Έφτασε η ώρα...

Σ'ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο! Ευτυχώς ήδη άρχισε να τρώει και να πίνει νεράκι!! Είναι πολύ καλύτερα! Βέβαια κοιμάται αρκετά αλλά ελπίζω να ξαναγίνει το ζωηρό και ζωντανό γατάκι που ήταν και πριν!!:D

Χαιρομαι που γρήγορα γρηγορα αναρρώνει το γατουλινι σου..

Ηρθε κ η δικια μας η σειρά για στειρωση, η Silvy μου ειναι 10 μηνών και εχει αυτές τις μέρες τον πρώτο της οίστρο...
Πολυ την φοβάμαι την στείρωση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Psistiri, κούκλα η Silvy σου! :)
Αν έχετε καλό γιατρό που εμπιστεύεστε, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να φοβάσαι. Μην ανησυχείς! Η Αρήθα μου χοροπηδούσε στους καναπέδες και τα κρεβάτια μισή ώρα μετά τη στείρωσή της...:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μην ανησυχεις!!!καθε γατισιος οργανισμος θελει το δικο του συγκεκριμενο χρονο να συνελθει κ να επανελθει....ολα θα πανε καλα...κ γιατι οχι....

Αχ, το μωράκι μου...:(
Σχετικά νωρίς το στείρωσες το δικό σου!!Πολύ μικρούλι!! Ελπίζω να είναι μια χαρά τώρα!!:cool:

Είναι γενικά πολύ ανεπτυγμένος... Στην αρχή σκόπευα να περιμένω κι άλλο αλλά όταν ξεκίνησε ο οίστρος του ο γάτος αφιονίστηκε... Όταν δε είδε η γιατρός κι αυτόν και τα χέρια μου (μέσα στις γρατζουνιές) μου είπε οτι μπορώ να τον στειρώσω εφόσον έκλεισε το εξάμηνο... Στα αρσενικά είναι πολύ πιο απλή η επέμβαση και κάπως δένουν τα νέυρα μεταξύ τους οπότε δεν χρειάζονται ράμματα κτλ.

Η ασθενής σου πώς πάει?

Psistiri, κούκλα η Silvy σου! :)
Αν έχετε καλό γιατρό που εμπιστεύεστε, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να φοβάσαι. Μην ανησυχείς! Η Αρήθα μου χοροπηδούσε στους καναπέδες και τα κρεβάτια μισή ώρα μετά τη στείρωσή της...:rolleyes:

Κ τα δικά σου γατουλίνια ειναι πολύ ομορφα, η Αρέθα έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα χεχε!! Εσυ απο οτι θυμάμαι ομως την στείρωσες μικρή ε?

Ευχαριστούμε! :)
8 μηνών ήταν...
Αν θέλεις όλες τις λεπτομέρειες, διάβασε εδώ. ;)

Χαιρομαι που γρήγορα γρηγορα αναρρώνει το γατουλινι σου..

Ηρθε κ η δικια μας η σειρά για στειρωση, η Silvy μου ειναι 10 μηνών και εχει αυτές τις μέρες τον πρώτο της οίστρο...
:)Ευτυχώς όσο περνάνε οι ώρες ζωντανεύει; Μάλιστα παίξαμε και κρυφτό πριν λίγο. Κρυβόταν πίσω από την κουρτίνα και παραμόνευε για να πιάσει το παιχνίδι-ποντικάκι που κρέμεται από ένα καλάμι και το κατευθύνω εγώ!!Πολύ γέλιο. Βέβαια παίζουμε ήσυχα ακόμα γιατί φοβάμαι από τώρα το έντονο παιχνίδι με τσαλίμια και άλματα που μας συνηθίζει η Νίνα:D
Χαίρομαι για τη Silvy σου έγινε γυναίκα! Πιστεύω ότι είναι στην κατάλληλη ηλικία για στείρωση. Μόλις τελειώσει ο οίστρος μην αμελήσεις να της την κάνεις. Θα ηρεμήσεις κι εσύ κι εκείνη. Είναι δύσκολο να το κάνεις αυτό στο γατάκι σου αλλά δεν έχεις άλλη επιλογή ειδικά αν ζει αποκλειστικά και μόνο μέσα στο σπίτι. Δε χρειάζεται να φοβάσαι! Πλεον η στείρωση είναι μια ρουτίνα για όλους τους κτηνιάτρους. Απλά να την κάνεις σε κάποιον γιατρό που εμπιστεύεσαι. Την πρώτη μέρα θα είναι "κάπως" από τη νάρκωση αλλά από τη δεύτερη-τρίτη μέρα θα είναι μια χαρούλα!! Με το καλό!!

Είναι γενικά πολύ ανεπτυγμένος... Στην αρχή σκόπευα να περιμένω κι άλλο αλλά όταν ξεκίνησε ο οίστρος του ο γάτος αφιονίστηκε... Όταν δε είδε η γιατρός κι αυτόν και τα χέρια μου (μέσα στις γρατζουνιές) μου είπε οτι μπορώ να τον στειρώσω εφόσον έκλεισε το εξάμηνο... Στα αρσενικά είναι πολύ πιο απλή η επέμβαση και κάπως δένουν τα νέυρα μεταξύ τους οπότε δεν χρειάζονται ράμματα κτλ.

Η ασθενής σου πώς πάει?
Εφόσον το είπε η γιατρός καλά έκανες! Τώρα φαντάζομαι είναι κύριος, έτσι;;:lol::lol:
Λοιπόν!! Εμείς γυρίσαμε πριν λίγη ώρα από τον κτηνίατρο που πήγαμε να τη δει. Όλα πάνε μια χαρά! Το ράμμα είναι οκ, η θερμοκρασία της 38,5 και οι παλμοί της φυσιολογικοί! Μάλιστα αφού τρώει, πίνει νερό και ενεργείται κανονικά, νομίζω ότι επιστρέψαμε στους συνηθισμένους ρυθμούς, δόξα τω Θεό! Θα πάμε πάλι την επόμενη Τρίτη να την ξαναδεί!

Έλα, πέρασαν τα δύσκολα! Με τις μέρες θα γίνει η γάτα που ξέρεις και ακόμα καλύτερη;)

Παιδιά δεν το πιστεύω!! Έχει τρομερή βελτίωση. Είναι το ζωηρό γατούλι που ήξερα (με μέτρο ακόμα βέβαια). Το βράδυ ήρθε στο κρεβάτι μου, μπήκε κάτω από την κουβέρτα και μου έβγαλε τις κάλτσες το χαζούλι!!:lol::lol:Δεν με άφησε να κοιμηθώ πάλι!!
By the way ήθελα να ρωτήσω αν εσείς με τις στειρωμένες γατούλες τους δίνετε που και που καμιά κονσερβούλα, έτσι για αλλαγή. Υπάρχουν κονσέρβες για στειρωμένα;

By the way ήθελα να ρωτήσω αν εσείς με τις στειρωμένες γατούλες τους δίνετε που και που καμιά κονσερβούλα, έτσι για αλλαγή. Υπάρχουν κονσέρβες για στειρωμένα;

Ναι, εγώ!
Μπορείς να της δώσεις όποια κονσέρβα θέλεις. Δεν υπάρχουν ειδικές κονσέρβες για στειρωμένες.
Η ξηρά τροφή σχετίζεται με την ουρολιθίαση, γι' αυτό και υπάρχουν ειδικές ξηρές τροφές για στειρωμένες. Αλλά με τις κονσέρβες δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Ναι, εγώ!
Μπορείς να της δώσεις όποια κονσέρβα θέλεις. Δεν υπάρχουν ειδικές κονσέρβες για στειρωμένες.
Η ξηρά τροφή σχετίζεται με την ουρολιθίαση, γι' αυτό και υπάρχουν ειδικές ξηρές τροφές για στειρωμένες. Αλλά με τις κονσέρβες δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα.
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!! Με σώνεις γιατί η Νίνα είναι και λιχούδα και θέλει το "δωράκι" της τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα!

Εγώ του δίνω κονσέρβες Royal Canin για στειρωμένους αρσενικούς κυρίως επειδή του αρέσουν... Νομίζω ότι παίζουν ρόλο στον έλεγχο του βάρους περισσότερο... Πάντως για 1 φορά την εβδομάδα δεν χάθηκε ο κόσμος...;)

Λογικά θα υπάρχουν και για θηλυκές στειρωμένες γάτες royal canin. Σίγουρα δεν πειράζει για 1-2 φορές την εβδομάδα αλλά αμα υπάρχει η καλύτερη γιατί να μην την έχει αφού το αξίζει!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back