλευτρια για 21 χρονιαπηγα στην νοσηλευτικη γιατι το ηθελακαι αγαπουσα τη συγκεκριμενη δουλεια και οχι απλα γιατι περασα ετσι με τα μορια που ειχα.Η δουλεια μας ειναι λεπτη και δυσκολη αν πας να γινεις νοσηλευτης η νοσηλευτρια γιατι εκει περασες μεσα απο τις διαδικασιες του εξεταστικου συστηματος θα τα παιξεις στο νοσοκομειο, να μην μπω οτι θα σαι εγκληματικος σε ενα τετοιο χωρο με ολα τα γνωστα που βλεπουμε σε τετοιους χωρους

Πάντως το βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει ένας καλός εκπαιδευτικός είναι η μεταδοτικότητα. Σίγουρα βέβαια πρέπει να έχει και κάποιο πτυχίο για να πιστοποιήσει ότι έχει κάποιες γνώσεις να μεταδώσει. Πολλοί καθηγητές μου στη σχολή ενώ ήταν κορυφές στο αντικείμενό τους ήταν άθλιοι ως καθηγητές ενώ άλλοι που δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό ως επιστήμονες ήταν πολύ καλύτεροι ως καθηγητές.

kai φυσικα δεν απαξιωνονται τα πτυχια αλλιως για τι να σπουδασει καποιος?

αυτην την απορια εχει κ η μανα γιατι σπουδαζες τοσο χρονια για να εχεις το πτυχιο κρεμασμενο να το κοιταμε γιατι δεν μας ειπες οτι σου αρεσε η κτηνιατρικη να σε στελναμε κ ας ηταν πιο πολλα χρονια γιατι γιατι ολα ενα γιατι κ η απαντηση η δικημου γιατι μαμα δεν ηθελα να σας επιβαρυνω δεν ηθελα να θαλασσοπνιγετε ο μπαμπας

Για να μην ξεχνιόμαστε οι μανάδες. Γιαννάτου-δάσκαλοι σημειώσατε Χ. Καλά Χριστούγεννα κατεβάστε τα δέντρα, βάψτε αυγά (όχι αυτό είναι άλλη γιορτή). Άσχετο ξέρετε ότι στην Αμερική στα πλαίσια του πολιτικά ορθού η ευχή "Καλά Χριστούγεννα" απαγορεύεται γιατί θίγει τους έχοντες άλλο θρήσκευμα; Αυτό μου αρέσει στα μηνύματα μου, πάντα είναι μέσα στο θέμα!:rolleyes:

Tι κουλό κι αυτό!:blink: Πρώτη φορά το ακούω, και ήμουν στην Aμερική για ένα χρόνο.
Aχ φέτος δεν θα βάλω δέντρο γιατί θα το χαρώ μονο 10 λεπτά το πολύ με αυτέ τις 2 μικρές διαβόλες που έχω μπλέξει. Tο δύδυμο Carmela-Shakira σαρώνει τα πάντα (ωχ, γενική η συζήτηση κι εγώ το γύρισα πάλι στις γάτες :redface: )

Ιδού η πολιτικά ορθή εκδοχή γνωστού παραμυθιού:«...μια φορά κι έναν καιρο ζούσε μια νεαρη πριγκίπισσα που δεν είχε διόλου δυσάρεστη εμφάνιση κι επιπλέον είχε τέτοιο χαρακτήρα που πολλοί θεωρούσαν ότι ηταν πολύ πιο ευχαριστος από τον χαρακτηρα των περισσοτέρων ανθρώπων. Το χαϊδευτικό της όνομα ήταν Χιονάτη, απολύτως ενδεικτικό των προκαταλήψεων που συνδυάζουν τα ευχάριστα και γοητευτικά προσόντα με το φως και τα δυσάρεστα και τα καθόλου γοητευτικά με το σκοτάδι. Τοιουτρόπως, από μικρή ηλικία η Χιονάτη υπήρξε ασυναίσθητα η τυχερή αποδέκτης αυτών των χρωματικών προκαταλήψεων.
Όταν η Χιονάτη ήταν ακόμα μικρή, η μητέρα της ξαφνικά άρχισε να μη νιώθει καλά , γινόταν όλο και λιγότερο υγιής και τελικά κατέστη μη βιώσιμη. Ο πατέρας της , ο βασιλιάς , θρηνούσε για όσο καιρό θεωρείται υγιής ο θρήνος και μετά ζήτησε από μια άλλη γυνάικα να γίνει η βασιλισσά του. Η Χιονάτη έκανε ο,τι μπορούσε να ευχαριστήσει την πρόσ-θετη μητέρα της ,αλλά παρ' όλα αυτά συνέχισε να υπάρχει κάποια ψυχρότητα και κάποια
απόσταση μεταξύ τους....
Τα πολλά χρονια κοινωνικού εθισμου στην ανδρική ιεραρχική δικτατορία είχαν κάνει τη βασίλισσα πολύ ανασφαλή για την ίδια της την αυταξία. Η φυσική καλλονή ηταν εκείνη η σταθερα που την απασχολούσε τώρα και αυτόπροσδιοριζόταν με μοναδικό κριτήριο την προσωπική της εμφάνιση.
Ετσι, κάθε πρωί η βασίλισσα ρωτούσε το καθρεφτάκι της για το ποια είναι η ωραιότερη του κόσμου. Το καθρεφτάκι της απαντούσε ότι αυτή ήταν. Αυτός ο διάλογος επαναλαμβανόταν συνέχεια, ώσπου μια μέρα, που η βασίλισσα δεν είχε φτιάξει τα μαλλιά της και ζητούσε απελπισμένα επιβεβαίωση , ρώτησε και πάλι τη συνηθισμένη ερωτηση και το καθρεφτάκι απάντησε: « δεν είναι σωστό η ομορφιά να παίρνει αξία, αλλά η Χιονάτη είναι η πιο όμορφη, κυρία».Μόλις το άκουσε αυτό η βασίλισσα εξαγριώθηκε. Η ευκαιρία να
συνάψει με τη Χιονάτη δυνατούς δεσμούς γυναικείας αλληλεγγύης είχε χαθεί εδώ και πολύ καιρό. Αντί ,λοιπόν, να ξαναπροσπαθήσει η βασίλισσα , την καταβρήκε με το αντρικό παιχνίδι εξουσίας και διέταξε το βασιλικό υπεύθυνο επί της ξυλειας άτομο να πάρει τη Χιονάτη στο δάσος και να τη σκοτώσει. Και πιθανότατα για να εντυπωσιάσει τους αρσενικούς της βασιλικής αυλής διέταξε με ιδιάζουσα βαρβαρότητα να της ξεριζώσει την καρδιά και να την φέρει να της την δείξει.
Το υπεύθυνο επί της ξυλείας άτομο αναγκάστηκε , προς λύπην του, να υπακούσει τις διαταγές και οδήγησε το κορίτσι, το οποίο πια είχε γίνει νεαρή γυναίκα , στο δάσος σκεπτόμενος ότι συχνα έτσι κάνουν οι γυνάικες: φροντιζουν να βρουν έναν άντρα να βγάλει το φίδι από την τρύπα.... Όμως, η επαφή αυτού του ατόμου με τη γη και τις εποχές της τον είχε κάνει καλόκαρδο και δεν το βάσταγε η καρδιά του να βλάψει την κοπέλα. Μίλησε , λοιπόν, στη Χιονάτη για την καταπιεστική και αντίθετη προς το πνευμα της γυναικείας αλληλεγγύης διαταγή της βασίλισσας και της είπε να τρέξει να
κρυφτει στο δάσος. Η φοβισμένη Χιονάτη έκανε αυτό που της είπε.
Κι εκεί που νόμιζε ότι είχε δραπετεύσει για τα καλά κι είχε απομακρυνθει από τον πολιτισμό και τις ανθυγιεινές του επιρροές , έπεσε πάνω σε μια καλύβα . Μεσα στην καλύβα είδε επτα κρεβατακια το ένα μετα το άλλο που ηταν ξέστρωτα., επτα σερβιτσια που ηταν στιβαγμενα στον νεροχύτη και
επτα αναπαυτικες πολυθρόνες μπροστα από επτα τηλεμεταχειριζόμενες τηλεορασεις .Κουρασμένη καθώς ήταν έπεσε και κοιμήθηκε στα κρεβάτια.
Όταν ξύπνησε είδε γύρω της τα πρόσωπα επτά χαμηλοστρεφών γενειοφόρων.....
« Μην με σκοτώσετε σας παρακαλώ!», φώναξε η Χιονάτη , « μπήκα στα άδυτα του δάσους γιατί η πρόσθετη μητέρα μου διέταξε να με σκοτώσουν»
- «το βλέπετε ; ενδοφυλετική γυναικεια εκδικητικότητα!» είπε ένας από τους άντρες.
- «Μην προσπαθεις να μας παίξεις το θύμα, μικρή μου!» είπε ένας άλλος.
- «ΣΩΠΑΣΤΕ!» βροντοφώναξε ένας από τους άντρες που είχε κατακόκκινα μαλλια και μη ανθρώπινο ζωικό δέρμα στο κεφάλι του. Η Χιονάτη συνειδητοποίησε αμέσως ότι αυτός ηταν ο αρχηγός του και άρχισε να εξηγει πώς βρέθηκε εδώ....
Η Χιονάτη είχε αρχίσει να εξαγριώνεται από τη συμπεριφορά τους ,αλλά προσπάθησε να μην αφήσει τα αισθήματά της να φανούν .
- « εσεις ποιοι είστε;»
- « είμαστε γνωστοι ως οι Επτα Κορυφαιοι Γίγαντες» είπε ο αρχηγός. «είμαστε κορυφαιοι στο πνεύμα και με αυτήν την έννοια είμαστε γίγαντες εναντι των άλλων ανδρων του δάσους. Παλαιότερα κερδίζαμε το ψωμι μας ως μεταλλωρύχοι ,αλλά αποφασίσαμε ότι αυτός ο βιασμός του πλανήτη ηταν ανήθικος και κοντόφθαλμος. Ετσι, τώρα είμαστε αφοσιωμένοι υπηρέτες της φύσης και ζόυμε εδώ σε απόλυτη αρμονία με τη φύση. Για να τα βγάλουμε πέρα οργανώνουμε κατασκηνώσεις αντρών που θέλουν να ξαναβρούν επαφη με
την πρωτόγονη αρσενική τους ταυτότητα ».
οι άντρες άρχισαν να διαφωνούν για το αν θα περέχουν προστασία στη Χιονάτη , γιατί φοβόντουσαν μήπως μια θηλυκη παρουσία αναστατώσει τους ισχυρούς δεσμούς αδελφότητας που έχουν μεταξύ τους και προκαλέσει ανάπτυξη ανταγωνιστικών συναισθημάτων προκειμένου να αποσπάσουν την έυνοιά της , κάτι που θα ανακόψει την πρόοδό τους. Το συμβούλιό τους αυτό κρατούσε για αρκετή ώρα μέχρι που η Χιονάτη δεν άντεξε άλλο και αναφώνησε: « έχω αγανακτήσει που με κρατάτε εδώ μέσα ως αντικείμενο , ως
μέτρο σύγκρισης του ΕΓΩ σας και του πέους σας!»
- « Πολύ καλά», είπε ο αρχηγός , «είσαι μεσα ελευθερη να φύγεις μεσα στο δάσος. Μπορούμε, βέβαια, να σε φιλοξενήσουμε με τον όρο να σεβαστεις μερικους βασικούς κανόνες , που έχουμε θεσπίσει προκειμένου η συγκατοικηση να είναι αρμονικη.».
Εν τω μεταξύ η βασίλισσα ρωτώντας το καθρεφτάκι της είχε μαθει τα μαντάτα για τη διαφυγη της Χιονάτης . Επί πολλά χρόνια την κατατρώγανε οι ανασφάλειες της, μέχρι που τώρα πια είχε γίνει ένα άτομο που από ηθικής άποψης ήταν πέραν της επικρατούσας ηθικής τάσης. Με πονηριά και κακία άρχισε να καταστρώνει ένα σχέδιο για να διασφαλίσει τη μη βιωσιμότητα της Χιονάτης.
Μετά από λίγες ημέρες, η Χιονάτη, που, εννοειται σεβόταν τους κανόνες συγκατοίκησης, καθόταν και διαλογιζόταν εν τω μέσω της καλύβας όταν ξαφνικά άκουσε ένα χτυπημα στην πόρτα. Ανοιξε και είδε μια ηλικιακά χαρισματική γυναίκα μ' ένα καλάθι στο χέρι. Κρίνοντας από τα ρούχα της έβγαλε το συμπέρασμα ότι η γυναίκα αυτή δεν ήταν δέσμια των περιορισμών της σταθερής εργασίας.
- « Βοήθησε μια γυναίκα μη σταθερού εισοδήματος , καλή μου και αγόρασε ένα μήλο»
Η Χιονάτη το σκέφτηκε λίγο. Σε ενδειξη διαμαρτυρίας κατά της συσσώρευσης των αγροτικών προϊόντων είχε θέσει ως προσωπικό ζήτημα αρχής να μην αγοράζει ποτέ φαγητό από μεσάζοντες. Η καρδιά της , όμως , πρόσταζε να βοηθάει τις οικονομικά περιθωριοποημένες γυναικες και ετσι αποφάσισε να
αγοράσει το μήλο. Αλλά , αυτό που δεν ήξερε η Χιονάτη ήταν αυτή η
γυναίκα ήταν βασίλισσα μεταμφιεσμένη και ότι το μήλο είχε μεταλλαχθει χημικά και γενετικά κι όποιος το δάγκωνε θα κοιμόταν για πάντα. Η Χιονάτη το δάγκωσε και βυθίστηκε σε βαθύ ύπνο. Λίγο αργότερα οι Επτα Κορυφαιοι Γίγαντες επέστρεψαν από τον καταυλισμό τους . Μαζί τους ήρθε κι ένας πρίγκηπας γειτονικού βασιλείου που είχε έρθει στον αντρικό καταυλισμό για να θεραπεύσει την ανικανότητά του ( ή όπως ο ίδιος προτιμούσε να αποκαλεί την καταστασή του: προσωρινή αναστολή από φαλλοκρατικές δραστηριότητες). Είδαν το πεσμένο κορμί της Χιονάτης και
τους κόπηκαν τα ήπατα.... - « να σας πω την αλήθεια μου» είπε ο πρίγκηπας « μπορεί να σας φανεί λίγο αρρωστημένο αυτό που θα πω, αλλά σας εμπιστεύομαι . Βρισκω την μικρή πολύ ελκυστική. Τι λετε, λοιπόν, θα σας πείραζε να....χμ...περιμένατε για λίγο έξω την ώρα που εγώ θα....; »
- «καθίστε στα αυγά σας!» είπε ο αρχηγός των Γιγάντων « τούτο το
μισοφαγωμένο μήλο είναι σημάδι από κάποια μαγικά ξόρκια. Δεν νομίζω ότι έχει πεθάνει!»
- « Ουφ!» αναστέναξε ο πρίγκηπας «αυτό με κάνει να αισθάνομαι πιο άνετα . Άντε, λοιπόν, βγείτε λίγο έξω και αφήστε με εμένα να.....»
- « Για στάσου , πρίγκηπα » είπε ο αρχηγός « θες να μας πεις οτι η
χιονάτη σ' έκανε να νιώσεις και πάλι άντρας;»..... « μην την αγγίξεις! Θα λυθούν τα μάγια! Εδώ μου φάινεται ότι ανοιγονται νέες οικονομικές προοπτικές . Εάν κρατήσουμε τη Χιονάτη σ' αυτήν την κατάσταση ,θα μποροούσαμε να διαφημίσουμε τον καταυλισμό μας ως κέντρο θεραπείας της ανικανότητας! Ελάτε τώρα, αδέλφια μου να την σηκώσουμε από το πάτωμα και ας αποφασίσουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να την εκμεταλλευτούμε!» Μόλις την σήκωναν τα κομμάτια του δηλητηριασμένου μήλου έπεσαν από το
στόμα της Χιονάτης και ξύπνησε! - « καλέ, τι κάνετε εδώ; κατεβάστε με! Αυτό είναι το πιο αρρωστημένο πράγμα που είδα ποτέ! Να με περιφέρετε γύρω-γύρω σαν να ήμουν υλικό αγαθό» και βλέποντας τον πρίγκηπα είπε « και εσύ, να επιμένεις να το κάνεις με μια κοπέλα που βρίσκεται σε κώμα! Με αηδιάζεις! Και κάτι ακόμα!!! Ενώ ήμουν εδώ ακίνητη κι εσεις όλοι σας φλυαρούσατε φαλλοκρατικά , συνειδητοποιήσα ξαφνικά κάτι. Από δω και στο εξής θα
αφιερώσω τη ζωή μου στη θεραπεία του χάσματος ανάμεσα στα γυναικεια κορμιά και στις γυναικέιες ψυχές! Θα φτιάξω σ'αυτό ακριβως το σημείο μια Λουτρόπολη Γυναικών με το δικό της συνεδριακό κέντρο και θα διοργανώσουμε σεμινάρια και ωοθηκικές συγκεντρώσεις αλληλεγγύης με όλες τις γυνάικες του κόσμου!!!»
Η Χιονάτη έφτιαξε τη Λουτρόπολη και απέκτησε αίγλη παγκοσμιου εμβέλειας για τη συνεισφορά της στους αγώνες των γυναικών. Ο πρίγκηπας παρέμεινε στη λουτρόπολη στο ρόλο του γλυκούκη αλλά ακίνδυνου προπονητή τεννις . Ποτε κανεις δεν ξανάκουσε για τους Γίγαντες και η μόνη ένδειξη ύπαρξης τους ηταν κάποιες μικροσκοπικές λασπωμένες πατημασιές που οι γυναικες
βρίσκανε το πρωί έξω από τα παράθυρα των αποδυτηρίων της λουτρόπολης....»
Απο το ίντερνετ. Πλάκα κάνουμε μην μου την πέσετε!:rolleyes:

:D . Πλάκα είχε!!

Στον δικό μου κλάδο πάντως (ξενόγλωσση εκπαίδευση, ιδιωτικός τομέας), περιμένουμε τη Γιαννάκου να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας από τον Δεκέμβρη του 2003 (τότε ψηφίστηκε το ΠΔ που αναθέτει τις αρμοδιότητες στο ΥΠΕΠΘ). Ημουν νια και γέρασα!!! Και ενδιάμεσα το πλήρες χάος!!

Και είσαι μόνο 27. Τι να πω και εγώ που σε λίγο κλείνω τα 45 και εκείνο το 15% για τη παιδεία ακόμα το περιμένω. :down:

Nερίνα μου, ελπίζω να μην έλεγες τέτοια παραμύθια στις κορούλες σου :lol:

Το αγαπημένο παραμύθι της μεγάλης μου κόρης είναι η Μήδεια. Δεν κάνω πλάκα υπήρξε ανέκαθεν η αγαπημένη μου τραγωδία. Όταν την ολοκληρώσαμε με τη Νερίνα σαν κείμενο (γύρω στα 6) γιατί σαν διήγηση δική μου την ήξερε απο πολύ μικρή και τη ρώτησα ποια είναι η αγαπημένη της σκηνή μου είπε αυτή του μονολόγου της Μήδειας. Μου είπε ότι ο Ιάσονας δεν είχε κανένα δικαίωμα να της το κάνει αυτό, αλλά ρε μαμά δεν μπορούσε η Μήδεια να μην σκοτώσει τα παιδιά της; Αλλά κατάλαβε γιατί το έκανε και αυτό με έστειλε. Με τη Νάσια τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενα. Ακόμα δεν έχει καταλάβει γιατί ένα τόσο ωραίο φουστάνι έκανε τέτοια ζημιά και το μόνο που τη νοιάζει είναι η τύχη του φουστανιού.
Τα παραδοσιακά παραμύθια και νταχταρίσματα τα ανέλαβε η μαμά μου και έτσι αποκτήσαμε και κλασσική παιδεία, εγώ είμαι τριβιζιδόπληκτη.:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back