natalouko
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι εκπληκτικό το βραχιόλι Αφροδίτη μου!!!![]()
Σε ευχαριστω παρα πολυ!
Θα το στειλω σε μια φιλη μου στην Ρουμανια για τα γενεθλια της, ελπιζω να της αρεσει. Θα κοιταξω να φτιαξω και μερικα παραπανω, να τα βελτιωσω, θα φτιαξω και μαγνητακια και αμα ειναι, μπορω να τα κραταω για το garage sale? Eκτος κι αν γινει το πασχα, οποτε θα σας τα στειλω με κουριερ. Αν θελετε, ασφαλως... 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα συγχαρητηρια μου για τις δημιουργικες σου τασεις!!ειναι πολυ ομορφα!!![]()
Σ'ευχαριστω παρα πολυ! Εχω δει τα δικα σου κοσμηματα και ειναι καταπληκτικα.
Ειδικα αυτο το πραγμα που κανεις βραχιολακια με κορδελα που την τσακιζεις και περνας συρματακι (ή τουλαχιστον αυτο καταλαβα οτι κανεις
) , ειναι τρομερο, δεν το εχω ξαναδει! 
Hlianna
Διάσημο μέλος

ειναι τελειοοοοο
Desdemona
Διάσημο μέλος

Εμένα τα χέρια μου είναι ΑΧΡΗΣΤΑ, ούτε μια ευθεία γραμμή δεν μπορώ να τραβήξω

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
αφροδιτη θελω και εγω τετοιοοοοοοοοοοοοο..ειναι τελειοοοοο
![]()
Moλων λαβε, μανταμ
Ευχαριστω πολυυυ 
Αφροδίτη, είναι καταπληκτικά! Μου άνοιξες την όρεξη
Εμένα τα χέρια μου είναι ΑΧΡΗΣΤΑ, ούτε μια ευθεία γραμμή δεν μπορώ να τραβήξω![]()
Καλεεε, με βαζετε σε πειρασμο να αρχισω να παραγω μαζικα...
τωρα που το σκεφτομαι, με 4-5 απο αυτα μπορω να πληρωσω μια στειρωση 
Εσεις ποσα θα δινατε για κατι τετοιο?
Αμα μου κανετε παραγγελιες, μπορω να σας φτιαξω οτι θελετε. Σοκολατες, τουρτες, ντονατ, ταρτες, μπισκοτα, cupcakes. Και σε οτι γευση θελετε... εεε... χρωμα εννοω
Επισης γατουλες διαφορων σχεδιων, πλοκαμια σαν και αυτο
και λιγο πολυ, οτι μου ζητησετε.
Βραχιολια, κολιε, σκουλαρικια, μαγνητακια, διακοσμητικα για το κινητο, χαντρες που μπορουν να ραφτουν σε μπλουζακι
Δεν μου ερχεται κατι αλλο τωρα 
ruko
Διάσημο μέλος

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα γλυκάκια ήταν τέλεια, αλλά εμένα μου άρεσε πιο πολύ το πλοκάμι (καλά, είμαι και λίγο weirdo).![]()
Μαζι σου!!

Και μενα τα πλοκαμια ειναι τα αγαπημενα μου. Εχω φτιαξει για μενα ενα μωβ με πρασινες βεντουζες, και για μια κολλητη μου ενα ροζ με κιτρινες
Αφασια ειναι τα πλοκαμακια, και σαν σκουλαρικια ειναι τρομερα 
ruko
Διάσημο μέλος
Ορίστε η πρώτη παραγγελία.

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ θα ήθελα ένα σαν αυτό στη φωτογραφία για το λαιμό. Γενικά δεν φοράω κοσμήματα, αλλά αυτό μου άρεσε πολύ.
Ορίστε η πρώτη παραγγελία.![]()

Madmoisel moderator εχετε μια προτιμηση στο χρωμα? Mπορει να γινει οτι θελετε, μαυρο με κιτρινο, ασπρο διαφανιζον με μωβ, κοκκινο με πρασινο, οτι κατεβαζει ο νους. Εχω λιγο πολυ ολα τα χρωματα. Η' στο σχεδιο? Δες και αυτα
Να κανω μια 10αρια να τα κραταω στο garage sale?

(τα σχεδια δεν ειναι δικα μου, απλα μπορω να τα φτιαξω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Το κόστος τους θα το βγάλεις ανάλογα το πόσο κοστίζει ο κάθε πηλός.Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2222317:![]()
Madmoisel moderator εχετε μια προτιμηση στο χρωμα? Mπορει να γινει οτι θελετε, μαυρο με κιτρινο, ασπρο διαφανιζον με μωβ, κοκκινο με πρασινο, οτι κατεβαζει ο νους. Εχω λιγο πολυ ολα τα χρωματα. Η' στο σχεδιο? Δες και αυτα![]()
![]()
Να κανω μια 10αρια να τα κραταω στο garage sale?![]()
(τα σχεδια δεν ειναι δικα μου, απλα μπορω να τα φτιαξω)
Πραγματικά πάρα πολύ όμορφα σχεδιάκια.
Από έξω με τι τα έχουν περάσει και γυαλίζουν έτσι?

ruko
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2222317:![]()
Madmoisel moderator εχετε μια προτιμηση στο χρωμα? Mπορει να γινει οτι θελετε, μαυρο με κιτρινο, ασπρο διαφανιζον με μωβ, κοκκινο με πρασινο, οτι κατεβαζει ο νους. Εχω λιγο πολυ ολα τα χρωματα. Η' στο σχεδιο? Δες και αυτα![]()
Μάλλον προτιμώ αυτό το σχέδιο, αλλά αν σου είναι δύσκολο, δεν πειράζει, και το άλλο είναι πολύ ωραίο.

Όσο για το χρώμα δεν ξέρω... Το μωβ μου αρέσει, αλλά συνήθως φοράω σκούρα χρώματα, μαύρο, καφέ, μπλε... Τι μου προτείνεις; Δεν σκαμπάζω καθόλου απ' αυτά.

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Το κόστος τους θα το βγάλεις ανάλογα το πόσο κοστίζει ο κάθε πηλός.
Πραγματικά πάρα πολύ όμορφα σχεδιάκια.
Από έξω με τι τα έχουν περάσει και γυαλίζουν έτσι?![]()
Με glaze, ετσι το λενε. Μια ουσια ειναι που οταν στεγνωνει γινεται πολυ γυαλιστερη. εχω και εγω. Αυτα εδω για παραδειγμα, τα εκανα εγω ( ο σκωληκας ειναι και δικο μου σχεδιο, σε οσους τον δειχνω μου λενε οτι εχω ψυχολογικα προβληματα
)
Ο σκωληκας ειναι και coated, που σημαινει οτι εχει περαστει με μια σκονη γυαλιστικη σκονη πριν περασω το glaze. Ο καθε πηλος κοστιζει 2-2.50 ευρω, το γλασο κοστιζει 3-5, για σκονη βαζω σκιες ματιων, τα hooks και rings, απο 60 λεπτα, το ετοιμο συρματακι 1.50 ευρω. Και μεσα σε αυτα ειναι και ο κοπος μου, και ο χρονος που βαζω...

Μάλλον προτιμώ αυτό το σχέδιο, αλλά αν σου είναι δύσκολο, δεν πειράζει, και το άλλο είναι πολύ ωραίο.
Όσο για το χρώμα δεν ξέρω... Το μωβ μου αρέσει, αλλά συνήθως φοράω σκούρα χρώματα, μαύρο, καφέ, μπλε... Τι μου προτείνεις; Δεν σκαμπάζω καθόλου απ' αυτά.![]()
To μωβ παει με ολα οσα μου ανεφερες
Σκουλαρικια να σου κανω? Σαν αυτα τα απο πανω? Ή κρεμαστο? Με κορδονι ομως, οχι αλυσιδα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αστους να λένε. Εμένα μου αρέσουν τα σχεδιάκια σου και νομίζω ότι φαινεται η φαντασία και δημιουργικότητα σου.Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2223611:Με glaze, ετσι το λενε. Μια ουσια ειναι που οταν στεγνωνει γινεται πολυ γυαλιστερη. εχω και εγω. Αυτα εδω για παραδειγμα, τα εκανα εγω ( ο σκωληκας ειναι και δικο μου σχεδιο, σε οσους τον δειχνω μου λενε οτι εχω ψυχολογικα προβληματα![]()
)
![]()
![]()
Ο σκωληκας ειναι και coated, που σημαινει οτι εχει περαστει με μια σκονη γυαλιστικη σκονη πριν περασω το glaze. Ο καθε πηλος κοστιζει 2-2.50 ευρω, το γλασο κοστιζει 3-5, για σκονη βαζω σκιες ματιων, τα hooks και rings, απο 60 λεπτα, το ετοιμο συρματακι 1.50 ευρω. Και μεσα σε αυτα ειναι και ο κοπος μου, και ο χρονος που βαζω...![]()

Αυτό το glace πολύ ωράιο
θα πάω και εγώ να πάρω. Ευχαριστώ

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστω
Τωρα εχω βαλει μπρος και φτιαχνω για την κολλητη μου το water tribe κολιε της Κατάρα απο το ανιμε Avatar, για οσους ξερουν 
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Θελουμε οπωσδήποτε φωτο απο αυτό. Επίσης κάτι ειχες αναφέρει για γατούλες Αμα φτιαξεις γατούλες εδώ μέσα θα γίνουν ανάρπαστες.Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2224427:Να ζητησεις συγκεκριμενα για polymer clay γλασσο, γιατι εχω παρει ενα για πινακες και δεν ειναι τοσο καλο. Επισης, μια συμβουλη απο κατι που προσεξα, οταν βαζεις με το πινελακι γλασσο βαζε μεγαλη ποσοτητα, γιατι αν ειναι λεπτο το στρωμα μετα που θα στεγνωσει θα κολλαει!
ΕυχαριστωΤωρα εχω βαλει μπρος και φτιαχνω για την κολλητη μου το water tribe κολιε της Κατάρα απο το ανιμε Avatar, για οσους ξερουν
![]()
Ευχαριστώ για την πληροφορία

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστω πολυ!!!Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2221837:Σ'ευχαριστω παρα πολυ! Εχω δει τα δικα σου κοσμηματα και ειναι καταπληκτικα.Ειδικα αυτο το πραγμα που κανεις βραχιολακια με κορδελα που την τσακιζεις και περνας συρματακι (ή τουλαχιστον αυτο καταλαβα οτι κανεις
) , ειναι τρομερο, δεν το εχω ξαναδει!
![]()

Ναι αυτο κανω...Βεβαια επειδη 2μερες δουλευα πανω σε αυτα και με ειχε συνεπαρει η φαντασια μου

και δεν σταματουσα, επαθα τενοντιτιδα και σταματησα αναγκαστηκα!!Εφτιαξα με γατουλς και τα πηρε ολα η φιλεναδα σας η ΣτελλαΘελουμε οπωσδήποτε φωτο απο αυτό. Επίσης κάτι ειχες αναφέρει για γατούλες Αμα φτιαξεις γατούλες εδώ μέσα θα γίνουν ανάρπαστες.
Ευχαριστώ για την πληροφορία![]()

!!Felice θα σου στειλω και εγω για το garage sale καποιες δημιουργιες μου, αν μου δωσεις και περισσοτερο χρονο θα φτιαξω και περισσοτερα!!θα σου στειλω πμ να κανονισουμε...
Ενδεικτικα βάζω καποια που θα βρειτε οσοι προσελθετε στο garage sale:
Ελπίζω να σας αρέσουν...

Συνημμένα
stellak
Διάσημο μέλος
Εφτιαξα με γατουλς και τα πηρε ολα η φιλεναδα σας η Στελλα!!
Βρε παλιοκόριτσο, κρύβε λόγια, θα με τσουρομαδήσουν

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι αυτα καθε αυτα τα σχεδια, αλλα την ιδεα με την τσακισμενη κορδελα.Μολις τελειωσα και εγω το κρεμαστο της Καταρα απο το Αβαταρ (το ανιμε, οχι την ταινια) που θα κανω δωρο στην κολλητη μου
Ιδου:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool