Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάμε κορίτσια όλες μαζί
ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΑΤΙΑ!!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΑΤΙΑ!!!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΑΤΙΑ!!

σε κολιέ
σε βραχιολια
σε σκουλαρίκια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Τέλεια είναι Δωράκι!!!!Ειχα κανει κι εγω παλιοτερα γατουλες σε καρφιτσες,και τις ειχαμε δωσει με αλλα καλουδια μεσω του Αδεσποτολογιου.Ακομη φτιαχνω που και που για τετοιες προσπαθειες,απλα θελω να ξερω αρκετο καιρο πριν ποσα κομματια χρειαζονται.Μερικα απο τα σχεδια μπορειτε να δειτε εδω.

moukelis
Επιφανές μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Παρολα αυτα της αρεσε πολυ,κι εμεις το κρατησαμε ως σχεδιο κι απο τοτε το εχω κανει σε πολλες παραλλαγες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειχα κανει κι εγω παλιοτερα γατουλες σε καρφιτσες,και τις ειχαμε δωσει με αλλα καλουδια μεσω του Αδεσποτολογιου.Ακομη φτιαχνω που και που για τετοιες προσπαθειες,απλα θελω να ξερω αρκετο καιρο πριν ποσα κομματια χρειαζονται.Μερικα απο τα σχεδια μπορειτε να δειτε εδω.
Ειναι πολυ ομορφα!!Με clay τα φτιαχνεις?

Και προς τις δύο δημιουργούς.
Πάμε κορίτσια όλες μαζί
ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΑΤΙΑ!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΑΤΙΑ!!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΑΤΙΑ!!
σε κολιέ
σε βραχιολια
σε σκουλαρίκια

Θα προσπαθησω να δημιουργησω συντομα....!!Καθως και εχω μια ιδεα και με ψαροκοκκαλο...Τι λετε?

Σας βαζω τα δυο σχεδιακια μου παρακατω....
Ειδα την Ηλιαννα σημερα και μου ελεγε οτι επαθε πλακα οταν σε ειδε με αυτο που ηθελε!!Βρε παλιοκόριτσο, κρύβε λόγια, θα με τσουρομαδήσουν![]()

Αλλα πηρα παραγγελια να της φτιαξω βραχιολακι καινουριο τωρα με πατουσι!!

Τι να με πειραζει καλε??!!!Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2226246:Eλπιζω να μην σε πειραζει να σου ξεπατικωσω την ιδεα με την κορδελαΟχι αυτα καθε αυτα τα σχεδια, αλλα την ιδεα με την τσακισμενη κορδελα.
Μολις τελειωσα και εγω το κρεμαστο της Καταρα απο το Αβαταρ (το ανιμε, οχι την ταινια) που θα κανω δωρο στην κολλητη μουΙδου: Πως σας φαινεται? Τωρα που τελειωσε και αυτο, νομιζω θα βαλω μπρος κανα γατι
![]()

Αρκει να μην σου βγουν πιο καλα απο τα δικα μου!!

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
το πατουσάκι το έχω σε ταυτότητα γάτας σε κόκκινο, μπλε και κίτρινο.
Η γάτα ομως που έχεις φτιαξει μου αρέσει πολύ. Τι κόστος κα τι μέγεθος έχει?
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρύσα
το πατουσάκι το έχω σε ταυτότητα γάτας σε κόκκινο, μπλε και κίτρινο.
Η γάτα ομως που έχεις φτιαξει μου αρέσει πολύ. Τι κόστος κα τι μέγεθος έχει?
Το μεγεθος ειναι για κοντο στο λαιμο, οχι μακρυ.Η γατουλα ειναι γυρω στα 3-4εκατοστα...
Αλλα ακομα τουλαχιστον δεν εχω αλλο
, δεν ξερω αν θα βρω αλλες γατουλες, αν βρω θα φτιαξω και αλλα καθως και σκουλαρικια
.(τιμη το συγκεκριμένο 15
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
και καρφίτσα θα ήταν πολύ ωραίο. Αμα καταφέρεις και ξαναβρεις το πατρον χτύπα μηνυματακιΤο μεγεθος ειναι για κοντο στο λαιμο, οχι μακρυ.Η γατουλα ειναι γυρω στα 3-4εκατοστα...Αλλα ακομα τουλαχιστον δεν εχω αλλο
, δεν ξερω αν θα βρω αλλες γατουλες, αν βρω θα φτιαξω και αλλα καθως και σκουλαρικια
.(τιμη το συγκεκριμένο 15
).

μασουλινι
Νεοφερμένο μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Eδω δινονται δωρεαν τα αδεσποτα και ο αριθμος τους ειναι τοσο μεγαλος, που τα περισσοτερα δεν βρισκουν ποτε σπιτι. Ποσο μαλλον να πωλουνταν κιολας. Μια καλη ιδεα για να μην υπαρχουν τοσα αδεσποτα ειναι η στειρωση. Αν καποιος δεν ενδιαφερεται να υιοθετησει ενα ζωο, δεν νομιζω να αλλαξει γνωμη αν το δει να πωλειται σε πετ σοπ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
γεια σασ παιδια ειμαι νεα στην παρεα...να σασ ρωτησω κατι αν υπαρχε ενα pet shop που να μην ειχε γατακια και σκυλακια ρατσασ αλλα μικρα αδεσποτα ζωακια που να τα δινει με ενα συμβολικο ποσο δεν θα ηταν μια πολυ καλη ιδεα για να μην υπαρχουν τοσα αδεσποτα στο δρομο?απλα ζηταω την γνωμη σασ....
αυτο το κανουν εδω (καναδα) και τα αδεσποτα βρισκουν σπιτι αμεσως. Πριν 6 μερες ειχαν εναν αδεσποτο μαυρο γατουλη στο pet shop και σημερα που πηγα ο γατουλης ειχε υιοθετηθει (7 ετων μαλιστα). Τα δινουν μαλιστα $150 (=100ευρω, τα κουταβια και τους σκυλους ακομα πιο ακριβα). Κανονικα αυτο θα επρεπε να γινει και στην ελλαδα. Οι φιλοζωικες δινουν τοσα χρηματα για να τα στειρωσουν και να τα ταισουν (χωρια τα εξοδα για φαρμακα κτλ) και δεν εχουν εσοδα. Δεν γινεται να βασιζονται συνεχεια στην πολιτεια. Αλλα ο ελληνας τα θελει ολα τσαμπα. Κατα την γνωμη μου, αν δεν μπορεις να δωσεις 50-100 ευρω για ενα γατακι, τοτε δεν μπορεις ουτε να το συντηρησεις. Κακως που τα δινουν ολα στειρωμενα, εμβολιασμενα, αποπαρασιτωμενα χωρις να εισπραττουν ουτε 1 ευρω. Αν εδιναν την καθε γατα 50 ευρω (και λιγα ειναι), θα μπορουσαν να βοηθησουν περισσοτερα αδεσποτα.
Τελος παντων, ας επιστρεψω στο θεμα. Αποφασισα να ανεβαζω τις φωτογραφιες μου σε microstock sites και οτι κερδος βγαζω απο τις φωτο που πουλαω και εχουν να κανουν με φυση και ζωα, θα πηγαινει στην φιλοζωικη. Προς το παρον εχουν κανει decline στις 5 απο τις 20 φωτο που ανεβασα
Ελπιζω στις αλλες σελιδες να μην ειναι τοσο αυστηροι αλλιως θα αρχισω να τους στελνω φωτο με νεκροταφεια 
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

Εντάξει πέρα από την πλάκα μπορούμε αν θέλουμε να σου δώσουμε ένα σχέδιο κ να το φτιάξεις;
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ηρω..τι ειναι το..decline;;..και γιατι σου το εκαναν;
μου απερριψαν μερικες φωτογραφιες με την αιτια: Your photograph did not reach our desired level of aesthetic quality
Μερικες απο τις φωτο που ανεβασα ηταν καταπληκτικες, αλλα τι να πει κανεις... οταν δεν τους γεμιζει το ματι δεν φταιω εγω αλλα αυτοι που ειναι αληθωροι! Ελπιζω στα αλλα sites να τα παω καλυτερα!
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Αν υποθεσουμε οτι καποιος εχει ιδιεταιρο ταλέντο στη ζωγραφική (και μπορει να το κανει και με ταχυτητα), θα μπορούσε εναντι συμβολικού αντιτίμου (που θα διατεθει για καλόν σκοπον) να διακοσμήσει με τα κατάλληλα χρώματα την πλαστική γατοφόρο καποιου, κανοντας την ξεχωριστή.
Να προσφερει δηλαδή απλως το ζωγραφικό του ταλέντο για να αλλάξει οψη ενα "βαρετό" πλαστικό κουτι μεταφορας.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool